quote: Napisane oryginalnie przez Xaoo
bla bla bla my tu sobie gadu gadu, a ci co mowia, ze ktos czituje to i tak sie tu publicznie nie odezwa, a dlaczego?? bo sie boja -->LoL<-- jak mozna nazywac polskich graczy cziterami z tych lepszych klanow i z tych gorszych. gdyby np. POISON czitowalo to by nie mialo problemow z wygrywaniem z lepszymi klanami w CB, a zdaza sie odtatnio, ze przegrywamy z gorszymi :( wiec nie wiem jaki jest sens mowic o czitach, a ty [AGD]3rdtrek jesli tak mowisz, ze czity sa etc i sie nawet upiersz to chyba wskazuje na to, ze cos wiesz na ten temat (???) LoL topic :/
Eeee Xaoo, to, ze zna, nie znaczy, ze robi, wiec odpusc sobie, zlapiesz kogos za reke mow., a nie w domysle sugerujesz cos.
A teraz z innej beczki, zawsze zadziwiaja mnie ludzie, ktorzy maja cos do calego klanu, w style Poisony to to, albo AGD to to itd. Ja nie wiem, ale jak dla mnie mozna miec cos do konkretnych osob z danych klanow, vide moja milosc do pana Emila, ale zeby caly klan obrzucac blotem, to juz chyba lekka przesada. ludzie to ma byc fun, a nie, ze sie wlazi na serwa i slyszy sie, przeklenstwa i wyzwiska. poza tym, ja nie widze problemu, jest tyle gier, tyle serwerow, jak ktos nie chce grac z klanem X, to droga wolna, kto mu broni.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|