Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Podróż w czasie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

wooow ! to jest mysl !!! zrobie sobie taka swoja banieczke do ktorej bede wpuszczal wyniki obstawien na zakladach - potem (znaczy wczesniej) otrzymam je - i juz bede wiedzial jak obstawiac !!! prawie jak w powrocie do przyszlosci 3 !!

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-04-2003 09:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

A jak by spojrzec na cofniecie sie w czasie tak jak y to bylo mozliwe. Mam na mysli zycie. Zycie z obawami, niemoznoscia zabrania sie za cos, skorzystania z kazdej nadazajacej sie okazji do zdzialania czegos, radosci z chwili. Pomysl ze masz 80 la i spogladasz na swoje zycie z perspektywy tych lat i mazysz o tym by cofnac sie kiedy miales/mialas 20 lat. To by bylo cos wspanialego. I oto jestes. Masz 20 czy 20 kilka lat i masz kolejna szanse. Stalo sie

Old Post 25-04-2003 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

niu wuasnie jak masz te 80 lat i sie przeniesies w czasy jak miales 20 lat to przenosis swoja swiadomosc... czyli jestes 20 latkiem z mentalnoscia 80 latka... bo co by ci to dalo ze masz 20 lat i przenosis sie w czasie i znowu masz 20 lat ale nie pamietasz o tym ze kiedys miales te 80 latek?

Old Post 25-04-2003 12:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Bulls
Warrior (Scrag)

Nie mialem na mysli prawdziwego przeniesienia, ale chwilowej swiadomosci takiego wieku i spelnienia sie marzenia o powrocie do tych czasow. Pewnie gdyby to mialo miejsce naprawde podzialalo by podwojna dawka energii i chcecia do zycia, ale mimo wszystko

Old Post 25-04-2003 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Bulls Znajdź więcej post'ów przez  Bulls Dodaj Bulls do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Bulls prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

oj..fajnie by było....ile rzeczy mogłbym zmienić
a moja mentalność podejzewam ze sie duzo nie zmieni
A teraz to raczej jest podobna do tej przed kilku lat

Old Post 25-04-2003 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

A teraz to raczej jest podobna do tej przed kilku lat

to Ty sie przeniosles w czasie!! ale do przodu!

Old Post 26-04-2003 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Addict3d
CPMA&THC

imo za malo danych, za duzo niewiadomych i za niski poziom wiedzy... wstecz wogole nie dopuszczam a to ze czas takze jest wzgledny duzo nam nie daje. Z tego co rozumiem to mozemy spowolnic jego uplyw ale tylko dla danej jednostki ktora porusza sie z duza predkoscia (w warunkach ziemskich nieosiagalne). Hmm chwile pomyslalem i zastanawiam sie czy bylo by mozliwe stworzenie jakiejs "miniplanety" ktora poruszala by sie z duza predkoscia wokol wlasnej osi co spowolnilo by uplyw czasu jednoczesnie wytwarzajac dostateczne pole grawitacyjne dla normalnych warunkow zycia. Tylko ze tak: po pierwsze nie wiem czy to akurat grawitacja byla by w tym przypadku odpowiedzialna za zachowanie normalnych warunkow (trudno mi sobie wyobrazic skutki zblizenia obrotu ziemi wogol wlasnej osi do predkosci zblizonych z "c" a jezeli tak jest to moze sie okazac ze musialaby byc zbyt duza) po drugie nie wiem czy dostatecznie szybki ruch wokol wlasnej osi faktycznie spowolni uplyw czasu. No ale zakladajac ze mam racje (watpie) to czas na tej "miniplanecie" bedzie spowolniony wzgledem ziemi, jezeli natomiast udalo by sie cos takiego to co jezeli wszyscy mieszkancy ziemi przeniesliby sie na takie "miniplanety" wtedy stracimy punkt odniesienia do "normalnego" czasu i ten spowolniony stanie sie normalny czyli wrocimy po punktu wyjscia... troche sie zamotalem bo jestem niedouczony moze ktos cos z tego zrozumie
ps. **** znowu napisalem nie na temat :/

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 01-05-2003 03:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_bravo
My name is Goran Jagodnik

dla mnie podroz w czasie nie bedzie nigdy mozilwa bo myslac logicznie jesli ludzkosc wynalazlaby kiedykolwiek pojazd umozliwiajacy takie podroze to na bank by sie cofneli do naszych czasow i sprawili nam niespodzianke, ciagnac dalej ten watek my skorzystalibysmy z ich wynalazku i przenisli sie jeszcze dalej wstecz i tak w kolko

Old Post 31-07-2003 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_bravo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_bravo Znajdź więcej post'ów przez  johny_bravo Dodaj johny_bravo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_bravo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie, prawdopodobnie jakakolwiek, nawet najkrotsza podroz wstecz spowodowalaby zaburzenie continuum czasoprzestrzennego...

podam troche glupi przyklad, ale powinien zobrazowac co mam na mysli

cofa sie taki koles w czasie, zalozmy ze byl glodny po podrozy wiec zjadl banana. skorke wywalil na ziemie, zamiast do kosza. na skorce potyka sie, uderza glowa w asfalt i zabija jakis szalony naukowiec, powiedzmy taki ktory pracowal nad maszyna czasu nie ma naukowca, nie ma kto dokonczyc jego pracy. nie ma maszyny, nie ma podrozy...

przyklad troche krotki, bo taki lancuch mialby nieskonczenie wiele pomniejszych elementow, ale chyba da sie zrozumiec

Old Post 31-07-2003 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

okej, kit z tym czy można, ale jak to zrobić?
1 Jak wiadomo przy prędkości = prędkości światła (c) czas się zatrzymuje (teoria dylatacji czasu według Einsteina) ale przy okazji zmniejsza się długość ciał poruszających się z v=c do 0 (ze wzoru) a masa zwiększa się do wielkich watrości (tesh wzór) i mamy : czas stoi, mamy długość =0 i masę większą niż 1 tona
ALE
są cząsteczki (podobno) które poruszają się z prędkością większą od prędkości światła ( v>c ). Są to Tachiony (sorki, zapomniałem jak sie to pisze) tachion może istnieć (ma dodatnią masę) przy prędkości >c. tylko skąd je wziąć lub jak je stworzyć??? Jeśli to będzie możliwe to no problem: zamieniamy się w tachiona (lub ich zbiór) poruszając się z v>c cofamy w czasie i zamieniamy się spowrotem w atomy. Proste, nie???

Do tego dochodzi jeszcze ilość wymiarów: żyjemy w trzecim wymiarze (wysokość, szerokość, głębokość) a może jest piąty wymiar (czas) tudzież szósty (?????)..........

PS część o wzorach pisałem z pamięci, Hakan pliz wytknij mi ewentualne błędy.

Old Post 31-07-2003 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

wymiarow jest ponoc nieskonczenie wiele...

zreszta to wszystko to czyste spekulacje bo i tak nie dozyjemy odpowiedzi (nasze dzieci i wnuki pewnie tez nie )

Old Post 31-07-2003 22:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez $corcerer
...

Ja wiem że masa przy prędkości światła ( 300000km/h ) rosnie do nieskończosci.

Old Post 31-07-2003 23:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_bravo
dla mnie podroz w czasie nie bedzie nigdy mozilwa bo myslac logicznie jesli ludzkosc wynalazlaby kiedykolwiek pojazd umozliwiajacy takie podroze to na bank by sie cofneli do naszych czasow i sprawili nam niespodzianke, ciagnac dalej ten watek my skorzystalibysmy z ich wynalazku i przenisli sie jeszcze dalej wstecz i tak w kolko
na przyszlosc, nie odgrzewa sie tematow sprzed trzech miesiecy

you accept (reject, respect);

Old Post 31-07-2003 23:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

weirdo to byla podroz w czasie do 3 miesiecy temu.. jak widzisz dyskusja tutaj trwa.. nie musisz czytac tematu skoro ci sie nie podoba.. i co ty tak sie do wsiego przypierdalasz ostatnio?

Old Post 01-08-2003 00:10
weirdo
kontemplator bytu

dobra, zaraz ja zaczne odgrzewac wszystkie stare tematy by dodac swoje niekoniecznie przemyslane uwagi

co powiecie na topic o klotni zoorga z oxygenem? popluczyny maslava o anarchii? czy tez moze ankiete "po co chodzimy do szkoly?" raptora, ktorej nikt nie pamieta?

ja pierdole, niedlugo kiedy odpisze cos osobie umieszczajacej odp. zawierajace tylko np. "" w tematach, zostane skarcony przez ciebie albo twoich znajomych

GL!

Old Post 01-08-2003 01:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ja wale, nie zauwazyles roznicy miedzy tym co zaproponowales a tym ze tutaj ktos gada dalej na ten temat?
jesli odgrzejesz by dac tylko mordke to napewno bedzies skarcony....

wogoel cos nerwowy jestes.. wyjdz na swieze powietrze i sie poopalaj...

Old Post 01-08-2003 01:24
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo

popluczyny maslava o anarchii?

Widzę że jestem coraz bardziej popularny i kochany przez wszystkich!

Old Post 01-08-2003 01:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
wszystkich?

Old Post 01-08-2003 01:37
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV

zupelnie jak ja

Old Post 01-08-2003 01:42
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
zupelnie jak ja

ktos ciebie kocha ?

Old Post 01-08-2003 03:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
ktos ciebie kocha ?
karolinka.

Old Post 01-08-2003 07:36
Ulraunt
Guest

No i był ciekawy temat o podrozach w czasie brawa dla tego pana wyzej łu łu łu!

Old Post 01-08-2003 10:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$corcerer
Mad WildCat driver

ej, może ktoś by to wyedytował, tudzzieżpodzielił, bo takie kłótnie nie należą do tematu. ( ten post tesh prosze)

bizonq:
no to mamy: czas stoi i jesteśmy czymś mniejszym od kwarka z nieskończenie wielką masą.... fajna sprawa, nie?

Old Post 01-08-2003 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $corcerer Znajdź więcej post'ów przez  $corcerer Dodaj $corcerer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $corcerer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

co za brednie BE... Cos co jest czyjas teoria i hipoteza czesto bardzo naciagana, lub wymagajaca lat badan/doswiadczen ze strony kogos uczonego, wy mowicie z pewnoscia w kategorii prawda/falsz. Lol troche... Nie no w ogole wywalic ten topic BE

Old Post 01-08-2003 13:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez $corcerer
ej, może ktoś by to wyedytował, tudzzieżpodzielił, bo takie kłótnie nie należą do tematu. ( ten post tesh prosze)

Taaa... najwygodniej powiedziec - prosze przyjsc i posprzatac bo nabalaganilismy ..

Po prostu trzeba zostawic rozmowe o bredniach i ciagnac temat jakby tamto nie istnialo.. ja moge kasowac jeden/dwa posty ale darujcie mi siedzenie i klikanie bo wam sie zachcialo bezsensownych gadek :>

Old Post 01-08-2003 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

--> $corcerer
Z grubsza ok tzn na tyle na ile ja sie znam bo guru nie jestem poza tym, ze zyjemy w przestrzeni 4D nie 3D (wysokosc , szerokosc, gleboksc i 4 -czas). A co do nieskonczonosci wymiarow to zachodzi ty pewne nieporozumienie - te nieskonczone wymiatry moznaby nazwac "swiatami rownoleglymi" kazdy w 4D przestrzeni. Przejscia do takich swiatow/wymiarow maja stanowic wg niektorych czarne dziury.

Co do tachionow tu jest art. z Gazety http://www1.gazeta.pl/nauka/1,34144,93598.html

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 05-08-2003 07:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Właśnie chyba piąty wymiar to jest te równolegle światy

Old Post 05-08-2003 15:38
johny_bravo
My name is Goran Jagodnik

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
dobra, zaraz ja zaczne odgrzewac wszystkie stare tematy by dodac swoje niekoniecznie przemyslane uwagi
GL!

Twierdzisz ze moje uwagi są "niekoniecznie przemyslane"?? Bardzo sie ciesze ze Twoje sa zawsze na super wygórowanym poziomie

Old Post 16-08-2003 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_bravo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_bravo Znajdź więcej post'ów przez  johny_bravo Dodaj johny_bravo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_bravo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kołodko
C&C General

He.. może i podróże w czasie kiedyś będą, a może już są... Tylko wojsko trzyma to w tajemnicy... co by było gdyby ludzie się o tym dowiedzieli... chcieli by zmienić przeszłość, a to grozi tym co było np. w Red Alert 1 (przypomne: Einstein cofnął się w czasie, pozbył się Hitlera i nie było II Wojny Światowej, ale za to było silne ZSRR, które zaatakowało Europe...). Taka broń jak wehikuł czasu to niebezpieczna zabawka... gorsza od bombek nuklearnych... Dzięki niej można wszsytko...

Kołodko
e-mail: [email protected]; [email protected]; [email protected]
gadu-gadu: 2905556
http://www.cnc.w.pl/

Old Post 30-08-2003 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kołodko Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kołodko Znajdź więcej post'ów przez  Kołodko Dodaj Kołodko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kołodko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

jest jedna teoria, ktora pozwolilaby na wyeliminowanie "paradoksu dziadka", jak tez pomyslu z postu przed moim (uzycia wehikulu czasu jako broni) - chodzi o to, ze ktos, kto cofnalby sie w czasie i w jakikolwiek sposob naruszylby przeszlosc (np. zabil wlasnego dziadka) automatycznie zostalby przeniesiony do alternatywnej rzeczywistosci, gdzie te zmiany faktycznie maja miejsce i przyszlosc zostalaby zmieniona zgodnie z czynem, ktorego dokonal.. (coprawda nie bardzo sobie umiem to wyobrazic..). Wedlug takiego zalozenia istnieje nieskonczona ilosc alternatywnych swiatow z alternatywnym biegiem historii... byl kiedys taki cykl ksiazek SF R.Zeleznego, ktory fajnie rozwijal ten temat...

Ktos tez juz wspomnial o tym, ze wedlug najnowszych teorii sa juz furtki, ktore okreslaja potencjalne mozliwosci poruszania sie w czasie... Historia rozwoju nauki zas mowi, ze jesli cos jest potencjalnie mozliwe to predzej czy pozniej udaje nam sie to stworzyc..

Na razie jednak pozostaje nam jedyny sposob na podroz w czasie stosowany przez bohatera komiksow pana Baranowskiego czyli profesora Nerwosolka, ktory to mawial:

W czasie kiedy ja podrozuje Entomologio, Ty wynies smieci...!

Old Post 30-08-2003 18:18
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions