Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > deja vu
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Question deja vu

cholera. wlasnie mialem bardzo realistyczne deja vu. wam sie to tez czesto zdarza?
bo ja mialem taki okres ze nawet co kilka dni sie zdarzalo, teraz jakby rzadziej...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-10-2001 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Matrix sie psuje

A tak serio to sama kiedys mialam cos w tym rodzaju jak malowalismy w podstawowce taki model do zdjec co sie wsadza w niego glowe - w pewniej chwili stwierdzilam, ze mysmy juz kiedys na pewno to robili... potem dopiero uswiadomilam sobie ze mi sie kiedys snila identyczna scena .. Moze wiec to nie deja vu a jakis proroczy sen? A kij go wie

Old Post 05-10-2001 06:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Lightbulb Re: deja vu

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
cholera. wlasnie mialem bardzo realistyczne deja vu. wam sie to tez czesto zdarza?
bo ja mialem taki okres ze nawet co kilka dni sie zdarzalo, teraz jakby rzadziej...

Czasami zdarza sie ,że podczas dnia wydaje nam sie jakbyśmy juz to kiedyś widzieli, prawda?

Old Post 05-10-2001 22:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

Re: Re: deja vu

Niom , to zdarza czesto...
W nocy przysni mi sie pewna sytuacja , a potem po 2-3 godzinkach to sie wydarza , chociarz niekoniecznie w tej samej scenerii...
Kiedys czytalem o teorii swiata astralnego i tam ten problem byl poruszany - w kwestii swiadomych snow i projekcji astralnych

Old Post 05-10-2001 22:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

Lightbulb

tylko przypomina sobie ta sytuacje ze snu dopiero ,gdy sie juz wydarzyla heh dziwne to jest, moze mamy zdolnosci jasnowidzace

Old Post 05-10-2001 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

quote:
Napisane oryginalnie przez PoZ
tylko przypomina sobie ta sytuacje ze snu dopiero ,gdy sie juz wydarzyla heh dziwne to jest, moze mamy zdolnosci jasnowidzace

Ale nie zdajemy sobie z tego sprawy ? hmm ciekawe ..

Old Post 05-10-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ja sam nie wiem jak to jest u mnie, ale np. wczoraj przypomnial mi sie sen sprzed baaaardzo dawna (tak mi sie zdaje) w ktorym sluchalem sobie plytki Slipknota. a bodzcem byly wlasnie utworki Slip'a ktore ciagnalem z sieci. siedzialem tak chwile gapiac sie przed siebie a potem wszystko zniknelo. btw fajne uczucie

Old Post 06-10-2001 00:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
ja sam nie wiem jak to jest u mnie, ale np. wczoraj przypomnial mi sie sen sprzed baaaardzo dawna (tak mi sie zdaje) w ktorym sluchalem sobie plytki Slipknota. a bodzcem byly wlasnie utworki Slip'a ktore ciagnalem z sieci. siedzialem tak chwile gapiac sie przed siebie a potem wszystko zniknelo. btw fajne uczucie

Raz jak wstalem z lozka i podszedlem do szafy [mialem do niej kilka krokow] i dostalem zawirowania w glowie [dosyc czesto mam takie zawirowania, ale zazwyczaj szybko przechodza], ze zaczalem sie "paniecznie" bac i nieswiadomie jebnalem sie na podloge i tak z 5-6 sekund mialem wstrzasy na ciele, mozna to porownac do mini-padaczki. Tylko raz w zyciu mialem takie "cos", ale bylo zajebiscie
Deja vu tez mi sie zdarza, np. gadam z kims i wydaje mi sie, ze ta rozmowa juz kiedys sie odbyla. Dawniej bylo to cos dziwnego, teraz juz wiem o co chodzi i jedyne co robie to ironicznie sie usmiecham oraz czekam kiedy przejdzie to "przeczucie" - to tak jakbym wiedzial co kto powie za chwile. Trwa to gora niecala minute.
Mozna sie tylko domyslac co takie rzeczy oznaczaja, albo dlaczego przydarzaja sie nam. Moze to przemeczenie, moze stres, moze strach, moze szatan/Bog, moze...

[ w tle: Sepultura - Amen/Inner Self [Live] ]

Old Post 06-10-2001 01:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

mialem taka akcje tydzien temu w kiblu. wstaje sobie w nocy, ide do kibla, zalatwiam sie (soz za szczegoly) i... nagle urwal mi sie film. w kazdym razie swiadomosc wrocila mi jakis czas potem (nie sprawdzalem) - siedzialem na srodku tego kibla, na podlodze i cholernie bolala mnie glowa. ale jakos dotoczylem sie z powrotem do lozka i poszedlem spac
tyle ze to juz nie deja vu

Old Post 06-10-2001 01:20
ya.
neony oslepiaja mnie

a miewacie czasem sny w snach ?
czlowiek chce sie wylac... mysli ze sie obudzil idzie do kibelka...
rozpina rozporek i w trakcie lub przed znowu sie budzi...i znowu do kibelka tym razem juz pewny ze to real a tu o!...mialem tak ostatnio

Old Post 06-10-2001 01:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Ja mam tak czasem jak budzik dzwoni rano
Wstaje wylaczam ...po czym dalej dzwoni i sie budze i patrze ze spalam dalej a nie wylaczylam..podchodze wylaczam ...i tak pare razy

Old Post 06-10-2001 02:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Ja mam tak czasem jak budzik dzwoni rano
Wstaje wylaczam ...po czym dalej dzwoni i sie budze i patrze ze spalam dalej a nie wylaczylam..podchodze wylaczam ...i tak pare razy

Nastepnym razem nie wachaj budaprenu...

[ w tle: KoRn - A.D.I.D.A.S. ]

Old Post 06-10-2001 02:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

co do deja vu to niezastanwiajace jest to ze jakos nikomu sie jeszcze nie zdarzylo by wczesniej (jeszcze przed zdarzeniem) zareagowal na sytuacje?

Slyszalem ze to jakies spiecie sie robi w mozgu i podwojnie kopiuje nam sie pamiec (fajne co?)

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 06-10-2001 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Mialem sporo deja vu w podstawowce teraz jakby nie powtarzaja sie z takim nasileniem ostatnio mialem takie chyba tydzien temu ogladalem jakis film na hbo i byla tam scena w pociagu z kolesiem i mialem przeczucie ze juz gdzies to widzialem potem sobie przypomnialem ze mi sie to snilo...swoja droga spoko uczucie robiles taka rzecz widziales to miejsce mimo ze jestes w nim pierwszy raz ciekawe kiedy mi sie to przydarzy nastepny raz...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 06-10-2001 09:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
mialem taka akcje tydzien temu w kiblu. wstaje sobie w nocy, ide do kibla, zalatwiam sie (soz za szczegoly) i... nagle urwal mi sie film. w kazdym razie swiadomosc wrocila mi jakis czas potem (nie sprawdzalem) - siedzialem na srodku tego kibla, na podlodze i cholernie bolala mnie glowa. ale jakos dotoczylem sie z powrotem do lozka i poszedlem spac

Jak bylem mały to miałem sen o tym ze stoje sobie przed drzewkiem w lesie i strasznie chce mi sie lac... nagle sie robi bardzo cieplo w pidżamce... po chwili sie budze i "fakk znowu"

Old Post 06-10-2001 09:51
weirdo
kontemplator bytu

right now i'm having amnesia and deja vu at the same time.
i think i've forgotten this before

you accept (reject, respect);

Old Post 06-10-2001 10:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Mi sie tylko czasami zdaza ze jak ide gdzies (gdzie jestem po raz pierwszy w zyciu) mam dziwne wrazenie ze juz kiedys tu bylem i jakos tak dziwnie znajomo.

Old Post 06-10-2001 11:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

wlasnie...ja mam czesto podobne uczucia

Old Post 06-10-2001 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
wlasnie...ja mam czesto podobne uczucia

Chyba tylko my to mamy

Old Post 07-10-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:

mam taka fajna ksiazke "Obcy spotkanie z nieznanym" o ufo i pacanach z cosmosu . Tam opisane sa typowe scenariusze rzekomych porwan przez sharaki - idziesz gdzies i nagle urywa ci sie film...a potem budzisz sie we wlasnym lozku (tudziez na kiblu ). no offence tramwaj, ale mogly cie porwac kosmity

w ksiazce napisane jest takze,ze ofiary uprowadzen dowiaduja sie o tym dopiero po hipnozie ...

Old Post 08-10-2001 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Talking hehe

quote:
wam sie to tez czesto zdarza?

taa ja mam daja vu od 4 lat i ciagle to samo a mianowicie wstaje ide do budy i o qrcze juz tu kiedys bylem ide na lekcje dostaje banke heh juz kiedys ja dostalem (i nawet za to samo )

\/

Old Post 10-10-2001 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
taa ja mam daja vu od 4 lat i ciagle to samo a mianowicie wstaje ide do budy i o qrcze juz tu kiedys bylem ide na lekcje dostaje banke heh juz kiedys ja dostalem (i nawet za to samo )

LOL

Old Post 10-10-2001 15:55
Yazoo
Master (Spawn)

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY

kurde wiesz ja tez mam cos podobnego i to coraz czesciej

Old Post 10-10-2001 16:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja tesh, chyba musimy sie leczyc

Old Post 10-10-2001 18:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

a mi sie pala z matmy snila w przeddzien

you accept (reject, respect);

Old Post 10-10-2001 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
a mi sie pala z matmy snila

idz do seksuologa, jak ci sie paly snia

Old Post 10-10-2001 19:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yazoo

mam taka fajna ksiazke "Obcy spotkanie z nieznanym" o ufo i pacanach z cosmosu . Tam opisane sa typowe scenariusze rzekomych porwan przez sharaki - idziesz gdzies i nagle urywa ci sie film...a potem budzisz sie we wlasnym lozku (tudziez na kiblu ). no offence tramwaj, ale mogly cie porwac kosmity

w ksiazce napisane jest takze,ze ofiary uprowadzen dowiaduja sie o tym dopiero po hipnozie ...

'nie wierze w aniolki, reinkarnacje, podwodne cywilizacje ani swietego mikolaja'
w kosmitow tez nie. ale wtedy troche z pifem przesadzilem na pusty zoladek i mialem jazdy :/
btw: hipnoza, probowal kots tego? tzn nie poddac sie ale samemu kogos zahipnotyzowac i np wmowic mu ze jest psem or sth...?

Old Post 10-10-2001 22:00
Yazoo
Master (Spawn)

quote:

'nie wierze w aniolki, reinkarnacje, podwodne cywilizacje ani swietego mikolaja'
w kosmitow tez nie.

ja tyz nie, ale jak widze moich nauczycieli w szkole to zaczynam wierzyc
quote:

ale wtedy troche z pifem przesadzilem na pusty zoladek i mialem jazdy :/

a to wszystko wyjasnia

quote:

btw: hipnoza, probowal kots tego? tzn nie poddac sie ale samemu kogos zahipnotyzowac i np wmowic mu ze jest psem or sth...?

probowalem na nauczycielce - probowalem wmowic jej ze ta 1 na kartkowce to tak naprawde 5

Old Post 10-10-2001 22:06
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

My z qmplami w podstawowce wmawialismy kolesiowi takiemu ze placze i naprawde zaraz plakal. Do tej pory niewiem o co w tym chodzilo. On poprostu zaraz zaczynal plakac.

Old Post 14-10-2001 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
P@ulo
SoulFly

czyzby sila persfazji ???

Old Post 14-10-2001 17:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil P@ulo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do P@ulo Znajdź więcej post'ów przez  P@ulo Dodaj P@ulo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać P@ulo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:14.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions