Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Skąd taka nienawiść od gejów?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez insmac
Wysil sie i zaprezentuj swoj punkt widzenia, a nie tylko "dokladnie"

Mi geje nie przeszkadzaja.

Po porosty ma byc rowno uprawninie - to znaczy z enikt z nich nie szydzi, nie dyskryminuje (to wszyscy geje wiedza), ale tez oni nie paraduja i nie roszcza sobie specialnej opieki. Jak jest zdrowy (pelnosprawny) to moze dostac taka pomoc i ochrone od panstwa jak zwyczjany obywatel.

Robiac nagonka na gejow - dajecie im argumenty, ze sa biedni i pokrzywdzeni, zostawcie ich w spokoju - a jak beda wrzeszczec dalej - to wy bedziecie ok - zas oni grupa, ktora czegos nieslusznie sie domaga.

Rownouprawnieie - to znaczy ze kazdy ma tak samo. Nie ma ze druga grupa ma jakies przywileje (np meza/zone tej samej plci).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-04-2003 21:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

tyle, ze jest jedna sprawa. konstytucja mi gwarantuje, ze moge sie o gejach wypowiadac jak chce.

a powiedz mi, gdzie gej czuje sie dyskryminowany? ze nie moze slubu sobie wziac z drugim gejem? ze dzieci nie moze adoptowac?

no to np. dlaczego pedofilia jest karana... przeciez to dyskryminacja... dlaczego tego zabraniac?

Old Post 03-04-2003 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
tyle, ze jest jedna sprawa. konstytucja mi gwarantuje, ze moge sie o gejach wypowiadac jak chce.

a powiedz mi, gdzie gej czuje sie dyskryminowany? ze nie moze slubu sobie wziac z drugim gejem? ze dzieci nie moze adoptowac?

no to np. dlaczego pedofilia jest karana... przeciez to dyskryminacja... dlaczego tego zabraniac?

Ad1 nie rozumiesz istity wolnosci. Mozesz z niej korzystac do granic wolnosci innego czlowieka. Masz prawo do godnosci - obgadujac cie i pomawijac naruszam to prawo. Tak samo jak naruszasz prawa geja....

Ad2 - *******isz glupoty. Ludzie jak ty nie chca aby byl w jednym barze... To jest juz dyskryminacja...

Ad3 - Jest tu konflikt dobr - wolnosc seksualna, a zdrowie dziecka. Zdrowie dziecka jest wazniejsze i dlatego jest chronione, a pedofila, jako ze narusza dobra dziecka jest karana.

Old Post 03-04-2003 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

Ano. Ograniczeniem wolnosci czlowieka jest wolnosc innego. To jest podstawa. Myslalem, ze wszyscy to wiedza.

Old Post 04-04-2003 00:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop
Ano. Ograniczeniem wolnosci czlowieka jest wolnosc innego. To jest podstawa. Myslalem, ze wszyscy to wiedza.

Jak widzisz - dla xenoma - wolnosc to mozliwosc robienia czego co sie chce. czyste dresiarskie podejscie - chce komus w pysk dac - moge - bo konstytucja gwarantuje mi wolnosc...

Old Post 04-04-2003 06:35
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

omg, nie da sie gadac.

1. przeciez to jasne, ze nie moge sobie wyjsc na ulice i krzyczec co mi sie podoba. ale w domu u siebie moge mowic o KAZDYM co mi sie podoba. moge mowic co mysle o prezydencie, premierze i kazdym homopseksualiscie. o tym mowilem.

2. hmm, w barze? a po kiego gej ma mi mowic, ze jest gejem? niech sobie siedzi spokojnie to nikt nie bedzie chcial uciekac od niego bo nie bedzie wiedzial, ze gejem jest. a jezeli np. sie bedzie calowal z innym no to sorry niech sie nie zdziwi, ze ktos siedzacy obok mu powie zeby sobie poszedl

3. jaki konflikt dobr? a jak dziecko chce? to jest dopiero ograniczanie wolnosci dziecka - chce a jednak nie moze.

oczywiscie tutaj podaje tylko przyklad. pedofilow to bym albo na dyzowocie wsadzal albo kara smierci... ale jako przyklad jest dobre. a gejow na jakas wyspe wyslal niech sobie tam umieraja...

Old Post 04-04-2003 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]2*loop

wszyscy wiedza. ale jest wolnosc slowa i jak ktos chce to mnie moze pozwac do sadu o znieslawienie.

Old Post 04-04-2003 08:55
Quisatz Haderah
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
... samo istnienie homoseksualizmu jest skaza na biologicznej naturze czlowieka (jesli nie zboczeniem lub dewiacja) i nie ma sensu afiszowac sie przed najmlodszymi obywatelami spoleczenstwa sprawami, ktore moga w jakis sposob wplynac na ich zycie zanim jeszcze sami beda mogli dokonac wyboru.

Jednym z najczęściej podnoszonych argumentów przeciwko homoseksualizmowi to to, że jest on niezgodny z naturą.
Zapewne to prawda. Jednak:
Czy seks oralny jest zodny z naturą?
Czy seks analny (między mężczyzną a kobietą) jest zgodny z naturą?
Czy prezerwatywy są zgodne z naturą?
Czy pigułki antykoncepcyjne zgodne z naturą?
Czy stosunek przerywany jest zgodny z naturą?

Wobec tych rzeczy mało kto troszczy się o biologiczną naturę człowieka. Ale seks dwóch mężczyzn budzi już prawdziwą grozę.

Old Post 04-04-2003 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Quisatz Haderah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Quisatz Haderah Znajdź więcej post'ów przez  Quisatz Haderah Dodaj Quisatz Haderah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Quisatz Haderah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Wszystko co wymieniasz, to kwestia umowy pomiedzy kobieta, a mezczyzna i jesli obie strony tego chca (lub potrzebuja) i obie sie na to godza, to temat uwazam za zamkniety.

W kwestii zas homoseksualizmu - zeby bylo jasne - rowniez jesli dotyczy to dwoch (dwu?) osobnikow, ktorzy nie afiszuja sie ze swoja orientacja - jestem w stanie to zniesc, po prostu temat mnie nie dotyczy i nie interesuje. Jesli jednak zaczynam "potykac" sie o niego na kazdym kroku - majac swiadomosc, ze np. rowniez moj 8 letni syn rowniez jest tym "bombardowany" i wogole zna juz chociazby takie slowo jak "homoseksualizm", a tylko Matrix raczy wiedziec co sobie o nim w swojej dziecinnej glowie mysli, to wybacz ale taki stan rzeczy mi sie nie podoba!

Ofkz znowu przejaskrawiam bo w Polsce nie ma jeszcze (na szczescie) takich praw jak np. w Holandii. Nikt mi nie zagwarantuje jednak, ze nie bedzie ich za jakis czas...

Poza tym sadze, ze odstawiasz tym postem jawna demagogie, manipulujac terminem "zgodny z natura". Jesli zalozymy, ze seks miedzy mezczyzna, a kobieta to normalny stan rzeczy i taki uklad jest "zgodny z natura", to wszelkie tematy dotyczace tej sprawy, a nie uznane przez nauke za dewiacje (zadna z wymienionych przez Ciebie rzeczy nia nie jest w swietle seksuologii - no chyba, ze pisanej przez zakonnice ), sa zgodne z norma albo sie w niej mieszcza. Nikt mi natomiast nie wmowi, ze seks miedzy dwoma mezczyznami to jakakolwiek pochodna ewolucji gatunku Homo Sapiens w kwestii przedluzania gatunku bo dostane ataku nerwowego smiechu!

Odnosze wrazenie, ze dyskutowanie o tym bedzie juz tylko "przelewaniem pustego w prozne". Ty wiesz swoje, ja wiem swoje - mam tylko nadzieje, ze ludzi myslacych moimi kategoriami o tej sprawie jest i bedzie wiecej niz "tolerancyjnych obroncow wolnosci wszelkich ucisnionych"!!

Old Post 04-04-2003 11:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Quisatz Haderah
Training (Enforcer)

quote:
[i]
Odnosze wrazenie, ze dyskutowanie o tym bedzie juz tylko "przelewaniem pustego w prozne". Ty wiesz swoje, ja wiem swoje - mam tylko nadzieje, ze ludzi myslacych moimi kategoriami o tej sprawie jest i bedzie wiecej niz "tolerancyjnych obroncow wolnosci wszelkich ucisnionych"!! [/B]

Słusznie. Normy są uważane za normy właśnie dlatego, że dyktuje je większość. Tak było i tak będzie.

Old Post 04-04-2003 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Quisatz Haderah Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Quisatz Haderah Znajdź więcej post'ów przez  Quisatz Haderah Dodaj Quisatz Haderah do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Quisatz Haderah prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
omg, nie da sie gadac.

1. przeciez to jasne, ze nie moge sobie wyjsc na ulice i krzyczec co mi sie podoba. ale w domu u siebie moge mowic o KAZDYM co mi sie podoba. moge mowic co mysle o prezydencie, premierze i kazdym homopseksualiscie. o tym mowilem.

2. hmm, w barze? a po kiego gej ma mi mowic, ze jest gejem? niech sobie siedzi spokojnie to nikt nie bedzie chcial uciekac od niego bo nie bedzie wiedzial, ze gejem jest. a jezeli np. sie bedzie calowal z innym no to sorry niech sie nie zdziwi, ze ktos siedzacy obok mu powie zeby sobie poszedl

3. jaki konflikt dobr? a jak dziecko chce? to jest dopiero ograniczanie wolnosci dziecka - chce a jednak nie moze.

oczywiscie tutaj podaje tylko przyklad. pedofilow to bym albo na dyzowocie wsadzal albo kara smierci... ale jako przyklad jest dobre. a gejow na jakas wyspe wyslal niech sobie tam umieraja...

Ad 1 nie, nie mozesz. Nie wolno lzyc na prezydenta....

Ad2 - ty swja dziewczyne mozesz calowac, czemu gej nie ma byc rownouprawniony???

Ad3 - bez komentarza. Dziecko 4 letnie bedzie decydowac ze chce stosunek.... Gratuluje.

Old Post 04-04-2003 12:45
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

1. wlasnie teraz sobie klne na prezydenta... i co? skoczyc mi moze...

2. a dlaczego wywala Cie z restauracji jezeli np. nagle zaczniesz sie rozbieac przy jedzaniu bo Ci sie tak podoba? dlaczego nie wejdziesz to eleganckiego hotelu w stroju robola? bo po prostu tak sie przyjelo.

3. lol, przyklad to jest. czasami 40 letnia osoba nie jest w stanie o sobie decydowac, a 14 letnie dziecko sie utrzymuje.

Old Post 04-04-2003 19:09
Lucas
esports.pl

quote:
1. wlasnie teraz sobie klne na prezydenta... i co? skoczyc mi moze...

2. a dlaczego wywala Cie z restauracji jezeli np. nagle zaczniesz sie rozbieac przy jedzaniu bo Ci sie tak podoba? dlaczego nie wejdziesz to eleganckiego hotelu w stroju robola? bo po prostu tak sie przyjelo.

3. lol, przyklad to jest. czasami 40 letnia osoba nie jest w stanie o sobie decydowac, a 14 letnie dziecko sie utrzymuje.

Ad1 - to idz wyzwij policjantow od gejow i nierobow - zobaczysz wolnosc slowa w tym kraju...

Ad2 - jak facet z dziewczyna moze si ecalowac - to gej z facetem tez. Jak nie wolno wcale - to wylatuja wszyscy.

Ad3 - ilu 14 latkow si e utrzymuje??? Ilu 8 latkow sie utrzymuje??? Ilu 2 latow potrafi decydowac o swoim zyciu??? Wszyscy z nich to dzieci.

Jestes pelnoletni - decydujesz. Nie jestes - to cie chronimy. Jedyna kwestia do dyskusji to jest granica waieku do ktorej chronimy. Jedni sa poradni w wieku 14 lat, czesc nie jest w wieku 40.

Jestem ciekawy, gdyby ciebie molestowali w wieku 5 lat -to czy byl bys zadwolony....

Old Post 04-04-2003 22:06
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Ad2 - jak facet z dziewczyna moze si ecalowac - to gej z facetem tez. Jak nie wolno wcale - to wylatuja wszyscy.

Jakos sobie tego nie wyobrazam, na pewno nie w polskim spoleczenstwie - to po prostu budzi odraze i niechec do gejow, ktorzy publicznie "okazuja sobie uczucia" (w cudzyslowiu - bo co to za uczucia? milosc z odchylenia?) ... Faktem jest ze geje stanowia margines - niech sobie beda, ale z daleka od wszelkich akcji propagandowych i mediow, ktore naglasniaja tolerancje ...

Old Post 04-04-2003 22:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Jakos sobie tego nie wyobrazam, na pewno nie w polskim spoleczenstwie - to po prostu budzi odraze i niechec do gejow, ktorzy publicznie "okazuja sobie uczucia" (w cudzyslowiu - bo co to za uczucia? milosc z odchylenia?) ... Faktem jest ze geje stanowia margines - niech sobie beda, ale z daleka od wszelkich akcji propagandowych i mediow, ktore naglasniaja tolerancje ...

20 lat temu calujacy sie chlopak i dziewczyna w kawiarni tez nie bylo do pomyslenia...

Zas o naglasniu - to juz pisalem - wszysycy cichod siedza, nikt nikomu nie wadzi i mamy spokoj...

Old Post 04-04-2003 22:28
Anouaar
Guest

quote:
Faktem jest ze geje stanowia margines - niech sobie beda, ale z daleka od wszelkich akcji propagandowych i mediow, ktore naglasniaja tolerancje ...

Chyba smieszny jestes... Przeciez w telewizji, az roi sie od homoseksualistow. Siedza oni w modzie, w gazetach dla 'kobiet', i dla 'facetow', sa oni obecni w Twoim prywatnym zyciu i nawet o tym nie wiesz. A Ci co rozglaszaja 'tolerancje' maja ku temu powody, bo Ty wlasnie im je dajesz. Pokaza oni jaki to Ty jestes nietolerancyjny, i bede mieli powod, zeby w szkolach zaczac jakas akcje... Prawda jest taka, ze powinienes siedziec cicho, i tolerowac ich. Nigdy nie probowales sie postawic w sytuacji osoby za barykady, dla niego Twoj pocaunek z dziewczyna moze wydawac sie ohydny, ale watpie, zeby Cie wyrzucil z baru. I co z tego, ze nawet moze byc to jakich odchyl 'psychologiczny'. W takim razie musialbys zamknac... 1/4 mieszkancow Ziemi? Poza tym, pokaz mi jedna skuteczna metode leczenie homoseksualizmu, bo sprawa chyba odnosi sie nie tylko do gejow, lecz tez do lezbijek.
I do tego mylisz pojecia, jak juz ktos zauwazyl. Pomylisles orjetacje seksualna, z tozsamoscia plciowa. Nie kazdy gej jest 'zniewiescialy', i nie kazdy 'zniewiescialy' jest gejem. Do tego... Ile w zyciu poznales homoseksualistow, ze wydajesz takie sady, i to jest z calym przeswiadczeniem o swojej racji. Moze mi nie powiesz, ze swoje wypowiedzi opierasz na empirycznych doswiadczeniach z telewizji, i gazet?

Old Post 05-04-2003 08:43
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Anouaar
Chyba smieszny jestes...

[CIACH]

Old Post 05-04-2003 09:05
insmac*1337
Guest

quote:
Chyba smieszny jestes... [...]

Zanim napiszesz reply, dwa razy sie zastanow. Gdybys troszke uwazniej przeczytal moj post, zrozumialbys jego istote - czyli niech sobie beda geje, ale niech sie trzymaja z daleka od (i tutaj wymienianie) ... ja nie powiedzialem ze tak jest, tylko ze chcialbym, zeby tak bylo...

Old Post 05-04-2003 10:02
Anouaar
Guest

W takim razie przepraszam... Chcialem napisac, ze chyba chcesz zyc w urojonym swiecie. Zrobmy getta! Tak, zrobmy tak. Getto dla bialych, a w nim getto dla homoseksualistow, potem zrobmy getto dla kolorowych, a tam dla czarnych, zoltych... Bedzie najlepiej. Kazdy bedzie zyl w srod swoich, i nikt nikomu nie bedziesz przeszkadzal... jeden probowal cos takiego zrobic, skonczylo sie obozami, piecami, i milionami ofiar...

Old Post 05-04-2003 10:08
insmac*1337
Guest

quote:
W takim razie przepraszam... Chcialem napisac, ze chyba chcesz zyc w urojonym swiecie. Zrobmy getta! Tak, zrobmy tak. Getto dla bialych, a w nim getto dla homoseksualistow, potem zrobmy getto dla kolorowych, a tam dla czarnych, zoltych... Bedzie najlepiej. Kazdy bedzie zyl w srod swoich, i nikt nikomu nie bedziesz przeszkadzal... jeden probowal cos takiego zrobic, skonczylo sie obozami, piecami, i milionami ofiar...

To jest skrajnosc, masz racje, ze ludzi nie mozna izolowac...kazdy ma prawo do wolnosci w kwestii orientacji, tu sie zgodze. Takze - niech geje, lesbijki i ludzi normalni (?) zyja razem, w jednym spoleczenstwie...I zadnego faworyzowania jednych ani drugich - bardziej liczy sie to co czlowiek potrafi, to co ma "w srodku" ...

Old Post 05-04-2003 10:31
Anouaar
Guest

No... O to mi chodzi. Masz racje. Nie wolno izolowac ludzi, kazdy jest rowny, i powinien sie tak zachowywac, a nie wywyzszac sie tym co czyni go odmiennym, bo ja sie moge wywyzszyc swoja normalnoscia, a wtedy bedzie juz niefajnie. :>

Old Post 05-04-2003 10:34
Lucas
esports.pl

quote:
No... O to mi chodzi. Masz racje. Nie wolno izolowac ludzi, kazdy jest rowny, i powinien sie tak zachowywac, a nie wywyzszac sie tym co czyni go odmiennym, bo ja sie moge wywyzszyc swoja normalnoscia, a wtedy bedzie juz niefajnie. :>

To jeszcze przekonajcie do tego xenoma...

Old Post 05-04-2003 10:59
Anouaar
Guest

quote:
To jeszcze przekonajcie do tego xenoma...

Wiesz... Jemu sie wydaje, ze 4 letnie dziecko moze w takim samym stopniu odpowiadac za siebie, jak 40 letni dorosly czlowiek...

Old Post 05-04-2003 11:57
Lucas
esports.pl

quote:
Wiesz... Jemu sie wydaje, ze 4 letnie dziecko moze w takim samym stopniu odpowiadac za siebie, jak 40 letni dorosly czlowiek...

Old Post 05-04-2003 12:13
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Kochajmy sie jak bracia (siostry), liczmy sie jak Zydzi (no offence) :o

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-04-2003 11:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

przepraszam chlopaki, ale nie da sie z wami gadac. zdanie mam takie samo jak Insmac i uwazam, ze homosie moga sobie zyc spokojnie, ale nie chodzic po ulicy i skandowac czy w tv wystepowac zeby rowne prawa mieli. to mnie wnerwia. a to, ze ktos tam sobie cos w domu robi to mnie malo obchodzi.

a, no i oczywiscie nadal sadze, ze homoseksualizm to choroba psychiczna.

Old Post 06-04-2003 12:00
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:

teraz sie wlasnie zachowujesz jak 4 letnie dziecko, albo nie umiesz czytac...

Old Post 06-04-2003 12:01
Anouaar
Guest

quote:

a.d 3.1 A jak dziecko chce? Naprawde wierzysz, ze 4 letnie dziecko moze chciec uprawiac seks z kims? Przeciez takie dziecko nie jest wstanie samo o siebie zadbac. Tak, napewno chce byc wykorzystane...

a.d 3.2 Tak, 14 latek moze decydowac o sobie, jest w stanie pracowac, jest w stanie o siebie zadbac... Za duzo ogladasz telewizji. Wyjdz na ulice.

I tak samo nie idzie z Toba rozmawiac, bo jedzie od Ciebie czysta nienawiscia, i nie zdziwilbym sie jakbys mial kompleks casanowy. Czlowieku! Bledne kolo. Stul dziup, to oni stula dziup. Ty dajesz im nienawisci, Ty napedzasz im maszynke. Mamy takie czasy, ze kazdy moze powiedziec co chce, Ty to robisz, oni tez. Aaaa... Chcialbym abys przedstawil materialy, z ktorych wywnioskowales, ze jest to choroba psychiczna. Niezmiernie jestem ciekaw jakie to rewolucyjne teorie w tych materialach zostaly postawione... Tak naprawde w tym topiku zostalo powiedziane wszystko, co bylo do powiedzenia. Dalej moze byc tylko nienawisci...

Old Post 06-04-2003 12:12
Lucas
esports.pl

quote:
I tak samo nie idzie z Toba rozmawiac, bo jedzie od Ciebie czysta nienawiscia, i nie zdziwilbym sie jakbys mial kompleks casanowy. Czlowieku! Bledne kolo. Stul dziup, to oni stula dziup. Ty dajesz im nienawisci, Ty napedzasz im maszynke. Mamy takie czasy, ze kazdy moze powiedziec co chce, Ty to robisz, oni tez. Aaaa... Chcialbym abys przedstawil materialy, z ktorych wywnioskowales, ze jest to choroba psychiczna. Niezmiernie jestem ciekaw jakie to rewolucyjne teorie w tych materialach zostaly postawione... Tak naprawde w tym topiku zostalo powiedziane wszystko, co bylo do powiedzenia. Dalej moze byc tylko nienawisci...

Ostanio zauwazylem, ze czesc osob pisze jedno, a potem zaprzecza, ze to napisalo (hi Shooler)...

Old Post 06-04-2003 13:58
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Ostanio zauwazylem, ze czesc osob pisze jedno, a potem zaprzecza, ze to napisalo (hi Shooler)...

LOL jaki ty fajny jestes Cytuje sam siebie a ty mowisz ze zaprzeczam czemus, co napisalem dobre napisz o tym arta to na bank dostaniesz za niego Pulitzera. Na drugi raz zastanow sie, co piszesz bo ostatnio Ci wychodzi taki lol jak z tym regulaminem, ktory chciales wprowadzic kiedys w FPP.PL

Anni, mi sie wydaje ze zbyt powaznie potraktowales slowa xen0ma. Nie masz wrazenia, ze on to powiedzial troche ironicznie? Imo chcial napisac, ze to nie liczba w rubryce "wiek" swiadczy o dojrzalosci czlowieka.

Tyle, ze nie nazwal bym homoseksualizmy "choroba", a zaburzeniem. Mi tacy ludzie naprawde nie przeszkadzaja, nawet to, ze chodza w miejscach publicznych za reke, ale jesli chodzi o adopcje dziecka to w ogole nie ma dyskusji - NIE!. I tez jestem przeciwny afiszowania sie ze swoja odmiennoscia.

Old Post 06-04-2003 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:43.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions