Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > początkujący counter strike'owiec
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

początkujący counter strike'owiec

yyy...siemanko wszystkim jestem nowym graczem cs,gram tagże w q3,dziwne co?A no sam sie dziwie ale te obie gierki podobają mi sie tak samo tylko że jedną z nich znam bardziej(znaczy sie configi rużne takie)mianowicie chodzi tu o q3,w cs'a zaczołem grac dopiero niedawno i BARDZO mi sie spodobała ta giera (poprostu wymiata) i chciałbym własnie sie was spytac czy w cs'ie można nagrywac demka tak jak w q3 i czy moglibyscie mi podżucic swuj cfg jesli wogule można posiadac cfg w cs'ie
wiem wiem głupio gadam ale jestem tu dopiero początkujący,znaczy sie zielony i prosiłbym o pomoc z waszej strony w wprowadzeniu mnie w spaniały swiat cs'a
zgury dziekuje

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-02-2002 03:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

wyslalem ci maila ze swoim cfg.............jest w 6 czesciach.....jak chcesz to sobie go przerob

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 03-02-2002 08:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

A demko nagrywa się komendą "record", stopuje "stop". Tu masz mój skryptm, który ładnie to automatyzuje:

alias "demko" "nagrywaj1"
alias "nagrywaj1" "record squall_demo001; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo001.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie1"
alias "zatrzymaj_nagrywanie1" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj2"
alias "nagrywaj2" "record squall_demo002; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo002.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie2"
alias "zatrzymaj_nagrywanie2" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj3"
alias "nagrywaj3" "record squall_demo003; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo003.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie3"
alias "zatrzymaj_nagrywanie3" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj4"
alias "nagrywaj4" "record squall_demo004; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo004.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie4"
alias "zatrzymaj_nagrywanie4" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj5"
alias "nagrywaj5" "record squall_demo005; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo005.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie5"
alias "zatrzymaj_nagrywanie5" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj6"
alias "nagrywaj6" "record squall_demo006; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo006.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie6"
alias "zatrzymaj_nagrywanie6" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj7"
alias "nagrywaj7" "record squall_demo007; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo007.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie7"
alias "zatrzymaj_nagrywanie7" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj8"
alias "nagrywaj8" "record squall_demo008; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo008.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie8"
alias "zatrzymaj_nagrywanie8" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj9"
alias "nagrywaj9" "record squall_demo009; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo009.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie9"
alias "zatrzymaj_nagrywanie9" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj10"
alias "nagrywaj10" "record squall_demo010; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo010.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie10"
alias "zatrzymaj_nagrywanie10" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj11"
alias "nagrywaj11" "record squall_demo011; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo011.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie11"
alias "zatrzymaj_nagrywanie11" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj12"
alias "nagrywaj12" "record squall_demo012; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo012.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie12"
alias "zatrzymaj_nagrywanie12" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj13"
alias "nagrywaj13" "record squall_demo013; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo013.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie13"
alias "zatrzymaj_nagrywanie13" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj14"
alias "nagrywaj14" "record squall_demo014; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo014.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie14"
alias "zatrzymaj_nagrywanie14" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko nagrywaj15"
alias "nagrywaj15" "record squall_demo015; developer 1; echo Nagrywanie dema squall_demo015.; developer 0; alias demko zatrzymaj_nagrywanie15"
alias "zatrzymaj_nagrywanie15" "stop; developer 1; echo Nagrywanie dema zakonczone.; developer 0; alias demko e_k_s"
alias "e_k_s" "developer 1; echo Koniec slotow na dema!; developer 0"

Old Post 03-02-2002 09:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ex00
Pan Prezes :S

Uhh, az sie mieni w oczach Nie lepiej byloby mailem?

Old Post 03-02-2002 10:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ex00 Znajdź więcej post'ów przez  Ex00 Dodaj Ex00 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ex00 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

WOW DZIEKI ludziska spodziewałem sie że zaraz mnie wysmiejecie a tu odrazu konkretne odpowiedzie
THNX!!
Squall
niezły ten twój skrypcik!

Old Post 03-02-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ereaser Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ereaser Znajdź więcej post'ów przez  ereaser Dodaj ereaser do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ereaser prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Ex00
Uhh, az sie mieni w oczach Nie lepiej byloby mailem?
Nudziło mi się, musiałem coś napisać.

Old Post 03-02-2002 11:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
!ZaiX!
Nv member

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
wyslalem ci maila ze swoim cfg.............jest w 6 czesciach.....jak chcesz to sobie go przerob

deso cwaniak od Net runner 'a dostal cfg i go rozdaje

GG 1667903

Old Post 03-02-2002 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil !ZaiX! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do !ZaiX! Znajdź więcej post'ów przez  !ZaiX! Dodaj !ZaiX! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać !ZaiX! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

jak widac ludziki z boarda sa kulturalni i rozumieja... ze kazdy kiedys zaczal grac i wiedza ze pocztaki nie sa trudne...

heh squallo dales mu skrypt (tesh go mam ) On gra ktorko a Ty mu tu super zawansowany i wogule alias dajesz ja na jego miejscu bym nie zajazyl o co chodzi

a cfg mozna miec.
sam jestem Ciekawy czy sa podbne do tych z q3

Old Post 03-02-2002 14:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Jak grał dużo w Q3 to zajarzy, uwierz mi. Tam w końcu konfigi też się robi i jest nawet więcej fajnych parametrów...

Old Post 03-02-2002 14:29
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez di0nizy
jak widac ludziki z boarda sa kulturalni i rozumieja... ze kazdy kiedys zaczal grac i wiedza ze pocztaki nie sa trudne...

heh squallo dales mu skrypt (tesh go mam ) On gra ktorko a Ty mu tu super zawansowany i wogule alias dajesz ja na jego miejscu bym nie zajazyl o co chodzi

a cfg mozna miec.

wiele komend z cs i q3 jest pardzo podobnych

Old Post 03-02-2002 14:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
di0nizy
Skilled (Knight)

Domyslalem sie W koncu fpp i ponoc podobny engine tak tylko szlyszalem

Old Post 03-02-2002 17:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil di0nizy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do di0nizy Znajdź więcej post'ów przez  di0nizy Dodaj di0nizy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać di0nizy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

quote:

a cfg mozna miec.

co do skrypcika to niebuj żaby zajazyłem,podobny mam w swoim cfg'u od q3 zresztą patrze że nawet podobnie to wszystko wygląda,znaczy sie podobnie jak w q3

Old Post 03-02-2002 17:53
Mantis
OBI (-o-)

quote:

a cfg mozna miec.

Sluchaj przecierz HL ma engine Quake wiec komendy sa z Quejka i zasada pisania konfigow robienia skryptow aliasow jest taka sama !! I wy CSowcy zaczeliscie to robic pozniej niz gracze w qw q2 czy q3 !!

Old Post 03-02-2002 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

First Person Perspective

ja swoj cfg dlugo skladalem wiec .. nie dam !!

Old Post 03-02-2002 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Squall
[SPEC]Squall

Fakt, większośc komend jest podobna, ale np. bardziej do QW niż Q3. CS za to daje trochę mniejsze pole do popisu (pod względem komend), ale za to skrypty są bardziej użyteczne.

Old Post 03-02-2002 20:18
DeStRuCt0r
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Mantis

Sluchaj przecierz HL ma engine Quake wiec komendy sa z Quejka i zasada pisania konfigow robienia skryptow aliasow jest taka sama !! I wy CSowcy zaczeliscie to robic pozniej niz gracze w qw q2 czy q3 !!

to jest oczywiste, bo qw byl grany troszke wczesniej niz cs

Old Post 04-02-2002 06:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SlizG.Hucker]
jusz nie slizg :((

właśnie sqallik kiedy mi dasz ten swuj czarodziejski cfg ???? tak sie chwaliłes na gg a mi go nie przyslałeś ?? wes mi go daj [email protected]
bo jak nie to :-)

GG 2637902

Old Post 05-02-2002 08:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SlizG.Hucker] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SlizG.Hucker] Znajdź więcej post'ów przez  [SlizG.Hucker] Dodaj [SlizG.Hucker] do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SlizG.Hucker] prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
=34=
I Shot the Sheriff

Lightbulb skrypty, configi....... ...

Ja tam używam tylko bindów na qpowanie, zmianę broni, nicka i kilka SAYów np. forgivetk .

Old Post 05-02-2002 09:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil =34= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do =34= Znajdź więcej post'ów przez  =34= Dodaj =34= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać =34= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

heheh i o to chodzi 34

Old Post 05-02-2002 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Eustachy
forgotten

...hehe i obowiazkowo obok "forgivetk" musi byc "SORRY ZA TK!!!"...

Old Post 05-02-2002 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Eustachy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Eustachy Znajdź więcej post'ów przez  Eustachy Dodaj Eustachy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Eustachy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: skrypty, configi....... ...

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=
Ja tam używam tylko bindów na qpowanie, zmianę broni, nicka i kilka SAYów np. forgivetk .

ja tak samo....mam qpowanie podstawowych rzeczy i zbindowane texty typu: w levo czy w prawo gdy trzeba rushowac...

Old Post 05-02-2002 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: skrypty, configi....... ...

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

ja tak samo....mam qpowanie podstawowych rzeczy i zbindowane texty typu: w levo czy w prawo gdy trzeba rushowac...

ja tam z tych tektow jush zrezygnowalem...poniewaz nikt mnie nie sluchal jak cos to pisze od razu !

Old Post 05-02-2002 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Beaker
[C4]MaStHa-=-GaNgStA

quote:
Napisane oryginalnie przez Eustachy
...hehe i obowiazkowo obok "forgivetk" musi byc "SORRY ZA TK!!!"...

dokaldnie tak mam he he...
a jeszcze zmian nick na sorry itp...
he ale moj konfig jest dosc ubogi ale mi narazie wystarcza heh

Old Post 05-02-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Beaker Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Beaker Znajdź więcej post'ów przez  Beaker Dodaj Beaker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Beaker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR

a po co przerabiac ??
bedzie gral na Twoim nicku i tyle

Old Post 13-02-2002 22:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
Nudziło mi się, musiałem coś napisać.

raczej wkleic

Old Post 13-02-2002 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil c35 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do c35 Znajdź więcej post'ów przez  c35 Dodaj c35 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać c35 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
c35
old FPP.pl member

Re: skrypty, configi....... ...

quote:
Napisane oryginalnie przez =34=

ja mam tez cos takiego, tylko nie bindowalem forgivetk, bo tam gdzie zazwyczaj gram (megaslot) nie ma forgive'a

Old Post 13-02-2002 22:26
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Re: Re: Re: skrypty, configi....... ...

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

ja tam z tych tektow jush zrezygnowalem...poniewaz nikt mnie nie sluchal jak cos to pisze od razu !

te txty są sobre kiedy się ze znajomymi albo na klanówkach

Old Post 14-02-2002 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bOleK
I am the great Cornholio!

wyslalem konfiga na mejla, mam nadzieje ze sie przyda

Old Post 14-02-2002 21:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bOleK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bOleK Znajdź więcej post'ów przez  bOleK Dodaj bOleK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bOleK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ereaser
Mr. self destuct

yyy....BIG THANX bOlek

Old Post 14-02-2002 21:57
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

witam
chcialem tylko napisac ze ja gram: w q3, tfc, cs, hl, sof, ut, red alert 1 i 2, earth 2150, f-16 agresor, f-22 raptor, gta 1, 2 i londyn, the sims, nascar, f-1 itd., itp., etc. wszystkie gry mi sie podobaja ale nie sadze zeby to bylo dziwne (chyba)
pozdrawiam

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 18-02-2002 13:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:51.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions