quote: Napisane oryginalnie przez LuZnY
strasznie dlugo myslales nad ta jakze elokwentna riposta :o
jak zwykle się mylisz - napisałem pod wpływem chwili 
quote:
nie podoba sie prawda
czyja prawda? Twoja? 
quote:
, nie podoba sie moje narzekanie to zrezygnuj z forum - nie bedziesz tego musial ogladac :o
widzę że się mocno przejmujesz i wczuwasz w rolę "Urbana sceny UT" <lol> (tego od gazety, nie od gry)
quote:
i jeszcze to strzaszenie... jak za komuny ( big rofl, lol, lmao, mwahaha, \o\ \o| |o| |o/ /o/ :Q ),
jakie straszenie???? :O gdzie? :O jak?? :O
aaaa!!! już wiem!! nie wiesz co to znaczą emoticonki 
quote:
zreszta whatevah, jesli zwis ma byc jak ciulnet (bez pb, chujowy mapcycle) to zglaszam sie na ochotnika do bana :o
hmm...czy ma być taki sam? i tak i nie -- zależy co przez to rozumiesz.
już pisałem wcześniej, wyżej - ale jak widać - trudno i powolutku przyswajasz wiadomości 
jeszcze raz więc:
quote: prawdopodobnie będzie wtedy osobny topic, ankieta i w ogóle ......[ciach].... Będziecie mogli się wtedy wypowiedzieć co do jego przyszłego konfigu (zwisa).
może ja już na razie zaprzestanę tych tłumaczeń - jak na razie jedynie Ty masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu <lol> który tu jest napisany (inni nie piszą że coś opacznie zrozumieli) - niewiem czy ja tak skrótowo piszę, czy coś nie tak z fontami.... 
Luźny - proponuję: zaczekaj i się przekonaj.
prawdopodobnie tak samo, jak w przypadku serva do treningów reprezentacji się przekonasz że nie miałeś racji - tak samo będzie i przy nowym serverze, ale proponuję na razie zakończyć temat - bo takie sprzeczki do niczego nie prowadzą. chyba że Cię bawią....
ani Ty mnie, ani ja Ciebie na tym wolnym forum wymiany myśli nt. urbanterrora nie nakłonię do zmiany zdania - a jedynie ubaw po pachy jest dla postronnych chyba że masz w tym jakiś ukryty cel.....
mam nadzieję że się kiedyś spotkamy osobiście - może wtedy mi wyjaśnisz swoje stanowisko - zdaję sobie sprawę, że trudno jest przeklepać wszystkie swoje myśli i wrażenia w klawiaturkę - może na turnieju w Wasilkowie, cio?