Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > str. UrT
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Question str. UrT

Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-11-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

nie wiem :/

Old Post 22-11-2002 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

a wlasnie

Kiedy ruszy ut.xg.pl ? mialo byc juz niby w tym miesiacu ale cos niewidze, czyzby serwis umarl ostatecznie ? wie ktos moze cos na ten temat ?

Old Post 22-11-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Re: a wlasnie

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
Kiedy ruszy ut.xg.pl ? mialo byc juz niby w tym miesiacu ale cos niewidze, czyzby serwis umarl ostatecznie ? wie ktos moze cos na ten temat ?

miał ruszyc ?

Old Post 22-11-2002 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil <[vp]>ToTem6 Znajdź więcej post'ów przez  <[vp]>ToTem6 Dodaj <[vp]>ToTem6 do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

chyba

chyba tak, pamietam ze jak za ktoryms razem wszedlem na stronke to zamiast tego ze niema pokazywalo text ze "ruszamy ktoregos tam " to tyle mysle ze duk3 bedzie wiedzial dokladnie :>

Old Post 22-11-2002 16:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

spoko..ja niewiem, ale też niewiem czy duk3 zagląda tutaj

GrEaTEyE

Old Post 22-11-2002 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

to po chuj sie udzielasz? :o

Old Post 22-11-2002 17:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

lol
Gr8 sobie posty nabija

Old Post 22-11-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sting
Training (Enforcer)

Talking hm

jak zwykle nie na temat mentalnosc polakow

gr8 spamer!

co do topica nie znam takiej strony po co ci ona?

Old Post 22-11-2002 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sting Znajdź więcej post'ów przez  sting Dodaj sting do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sting prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

ucz sie jezykow obcych to nie bedziesz mial problemow z takimi rzeczami

Old Post 22-11-2002 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

heh

w moim poście raczej niechodziło mi o to"ja niewiem w sensie nierozumiem, tylko że niewiem, nieznam żadnej strony, wiec w pewnym sensie jest to odp. na topic lamki

GrEaTEyE

Old Post 22-11-2002 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

szczerze mowiac to mnie to z deka wkurza, kiedy pytam kogos o cos a odpowiada, ze "nie wie"... to po co odpowiadac (vide gr8)? Chyba, ze to zapytanie wprost do konkretnej osoby to zrozumiale...

Old Post 22-11-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Talking

JA tam nic nie wiem...................................ps. WLASNIE NABILEM POSTA :,

Old Post 23-11-2002 01:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
doctur|potfur
tadadadamdadam

ja tez

ja tez nie wiem <-----nie krzyczcie na mnie nabilem se mojego drugiego posta

Old Post 23-11-2002 06:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

panowie jak bedziecie tak nabijac, a wypowiedzi niektorych z was beda tak inteligentne i ambitne jak te powyzej to zamkne forum i lipa bedzie taknie? :o

nad ut.pl nowym prawdopodobnie zaczne znow pracowac bo pojawil sie czas i ostrzegam ze jak bedzie ono juz online to oprocz porzadkow w redakcji zrobie tez porzadki tutaj... to samo tyczy sie komentarzy na obecnym ut.pl - fajno ze news'y maja tyle komentarzy ale spamowaniem typu "pierwszy" albo bezsensownymi komentarzami zapychacie mi mysql'a...

przemyslcie to, jezeli potraficie
sorka ze najezdzam ale mam wrazenie ze poziom niektorych osob na tym forum jest marny

Old Post 23-11-2002 08:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

Re: str. UrT

quote:
Napisane oryginalnie przez <[vp]>ToTem6
Czy jest jakaś Polska str. o UrT ale nie taka jak Ut.pl ze tylko newsy, kolumny tylko taka jaką była ut.xg.pl ; q3arena.wp.pl/ut
by można coś z tej str. ściągnąć

ToTem6 a cp chcialbys sciagnac ???
Wlasmnie powiedzcie czego wam brakuje do sciagniecia na Polskiej scenie UrT.
- PR ?
- wszystkie wersje UrT ?
- mapy ?
- filmy ?

Mozna powiedziec ze dysponuje nieograniczona pojemnoscia dysku, ale ..... tylko na oryginalny soft.

Old Post 23-11-2002 10:32
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Angry

ta marny, zgadzam sie hehe a co mozna napisac do topica na zamkniety temat, bo (odpowiedz juz opadla) NIE MA TAKIEJ STRONY, W POLSCE!!..tak wiem mozna w ogole nie pisac, a le Majes przeczytaj sobie kilka postow wyzej....a do Scalatora...to wszystko mozna znalezc na: http://kubus.rulez.pl/~markus/ ....ale jestem zalosny heh.......Dajmy szanse pozyc topicom dluzej-------> to zorganizowana akcja

Old Post 23-11-2002 10:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
a do Scalatora...to wszystko mozna znalezc na: http://kubus.rulez.pl/~markus/

Scalak chce stworzyć stronkę dla newbiesów - coś na kształt FAQ i helpa na ut.net tyle że po polsku, razem z pełnym downloadem.
pomysł świetny - tyle, że idzie mu jak po grudzie

Old Post 23-11-2002 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p0p4j
...

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
Scalak chce stworzyć stronkę dla newbiesów - coś na kształt FAQ i helpa na ut.net tyle że po polsku, razem z pełnym downloadem.
pomysł świetny - tyle, że idzie mu jak po grudzie

Mysle ze swietny pomysl, pomoglbym ale mam duzo spraw na glowie. Trzeba jakos rozreklamowac polską scene UrT. Taki Cs - przeciez w porownaniu z UrT to jeden wielki syf!

Old Post 23-11-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil p0p4j Kliknij tutaj by wysłać e-maila do p0p4j Znajdź więcej post'ów przez  p0p4j Dodaj p0p4j do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać p0p4j prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
One*Szot
Guest

Question Bindy ... skrypty itp.

Wie moze ktos co sie stalo ze stronka http://www.utscripts.net/ ... ?

Old Post 23-11-2002 22:06
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
panowie jak bedziecie tak nabijac, a wypowiedzi niektorych z was beda tak inteligentne i ambitne jak te powyzej to zamkne forum i lipa bedzie taknie? :o

nad ut.pl nowym prawdopodobnie zaczne znow pracowac bo pojawil sie czas i ostrzegam ze jak bedzie ono juz online to oprocz porzadkow w redakcji zrobie tez porzadki tutaj... to samo tyczy sie komentarzy na obecnym ut.pl - fajno ze news'y maja tyle komentarzy ale spamowaniem typu "pierwszy" albo bezsensownymi komentarzami zapychacie mi mysql'a...

sorka ze najezdzam ale mam wrazenie ze poziom niektorych osob na tym forum jest marny

hmm no majes w jednej sprawie sie z Tobą niezgodze(mam takie prawo )...baza chyba jest po to aby ją "zaśmiecać" czy jak kto woli "zapełniać". ty jesteś Administratorem i masz do tego prawo ale bez przesady A co do tych spamów...jestem pierwszy to chyba już tradycja Polska więc po co ją zmieniać??? hehe joke. CO do nowego UT.pl to apeluje aby dział download był w pełni funkcjonalny ale wiem to od nikogo z was niezależy. Pozdrówka All
P.S. Widziałem dzisiaj na viva polska jak jakiś pan o nicku Asik pozdrowił swoich kumpli i napisał: "Nastepnym razem wygramy mecz" Niewiem czy to ten Asik...ale jak popatrzyłem jak te komentsy wysyłane przez komuuuury...są bezsensowne to pomyślałem aby w ten sposób zareklamowac nasz modzik?
P.S.2 Sorka za wszystko co napisalem, coś jest nietak...wiem wiem dla mnie ta pora późna hehe ide spać, sayonara 14latki

GrEaTEyE

Old Post 23-11-2002 23:20
MaxiM
r3surrected

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS

AMEN Majesq, AMEN!

Jakby nie bylo to komentarze do newsow sa zalosne, moze kilka dotyczy samego newsa a reszta to bezsensowny belkot. To samo sie tyczy boarda, pewnie dlatego coraz mniej ludzi tu zaglada. Bo po co topic zakladac skoro i tak po 5 postach jego temat zostaje zupelnie pominiety?

Old Post 24-11-2002 01:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

dlatego imho powinny sie bany posypac i to gesto :o

Old Post 24-11-2002 02:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
loostro
Organizator Ligi

ludzie spokojnie żeby tak od razu bany?
po drugie wiem że duke pracuje cały czas nad ut.xg.pl więc spoko strona ruszy ; kiedyś ;D
moim zdanie łupio trochę , że Polska scena UrT jest scentralizowana na jednym forum , dwóch (jedna nie działa) stronkach i jednej (dawniej liga stony teraz ta co próbuję ja zrobić) Lidze (nie liczę stron klanów bo tam to najwyżej masz newsy , guestbooka , jak dołączyć i members , no może jeszcze najbliższe walki i treningi info , a tak to nic o UrT konkretnego nie ma)
co do krótko żyjących topiców to można przecież napisać
// ZMIANA TEMATU NA : czemu jest tak mało dobrych Polskich stronek o UrT?
w poście i pod tym wyrazić swoje zdanie
np. Polak = leń (wiem , jestem twórczy , ale nie chce mi się teraz nic wymyślać)
i już BEZ zakładania nowego topica można dyskutować na temat PODOBNY do tematu głównego....
co do bazy MySQL , to można przecież starsze wpisy zgrać na CD/DVD , odłożyć na półkę i skasować zgrane wpisy i będzie pikuś
nie widzę w tym żadnego problemu oprócz poświęcenia temu kuuuupy czasu PP
no ale jeśli zapchana baza byłaby rzeczywiście problemem to chyba można trochę się poświęcić dla dobra ogółu (BTW: zresztą nie trzeba zgrywać na CD/DVD - jeśli wypowiedzi są mało inteligentne to je po prostu kasować)

BTW: skoro już piszę posta , MajeS czy ktoś tu przegląda logi? ]]]

Popaj -> Cs jest starszy od mojej babci , ale ma tylu fanów , bo jest grą 'cooltową' , zachwyca pikselami i kwadratowymi głowami *_* no i ten klimat jak na alasce d[@-@]b

no dość tych wypocin
wow ash 1575 znaków :o

Old Post 24-11-2002 05:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil loostro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do loostro Znajdź więcej post'ów przez  loostro Dodaj loostro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać loostro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FrD
Warrior (Scrag)

hmm..

ehh... a gdzie jest miejsce na to by toczyc rozmowy tyrady poznawac nowych ludzi... zartowac, smiac sie i plakac, uczestniczyc w zyciu urt niczym w serialu brazylijskim...
rozumiem ze mamy kuluarowe rozwazania prowadzic na ircu i gg... a moze admini gg i irca tez stwierdza ze u nich mozna rozmawiac tylko o rzeczach powaznych i zgodnych z tematem...
ehh Polacy gdziez to nasz rozum uciekl... teraz go tylko po polach szukac... rzeklem

Old Post 24-11-2002 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FrD Znajdź więcej post'ów przez  FrD Dodaj FrD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FrD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
<[vp]>ToTem6
Skilled (Knight)

Post Re: Bindy ... skrypty itp.

quote:
Napisane oryginalnie przez One*Szot
Wie moze ktos co sie stalo ze stronka http://www.utscripts.net/ ... ?

1. Zlituje się na jednym szczałem i mu powiem ze juz zakłądałem o tym topic, i miły ktoś dał tam wszystkie skrypty z utscr....
2. Juz 2gi raz MajeS odpowiedzial na moj topic
3. Nie piszcie takich duzych postów bo musze je wtedy czytać
4. Kiedy ruszy nowe ut.pl ?
5. np. na ut.de wszystkie filmy sa katalogowane w dziale filmy a na ut.pl tylko w newsach
6. logi ? co to jest ?
7. Nabiłem se kolejnego posta

Old Post 24-11-2002 12:46
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
CO do nowego UT.pl to apeluje aby dział download był w pełni funkcjonalny ale wiem to od nikogo z was niezależy.

hm, mógłbym w sumie dać ze 20G na killu na downloady na potrzeby ut.pl..... tyle, że zniknąłby tym samym serwer UT z niego, albo stałby się zalagowany niemiłosiernie

MajeS?

Old Post 24-11-2002 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

papuzka pogadamy jak ut.pl sie kiedys moze w koncu nowe pojawi... zreszta ja mam dwnl na fpp.pl - nie udostepniam go bo czeka na nowe ut.pl jak my wszyscy...

Old Post 24-11-2002 14:16
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Lightbulb

Powiem tylko FrD na prezydenta, zauwazam, ze forum UT jest strasznie powazne, to znaczy niektore osoby probuja go takim stwozyc, a przeciez to tylko gra, dzieki ktorej ja przynajmniej chcialbym kogos poznac , dobrze sie bawic. Niektorzy traktuja niestety go powazniej, niz polscy poslowie sejm...hmmm moze zakandyduje, i tam sobie pogadam luzno, i bez stresu ze ktos mi rzuci: "sorx ale twoj poziom umyslowy ....ekhmm...mi nie odpowiada....." (sic)

Old Post 24-11-2002 15:21
[FPP]MajeS
Guest

Red face

hmm chyba ktos tu nie rozroznia luznej rozmowy na dowolne tematy od beszczelnego nabijania i spamowania board'a wypowiedziami nic nie wnoszacymi do tematu...

ja nie chce zeby tu bylo powaznie, ja chce zeby to bylo forum a nie smietnik i zeby ludzie z zewnatrz nie spogladali na nas jak na osoby niepelnosprytne...

nie mam racji?

Old Post 24-11-2002 16:10
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:49.    Strony (3): [1] 2 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions