Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

czas na walke na przechwalki czyli jak dlugo i ile masz postow na bordzie fpp

moj 200 post kto da wiecej jestem na bordzie jakies 4-5 miechow (wiem ze to malo ostow jak na tak dlugi czas ale nigdy nie mialem czasu na pisanie tu glupot )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-11-2001 18:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja tez nie pisze glupot a mam 800 postow od sierpnia
BTW ten topic to glupota

Old Post 23-11-2001 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Hmm troche prostacko chfalic sie ilosciom postuff...

Btw ja od kwietnia-marca mam tyle ile mam

Old Post 23-11-2001 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

predzej mozna zrobic topic posty jubileuzowe

Old Post 23-11-2001 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nieglupie nieglupie
Ale wiesz...w sumie duzo mozna podciagnac pod post jubileuszowy

Old Post 23-11-2001 21:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

To jest mój 109 post, a na boardzie jestem od 3 tygodni (i to nie całych).
Ale czy ten topik ma sens, każdy widzi ile kto ma postooff

Old Post 23-11-2001 22:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wania
-w-

statisarze (ops, pewnie za chwile ktos napisze ' i kto to mowi ' )

Old Post 23-11-2001 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

O a gdzie są statystyki tak jak w CS'ie? Kto ile gogo zagadał i ile razy odpowiedział i ile czasu spędili na mapie... znaczy sie topiku??
Aha Wania-->i kto to moowii

Old Post 23-11-2001 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

A to jest moj 940.. nie 938... eee... kogo interesuje kto ktory ma post. Jestem tu od ponad roku, prawie poltora. Liczba postow , nie obchodzi mnie to.

Old Post 23-11-2001 22:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs up

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Jestem tu od ponad roku, prawie poltora. Liczba postow , nie obchodzi mnie to.

dokladnie moje zdanie jest takie samo jak gibber'a..
jestem tu bodajze od maja czy jakos tak i mam kolo 200 postow nawet nie wiem dokladnie... to raczej nie jest duzo biorac pod uwage to co widze ze sie tu wyprawia (w sumie jak ktos bys ie naprawde postaral by mnie mogl w dwa dni wyprzedzic...)
nigdy nie staralem sie nabijac bo i po co? pisze tylko gdy widze interesujacy mnie temat albo jesli moge komus w czyms pomoc....
i a propos interesujacych mnie tematow: tych ostatnio widze coraz mniej.... stanowczo za duzo ludzi jest na boardzie ktorzy sie zarejstrowali niedawno i koniecznie chca miec jak najwiecej postow (ale nie wiem w jakim celu)... rozumiem ze wielu chce dobic do tej "magicznej setki" po ktorej mozna oceniac tematy i innych tak? (nawet nie wiem czy to dalej obowiazuje)
moze gdyby to jedynie moderatorzy przyznawali taki status byloby lepiej? niewazne nie czas ani miejsce na rozwodzenie sie nad tym...
fakt faktem ze powstaje coraz wiecej bezsensownych topicow krociutkich odpowiedzi byleby ich udzielic...
od tygodnia napisalem chyba z 5 postow choc na boardzie jestem codziennie po godzine na przyklad.... po prostu to juz nie jest ten sam board....
dobrze ze mozna znalezc jeszcze ludzi ktorzy pisza z rozmyslem a nie byleby pisac...

ale nadalem nastroj temu topicowi

Old Post 24-11-2001 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Wania
statisarze )

odezwal sie

Old Post 24-11-2001 03:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

dobrze ze mozna znalezc jeszcze ludzi ktorzy pisza z rozmyslem a nie byleby pisac...

ale nadalem nastroj temu topicowi

dlatego wracaj do naszego topicu !

Old Post 24-11-2001 06:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Niestety yebisu ale takze tematy topicow robia sie nuzace - jeden topic o alko .. dobra to bylo zabawne ale teraz co drugi to o procentach albo czyms rownie ciekawym ...
po prostu juz nit nie wie o czym gadac ...

Old Post 24-11-2001 09:13
S4i1or
Thorin Oakenshield

Wszystkie tematy zostały wyczerpane? To może porozmawiamy o pogodzie? (eeeeee... to chyba już było )

Old Post 24-11-2001 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Właśnie nie ma o czym gadać. Lecom tylko teksty jak to ludzie koty do ognia wrzucajom i homiki menczom

Old Post 24-11-2001 14:24
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Tak czy inaczej topic beznadziejny, ale skoro juz mowa o kondycji boarda - to czemu uwazacie, ze wszystkie tematy juz sie wyczerpaly? Przeciez ponad polowa loodzi obecnie piszacych to loodzie od niedawna bedacy na boardzie i raczej nie widzieli starych topicow np. Sweepera o Religi, czy innych temu podobnych...

Old Post 24-11-2001 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Nooooo, w sumie masz rację... I to jest jeden z powodów, dlaczego topic' niektóre się powtarzają... Ale co tam, przynajmniej jest miła atmosfera

Old Post 24-11-2001 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Może przywr00cić stare topiki? W tedy rozwinie sie ciekawa dyskusja. Nowe pomysły do staryh topik00ff.

Old Post 24-11-2001 15:49
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Niestety yebisu ale takze tematy topicow robia sie nuzace - jeden topic o alko .. dobra to bylo zabawne ale teraz co drugi to o procentach albo czyms rownie ciekawym ...
po prostu juz nit nie wie o czym gadac ...

no wlasnie wiem jak tylko ktos przeczyta jakis ciekawy badz smieszny temat od razu chce stworzyc cos w tym rodzaju sam zeby sie pokazac...
ale czy to w sumie nie jest zenujace??
przez to wlasnie rozmowy staja sie bezsensowne albo ciagle o tym samym....

dlatego trzeba czasem dodac jakis madry post taki co by mozna sie bylo przez chwile nad nim zastanowic (thanks raptor)...
a nie odpowiadac bez namyslu byleby cos napisac...

a topicow jest jeszcze wiele nieodkrytych tylko trzeba miec czas zeby sie nad takowym zastanowic...
(moze sprobuje cos naskrobac dzis wieczorem)

Old Post 24-11-2001 17:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
Może przywr00cić stare topiki? W tedy rozwinie sie ciekawa dyskusja. Nowe pomysły do staryh topik00ff.

Tia - tylko wiara moosiala by sie w nich jakos z sensem wypowiadac, a nie jak np niektorzy tu (nie bede z ksywek wymienial) rozpieprzaja kazdy temat prowadzac bezsensowna dyskusje, ktora nawet na IRCu byla by bardziej niz ****owa...

Old Post 24-11-2001 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

eeee... chyba glupi topic...

Old Post 24-11-2001 20:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

w zalorzeniu o kt0rym mozemy sie dowiedziec z tematu to zeczywiscie "gupi topic", ale rozmowa moze sie rozwijac ciekawie...

Old Post 24-11-2001 22:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

na tym boardzie rozmowa zawsze moze sie roziwjac ciekawie

Old Post 24-11-2001 22:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

na tym boardzie rozmowa zawsze rozwija sie ciekawie.... ( )

Old Post 24-11-2001 23:05
mAJKiEL
Elite (Fiend)

wiem ze to glupi topic ale jakos niemialem co robic i zauwazylem ze ten topic bedzie moim 200 postem wiec go zrobilem jubileuszowo mam tak malo post00f bo wypowiadam sie tylko na tematy ktore mnie interesuja albo na tematy w ktorych sa ciekawe dyskusje albo moge komus pomoc a takich jest niewiel

Old Post 24-11-2001 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
wiem ze to glupi topic ale jakos niemialem co robic i zauwazylem ze ten topic bedzie moim 200 postem wiec go zrobilem jubileuszowo

To ja zrobie jubileuszowy topic jak mi wybije 641 post... wkoncu to moja ulubiona liczba .

Old Post 25-11-2001 22:02
AlieneK
KOSZ

Maslavie!!!!
Wszystkiego najlepszego z okazji 638 posta Życze ci wiele szczęscia.!!!!!!!!

Old Post 25-11-2001 22:40
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Wink

dla mnie licza sie tylko liczby okragle

Old Post 25-11-2001 22:47
oxygen
new challenger

no dobra ja jestem na tym boardzie od roku i chyba widac ile mam postow

Old Post 25-11-2001 23:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

za duzo

Old Post 25-11-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:37.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions