Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > rok szkolny 2001/2002
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
zgadzam się z C3RDE choć chodziliśmy razem do podstawówki to mam troche inne wspomnienia. nie ma to jak podstawówka!!!!!!!!!!!!!!

Szczegolnie jak sie zaczelo palic w 4 klasie podstawowki

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-09-2001 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blondi
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
zgadzam się z C3RDE choć chodziliśmy razem do podstawówki to mam troche inne wspomnienia. nie ma to jak podstawówka!!!!!!!!!!!!!!

Szczegolnie ze byles damskim bokserem

Old Post 11-09-2001 17:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blondi
Guest

Siema all to jest moj pierwszy post fajnie nie
Mam nadzieje ze bedzie spoko

Old Post 11-09-2001 17:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Ja też

Old Post 11-09-2001 17:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE
szkola jest teatrem zycia, w tym srodowisku masz wszystko: przemoc, patologie, narkotyki, tyton, alkochol, sex, wojny itp... tak jush jest... tylko czemu to wszystko (a sex niech sobie bedzie) mosi byc przelewane na mnie...

przelewane na ciebie... a umiesz sie bronic? chyba nie powiesz ze zmuszaja cie do palenia/jarania/picia/ruchania sie (choc wolisz "macanki i flirciki") itp. a wojny? czys ty czlowieku oszalal? jakie wojny... tu przesadziles

nie ma miętko... jak nie umiesz sie obronic przed calym tym syfem (ktory i tak nie zalewa cie tylko w szkole, a i wszedzie gdzie pojdziesz) to lepiej zostan w domu przed telewizorem, w cieplych kapciach

quote:
Napisane oryginalnie przez Stahoo
tyle z blade`em gadalismy o ladminie i jego synu, o ich glupocie, wiec przyjalem za sluszne, ze wszyscy wiedza, o co chodzi =[

wy tyle mowicie ze powoli przetaje czytac wasze posty

Old Post 11-09-2001 20:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj
wy tyle mowicie ze powoli przetaje czytac wasze posty [/B]

ja tez

Old Post 11-09-2001 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
przelewane na ciebie... a umiesz sie bronic? chyba nie powiesz ze zmuszaja cie do palenia/jarania/picia/ruchania sie

Robie to co chce... nie Twoj zasrany interes co robie, ale sie nie przejmuj... jush wole dostac po pystku niz wiec do ust peta/wypic alkochol/pojarac sobie/wyruchac gogos w brzew jego woli. A skad ci taki wogole pomysl przyszedl do glowy!? Widac nasz system warttosci sie diametralnie rozny od mojego. TO CI TERAZ MOWIE! NIGDY NIE PILEM, NIE PALIEM, NIE CPALEM, A SEX BEDZIE KIEDY A BEDE UWARZAL ZE PRZYJDZIE NA TO PORA... wystarczy? mam nadzieje i idz sie uchalac z koleszkami... i zejdz mi z plecy i czasem popatrz na siebie...

quote:
nie ma miętko... jak nie umiesz sie obronic przed calym tym syfem (ktory i tak nie zalewa cie tylko w szkole, a i wszedzie gdzie pojdziesz) to lepiej zostan w domu przed telewizorem, w cieplych kapciach

widac, ze mnie nie znasz... jak kogos nie znasz to sie nie wypowiadaj jak masz tylko domysly...

quote:
wy tyle mowicie ze powoli przetaje czytac wasze posty

to nie czytaj i nie odpowiadaj nanie i tym samym sobie nie nabiajaj postow! tak wg. mnie nabijasz sobie posty odpowiadajac na nasz bezsensowne posty! nie wiedzisz tego, bo inni napewno tak...

Old Post 11-09-2001 21:21
S4i1or
Thorin Oakenshield

Może założycie sobie topic: "bLADE and Stahoo vs. tramwaj" ???

Old Post 11-09-2001 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez bLADE

to nie czytaj i nie odpowiadaj nanie i tym samym sobie nie nabiajaj postow! tak wg. mnie nabijasz sobie posty odpowiadajac na nasz bezsensowne posty! nie wiedzisz tego, bo inni napewno tak...

dolaczam do tramwaja i teraz moze byc blade&stahoo vs. tramwaj&oxygen
jezeli go (tramwaja) wqrwiacie to dlaczego nie moze was o*******ic? ma za co w sumie...jak sam to ladnie nazwales za wasze bezsensowne posty...po **** zasmiecac nimi board skoro nikt nie lubi tego syfu czytac...nie lubie tez w tobie tego ze strasznie starasz sie zaimponowac przed kims roznymi rzeczami stahoo zreszta tez, po co nam na przyklad to jaki casan z ciebie albo to jaki to stahoo ma zajebisty komputer (chociarz podobno jak sam mowi siedzi caly czas w domu wiec sie moze pochwalic tylko przed nami swoim cudem) a blade ma chyba kompleks wyzszosci tak bym to nazwal i brak wlasnego zdania...to wszystko co mialem do powiedzenia na temat tych panow...dziekuje za uwage

Old Post 12-09-2001 00:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bLADE
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
dolaczam do tramwaja i teraz moze byc blade&stahoo vs. tramwaj&oxygen

yahoo... ja sie w wojny nie bawie...

quote:
jak sam to ladnie nazwales za wasze bezsensowne posty

oka... masz racje... nie powtorzy sie to wiencej z mojej strony, czas sie troche opamietac...

quote:
tego ze strasznie starasz sie zaimponowac przed kims roznymi rzeczami stahoo zreszta tez, po co nam na przyklad to jaki casan...

jaki ze mnie "casan"... raz tylko wspomialem i od razu "casan" jak Panu sie nie podoba to sie zamke i wszyscy bede happi...

quote:
a blade ma chyba kompleks wyzszosci tak bym to nazwal i brak wlasnego zdania

to ty chyba zes kurde nie widzial czlowiek ze kompleksem wyszosci... jak ty jush uwarzasz ze staram sie byc lepszy od wszystkich, krytykuje kazdego, uwazam sie za lepszego to Twoja sprawa... inni widac tego nie widza... a czemu tak wogole uwazasz ze nie mam wlasnego zdania... why? ciekaw jestem i to bardzo...

Old Post 12-09-2001 09:53
oxygen
new challenger

uczepie sie przykladu tych panienek twoich...
ktos kiedys na boardzie o tym wspomnial a ty od razu cos w stylu...
"czlowieku nie takie numery sie na obozach robilo dziewczyny macanki itd..."nie wiem co tam dokladnie bylo...
ale na prawde...rozmawialem z paroma osobami z tego boarda na twoj temat i wszyscy mowili ze ich wqrwiasz...

Old Post 12-09-2001 13:56
bLADE
Guest

quote:
rozmawialem z paroma osobami z tego boarda na twoj temat i wszyscy mowili ze ich wqrwiasz...

wiec papa... nie zobaczycie mnie tu wiecej! paps i nerka!

Old Post 12-09-2001 15:14
CE3RDE
Just do it.

**** ale macie zajawki na klocenie sie kiedys tutaj bylo spox atmosfera wszyscy mieli spoko klimat wszyscy sie rozumieli a teraz? Inni najezdzaja na drugiego ze ten sie chwali ze cos tam zrobil trzeba na niektore rzeczy przymknac oko, przytrzymac to w sobie moze ktos ma taki styl bycia? moze ktos moze miec inne poglady i to jest jego sprawa...Czy za to jestescie wqrwieni na bLADE'a ze lubi napisac jak macal i flirtowal? za to was wkurza? Ma prawo pisac co chce...Czy to ze ktos zamiast rzeczy oczywistej woli zrobic jakas awangardowa to juz jest zeslany na potepienie? Dajcie sobie luzu jezeli ktos mnie wqurwia to nie flugam na niego tylko poprostu moga mi niepasowac jego poglady ale to nie znaczy ze jest osoba gorsza...

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 12-09-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Smile

No i wreszcie ktos powiedzial cos madrego Po co wy ludzie na siebie najezdzacie? W jednosci sila!!! Pamietajcie o tym!

Old Post 12-09-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

No właśnie cały czas to mówię. Widać, nie dociera. Szkoda...

Old Post 12-09-2001 17:36
weirdo
kontemplator bytu

quote:

jezeli go (tramwaja) wqrwiacie to dlaczego nie moze was o*******ic

czyzby tramwaj byl dla mnie jakims wielkim autorytetem? owszem, szanuje go, wiele wniosl do boarda, ale chyba nie jest od tego, zeby mnie nagradzac czy karac?

Old Post 12-09-2001 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie o to chodzi. nigdy sobie takiego prawa nie roscilem. ale to nie miejsce na publiczne przechwalki ile tylkow sie zmacalo albo jaka to sie jest dziewica jesli chodzi o twarde rzeczy

i odpowiem blade'owi w kulturalny sposob, choc nie powinienem...

quote:
napisane przez bLADE: TO CI TERAZ MOWIE! NIGDY NIE PILEM, NIE PALIEM, NIE CPALEM, A SEX BEDZIE KIEDY A BEDE UWARZAL ZE PRZYJDZIE NA TO PORA...

to ja tez sie przyznam: nigdy nie jaralem/palilem, bo czuje do tego wstret. raz sie upilem i wolalbym o tym zapomniec ale sie nie da. beer only

quote:
napisane przez bLADE: wystarczy? mam nadzieje i idz sie uchalac z koleszkami... i zejdz mi z plecy i czasem popatrz na siebie...

uchlac z kolezkami. skad wiesz co ja robie? i czemu twierdzisz ze sie upijam? bo tak nie jest... zdaje mi sie ze pisales cos w stylu "jak mnie nie znasz do nie opieraj sie na domyslach"... a sam to robisz... no comment

quote:
napisane przez bLADE: to nie czytaj i nie odpowiadaj nanie i tym samym sobie nie nabiajaj postow! tak wg. mnie nabijasz sobie posty odpowiadajac na nasz bezsensowne posty! nie wiedzisz tego, bo inni napewno tak...

aha... Twoje rozumowanie wyglada w ten sposob: "ja nabijam posty i jestem cacy, ale tramwaj nie jest juz cacy bo nabija sobie posty odpowiadajac na moje nabite posty" - paranoja.

aha przypomnialo mi sie cos ale nie napisze jeszcze jednego posta tylko dodam w edycji zeby nikt sie nie czepial:
wogole skad ten chory pomysl ze ktokolwiek nabija posty. ja rozumiem nabijanie bylo wtedy jak sie dostawalo konto pocztowe. a teraz? dla glupiej cyferki przy xywie? to by bylo naprawde lolowe

Old Post 12-09-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Mozesz dac sobie juz spokoj czlowieku, bLADE dal juz sobie spokoj z boardem z tego co wiem i tego nie czyta wiec skoncz juz te polemizacje...

Old Post 12-09-2001 20:37
deathcrush
łobuz

quote:
Mozesz dac sobie juz spokoj czlowieku, bLADE dal juz sobie spokoj z boardem z tego co wiem i tego nie czyta wiec skoncz juz te polemizacje...

i chwala Bogu
btw mowi sie "polemiki" a nie "polemizacje"

Old Post 12-09-2001 20:50
CE3RDE
Just do it.

whateva, slowa to nie piwnica mozna je rozbudowywac...

Old Post 12-09-2001 21:04
Neo
Warrior (Scrag)

LOL...
do jakiej szkoly ?!?

niektorzy maja wolne do pazdziernika a Wy tu trujecie

Old Post 12-09-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Cool hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez Neo
LOL...
do jakiej szkoly ?!?

niektorzy maja wolne do pazdziernika a Wy tu trujecie

wlasnie to samo chcialem napisac przecie som jeszcze wakacje ludzie
nie no dobra wakacje sa dla niektorych (np. dla mnie)
ale wy tez kiedys bedziecie mieli tak dobrze
tylko sie uczyc uczyc moi mili

nie no zartuje wystarczy cos tam wiedziec

Old Post 12-09-2001 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

wlasnie to samo chcialem napisac przecie som jeszcze wakacje ludzie
nie no dobra wakacje sa dla niektorych (np. dla mnie)
ale wy tez kiedys bedziecie mieli tak dobrze
tylko sie uczyc uczyc moi mili

nie no zartuje wystarczy cos tam wiedziec

chyba ze masz sesje wrzesniowa

Old Post 13-09-2001 07:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Czy za to jestescie wqrwieni na bLADE'a ze lubi napisac jak macal i flirtowal? za to was wkurza? Ma prawo pisac co chce...

ja tez mam prawo pisac co chce

Old Post 13-09-2001 10:04
CE3RDE
Just do it.

Dokladnie, ale nie ma sensu odrazu obrazac kogos za to co pisze...

Old Post 13-09-2001 14:34
yebisu
litl'o alcoholic

Unhappy ?

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

chyba ze masz sesje wrzesniowa

a co bidaku masz?
jesli tak - trzymamy kciuki
jesli nie - zyj pelnia zycia nadal
ja dopiero zaczynam to sie nie znam
ale za rok bede pewnie mial to samo...
coz zobaczymy

Old Post 13-09-2001 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Dokladnie, ale nie ma sensu odrazu obrazac kogos za to co pisze...

pare postow chciales zebym nie ciagnal juz tego tematu a sam to teraz robisz
jak eot to eot nie?

Old Post 13-09-2001 22:43
CE3RDE
Just do it.

Jasne ze chcialem wiec skonczymy juz ta gadke bo nie ma sensu w mojej opinii dalej tego ciagnac...

Old Post 14-09-2001 06:45
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: ?

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

a co bidaku masz?
jesli tak - trzymamy kciuki
jesli nie - zyj pelnia zycia nadal
ja dopiero zaczynam to sie nie znam
ale za rok bede pewnie mial to samo...
coz zobaczymy

jeszcze LO jestem

Old Post 14-09-2001 14:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Jasne ze chcialem wiec skonczymy juz ta gadke bo nie ma sensu w mojej opinii dalej tego ciagnac...

i brawoooo

Old Post 14-09-2001 22:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:51.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions