Re: Jak definiujecie dobrego gracza w cs'a
quote: Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
Niektorzy twierdza ze niemozna jednoznacznie stwierdzic ze koles jest dobry moze byc dobry w ffa , 1 on 1, dobrze grac Teamowo a slabiej pojedynczo... jak wy to oceniacie co powinien miec dobry gracz cs'a wedlug mnie refleks (dobra pogode tzw korzystny biometr ) doswiadczenie (wiedziec jak sie zachowac w danej sytuacji) grac jak najbardziej zespolowo (ffa i 1 on1 w csie to raczej nieporozumienie ,bezsensowna strzelanina sie w tedy z niego robi). Dobry gracz powinien tez miec obcykane strzelanie z kazdej broni i umiejetnosc zwodow (to mozna zaliczyc do doswiadczenia)
teraz troche podzailu na klasy
1)
Gracze ffa (dobrzy) tzw statsiarze (no chyba ze naprawde sa dobzi) przecietny taki gracz wykorzystuje innych do zgarniania fragow dla sibie dobija innym kolesi z opuznieniem wyskakuje na rush zeby przypadkiem nieginac i zeby latwiej bylo dobijac juz ledwo zyjacych kolesi... mysli tylko o sobie i swoich fragach chrzani teamejtow (zdazaja sie wyjatki np ja )
2)
dobry gracz 1 na 1 duzy skill niezly cel i umiejetnosc zmylenia przeciwnika mysli tylko o sobie w tloku raczej jest mu ciezko...
3)
dobry gracz teamowy polega na teametach tzw wie ze za jego plecami stoi gostek i ma backap i jakby co ktos ochrania jego dupe (to przyklad) nie blokuje dobrze wspuldziala z grupa trzyma sie taktyk ma dobrego skilla (doswiadczenie itp ) mysli nietylko o sobie ale tez potrafi odratowac kumpla z opresji...
Co wy o tym myslicie o klasach i o tym jaki powinien bys idealny gracz cs'a i co sie w ceesie liczy statsy
i Czy mozna gracza oceniac tylko po statach czy raczej wolicie oceniac styl jego gry... ?
PS
Niedlugo przedstawie wam jak powinien wygladac debesciarski klan ale musze do tego krotka opowiesc napisac juz niebawem przedstawie...
majki nie pisz tak duzo bo nikomu sie nie bedzie chcialo tego czytac
ja nie przeczytalem

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|