Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Prosba
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
alienzero
KOSZ

ja na przekor wam cos powiem,
ze metal slucham sobie

hh nie jest taki zly,
ale jego komuna, skejterzy,
sa wsrod nich poserzy,
narobilo sie teraz tego,
lamerstwa parszywego...
i opinia sie zepsyla, to boli,
teraz hh jest kazdy kto pali
i muzy slucha a przeciez nie o to chodzilo
w tej komunie od zawsze sie tworzylo
albo nowe wyzwania pokonywalo
graficiarze, raperzy, skejciarze
aby tylko oni hh tworzyli, o tym marze...

papa smerf is back
now as gandalf

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-09-2001 20:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Przeciez mowilem, ze tez slucham ciezkiej muzy ale nie wiem czemu nie mialbym sluchac HH. A co do pozerow itp. gosci... bardzo latwo rozroznic "prawdziwy" HH od pozerskiego.
A na pocieszenie, dwie wersje JB Paktofoniki. Nie wiedziec czemu remix Haem`a bardziej mi sie podoba niz oryginalne wykonanie, moze znudzila mnie pierwsza wersja... tak czy siak muza na najwyzszym poziomie. Wrzucilem "podstawowa" wersje JB bo niektorzy jeszcze jej nie slyszeli, tak dla porownania z rmx`em.

Paktofonika - Jestem Bogiem [Cenzor] - [ 4,64 MB ] - [ 192 kbps ]

Paktofonika - Jestem Bogiem [Haem rmx] - [ 4,41 MB ] - [ 192 kbps ]

Old Post 23-09-2001 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

chetnia bym se zassal ale moda mam...

ja jeszcze niedawno sluchalem troszke hh ale ni wglebialem sie w hh.pl
kaliber, molesta, i to ich pierwsze, stare nagrania troche sluchalem...

pamietam ''+ i -'' uslyszalem w 6 kl... to bylo zajebioza... generalnie wolalem trip hop... limpa i linkina... eminema troszke ze wzgledu na texty... i czasem jakies pomniejsze grupy ktorych tylko 1 utworek mialem...

teraz wiem co lubie naprawde: Speed Metal

tylko ze nie wiem kto to gra i gdzie to kupic... wiem tylko jak brzmi... i kilka razy uslyszalem gdzies w TV... jak ktos cos wie to mowic!!!

no i stary dobry rock... the doors... to jest cos... to wymiata hh i met razem wziete...

Old Post 23-09-2001 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

kazdej kapeli czasem zdarza sie cos ze speed'a zagrac... szukaj

Old Post 23-09-2001 21:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
[...]
pamietam ''+ i -'' uslyszalem w 6 kl... to bylo zajebioza... generalnie wolalem trip hop... limpa i linkina... eminema troszke ze wzgledu na texty... i czasem jakies pomniejsze grupy ktorych tylko 1 utworek mialem...

A ile masz lat? Bo jak ja chodzilem do 6 klasy to Linkin Park jeszcze nie istnial
A + i - to juz kult, zaje*****bisty kawalek. Dla "Wyznawcow Marii", byla to niezla zajawa, podwojna schize musieli miec

Old Post 23-09-2001 22:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

w sumie mogles w profilu spr... ale spox, nabije se posta

no ja mam 17... wlasciwie to w lutym 18stka

Old Post 23-09-2001 22:25
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:

Bedzie duza
i duzo

Old Post 24-09-2001 02:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
w sumie mogles w profilu spr... ale spox, nabije se posta

No to, jak chodziles do 6 klasy nie bylo Linkina
Ja tyz mam urodziny w lutym, osmego lutego dokladnie

Old Post 24-09-2001 12:38
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

U mnie juz blizej 19 niz 18

Old Post 25-09-2001 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

No to, jak chodziles do 6 klasy nie bylo Linkina

ni o to mi chodzilo... w 6 byl + i - a limpa to uslyszalem 1st time ponad rok temu, linkina ostatnio... ale kiedys to w 1st class of LO to nawet techno bylo fajne... a tera... tylko ciezkie granie... only and forever... :devil:

Saari: oj bedzie, bedzie...

Old Post 25-09-2001 13:03
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:05.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions