air to bron zabija a ze mozna nia zatrzymac atak to, tez mozna taktycznie flamerem oslonic, or od biedy venomem jak sie chce.
Ja poprostu nie znosze panzera bo ta bronia mozna mordowac bez wiekszych umiejetnosci, dobrych gracz koles celuje +/- obok i nie uciekniesz raczej, jak z gory cie widzi etc. Z innymi brońmi masz szanse stoczyc pojedynek, to wlasnie lubie, daje mi to satysfakcje, jak mnie koles pojedzie thompsonem czy czymkolwiek innym to wiem ze byl lepszy i tyle To moja opinia kazdy rozumie uzycie broni i walke na swoj sposob, tak samo jak pojecie lamerska bron. Wczoraj np, sie lekko poirytowalem na beatch i wzialem pz na 1 zycie i wybilem wszystko co sie ruszalo na beatch i co za fantazja w tym i przyjemnosc... dla mnie zadna to proscizna.
A teraz jeszcze wyjasnie jedno co do PZ, to piekna bron szturmowa etc. obronna takze, ale szlag mnie trafia jak ktos z tym siedzi i nabija fragi sobie z jakiegos zakamarka tak to odczuwam , grrrrrrrrrrr 
Cenie ludzi ktorzy umiejetnie sie posluguja PZ dajac przejscie teamowi etc, wspierajac go w walce, a nie nabijajacych staty z 1km. bez skladu i ladu
|