Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Kultura osobista.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Kultura osobista.

Duch(SAS) (21:38)
co jest grane
Duch(SAS) (21:39)
wyłaczyłeś serwer
?
k****
Duch(SAS) (21:40)
?
pytam się
Ja (21:40)
tak wyłaczyłem k****
Ja (21:40)
bo mecz sie zakończył
wczemu
czemu
Ja (21:41)
bo sforas nie zgodziła sie rozegranie meczu od początku
Duch(SAS) (21:41)
acha to walkower dla nas
dla sfory
was było 6 na pierwszej mapie
podobno maja screena
Duch(SAS) (21:41)
k**** to pies jebał lige
Duch(SAS) (21:42)
k****
Duch(SAS) (21:42)
stary k**** jebać sforew kłamluiwą
Duch(SAS) (21:43)
kłamliwą to k**** proponuje sie dio nich nie przyłaćzać
mnuie h** strzeli
mna koniec boski k**** wyszedł i co komp mu sioę zwiesił
oczekuję odpowiedzi gościu
Duch(SAS) (21:44)
do h**a
Duch(SAS) (21:44)
z pixcomem mecz nieqważny powinien być 100 razy
Ja (21:45)
ghościu kurwować to możesz sobie do dzieci lub do żony !
Duch(SAS) (21:45)
stray a gdzie rozgrzewka frajerzy chą wygrać walkowerem
Duch(SAS) (21:46)
teraz mamy pionad 10 w składzie
Ja (21:46)
rozmawiajcie ze sforą
chcesz roz*** ligę moment
]masz
Ja (21:46)
ja ze swojej strony prubowałem ich przekonać ale oni wola walkowera
Ja (21:47)
rozgrzewka była na mapie house of pain
Duch(SAS) (21:47)
acha
stary graj lige sasm
sam h**
Ja (21:49)
ok
Duch(SAS) (21:51)
jeb sie na ryj stary graj se sam ku***ie duryny pies cie jebal i twoja rodzinę żegnam do widzenia buralu normalnie bym cię zjeb ał ręcznie ćfoku no more bucu czekaj wizyty
Ja (21:51)
hehe
Duch(SAS) (21:52)
spierdalaj lepiej żebym cię nie znalazł zśmiejesz śsie inaczej
Ja (21:52)
hehe
Ja (22:30)
mam nadzieje że będziesz na zlocie i udowodnisz mi to !
Ja (22:31)
będe czekał z niecierpliwością
Duch(SAS) (22:32)
ychy
Duch(SAS) (22:32)
spidżi
Ja (22:33)
to do zobaczenia robaczku
Duch(SAS) (22:34)
pocałuj mnie chyba cię oleje bo mi to wisi a wiesz czemu ....
Duch(SAS) (22:34)
bo bys płakał
Ja (22:35)
mam nadzieje że będziesz miał okazje powiedziec mi to w twarz
Duch(SAS) (22:36)
trzeba ją mieć
Ja (22:37)
no tak.... masz racje
Duch(SAS) (22:37)
wiesz co zmienię zdanie
i wiesz co przeproszę cię nawet
ochłonę trochę i powiem ci tak
Duch(SAS) (22:38)
nie powienbieneś wyłanczać serwera raz
dwi to wszystko
w lidze juz nie zagram to dwa
Duch(SAS) (22:40)
eeeeeeeeeeee tam mam to gdzieś stary imprezuje dzwoni sileo żebym przyjechał zapierdal am pijany 5 kilometrów rowerem jestem na srerwerze 12 minut po 21 aty wyłanczasz sewrewer
lipa
eeeeeeeeeeeeeee
Duch(SAS) (22:47)
lepiej się dobrze dzieciaku zastanów
dałeś dupy
stary
Ja (22:49)

ok
zastanowie sie ale ja mam dopiero 14 lat
Duch(SAS) (22:51)
ychy widziałem zdjęcie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-03-2004 22:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez boski *PL*
proponuje aby zaczal tropic postepowania "naszych" na zagranicznych serwerach... dlaczego sie ogranicza tylko do jednego "mostu"??? [/QUOTE

No Moze wystarczy ,ze kazdy zagladnie do swojego klanu najpierw?

Old Post 27-03-2004 23:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lvan
Training (Enforcer)

O a mnie zarzucaja ze chce czegos dokonac sila.
Pytanie : GHOST jakim rowerem przyjedziesz na zlot "mostowiczöw".
DOBRA RADA: Przyjedz dzien wczesniej bo na kondycji stracisz i pojedynek bedziesz mial ciezki... *****... löl

Old Post 27-03-2004 23:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lvan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lvan Znajdź więcej post'ów przez  lvan Dodaj lvan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lvan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

No ladny popis. Tego pana juz troszeczke znam z tej strony.

Old Post 27-03-2004 23:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lvan
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
No ladny popis. Tego pana juz troszeczke znam z tej strony.

lepiej nic juz nie pisz bo jeszcze i tobie sie zarobi na zlocie od pana DUCHA , my z Tomkiem ze strachu narobilismy w portki , Rufus montuje nowy zamek do drzwi

Old Post 27-03-2004 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lvan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lvan Znajdź więcej post'ów przez  lvan Dodaj lvan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lvan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lvan
lepiej nic juz nie pisz bo jeszcze i tobie sie zarobi na zlocie od pana DUCHA , my z Tomkiem ze strachu narobilismy w portki , Rufus montuje nowy zamek do drzwi

Mozecie chyba spokojnie wyprac gatki , wybaczyl wam na koncu przecie. Moze nawet da sie rowerem przejechac

Old Post 27-03-2004 23:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Echhhh, no comments

Old Post 27-03-2004 23:34
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

bzzzzzzz... psssssss....

bylo minelo... a wstyd nam pozostanie za kolege.
ja lubie sie "podopieprzac" ale bez przesady... to bylo ciutek niesmaczne
nie tlumaczy go nawet to, ze zrobil to w "afekcie"

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 27-03-2004 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

TRAGEDY!

Old Post 28-03-2004 00:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

Nie ładnie że to zostało opublikowane bo zostało to napisane pod dyktando emocji a to Sfora zachowała się nie po koleżeńsku bo mogła ustąpić i trochę się dopasować do nas.

Old Post 28-03-2004 00:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GhOsT^X^
Guest

Red face

wszsycy którzy mnie krytykują są zakłamani, ja jestem przynajmniej szczery, a tomasza przeprosiłem, nie powinien wyłaczać serwera mnie poniosło ale wszystkich tak ponosi, mam scota, a pan TT (Tomcat) niech se zanotuje że moim zdaniem po odejściu od sas nie ma prawa zajmować głosu tutaj ze względów oczywistych, a jego wypowiedż tutaj świadczy żę jest za......ym fr.....em i aż się prosi żeby mu coś powiedzieć więc nie omieszkam sam chciał, sam słyszałem jak wielokrotnie niepochlebnie wypowiadał się o graczach z własnej (obecnej) drużyny do tego nie powinien grać przeciwko nam a te i inne fakty świadczą przeciwko niemu, więc niech milczy ja do niego jestem pikuś, tomasza przeprosiłem, dla nie wtajemniczonych nas było mniej od sfory w pewnym momencie z różnych powodów (ja musiałem np. dojechać) a wszyscy którzy tu się wypowiadali jak jeden rugają wszystkich razem i każdego z osobna jak leci, więc bez komedii proszę. Ciekawy jestem waszej reakcji w takiej sytuacji (niech pierwszy rzuci kamień). To była prywatna rozmowa tak na marginesie. A ty tomasz robisz z tego wielkie hallo, soł

Old Post 28-03-2004 00:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Nie ładnie że to zostało opublikowane bo zostało to napisane pod dyktando emocji a to Sfora zachowała się nie po koleżeńsku bo mogła ustąpić i trochę się dopasować do nas.

hmm...
To z Waszego forum:
http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812
A czy on nie był pod wpływem emocji ?

Old Post 28-03-2004 00:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GhOsT^X^
Guest

w związku z powyższym nie będę w grał w tej sesji ligi. Na żadne zloty sie nie wybieram jak by ktoś chciał coś prać. I to jest wszystko co mam do powiedzenia pozdzdrawiam ^X^

Old Post 28-03-2004 00:45
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
hmm...
To z Waszego forum:

no ba!
pewnie, ze byl...
ale wielkie dzieki za reklame naszego forum

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 28-03-2004 00:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
hmm...
To z Waszego forum:

No ale to inne emocje.

Old Post 28-03-2004 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez GhOsT^X^
wszsycy którzy mnie krytykują są zakłamani, ja jestem przynajmniej szczery, a tomasza przeprosiłem, nie powinien wyłaczać serwera mnie poniosło ale wszystkich tak ponosi, mam scota, a pan TT (Tomcat) niech se zanotuje że moim zdaniem po odejściu od sas nie ma prawa zajmować głosu tutaj ze względów oczywistych, a jego wypowiedż tutaj świadczy żę jest za......ym fr.....em i aż się prosi żeby mu coś powiedzieć więc nie omieszkam sam chciał, sam słyszałem jak wielokrotnie niepochlebnie wypowiadał się o graczach z własnej (obecnej) drużyny do tego nie powinien grać przeciwko nam a te i inne fakty świadczą przeciwko niemu, więc niech milczy ja do niego jestem pikuś, tomasza przeprosiłem, dla nie wtajemniczonych nas było mniej od sfory w pewnym momencie z różnych powodów (ja musiałem np. dojechać) a wszyscy którzy tu się wypowiadali jak jeden rugają wszystkich razem i każdego z osobna jak leci, więc bez komedii proszę. Ciekawy jestem waszej reakcji w takiej sytuacji (niech pierwszy rzuci kamień). To była prywatna rozmowa tak na marginesie. A ty tomasz robisz z tego wielkie hallo, soł

Jak masz coś do mnie to zapraszam na GG, tam sobie coś wyjasnimy koleś, a jeszcze lepiej do Krakowa tylko na rowerze przyjedz byś był w samo południe.
Podsumowałem poziom Twojej inteligencji jednym słowem: TRAGEDY a Ty z tego wielkie hallo robisz?! Masz powazny problem z oceną sytuacji, i jeszcze wiekszy problem z samokontrolą. Nie bede sie zniżał do Twojego poziomu i na forum beształ Cie jak psa. Poprostu zwala mnie to z pyty.

Edytowane przez Tomcat27 dnia 28-03-2004 o godz. 03:07

Old Post 28-03-2004 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GhOsT^X^
Guest

żadna tajemnica - ogólnodostępne informacje , a sfora zaczęłą od kombinacji i dalej to kontynuje. Życzę miłej gry 4fun a ty tomuś to se jak udzielny książę mecze przerywasz sam nie jesteś. No chyba że jesteś. Ale to opcja single player mode.

Old Post 28-03-2004 00:52
tmat
Elite (Fiend)

quote:
a ty tomuś to se jak udzielny książę mecze przerywasz sam nie jesteś. No chyba że jesteś. Ale to opcja single player mode.

Najpierw zapytaj mądrzejszych od siebie w swoim klanie dlaczego serwer został wyłaczony, a dopiero po tym jak juz sie dowiesz, to swoje dziwne fanaberie na forum wylewaj. A co do opcji single player to juz chyba jest jeden taki temat na tym forum...

Old Post 28-03-2004 01:16
GhOsT^X^
Guest

racja, przepraszam, pomyłka i pomówienia, bywa wszytsko przez alk.

Old Post 28-03-2004 03:01
Rufus
Veteran (Ogre)

SCOTT niezla firma ,ale osobiscie wole TREKA!!!!

Old Post 28-03-2004 08:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:

No no , tak jak już pompke od roweru z rąk odłożysz to nawet całkiem całkiem zrozumiałym językiem piszesz.....tyle że bez sensuNie kumam dlaczego krytyka Twojej osoby stawia mnie w szeregu osób zakłamanych i bieszczerych ???
Dlaczego Tomcat nie ma prawa po odejściu z SAS zabierać głosu na FORUM???
Tomasza niby przepraszasz ale pare postów niżej znowu na niego najeżdżasz ( patrz: udzielny książe ).
No i najważniejsze : pierwszy rzucę kamieniem , nie wyobrażam sobie swojej reakcji nawet częściowo zbliżonej do Twojej , nawet po wypiciu beczki wódki i przejechaniu Wyścigu Pokoju.

Porowienia i życzenia konstruktywnych przemyśleń od ROMKA

Old Post 28-03-2004 10:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
No no , tak jak już pompke od roweru z rąk odłożysz to nawet całkiem całkiem zrozumiałym językiem piszesz.....tyle że bez sensuNie kumam dlaczego krytyka Twojej osoby stawia mnie w szeregu osób zakłamanych i bieszczerych ???
Dlaczego Tomcat nie ma prawa po odejściu z SAS zabierać głosu na FORUM???

tego zapewne nie zrozumiesz... to ich prywatna sprawa.

quote:
Tomasza niby przepraszasz ale pare postów niżej znowu na niego najeżdżasz ( patrz: udzielny książe ).

jakbys szybciej pisal lub czytal wczesniejszy post Ghosta... tatara...
juz wie dlaczego serwer wylaczony zostal... Tomka przeprosil za swoja pomylke i "wyrywnosc".

quote:
No i najważniejsze : pierwszy rzucę kamieniem , nie wyobrażam sobie swojej reakcji nawet częściowo zbliżonej do Twojej , nawet po wypiciu beczki wódki i przejechaniu Wyścigu Pokoju.

chyba jestes ksiedzem... albo jestes pozbawiony wyobrazni
bez urazy... poszukaj sobie w literaturze czegos na temat "odurzenia alkoholem" i "upojenia alkoholowego"... czlowiek nie jest wtedy pewny niczego

.............................................
Tomek rozpoczal ten topic chyba w celu powstrzymania w przyszlosci podobnych sytuacji i zachowan. Wydaje mi sie, ze nie zalezalo mu na oswiadczeniach typu "no ja nigdy bym tak nie napisal"..." jak on mogl"... itp. Ale skoro uwazasz, ze nalezy tak sie zarzekac... twoja sprawa

Old Post 28-03-2004 10:53
HdHrROM
Combat (Death Knight)

bez urazy... poszukaj sobie w literaturze czegos na temat "odurzenia alkoholem" i "upojenia alkoholowego"... czlowiek nie jest wtedy pewny niczego

.............................................
nie musze sięgać do literatury...efekty picia znam z autopsji , a z takim podejściem do picia na Twoim miejscu nie brałbym alkoholu do ust )
ROMEK

Old Post 28-03-2004 11:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
...efekty picia znam z autopsji , a z takim podejściem do picia na Twoim miejscu nie brałbym alkoholu do ust )

z jakim podejsciem? sprecyzuj prosze...
a czy napisałem, że biorę go do ust?

Old Post 28-03-2004 11:53
Rekin
Combat (Death Knight)

EHHHH

Mialem nie zabierac w tej sprawie glosu, ale sie nie da.
po pierwsze: dziwie sie Tomku ze masz jeszcze jakiekolwiek watpliwosci co do tego meczy

quote:
Duch(SAS) (21:38)
eeeeeeeeeeee tam mam to gdzieś stary imprezuje dzwoni sileo żebym przyjechał zapierdal am pijany 5 kilometrów rowerem jestem na srerwerze 12 minut po 21 aty wyłanczasz sewrewer

12 minut po czasie (no comment)

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl

Co znaczy nie po koleżensku - to ze chcemy przestrzegac regulamin to jest niekolezenskie??
i jak dopsowac- czekac na was za sie wszyscy stawicie laskawie, po to jest wyznaczona godzina zeby sie na nia stawiac.

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Jak masz coś do mnie to zapraszam na GG, tam sobie coś wyjasnimy koleś, a jeszcze lepiej do Krakowa tylko na rowerze przyjedz byś był w samo południe.

hehehehe zgadzam sie, do Krakowa hehehe

Nie bede komentowal calej sytuacji, zaczekam na decyzje Tomka w tej sprawie, wtedy napisze komentarz do tego meczu.

Old Post 28-03-2004 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lvan
Training (Enforcer)

Red face

jakbys szybciej pisal lub czytal ...

Czy mozesz wolniej pisac bo ja powoli czytam

Old Post 28-03-2004 11:57
boski *PL*
po prostu boski

Re: EHHHH

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin

Nie bede komentowal calej sytuacji, zaczekam na decyzje Tomka w tej sprawie, wtedy napisze komentarz do tego meczu.

to moze we wlasciwym topicu... co?!

zrodlo: http://board.fpp.pl/showthread.php?...;threadid=12512

post "tmat'a"

Aby uciąć wszelkie dalsze dyskusje na ten temat wyjaśniam co sie stało.
Niestety z mojej winy na serwer MOST-PLK zaczytane zostały stare bany z serwera MOST-PL. W związku z tym kilka osób nie mogło zalogować sie na serwer ligowy i klan SFORA widząc że SAS konczy pierwszą mape w 6 zarządał walkowera do czego oczywiście miał prawo nie wiedząc że wina leży po stronie problemów technicznych serwera. Po konsultacji z Miłym znależliśmy winowajce całego zamieszania i na stałe wyeliminowaliśmy ją. Ze swojej strony pragnę przeprosić klany SAS i SFORA za zaistniała sytuacje i info w sprawie przełożenia meczu juz jutro będzie dostepne na stronie ligowej.

Old Post 28-03-2004 11:57
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez lvan
jakbys szybciej pisal lub czytal ...

Czy mozesz wolniej pisac bo ja powoli czytam

juz myslalem, ze sie nie przyznasz.... zwrrr....
Grozny.... dla ciebie wszystko

Old Post 28-03-2004 11:59
Rekin
Combat (Death Knight)

Re: Re: EHHHH

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
to moze we wlasciwym topicu... co?!

Specjalnie dla Ciebie bedzie nowy temat dla tej sprawy (jezeli bedzie co komentowac, zależy to od Tomka i jego decyzji)

Old Post 28-03-2004 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Re: Re: Re: EHHHH

wzzz........ grrrrrrr...........

Old Post 28-03-2004 12:08
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions