Łubu Dubu
KaZaA , ta to był kiedyś świetny p2p , jak dla mnie w maju zeszłego roku. Transfer 40-50 KB/s , i jakieś 100 MB se w 40 minut jechało .
Jednak od września transfer zleciał tak , że nie da się korzystać, zaraz potem Morpheus, edonkey 2000, Bearshare, Winmx i inne p2p. Dlaczego? 
Bo chello (jestem od końca kwietnia zeszłego roku posiadaczem tego "cudu nad wisłą") ograniczyło transfer p2p. Wszyscy na moim osiedlu którzy mają chello też mają ten problem. Już słysze głosy "że ja mam chello i wszytsko jest OK", tak mój kumpel przez pół roku też nie miał problemu, ale od wczoraj zaczeło się - zwolniło mu p2p. Ci z UPC jakoś losowo wybieraja IP które maja banować. I ciekawostka: u mnie od chyba października IP się nie zmienia, może serwer załorze (ale podobno też banują)
----------------------------------------------------------------------------------
Fakt AG jest dobry jeśli chodzi o muzę, co do KaZy i jej pochodnych, podobno Spy no ale jest Ad-aware. Ale chyba KaZaA sie juz kończy, chyba bo nie wiem ile jest teraz użytkowników, bo w sierpniu to było srednio jakieś 600k.
Ja używam obecnie Direct Connect, tam transfery są OK. I nie ma na świecie lepszego softu do filmów, gier , również muza stoi na wysokim poziomie. Jest więcej TERA BAJTÓW niz w razem wzięte Kazie,AG i bóg wie co.
Porównywanie Direct Connect do jakiego kolwiek p2p, sie ma tak jak Samolot do Samochodu.
DC FOREVER

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|