Chłop spi a jemu rosnie
Ja glownie do RCM: nie wiem czy nie zrozumiales tego co mialem na mysli czy tez celowo przekreciles moje slowa, postaram sie wyjasnic polowe Twojego postu.
1) serwer MOST nie jest przeciez wlasnoscia sls. Piszesz ze tak zrozumiales ale zauwaz, ze piszac o tym dalem tzw. emotikonke( - troszke podsmiewalem sie z wczesniejszych postow), chcialem w ten sposob zaznaczyc ze zartuje; nie wiem wogole jak mozna bylo wymyslec cos takiego.
2) jesli chodzi o TS to bardzo duzo klanow z niego korzysta i pisza o tym na stronach. Ostatnio widze rowniez ze i gracze niezrzeszeni nawoluja sie do korzystanie z TS. Sprawa jednego czy dwoch kanalow: koledzy jak to koledzy, wola pogadac w kupie bo tak razniej i przyjemniej czas sie spedza. Jesli idzie o zarzut zdrady to sa to tylko domysly. RCM, jesli uwazasz ze jestes w stanie okreslic czy ktos podpowiada, to prosze bardzo, morduj jesli masz zyczenie, zwaz jednak na to ze regulamin zabrania tego.
Z VAVem to ja juz nie chce pisac bo nie mam ochoty wchodzic w dyskusje z kims kto w prawie kazdym poscie stara sie przemycic "szpile" (tyczy sie polmozgow czy malych ptaszkow). Sprobowalem, nie wyszlo, trudno co robic, uparty nie jestem.
Tak wogole to sls jest dosc licznym klanem i do tego lubiacym grac na moscie, tag rzuca sie w oczy i dlatego dosc czesto najlatwiej jest zemscic na nich. Jak ktos niezrzeszony odwali chale to sie jego ksywki nie pamieta, ale jak zrobi to klanowicz to od razu caly klan jest be, bo zapamietuje sie wlasnie taga. Sls ma ok. 20 czlonkow, sprobujcie czasem zapamietac kto konkretnie Was zdenerwowal, moze bedzie to 1-2 osoby, nie bedzie wtedy potrzeby obrazac calego klanu, to by bylo fair.
PS. a kiedy BHD.PL bedzie up?
Edytowane przez dżery dnia 04-02-2004 o godz. 07:46
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|