Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Server dla reprezentacji....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

serverek stoi ok 2-3 tyg a juz 3 klany polskie w pierwszej 20 cb

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 16-04-2003 23:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: dziękuję, spoko.

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa
z drugiej strony - chciałbym też chłodzenie wodne zanabyć bo mi tu głośno od komputerów w pokoju

Bardzo polecam takie chlodzenie . Dzis koledze (Morfowi) przyszedl wlasnie ten zestaw . Zaplacil jakies 120 zeta i KOMPLETNIE NIC NEI SLYCHAC , kompletnie . Jak uzbieram kase to zmienie moze u siebie .

Old Post 16-04-2003 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmm

Papuga zabrania grać prywatek na tym servie...ale jakoś mam małe serduszko i ustawie te hasełko na jakąś godzinke z minutami. A to wszystko wasz kochany gr8

GrEaTEyE

Old Post 20-04-2003 08:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Exclamation hasło poszło takie:

"server dla naszej kochanej reprezentacji... w chwili obecnej nie mamy nawet gdzie odbywac treningow nie mowiac juz o meczach... jezeli ktos bylby tak uprzejmy i mogl taki tymczasowy server zorganizowac"

i podpisała się pod nim rękoma i nogami cała Wasza zgraja.
zmieniamy warunki umowy? lol :/

Old Post 21-04-2003 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

DC lagujemy?:o

\/

Old Post 21-04-2003 16:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez LuZnY
DC lagujemy?:o

że niby mi Direct Connecta lagujesz? big rotfl, jak się zastanowisz to przyznasz mi rację, ale po kolei:

- DC, kaza nie odpalałem już od ponad miesiąca, od czasu wyłączenia eftepa. (uwierz albo i nie, jak chcesz)
- jeśli już ktoś kogoś ma lagować, to DC procka w serwerze a nie odwrotnie (uwierz albo i nie, jak chcesz)
- zrób traceroute do games.coolnet.pl (to jest 2x34mbity) a potem do kill.it.pl (to jest 2mbity) i potem się wypowiadaj kto kogo laguje ( w to niemasz wyboru - musisz uwierzyć, to są fakty)

howgh

Old Post 22-04-2003 00:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY

quote:
...bla bla bla...

masz racje, nie wiem i szczerze mowiac wali mnie to, jestem tylko ciekaw co jest zlego w tym, ze jakis klan sobie zagra raz na ruski rok na tym serwie?

\/

Old Post 22-04-2003 10:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
ble-ble

bo są inne servy od tego.
ten powstał wyłącznie dlatego, bo marudziliście, że nie ma gdzie trenować polska reprezentacja.
(przypomnę: trenować a nie gdzie np. odbywać meczy, czy też mało serwerów w polszcze...)

Basta. niema prywaty. albo wykorzystanie zgodne z przeznaczeniem (i pierwotnymi prośbami), albo.....
dotarło? czy szkoda mojego wysiłku?

Old Post 22-04-2003 13:16
cZAx
really bad mother fucker

CDK? kto marudzil? jak narazie w tym topicu widze 1 prosbe i 3 raz podziekowanie wiec skoncz pieprzyć ze " marudziliśmy " łaski nikomu nie robisz. nie chcesz to nie stawiaj.

Old Post 22-04-2003 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

To jest chyba jedyny serw gdzie gracze z zagranicy maja dobre pingi na pozostalych sie raczej nie da grac bo sa public i zaraz sie ktos za przeproszeniem "wjebie"

Watpie zeby te 2-3 "lewe" mecze robily tutaj jakas wielka roznice :SSSSSSSSSS tu chodzi chyba o cos innego :S

Old Post 22-04-2003 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
To jest chyba jedyny serw gdzie gracze z zagranicy maja dobre pingi na pozostalych sie raczej nie da grac bo sa public i zaraz sie ktos za przeproszeniem "wjebie"

Watpie zeby te 2-3 "lewe" mecze robily tutaj jakas wielka roznice :SSSSSSSSSS tu chodzi chyba o cos innego :S

niewiem jakie są inne servy - nie zajmuję się nimi.
co do tej "różnicy" to tak - jest, i to istotna. ponieważ tłumaczenie jest długie, nadaje się raczej na rozmowe ustną niż na klepanie w klawiaturę. rzeczywiście - możecie to odbierać jako "coś innego" - mam do tego prawo i nie muszę się tłumaczyć

proszę więc uszanujcie moją prośbę i postępujcie zgodnie z własnymi (obietnicami?) prośbami: serv treningowy dla reprezentacji a nie jako kolejny serv na scenie do prywatnego użytku posiadaczy rcona...
zauważcie proszę, że się ciskam nie o to, gdy "któryś z posiadaczy rcona" gra sobie CB jego klanu z zagranicą tylko o to, że grały 2 polskie klany (nazwy nie mają znaczenia - zainteresowani wiedzą że do nich mówię).

kolejny serwer stanie na pewno - juz parę razy obiecywałem (już zapomnieliście? ) ale dopiero gdy wypasiemy vipera (http://zwis.rulez.pl) dodatkowymi prockami - prawdopodobnie będzie wtedy osobny topic, ankieta i w ogóle - chciałbym wtedy jak najmniej mieć takich Luźnych i Czaxów - wiecznych malkontentów....
Będziecie mogli się wtedy wypowiedzieć co do jego przyszłego konfigu (zwisa).

Z resztą wcale nie jesteście skazani na mnie i moje serwery -- coraz więcej serwerów UT powstaje, podejrzewam że z betą 2.7 przyjdą jeszcze ze 2 - niema więc co kruszyć kopii. (przynajmniej ja tyle planuję wtedy uruchomić, hy-hy)
Kwestia pingów powoluśku też przestaje być problemem (ślamazarnie to idzie co prawda, ale wyobrażacie sobie np. rok temu granie na coolnecie w dzień?)

Old Post 22-04-2003 14:43
LuZnY

quote:
...prawdopodobnie będzie wtedy osobny topic, ankieta i w ogóle...
...Będziecie mogli się wtedy wypowiedzieć co do jego przyszłego konfigu (zwisa)...

juz sie boje:Q
quote:
chciałbym wtedy jak najmniej mieć takich Luźnych i Czaxów - wiecznych malkontentów....

nie lubimy krytyki?:Q

\/

Old Post 22-04-2003 16:28
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
nie lubimy krytyki?:Q

EOT.

Old Post 23-04-2003 21:12
LuZnY

dzieki bogu nie masz mozliwosci zamykania topikow, w ktorych dyskusja staje sie dla ciebie niewygodna :Q

\/

Old Post 23-04-2003 22:37
scalator
Guest

quote:
dzieki bogu nie masz mozliwosci zamykania topikow, w ktorych dyskusja staje sie dla ciebie niewygodna :Q

LuZnY ...... WyLuZuJ

:/

Old Post 24-04-2003 09:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
LuZnY ...... WyLuZuJ

:/

imo luzny ma tu sporo racji...

Old Post 24-04-2003 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Merlin
imo luzny ma tu sporo racji...

Papuga tez ma sporowiecej racji

Jesli chcialby postawic nastepny serwer na tej maszynie zrobilbyto.

Nie bylo serwera dla reprezentacji poszedl na reke odpalil druga kopie gry godzac sie na: wieksze obciazenie sieci i procka.

A tu nagle z serwera zaraezerwowanego WYLACZNIE dla reprezentacji robi sie serwer ogolnodostepny.

.................
x- daj rcona
z- masz ale ....
x- ok ok wiem ....

.... dwa dni pozniej ....
y- potrzebuje mecz na sparring
x- nie ma sprawy dam ci haslo na serwer

nistety ludzie dostajacy rcona nagle czuja wladze i zaczynaja sie szarogesic ... oczywisci sa wyjatki

Old Post 24-04-2003 16:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

no pewnie! ludzie jak chcecie sobie sparingi lub klanowki zagrac to postawcie sobie server na SDI ! co to jest wogule ! server jest napisane ze tylko i wylacznie dla reprezentacji! inni ktorzy graja zepsowaja komputer!!! SIC!

po co w polsce jakiekolwiek ligi zaczynac jak nie ma gdzie grac? lol?

Old Post 24-04-2003 16:36
scalator
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
po co w polsce jakiekolwiek ligi zaczynac jak nie ma gdzie grac? lol?

PRZYKLAD
jesli chcesz zorganozowac rajd samochodowy musisz miec tor wyscigowy

nie wezmiesz zablokujesz ulic bo takie masz widzimisie

ktos ci go zbuduje (tor) powie OK MASZ TOR ALE TYLO NA RAJDY

a ty wykorzystujac jego dobrodusznosc, jego wklad zaczynasz scigac sie po nim z kolega

widzisz zbieznosci ?
jesli ktos bierze sie za orgamizacje czegos to najpierw powinien powmyslec nad miejscem gdzie to ma sie dobywac

Old Post 24-04-2003 16:43
cZAx
really bad mother fucker

hmm no i co ze sie scigam z kolega jak tor jest wolny i nikt nie chce go w tej chwili zajac? asfalt sie nie niszczy a cwicze sobie skilla i pozniej w rajdzie zajme pierwsze miejsca i sponsorzy dadza na rajdy wiecej pieniedzy bo cos tam ludzie jednak osiagaja. rofl

Old Post 24-04-2003 16:53
Sniezek
Elite (Fiend)

Admini serwerow przesadzaja!

Old Post 24-04-2003 16:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
hmm no i co ze sie scigam z kolega jak tor jest wolny i nikt nie chce go w tej chwili zajac? asfalt sie nie niszczy a cwicze sobie skilla i pozniej w rajdzie zajme pierwsze miejsca i sponsorzy dadza na rajdy wiecej pieniedzy bo cos tam ludzie jednak osiagaja. rofl

wracajac do przykladu

ktos ponosi koszty utrzymania toru

tor byl zbudowany w okreslonym celu i wszyscy sie na to zgodzili

Old Post 24-04-2003 17:07
scalator
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
Admini serwerow przesadzaja!

Masz racje

Chyba niepotrzebnie stawiaja serwery UrT
same problemy z tym sa a przyjemnosci zadnych

Old Post 24-04-2003 17:08
scalator
Guest

Angry EOT

EOT

Old Post 24-04-2003 17:09
PAPUGa
Elite (Fiend)

Question to jak?

zamykamy serv treningowy?
bo "po co ma stać pusty"?

sorki, miałem EOT ale mnie podkusiło.

wiem wiem: zamknę, zaraz 2 chórzystów - rzeczników praw i swobód obywatelskich się wypowie żem dzieciak i niedorosły.
ehh.... :/

Old Post 24-04-2003 17:38
Sniezek
Elite (Fiend)

reprezentacja moze sobie caly czas, o kazdej porze dnia i nocy trenowac i jest dobrze, ale jak juz klan zagra podczas gdy reprezentacja tego dnia nie gra zadnego meczu to jest zle...dlatego Admini serverow przesadzaja!

stawianie servera, a fanaberie admina to dwie rozne rzeczy, fajnie postaw moze serwer na ktorym bedzie mozna grac przez 5 minut i tylko w niedziele, a napewno wszyscy beda okazywali ci wdziecznosc za postawienie serwera...

.scalator moglbys czasem przeczytac posty, zanim odpowiesz, bo czasem piszesz nie na temat.

Old Post 25-04-2003 11:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:

pogięło?

tłumaczę jak chłop krowie na miedzy - nie dociera = jest źle.
przestaję tłumaczyć = jest źle.

wiesz co Luźny? coraz mniej mam chęci inwestować swoją prywatną kasę w kolejny serv dla was przez Ciebie....

a może sprawię sobie tę przyjemność, że po odpaleniu zwisa, zabanuję tam Ci IPa, cio? <rotfl> nie będziesz przynajmniej miał powodów do narzekań na konfig hyhy.....

Old Post 25-04-2003 23:31
LuZnY

strasznie dlugo myslales nad ta jakze elokwentna riposta :o

quote:

może sprawię sobie tę przyjemność, że po odpaleniu zwisa, zabanuję tam Ci IPa, cio? <rotfl> nie będziesz przynajmniej miał powodów do narzekań na konfig hyhy.....

nie podoba sie prawda, nie podoba sie moje narzekanie to zrezygnuj z forum - nie bedziesz tego musial ogladac :o i jeszcze to strzaszenie... jak za komuny ( big rofl, lol, lmao, mwahaha, \o\ \o| |o| |o/ /o/ :Q ), zreszta whatevah, jesli zwis ma byc jak ciulnet (bez pb, chujowy mapcycle) to zglaszam sie na ochotnika do bana :o

\/

Old Post 26-04-2003 00:36
PAPUGa
Elite (Fiend)

quote:
strasznie dlugo myslales nad ta jakze elokwentna riposta :o

jak zwykle się mylisz - napisałem pod wpływem chwili

quote:

nie podoba sie prawda

czyja prawda? Twoja?

quote:

, nie podoba sie moje narzekanie to zrezygnuj z forum - nie bedziesz tego musial ogladac :o

widzę że się mocno przejmujesz i wczuwasz w rolę "Urbana sceny UT" <lol> (tego od gazety, nie od gry)

quote:

i jeszcze to strzaszenie... jak za komuny ( big rofl, lol, lmao, mwahaha, \o\ \o| |o| |o/ /o/ :Q ),

jakie straszenie???? :O gdzie? :O jak?? :O

aaaa!!! już wiem!! nie wiesz co to znaczą emoticonki

quote:

zreszta whatevah, jesli zwis ma byc jak ciulnet (bez pb, chujowy mapcycle) to zglaszam sie na ochotnika do bana :o

hmm...czy ma być taki sam? i tak i nie -- zależy co przez to rozumiesz.
już pisałem wcześniej, wyżej - ale jak widać - trudno i powolutku przyswajasz wiadomości
jeszcze raz więc:
quote:
prawdopodobnie będzie wtedy osobny topic, ankieta i w ogóle ......[ciach].... Będziecie mogli się wtedy wypowiedzieć co do jego przyszłego konfigu (zwisa).

może ja już na razie zaprzestanę tych tłumaczeń - jak na razie jedynie Ty masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu <lol> który tu jest napisany (inni nie piszą że coś opacznie zrozumieli) - niewiem czy ja tak skrótowo piszę, czy coś nie tak z fontami....

Luźny - proponuję: zaczekaj i się przekonaj.
prawdopodobnie tak samo, jak w przypadku serva do treningów reprezentacji się przekonasz że nie miałeś racji - tak samo będzie i przy nowym serverze, ale proponuję na razie zakończyć temat - bo takie sprzeczki do niczego nie prowadzą. chyba że Cię bawią....

ani Ty mnie, ani ja Ciebie na tym wolnym forum wymiany myśli nt. urbanterrora nie nakłonię do zmiany zdania - a jedynie ubaw po pachy jest dla postronnych chyba że masz w tym jakiś ukryty cel.....

mam nadzieję że się kiedyś spotkamy osobiście - może wtedy mi wyjaśnisz swoje stanowisko - zdaję sobie sprawę, że trudno jest przeklepać wszystkie swoje myśli i wrażenia w klawiaturkę - może na turnieju w Wasilkowie, cio?

Old Post 26-04-2003 04:58
LuZnY

quote:

jak zwykle się mylisz - napisałem pod wpływem chwili

ja sie zawsze myle, ty masz zawsze racje - zrozumialem :o
quote:

czyja prawda? Twoja?

niewiem czyja :o w kazdym razie cos cie zabolalo :o czy to, ze powiedzialem ze ciulnet capi, czy to ze zwrocilem ci uwage nt. serwera reprezentacji...
quote:

widzę że się mocno przejmujesz i wczuwasz w rolę "Urbana sceny UT" <lol> (tego od gazety, nie od gry)

<lol> ze co?
quote:

jakie straszenie???? :O gdzie? :O jak?? :O

aaaa!!! już wiem!! nie wiesz co to znaczą emoticonki

po swojej wypowiedzi umiescilem sporo akronimow i emoticonek - i kto tu sie nie zna? :o
quote:

hmm...czy ma być taki sam? i tak i nie -- zależy co przez to rozumiesz.

to co napisalem brak pb i mapcycle ciulnetowy - a podobno to ja mam problemy z czytaniem, rozumieniem textu i przyswajaniem wiadomosci :o
quote:

już pisałem wcześniej, wyżej - ale jak widać - trudno i powolutku przyswajasz wiadomości
jeszcze raz więc:

może ja już na razie zaprzestanę tych tłumaczeń - jak na razie jedynie Ty masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu <lol> który tu jest napisany (inni nie piszą że coś opacznie zrozumieli) - niewiem czy ja tak skrótowo piszę, czy coś nie tak z fontami....

podobnie jak z kaubojem i jego "naprawianiem sceny/swiata" - zacznij od siebie nauke czytania ze zrozumieniem...
quote:

Luźny - proponuję: zaczekaj i się przekonaj.
prawdopodobnie tak samo, jak w przypadku serva do treningów reprezentacji się przekonasz że nie miałeś racji - tak samo będzie i przy nowym serverze, ale proponuję na razie zakończyć temat - bo takie sprzeczki do niczego nie prowadzą. chyba że Cię bawią....

no nie ja zaczalem rozmowe w tym topiku o nowym serwie... ale skoro poruszyles ten temat to poprostu wyrazilem swoje obawy co do jego "uzytecznosci" ...
quote:

ani Ty mnie, ani ja Ciebie na tym wolnym forum wymiany myśli nt. urbanterrora nie nakłonię do zmiany zdania - a jedynie ubaw po pachy jest dla postronnych chyba że masz w tym jakiś ukryty cel.....

masz racje, ale w sumie forum nie istnieje po to, abysmy, ja czy ty, przekonywali kogokolwiek do swoich racji... kazdy dzieli sie swoimi opiniami nt. glupich/ciekawych/smiesznych rzeczy dziejacych sie na tzw "naszej scenie", robie to i ja :o
quote:

mam nadzieję że się kiedyś spotkamy osobiście - może wtedy mi wyjaśnisz swoje stanowisko - zdaję sobie sprawę, że trudno jest przeklepać wszystkie swoje myśli i wrażenia w klawiaturkę - może na turnieju w Wasilkowie, cio?

tez mam taka nadzieje...

\/

Old Post 26-04-2003 13:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:13.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions