quote: Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
tak jak przypuszczałem ta cała dyskusja z kol. jest totalnym nieporozumieniem, gdyż używasz słów o których desygnacie nie masz pojęcia vide: masturbacja, lub też ( pozornie znając) nie rozumiesz ich znaczenia kontekstowego vide "No takiego fajnego zwierzaka chciał Cie pozbawić… " Tankin <> kretyn
dlatego wszelkie nieporozumienia dot. użytych przez ciebie sformułowań np.głupek, kretyn, debil, baby, przetrzepać majtki, szmaty, itp. powinniśmy traktować w sposób podobny jak rozmowę z trzyletnim dzieckiem, które plecie nie bardzo wiedząc co mówi
Wybacz kolego ale Twoje pseudo psychologiczno- intelektualne wypociny nie działają na mnie zupełnie. Być może dla swoich mniej rozgarniętych kolesi jesteś jakimś wyniosłym guru (sami mówią że dla nich nawet Twoje pierdzimy to środek rozweselający), ale dla mnie jesteś jedynie zakompleksionym, niespełnionym życiowo człowieczkiem jakich wszędzie pełno. Styl większości Twoich wypowiedzi, obrazków, oraz ostatni tekst, w którym nie rozumiejąc za grosz tego co napisałem, (jeszcze raz Ci zaproponuje mniej rodzimych satyryków typu Drozda) piszesz o trzylatku, jednoznacznie utwierdza mnie w przekonaniu iż od samego początku istnienia tego forum nie pomyliłem się w ocenie Twej osoby.
Teraz napisz jeszcze że jestem pedałem, masturbuje się codziennie po 5 razy, mam 3 lata, posty pisze mi starszy brat, a moi rodzice są tacy i tacy, bo z tego co widzę ten styl pisania jest Ci bardzo bliski.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|