Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > 1.1
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
ALE CZY WY NIE ROZUMIECIE ZE NIE BEDZIE ZADNEGO ROZLAMU!!! NIKT NIE BEDZIE NAWET NA POWAZNIE GRAL W ARQMODE!!! TO JEST WPROWADZONE TYLKO TAK SOBIE, DLA ZABAWY I NIKOMU W ZADEN SPOSOB NIE WCHODZI W DROGE!!! JAKOS DORZUCENIE DO CPMA FREEZETAGA ANI CA NIE SPOWODOWALO ROZLAMOW W SCENIE...

Sorry, ze tak glosno to powiedzialem, ale juz mnie to wkurza jak musze po kilkanascie razy to samo mowic...

to z tym arqmod bylo przykladem i sprawa marginalna; chodzilo i chodzi o to za niedlugo cpma moze (pod wplywem coraz wiekszej ilosci "ulepszen") zaczać odchodzic od pierwpotnych zalozen...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-03-2003 17:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
Mnie tam zmniany w nowym cpma nie przeszkadzaja do braku pmove sie przyzwyczailem te skoki ktore mi sa potrzebne robie z pmove i bez (ale jak sobie wlaczylem jeszcze na chwile cpma 1.0 to nawet udalo mi sie na cpm3 ze schodow do RL wskoczyc z miejsca ) tak wiec mozna powiedziec ze pmove 0 wplywa na "potencje" skokow [..]

jesli uwazacie ze usuniecie pmove'a jest dobre to sprubujcie zrrobic takie cos na cpma 1.1...
bo mi np. niewychodzi a na ilosc klatek (to nie ma przeciez nic do znaczenia) nie moge narzekac)

i jesli chodzi o mnie to nie mam zamiaru, przynajmniej narazie, przechodzic na nowa wersje

Old Post 17-03-2003 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ziel1na
jesli uwazacie ze usuniecie pmove'a jest dobre to sprubujcie zrrobic takie cos na cpma 1.1...

moze nie jest to takie same jak u ciebie ale konwencja jest podobna

jezeli chodzi o samo usuniecie pmove to mi sie to nie podoba ale jak trzeba to trzeba jakos sie naucze

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 17-03-2003 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Gralem.... i jednak to NIE jest sila autosugestii (zle skoki) .
Teraz nie da sie zrobic polowy tych trickow, ktore dalo sie zrobic na cpma 1.0.
nie wiem jak wy, ale ja zostaje przy 1.0.
1.1 SMIERDZI

Old Post 20-03-2003 06:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Ja jednak czuje, ze niedlugo 1.1, to bedzie koniecznosc, jesli bedzie sie chcialo pograc przez net :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 20-03-2003 17:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Noo no i otym mowie od poczatku. Widziecie juz niektorzy zaczynaja zostawac na 1.0 i olewac 1.1, a niektorym to nie przeszkadza i graja na 1.1 czy to nie poczatek konca a przynajmniej rozlamu? Ja juz zaczynam sie bac 1.2
Rusza kampania Stop CPma

Old Post 20-03-2003 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Wyczytałem, że w Gliwicach będą grać na CPMA 1.1 także zobaczymy co ludzie sądzą na temat nowej wersji. Ale na przykładzie Gliwic widać, że nowy CPMA może wyprzeć starego i tak pewnie będzie. Po tym jak turniej dobiegnie końca ujżymy pewnie pierwsze servery postawione na nowej wersji. Ja jak narazie wstrzymałem się z instalacją wersji 1.1. A jeśli chodzi natomiast o to czy nastąpi rozłam sceny odpowiadam NIE. Argumentuję to tym, że jeśli CPMA 1.1 pomyślnie przejdzie swój pierwszy test bojowy to ludzie poprostu będą w niego grać i wszyscy automatycznie przesiądą sie na nową wersję, wszystkie servery będą postawione na nowym pm i nie będzie wyjścia trzeba będzie sobie go zainstalować. Zobaczymy jak się potoczą dalsze zdarzenia jestem tylko ciekaw jak te 70 osób przyjęło wiadomość o tym, że będą grać na 1.1 a nie 1.0.

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 20-03-2003 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

A mi sie skacze jakos lepiej... Bez wiekszych problemow skacze juz sobie do rejla na dm6, fajniej tez mi sie biega po tej mapie w kolko (gownym poziomem). Ogolnie jakos tak ciekawiej sie gra... Owszem, niektore triki tak jakby ciezej sie robi... Ale jakos nie ubolewam nad tym Zawsze wszyscy mowili, ze w CPMA sie lata a nie biega, to teraz maja

Old Post 20-03-2003 23:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

sweep: sproboj zrobic na cpm1 (nie cpm1a) trick TELE>YA. Jeszcze mi sie nie udalo na 1.1
shreq: ja w najblizszym czasie nie planuje zmiany na cpma 1.1, przynajmniej u mnie na servie.

Old Post 21-03-2003 06:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
sweep: sproboj zrobic na cpm1 (nie cpm1a) trick TELE>YA. Jeszcze mi sie nie udalo na 1.1

Spider da sie to zrobic ale jest 5x trudniej niz w cpma 1.0 tam mi wychodzilo to za kazdym razem a teraz ... za 5-7

(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 21-03-2003 10:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

A o ktory tele-YA chodzi? Ten w 2 skokach czy w 1?
Bo jsli chodzi w tym jednym to dla nie bez roznicy i tak w cpma 1.0 tego tez nie robilem

PS.
Mam problem z cpma 1.1 moze ktos mi powiedziec jak zmusic listen server do sv_fps 125?? Mam ustawione w konfigu serwera sv_fps 125, wlaczam cpma jest 125, wlaczam mape jest 30. Zaczyna mnie to troche denerwowac :/

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 21-03-2003 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

heh tez tak mam jak HkN

(...)

Old Post 21-03-2003 18:53
t0d
Elite (Fiend)

quote:
wywalil BFG, przyspieszyl rakiete, zwiekszyl splashdemage (a'la QW ) zastanowl sie nad likwidacja RG i wogole zrobil QW z engine Q3

ooo ja ! z ust mi to wyjales! ja chce qw pod q3!

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 21-03-2003 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

grajcie w qw

Old Post 22-03-2003 06:29
Hakan
Elite (Fiend)

No ja bym pogral, ale co bede tak sam gral nikt nie chce ze mna grac a po necie z telefonem nie da rady

Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!

Old Post 22-03-2003 10:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Spider
grajcie w qw

a ty w cs'a

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 22-03-2003 10:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShreQ
Ik@r #2822

Sprawdziłem tego nowego CPMA i qupa. Inaczej się czuję podaczas ruchu(może nawet lepiej niż w starszej wersji) ale trcki nie wychodzą . Dwóch tricków nie mogę zrobić, które na starej wersji robiłem normalnie. Pierwszy trick to skok od jumpada do RL na cpm3(obok megahelta). Drugi to skok od jumpada obok RA na przeciwległą półkę na cpm17. Póki co to zostanę na starszej wersji czyli CPMA1.0.

My stock Alfa Romeo 145 *sports suspension *TSW HockenHeim R wheel range *Dunlop SP Sport 2020E 195/50R15 tyres *Zender BodyKit

Old Post 22-03-2003 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShreQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ShreQ Znajdź więcej post'ów przez  ShreQ Dodaj ShreQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShreQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
a ty w cs'a

ale ja o qw nie mowilem z przekasem
sam lubie qw i czasem pogrywam
cs jest ble

Old Post 23-03-2003 05:54
spec_only
not least

quote:
A o ktory tele-YA chodzi? Ten w 2 skokach czy w 1?
Bo jsli chodzi w tym jednym to dla nie bez roznicy i tak w cpma 1.0 tego tez nie robilem

PS.
Mam problem z cpma 1.1 moze ktos mi powiedziec jak zmusic listen server do sv_fps 125?? Mam ustawione w konfigu serwera sv_fps 125, wlaczam cpma jest 125, wlaczam mape jest 30. Zaczyna mnie to troche denerwowac :/

ja tez tak mialem i w koncu:
znalazlem sposob na to zeby sv_fps bylo 120
sv_fps "wartosc" musi byc za linijka (r_displayrefresh "wartosc")

ps. witam po ponad rocznej absencji na boardzie

Old Post 27-03-2003 18:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spec_only Kliknij tutaj by wysłać e-maila do spec_only Znajdź więcej post'ów przez  spec_only Dodaj spec_only do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spec_only prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

tylko potem to sv_fps zmiencie na te 30 bo jak ktos bedzie chcial z Wami po lanie popykac to raczej happy nie bedzie

Old Post 27-03-2003 21:58
[FPP]ziel1na
z1

quote:
Napisane oryginalnie przez ShreQ
Sprawdziłem tego nowego CPMA i qupa. Inaczej się czuję podaczas ruchu(może nawet lepiej niż w starszej wersji) ale trcki nie wychodzą . Dwóch tricków nie mogę zrobić, które na starej wersji robiłem normalnie. Pierwszy trick to skok od jumpada do RL na cpm3(obok megahelta). Drugi to skok od jumpada obok RA na przeciwległą półkę na cpm17. Póki co to zostanę na starszej wersji czyli CPMA1.0.

na cpm3 mi wychodzi ale zato z tego samego jumppada juz nie moge doskoczyc do lg :/

Old Post 01-04-2003 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ziel1na Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ziel1na Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ziel1na Dodaj [FPP]ziel1na do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ziel1na prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

Dlaczego jak wrzucilem latke z cpma 1.1 to mi sie mapy nie chca odpalac. Powywalalem jakies zbedne paki i nic. Co za debilstwo, Przed wer. 1.0 tego nie bylo. Tylko nie mowcie zebym przinstal q3 i na nowo powrzucal wszystko bo gdzies mi wcielo 1.0 full i juz mi sie sciagac od poczatku nie chce.

Old Post 17-04-2003 15:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

CPMA 1.1 jak i 1.0 wymaga wszystkich map z oficjalnych mappackow cpma. A skoro razem z CPMA 1.1 wyszedl 5 mappack potrzebujesz i jego.

Old Post 17-04-2003 15:42
Bulls
Warrior (Scrag)

quote:
CPMA 1.1 jak i 1.0 wymaga wszystkich map z oficjalnych mappackow cpma. A skoro razem z CPMA 1.1 wyszedl 5 mappack potrzebujesz i jego.

big thx. Po chol. tak zrobili nie wiem.

Old Post 18-04-2003 16:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

quote:
ALE CZY WY NIE ROZUMIECIE ZE NIE BEDZIE ZADNEGO ROZLAMU!!! NIKT NIE BEDZIE NAWET NA POWAZNIE GRAL W ARQMODE!!! TO JEST WPROWADZONE TYLKO TAK SOBIE, DLA ZABAWY I NIKOMU W ZADEN SPOSOB NIE WCHODZI W DROGE!!! JAKOS DORZUCENIE DO CPMA FREEZETAGA ANI CA NIE SPOWODOWALO ROZLAMOW W SCENIE...

Sorry, ze tak glosno to powiedzialem, ale juz mnie to wkurza jak musze po kilkanascie razy to samo mowic...

"Witam!
Chciałem poinformować o rozpoczynającym swoją działalność turnieju "Berserk -1st arQmode cup". Jak sama nazwa wskazuje turniej grany jest na promode 2, aka arQmode.
Turniej jest międzynarodowy, miejsc jest 32 (w chwili, gdy to piszę zajętych jest 20). Wśród uczestników jest m.in. blemish, rat oraz nasz człowiek - mess.
Więcej informacji o samym turnieju na stronie www.challenge-tv.com/berserk." (z orga)

GG 1090334

Old Post 18-04-2003 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Wiem, tez mi sie to nie podoba...

Old Post 18-04-2003 18:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
imbaczek
Skilled (Knight)

quote:
Wiem, tez mi sie to nie podoba...

A mnie się podoba Zobaczymy jak będzie wyglądał pm z kiepskim railem i spawarką, a za to z wypasioną rakietnicą i plasmą.

Old Post 18-04-2003 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil imbaczek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do imbaczek Znajdź więcej post'ów przez  imbaczek Dodaj imbaczek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać imbaczek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:58.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions