Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > jak to kicka za frejer mozna dostac....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
[...]bo im banika nikt nie da a rozki (niektorzy) maja..oj maja

No wlasnie... tacy zawsze beda bezkarni... a nie musieli by byc bo to tak naprawde admini sa niezalezni.... to admina sie smarki powinny bac a nie odwrotnie...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-05-2003 13:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Angry ..heh

ano wlasnie, i akurat po przeczytaniu twojego poscika wszedlem sobie na serv, cale timy obstawione, gramy 5vs5 no i okazuje sie ze na specu siedzi kolega pana kapo, poniekad znanego, no i ten ze masta mowi oo miejsce dla niego, trzeba kogos kiknac, no i qfa vote kik ktos tam, pytam kapo za co, "za jajco", hmm... vot nie przezedl, ja dostalem zjebe od kapo za to ze nie umiem pisac, jestem tepy no i wogule fajoho, i.............stala sie jasnosc!! ktos(nie ja, a naprawde zaluje) dal vota "VOTE KIK FF KAPO", jednomyslnie kik, i do konca mapy spokuj, mila atmosferka.....prosty sposob nie>?, bez urazki dla czaxa, darka, i innych spok ludzi z FF

Old Post 30-05-2003 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: ..heh

quote:
Napisane oryginalnie przez Hey_Dude_!
[...] i.............stala sie jasnosc!! ktos(nie ja, a naprawde zaluje) dal vota "VOTE KIK FF KAPO", jednomyslnie kik, i do konca mapy spokuj, mila atmosferka.....prosty sposob nie>?, bez urazki dla czaxa, darka, i innych spok ludzi z FF

No to evenement w tym teatrze... naprawde się z takim rozsądkiem jeszcze wśród polskich ubanowiczów nie spotkałem... no... ale świat się zmienia oby dalej na lepsze

Edytowane przez forever dnia 02-06-2003 o godz. 09:48

Old Post 30-05-2003 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

Re: Re: ..heh

4ever to widze ze malo grasz ja takie cos spotykam codziennie

Old Post 30-05-2003 23:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

ehh ... wy to macie problemy =]
od roku gram w urt
zaczynalem calkiemladnie lamiac
teraz jest znacznie lepiej
i nie raz ja (AEonFlux) i bel niezle cielismy ludzikow roznistych
byly posadzenia o cheaty - bo skad lamki moga tak grac?
byly narzekania mastahow i rzut fochem o najblizsza sciane + disconnect "bo lagi"
ale hmm ... naprawde nigdy nie zdarzylo mi sie zeby mnie ktos wykopal, albo chociaz zavotowal
moze kwestia zachowania? kultury osobistej?

powodzenia w walkach =]

Old Post 31-05-2003 07:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Talking

a moze jak sie urodziles, w swojej ciupinkiej piastce miales 4 listna koniczynke>?.......takie zeczy sie zdarzaja

Old Post 31-05-2003 07:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

ha

Widac wielo watkowosc na tej grupie
XIADZ ja tez z Krakowa dzis upal straszny i niedaleko skalek mieszkam daj znac skad jestes i Jakie to super lacze masZ
Animate nie lubie cygar aferzysto) Ale lubie sie wiazac z natura czyms innym
P

Old Post 31-05-2003 09:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking

No z tym zajebisty laczem to moze przesadzilem w porywach jest ok 500 kbps jak masz blisko na skalki to pewnie lokacja Ruczaj hehehe. Ja mam na Bagry 10 min. drogi to pewnie kojarzysz Plaszow. Na Skalki sie nie wybiore raczej bo nie mam z kim dobra ide sie "opalac" a potem opalac.

Old Post 31-05-2003 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

nioo

XSIADZ bratku na ja z ruczaju jestem
A czym ty sie tak opalasz tam co?)
P

Old Post 31-05-2003 15:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: nioo

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
XSIADZ bratku na ja z ruczaju jestem

Heh to ja niedaleko pracuje

Old Post 31-05-2003 16:34
Poker
Combat (Death Knight)

:)

no to pieknie moze wkoncu zostanie przelamany warszawski impas) hahaha w URT

Old Post 31-05-2003 20:38
forever
r3surrection.net

Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez Poker
no to pieknie moze wkoncu zostanie przelamany warszawski impas) hahaha w URT

Dobra to niech się zgłoszą Krakowiacy!!
Poker, XIADZ i ja to juz wiemy kto jeszcze ??

Old Post 31-05-2003 20:41
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking Re: Re: :)

quote:
Napisane oryginalnie przez forever
Dobra to niech się zgłoszą Krakowiacy!!
Poker, XIADZ i ja to juz wiemy kto jeszcze ??

Hehehe no jest jeszcze moja laska Madzia ale jej cos gra nie idzie - robi to zeby mnie wnerwiac swoim lamerstwem (hihihih sam nie jestem wiele lepszy) Robi to tez zeby mnie wyrzucic z kompa jak widze jej gre to troche mi slabo

Old Post 31-05-2003 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *XSIADZ* Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *XSIADZ* Znajdź więcej post'ów przez  *XSIADZ* Dodaj *XSIADZ* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *XSIADZ* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

omg..czyli Madzia jest jednak kobieta, a ja myslalem ze sobie ktos jaja robi...kurcze trzeba bedzie sie zachowywac i bic w piersi za niewybredne txt

Old Post 01-06-2003 10:14
*XSIADZ*
Skilled (Knight)

Talking hihihihi

ale wczoraj Madzia skopale dupsko paru szanowanym graczom z nadobnych klanow (sam widzialem). Szla jak przecinak, qrde niedlugo bedzie lapsza ode mnie

Old Post 01-06-2003 10:23
WiL]{u
Hell Fire

ale nudy ze az sie tu wpisze hehehe co do gosci z Krakowa to jeszcze cycu z HF jest dobra nara
P.S. Dude dzieki za avatar jest wy******

Old Post 01-06-2003 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WiL]{u Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WiL]{u Znajdź więcej post'ów przez  WiL]{u Dodaj WiL]{u do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WiL]{u prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
cZAx
really bad mother fucker

a wiec ost bylo tak: wchodzi pan uD|duchu na server daje callvote kick "jakis noob" wszyscy F1 ... bo jego kolega chce wejsc. lol. wiec po udanym vocie dalem callvote kic duchu ze 3 razy pozniej. No i sie zaczelo... pan Cannibal zaczal mnie kickac i wyzywac [ pozdrawiam ] i juz wtedy wszyscy wielce oburzeni " ze jestem z ff to mi wszystko wolno" rofl! a k4po to k4po :p

Old Post 01-06-2003 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil cZAx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do cZAx Znajdź więcej post'ów przez  cZAx Dodaj cZAx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać cZAx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
[...]a k4po to k4po :p

kazdy broni swego, ale wszyscy chca byc jak cZAx

Old Post 01-06-2003 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Talking

no tak kto jest bez winy niech pierwszy zawotuje kik_a
ps. Czax naucz mnie byc takim jak ty

Old Post 02-06-2003 08:10
Poker
Combat (Death Knight)

:)

No jak widac kazdy z nas zasmakuje tego owocu
Hahahahha
P

Old Post 02-06-2003 08:44
koodazed
Skilled (Knight)

Alleluja! Ostatnio ktos mnie chcial kicknac sam nie wiem za co... a potem chcieli kicknac comme... i jednak kurde nie wylecielismy z servera Hmm, jak sie jest znanym to sie jest nietykalnym.. fajnie, nie narzekam

Old Post 02-06-2003 08:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil koodazed Kliknij tutaj by wysłać e-maila do koodazed Znajdź więcej post'ów przez  koodazed Dodaj koodazed do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać koodazed prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez cZAx
a wiec ost bylo tak: wchodzi pan uD|duchu na server daje callvote kick "jakis noob" wszyscy F1 ... bo jego kolega chce wejsc. lol. wiec po udanym vocie dalem callvote kic duchu ze 3 razy pozniej. No i sie zaczelo... pan Cannibal zaczal mnie kickac i wyzywac [ pozdrawiam ] i juz wtedy wszyscy wielce oburzeni " ze jestem z ff to mi wszystko wolno" rofl! a k4po to k4po :p

no i moim skromnym zdaniem to skandal jak wszystkie poprzednie przykłady.
Cannibal zrobił źle...
Problem w tym że taki duchu nie poniesie i tak żadnych konsekwencji i nastepnym razem zrobi to samo...

Old Post 02-06-2003 09:57
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:19.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions