Re: Za wcześnie na to!
quote: Napisane oryginalnie przez C4|Zaitsev
Moim skromnym zdaniem za wczesnie na to...
Po pierwsze nie ma oficjalnie fula u nas w Polsce więc cześć osób na testach nasówa ,a rozgrywanie tego na poczatku na jednej mapie "beach" to kiszka
Mnie sie już ta mapa przejadła tak jak niektórym zresztą też...
No i jak ma być ten Ladder..jak to ma wyglądać?
Co do map to ja bym wykluczyle te najwieksze z rozgrywki(jeśli takowe są ?
Drogi skromny Zaitsevie 
Po pierwsze: moim skromnym zdaniem zapisy klanow potrwaja trzeba dac szanse kazdemu 
Po drugie: W zamysle generalnie Ladderoliga ma ruszyc w styczniu, wiec:
a) orygnial juz bedzie, biorac pod uwage jak glosna jest ta gra, wiekszosc ktora chce to kupi ja na X-mazz lub wysepi od rodziny.
b) Ew. nabedzie special limited version of verbatim cd.
c) Dojdzie troche klanow napewno, ludzie beda znac mapy, ja o dziwo z wielkim bolem ogarnalem w miare dzis village Mysle ze styczen bedzie perfekt.
d) open ladderek ma to do siebie ze mozna caly czas dolaczac i walczyc o punkty, kto chce je miec musi grac 
Po trzecie pomysl odpalenie gry na bitchu w mp toscie2, to opcja do dyskusji , idea (nie bad), bo taki ladderek chodzi juz na CB i jest dosc popularny (jesli mnie pamiec nie myli- moze mylic) jest tam ok 128 klanow jakos tak.
Po czwarte wpisowe obejmuje wykupienie bonu w wartosci 5zł na cel charytatywny: pro gaming mouse dla Xeno
*just kiddin*
Po piąte, dlaczego wykluczyc duze mapy? @_@ teamy beda spore pewnie.
Po 6ste, jak bedzie wygladac? - tak jak ladder CB, lepiej korzystac z czegos dobrego niz na sile kombinowac. Prosto mowiac kazdy gra z kazdym zdobywa punkty (np za ilosc wygranych rund total w meczu) i na tej podstawie ustala sie pozycje. Wiec najwyzsza beda miec klany wygrywajace. Dobrym przykladem jest ladder CSa PL (link na www cs poison- nie chce mi sie wklejac ROTFL)
Thats all, tovarish

|