Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Thumbs down Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!

Zaczalem ten topic zeby zwrocic uwage wszystkich na to co od pewnego czasu dzieje sie na baordzie FPP. Mamy tu coraz wiecej dzieciakow, ktorym zalezy tylko na ilosci postow. Zakladaja mnostwo idiotycznych topicow (vide: Quake 2) tylko po to zeby im licznik postow skakal wciaz w gore. O poziomie intelektualnym i kulturalnym tych gowniarzy nie bede sie wypowiadal, nie wymienie tez ich xywek (bo i tak wszyscy pewnie domyslaja sie o kogo chodzi). Jesli tak bardzo chca miec mnostwo postow, to ja z checia rozdam im te swoje niecale 500. Byleby tylko dojrzeli i przestali denerwowac powaznych ludzi na tym boardzie, ktorym zalezy na dyskusji na poziomie. Coraz mniej mamy tu topic'ow w ktorych mozna naprawde sie wykazac, podyskutowac z fajnymi ludzmi, a coraz wiecej mamy topicow typu "hmm..." "ziele sex i szybkie samochody a moja wspaniala forma w q3", "gdzie podzial sie moj nocnik?" itp. Zaloba...

Apeluje wiec do ludzi ktorzy maja tutaj wladze. Zajmijcie sie ta banda wyrostkow. Wprowadzcie ograniczenia, aktywacje z potwierdzeniem (jak np. na Fajnym Boardzie Q2 www.ubb2.prv.pl), dajcie bany, cokolwiek co powstrzyma fale idiotyzmu w tym, badz co badz, wspanialym miejscu.

Od dzisiaj, az do momentu kiedy ten board bedzie znowu dobrym forum dyskusyjnym, a nie przedszkolem dla nabijaczy postow, rezygnuje z duskucji na jakimkolwiek topic'u. Mozna mnie znalezc na ww. Fajnym Boardzie.

Na koniec: greetz dla ludzi ktorzy IMHO najbardziej przyczynili sie do rozwoju boarda i do jego ogolnie wysokiego poziomu... pozdro dla Ogo, SweepeRa, Raptora, Gibbera, oxygena, ZimZuma, Maslava, xen0ma, DisposableHero, Shoolera i calej reszty fajnych ludzi ( S4ilor )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-07-2001 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Re: Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
Na koniec: greetz dla ludzi ktorzy IMHO najbardziej przyczynili sie do rozwoju boarda i do jego ogolnie wysokiego poziomu... pozdro dla Ogo, SweepeRa, Raptora, Gibbera, oxygena, ZimZuma, Maslava, xen0ma, DisposableHero, Shoolera i calej reszty fajnych ludzi ( S4ilor )

Te MastaH dzieki, ale nie sadze zebym jakos szczegolnie sie przylozyl do rozwoju tego boarda. Nie jestem tutaj zbyt dlugo, bana mam na swoim koncie juz, a tak na powaznie board`em zyje jakis miesiac gura dwa dopiero =] Wczesniej to tylko przygoda taka byla =]

A moderatorzy powinni sie troche postarac z tymi gogusiami aby ich ukarac, wywalic i bendzie spokoj. Bo tylko mieszaja tutaj i denerwuja ludzi, a nie o to chodzi na tym boardzie. Jak widac poznac mozna i inteligentnie powymieniac poglady z naprawde fajnymi ludzmi, a takie fraglesy mieszajace tylko sie wpierdzielaja w rozmowe bezsensownie zwracajac cala uwage negatywna na siebie. Takie dzieci jeszcze nie dorosly do boarda, bo naprawde trzeba miec troche w glowie aby umiec pogadac tutaj i byc ze swojej obecnosci na boardzie zadowolonym =]

Old Post 04-07-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

az mi sie lezka w oku zakrecila...ale faktycznie tramwaj ma racje w 100%(jak zwykle) i powinniscie wprowadzic aktywacje za potwierdzeniem...zeby nie bylo wiecej takich sytuacji jaka w tej chwili jest na forum q2...a teraz apeluje do takich ktorzy tylko chca miec wiecej na liczniku...uspokujcie sie i nie niszczcie dyskusji ludziom ktorym na niej zalezy...czyli wszystkim tym ktorych wymienil tramwaj...mam nadzieje ze szybko wszystko naprawicie (raptor, czapka) i tramwaj do nas wroci...

Old Post 04-07-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Re: Re: Mam dosyc tej bandy idiotow. g'bye!

quote:
Napisane oryginalnie przez OGO

Te MastaH dzieki, ale nie sadze zebym jakos szczegolnie sie przylozyl do rozwoju tego boarda. Nie jestem tutaj zbyt dlugo, bana mam na swoim koncie juz, a tak na powaznie board`em zyje jakis miesiac gura dwa dopiero

Owszem, ale poziomem wypowiedzi przebijasz wiekszosc ludzi, nawet tych zarejestrowanych od poczatku.

Old Post 04-07-2001 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Jako, ze praktycznie zawsze mam inne zdanie na jakis temat, to i tu nie moge byc gorszy . Mam tylko do powiedzenia, ze temu boardowi zostala przydzielona nazwa: "O niczym konkretnym w sumie" oraz podpis: "Pierdy pierdułki i głupoty... ". Jesli ktos kogos wqrwia, spamuje, kluci sie niepotrzebnie etc. to OK, tzn. trzeba cos z tym zrobic, ale nie ma sensu narzucac tu jakiegos "nurtu" tematow. Mozna przeciez pisac o nocnikach, piernikach, prezerwatywach, bombach atomowych itp., czasami znajda sie zainteresowani. Natomiast jesli komus nie pasi dany temat, to nie musi brac w nim udzialu. To nie szkola podstawowa - nie ma przymusu

Old Post 05-07-2001 01:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ale tu nie chodzi glownie o to ...zobacz na forum q2 i ocen sytuacje...

Old Post 05-07-2001 03:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]aLEczapKA
Warrior (Scrag)

Masz racje trawmwaj - robi sie balagan, czynimy juz kroki zeby zaradzic takim sytuacjom w przyszlosci (x-cut juz wylecial).

A nastepnym razem prosze o email do moderatora danego topiku, jezeli podobne problemy wystapia, bo kto by sie spodziewal ze taki temat pojawi sie w "O niczym konkretnym w sumie"? lub w dziale Board - pomoc techniczna.

rm -rf * and let god sort them out

Old Post 05-07-2001 05:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]aLEczapKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]aLEczapKA Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]aLEczapKA Dodaj [FPP]aLEczapKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]aLEczapKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

tramwaj:
dzieki za docenienie tych moich marnych 200 postow
jezeli chcemy sie pozbyc tych dzieciakow, lamerow, czy jak tam ich zwa, wystarczy, ze beda dawane bany i ze zlikwidowany zostanie darmowy mail za 300 postow - imho to wlasnie mail z adresem [email protected] jest przyczyna pojawienia sie tych osobnikow

DEiMOss:
ale nawet w dziale 'o niczym konkretnym w sumie' posty powinny trzymac jakis poziom. poza tym jak wytlumaczysz podobne rzeczy dziejace sie w dziale 'counter-strike'?

Old Post 05-07-2001 07:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Primo: thx za uznanie! JA bym do tej listy dodal jeszcze pare osob, ktore juz tutaj nie pisza. Niestety nie pamietam juz ich z xyvki...

Secundo: Macie w CP cos takiego jak Ignore List... Moze warto tego uzyc?

Old Post 05-07-2001 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
o|holy
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]aLEczapKA
Masz racje trawmwaj - robi sie balagan, czynimy juz kroki zeby zaradzic takim sytuacjom w przyszlosci (x-cut juz wylecial).

A nastepnym razem prosze o email do moderatora danego topiku, jezeli podobne problemy wystapia, bo kto by sie spodziewal ze taki temat pojawi sie w "O niczym konkretnym w sumie"? lub w dziale Board - pomoc techniczna.

Trzeba zrobic cos takiego jak bylo na resecie, zeby nie kazdy dostawal permission i zeby nikt o fake nicku nie mial dostepu do boarda... Topicow tu jest w ****... To az brzydko wyglada...

Old Post 05-07-2001 10:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil o|holy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do o|holy Znajdź więcej post'ów przez  o|holy Dodaj o|holy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać o|holy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

Lightbulb

Primo: na boardzie jestem od niedawna. Na poczatku mysli sie zeby nabic te posty. Byc wyrzej w chierarhi itp. ale z czasem dochodzi sie do w niosku, ze po co mi te posty? Przeciez to nie okresla jakim jestem na boardzie. Sa to po prostu puste cyferki.
Nie ukrywam, ze tak nie bylo ze nma. Chcialem miec te 102232 postow, ale gdt doszedlem do 100, przestalo mnie to tak bardzo interesowac. Teraz jeszcze "troche" sie tym przejmuje (btw: chyba mi posty znowu w dol skoczyly...), ale ty chyba tez minie...
Sekundo: eee... z x-cutem do zrobilescie slusznie, nie dostal bana, bo tak wlasciwie to on nie zrobil nic zlego. Jakby za glupote i niewiedze mieli karac to by caly swiat musieli zabic...

To wszystko :-)

Old Post 05-07-2001 11:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Z jednej strony dobra recz, z drugiej jednak biedna.

Dlaczego dobra? Ano dlatego, ze, heh, ludzie "ynteligentniejsi" mieliby tylko dostep do forum. Nie byloby durnych tematow w stylu "Jak zrobic salto w Q3?".

Dlaczego biedny? Ano dlatego, ze ten board stalby sie tak jakby "elytarny"... To chyba dobrze, nie? IMO nie. Bo staloby sie tak jak w przypadku UBBa, ze tym majacym autoryzacje uderzylaby woda do glowy. Poza tym IMO kazdy powinien miec prawo wypowiedzenia sie... :/

Ale robcie jak uwazacie... Mam nadzieje, ze jesli zrobicie cos takiego, to dacie mi dostep?

PS. Heh, mozna to wykorzystac, i FPP BOARD moglby wypelnic ta "luke", ktora teraz powstala .

Old Post 05-07-2001 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

No to mamy pierwszy w historii boarda "strajk głodowy"...
mi osobiście nie przeszkadza że ktoś pisze głupoty.. ale jak ktoś
atakuje innyh swoja głupotą to kick & ban (dorzywotni)...

Old Post 05-07-2001 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Ja tez sie pod tym podpisuje,nie ma sensu pisac tylko dla postow nawet dla tego konta na fpp (co nie przeszkadza ze nadal sie o nie staram ) jak pisac to z sensem,rozwaga najlepiej przeczytac pare razy to co sie chce wyslac na board'a...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 05-07-2001 15:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja już nie mam zamiaru prowadzić debilnych dialogów z Jelonkiem i pisać innych nie potrzebnych głupot. Obiecuję! A co do tego bałaganu na boardzie... Ja (i inni nie-moderatorzy ) nie możemy za bardzo wpłynąć na porządek na boardzie... Jak powiedziałem - poprawiam się

Old Post 05-07-2001 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
o|holy
Skilled (Knight)

tematy typu: "jak uniknac raila", "jak lepiej spawac" "jakie macie sensitivity" albo jak wspominal speepe "Jak zrobic salto w q3" to no nie wiem jak to okreslij, ale trzeba byc strasznym mozgiem zeby zalozyc taki topic...

Old Post 05-07-2001 15:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil o|holy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do o|holy Znajdź więcej post'ów przez  o|holy Dodaj o|holy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać o|holy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Jak ktos tu juz powiedzial o takie rzeczy lepiej sie na privia pytac,takie jest najlepsze bodajze rozwiazanie...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 05-07-2001 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

heh... ja mam na swoim koncie 4 wiadomosc prywatne =), widac nikt nie mam do mnie zadnego innteresu, ale privi sa po to by je urzywac.

Old Post 05-07-2001 16:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

imho board powinien byc dla wszystkich i nie powinno byc czegos takiego jak na resecie, ale... no wlasnie co zrobic z tymi ktorzy spamuja, flooduja itd. chyba tylko ban lub usuniecie konta moga tu pomoc. obecnie w rzezni trwa dyskusja jak ta sytuacje rozwiazac i niedlugo piwinno sie cos zmienic

Old Post 05-07-2001 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Na gorsze czy na lepsze?

Old Post 05-07-2001 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

To jest pytanie retoryczne...

Old Post 05-07-2001 19:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Ludzie - board to WY. Co ja mam robi - kasowac polowe postow???? Powiedza, ze lucas be i pojda na inny board....

Jasne, ze polowa ludzi tu nabija posty.... cos na ten temat wymyslymy....

Old Post 05-07-2001 22:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss
(..) Natomiast jesli komus nie pasi dany temat, to nie musi brac w nim udzialu.

taa... a pomyslales kiedys ze niektorzy ludzie maja modem i musza ograniczac ilosc czasu spedzanego na sieci? wyobraz sobie ze chce wziac udzial w kazdej sensownej dyskusji. a jak mam odrzucic te kretynskie? niestety musze zajrzec na kazdy topic, a to b. czasochlonne (przypominam ze mam modem, malo tego, musze sie ograniczac). a jak juz zajrze to zobacze ze polowa to idiotyczne pytania albo wymiany na "lol'e" i licytacje kto postawi wiecej usmieszkow za swom textem typu "hehe" albo "dobre!"... strace czas i nerwy. a rozmow na poziomie to odsieje z tego natloku moze 5-6. po godzinie okaze sie ze napisalem kilka postow, a reszte czasu zmarnowalem czekajac az sie zaladuje strona pelna "lol'i" itd...

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
Chcialem miec te 102232 postow, ale gdt doszedlem do 100, przestalo mnie to tak bardzo interesowac

wroc do dzialu Quake 2, obejrzyj wszystkie tematy i zebrane pod nimi posty a potem wroc tu i wypowiedz sie na swoj temat jeszcze raz (nie wspomne o topicach zalozonych przez x-cuta bo tam to dopiero kwitlo nabijanie postow).

Old Post 05-07-2001 23:08
o|holy
Skilled (Knight)

Moim zdaniem najlepeij by bylo jakbyscie usuneli skrypt do liczenia postow...

Old Post 05-07-2001 23:14
bLADE
Guest

quote:

wroc do dzialu Quake 2, obejrzyj wszystkie tematy i zebrane pod nimi posty a potem wroc tu i wypowiedz sie na swoj temat jeszcze raz (nie wspomne o topicach zalozonych przez x-cuta bo tam to dopiero kwitlo nabijanie postow).

hmm.. wiem co masz na mysli :-D, po obejrzeniu tych wszystki glupot co sie nagadalem z x-cutem i stahoo to mi wstyd sam wzrcajac mu uwage sam se posty podbijalem, ale jak na moj gust to jest i tak nie wazne :-), najwazniejsza jest inteligetna konwersacja na poziomie, zapisalem sie tu aby podzielic sie moimi spoztrzeniami z innymi urzytkownikami... ale czami cel idzie na boczny cel... nie mowie ze tu odwalalem totalna olewke piszac bzdury, ale za madre to niektore nie byly,ale to sie niedlug zmini. obiecuje :-D
btw: apeluje do wszystkich podbiajczy ! stop ! ;-)

Old Post 05-07-2001 23:55
Lucas
esports.pl

quote:

taa... a pomyslales kiedys ze niektorzy ludzie maja modem i musza ograniczac ilosc czasu spedzanego na sieci?

Prawda - swieta prawda....

Old Post 06-07-2001 06:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
o|holy
Skilled (Knight)

a moze rozpatrzylibyscie moja propozycje 3 posty wyzej ?!?!

Old Post 06-07-2001 08:31
DisposableHero
Am I evil? Yes, I am

nie trzeba od razu usuwac, wystarczy przeniesc licznik postow do profilu usera

btw - do zobaczenia za 2 tygodnie

Old Post 06-07-2001 08:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DisposableHero Znajdź więcej post'ów przez  DisposableHero Dodaj DisposableHero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DisposableHero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja jednak mysle ze autoryzacja przy rejestracji by sie sprzydala...nie bylo by wtedy tyle burakow...i "reszta" nie myslala by o nim w ten sposob w jaki mysla...

Old Post 06-07-2001 09:55
[FPP]aLEczapKA
Warrior (Scrag)

Jak narazie widzimy kilka rozwiazan problemu "lamerstwa" na boardzie:

1. Konto pocztowe za email zostanie usuniete - wymyslimy inna forme przydzielania tych kont.. pewnikiem za "jakosc" nie za "ilosc".

2. Zablokowac rejestracje dla wszystkich, wprowadzic weryfikacje.
Coz, to nie zadziala - w takim "podaniu" mozna napisac jedno, a robic potem cos innego.

3. Wprowadzic weryfikacje tematow - rozwiazanie dobre, ale spowolni rozwoj board'u.

4. Wprowadzic wiecej moderatorow - rozwiazanie uwazam, najlepsze.

W miare potrzeby mozna dowolne punkty laczyc razem, uzyskujac jeszcze wieksza kontrole.

Toczymy dyskusje wewnatrz FPP obecnie... jak wymyslimy dam znac.. a poki co jak wpadnie wam cos do glowy to piszcie.

Nie chcemy zamykac boardu i robic z niego forum tylko dla "elyty", jak zauwazyl Sweeper - kazdy powinien miec szanse sie wypowiedziec, czy zrobi z tego dobry uzytek to jush jego sprawa, sa srodki zeby pozbyc sie natretniakow na stale.

rm -rf * and let god sort them out

Old Post 06-07-2001 11:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]aLEczapKA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]aLEczapKA Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]aLEczapKA Dodaj [FPP]aLEczapKA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]aLEczapKA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:58.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions