No u mnie jest l00zik, we wrocku. Kiedys byla taka dobra cafe, Virtual, swego czasu znana na cala Polske, w ktorej cala wroclawska 'elyta' sie wytrenowala (ven0m, kudel - pamietny klan vR). Nie wiem jak tam teraz jest, chyba jeszce istnieje, nie wiem. Choc co prawda nie maja tam nawet porzadnego lacza 
Ale jakis czas temu w dobrym, strategicznym miejscu otworzyli nowa cafe, o nazwie eLux. Czemu "strategicznym"? Bo praktycznie z kazdego zakatka miasta mozna tam latwo dojechac. Poza tym zaraz obok jest izba wytrzezwien, a kilka ulic dalej klub muzyczny Rocker Cafe jest l00zik, bo zalozona przez graczy, wiec obsluga kuma wszystko o co chodzi. Co prawda sa to gracze CS, ale w zadnym wypadku nam (ludziom, ktorzy chodza tam grac w Q3, czyli glownie klan fhn) nie przeszkadza.
Fajne odjazdy tam sa nawet czasami. Bardzo czesto kolesie graja tam jakies swoje klanowe mecze i bluzgi niezle leca na cala cafe Hehehe. Fajny klimacik tam tez jest - zrobiona podobnie jak Slizg - na dole kafejka, stoliki, bar, a na gorze kompy.
Lacze tez jest dobre za granice. Mozna sobie l00zik pograc poza Polska. Q3 to my sie tam z qmplami opiekujemy, wiec wszystko jest jak trzeba.
Ogolnie kafejka jest jak najbardziej spoko. Kto wie? Byc moze juz niedlugo uda mi sie tam zorganizowac turniej?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|