Re: Q3 umiera i tak musi byc
quote: D3al3R
GRA TERAZ POLEGA PRZEDE WSZYSTKIM NA KAMPOWANIU ARMOROW I QUADA TDM PRZEZ CO GRA JEST NUDNA I MONOTONNA
No nie wiem. Ja jak gram w Q3 to zawsze mam pelno poleffki -przy kazdym meczu. Jakies smieszne akcje, fajne fragi, etc. Mnie to nie nudzi. A gram w serie Q od samiuskiego poczatku (choc na sieci od jakiegos roku).
quote: BRAK W Q3 JUZ SWIERZOSCI KTORA POWODOWALA ZE RZESZE LUDZI W TO GRALY I NAWET JAKIS TAM MOD TEGO NIE ZMIENI
Why nie?? A co zrobil CounterStrike dla Half-Life'a ??? Przeciez to tysh mod - nic wiecej. Ostatnio odkrylismy z giBBeR'em tryb Clan Arena w CPMA - zayebiostycznie nam sie gra. I nie jest nudne. A takie poleffki leca, ze hej 
Moj qmpel, ktory przeszedl na ciemna strone mocy , uwaza, ze byc moze mod Urban Terror (czy cos takiego... ja tam sie na tym nie znam.... w kazdym razie cos zwiazanego z "terror", moze wiecie cos wiecej?) zabije CS'a i ozyje Q3. Ale ja raczej bym tego nie chcial. Bo teraz Q3 staje sie gra elitarna I wcale nie chcialbym, zeby w q3 graly jakies lamki po kafejach parenascie godzin na dobe tak jak to sie dzieje z CSem...
quote: PLASTYCZNYCH, ANONIMOWANYCH.
anonimowanych?? LOL 
quote: NIE MOWIE ZE TO MA BYC COS TAKIEGO JAK H@D ALE NA PRZYKLAD WYGLAD BRONI MOGLBY BYC REALISTYCZNY JAK ZE ZDJECIA A NIE JAKIES TAM PLÓJKI Z BAJEK TO NIE TA ERA !!!
WYGLAD PRZECIWNIKOW JUZ POWNIEN BYC FOTOREALISTYCZNY A NIE JAKIES TAM PSEUDO-FOTO-ANONIMOWANE PLASTUSIE
A CO DO PROMODE TO NIE BEDE GO KRYTYKOWAL BO SAM GRAM ALE NAJBARDZIEJ MI TO PRZYPOMINA DESCENTA MOGLOBY BYC LEPSZE ALE NIE JEST ROK TO ROBIA I DALEJ JEST CIENKIE
PRZECIEZ TE BANALNE ZMIANY KIERUNKU LOTU SA PRZESADZONE
W KONCU CZY JA MAM SKRZYDLA CZY MOZE LATAM JAKIMS POJAZDEM ALA DESCENT 
Widzisz, z ProMode'em to nie tak. Mod ten pierwotnie bym pomyslany po to, aby "zawodowcy" mogli bardziej pokazac na co ich stac. Przyznasz, ze mecze na CPMA sa duzo bardziej efektowniejsze niz VQ3.
Realizmowi w grach mowie stanowcze NIE!!! Jeshli bede chcial realizmu to wezme od dziadka siekiere i wyjde sobie na ulice - bede mial taki realizm ze hej. Do gier komputerowych siadam po to, aby oderwac sie od prawdziwego zycia, ktore i tak daje mi niezle kopa i spora dawke adrenaliny. Przy komputerze chce sie od niego oderwac, przezyc cos innego, przeniesc sie do innego swiata, robic rzeczy, ktorych normalnie nie jestem w stanie robic! Dlatego wlasnie nie lubie realistycznych gierek.
quote: A CO DO SZYBKOSCI ZMIANY BRONI TO MOZE ZROBIC TAK ZE MOZNA BEDZIE ROBIC KOMBO ZE WSZYSTKICH BRONI NARAZ TAKA BEDZIE SZYBKOSC ))TAKI WYSTRZAL ZE WSZYSKIEGO NARAZ BUAHHA I RAIL JAK MG )
Wiesz co? Nie *******. Juz mowilem, ze ProMode byl zrobiony po to, aby gralo sie fajniej, efektowniej i dobzi gracze pokazali na co naprawde ich stac.
quote: Po drugie czy grales w q3test rok temu 
To bylo dwa lata temu Widzisz, jak przy Q3 czas szybko leci! 
quote: wieje nuda dla tych ktorzy znaja te gre na pamiec
I wlasnie dlatego caly czas tworza sie nowe mapki, jakies nowe mody. Q3 zyje i ma sie dobrze!
-----
I jeszcze powiem tyle, ze moze to i dobrze, ze scena Q3 jest mala. Teraz wszyscy na scenie sie znaja i jest spoczo. Oczywiscie scenaPL suxxx, jest beznadziejna a w zasadzie to nie istnieje, ale ogolno swiatowa scena CPMA rulesuje. #promode jest cool!!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|