Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Zenady T2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

co nie zmienia faktu ze jak widze jugga w havocu na srodku vs to tez w niego strzelam, bo akurat stanac nim sobie 5m dalej to juz szanowny dzielny HO nie ma ochoty. Zreszta co za swiat - zamieast specerkow chca jezdzic havocami... pfuu :p

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-09-2003 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

D3MO
Hoho, nawet nie wiedzialem, ze z toba gralem
Pamietam, ze gralem z Demonica (jezeli zle ksywe napisales-sorx) i poprosila "I need a target painted", no to ja sru laser i krzycze "Shot on my target!" czekam, czekam i dup mnie ktos z mortara poslal do krainy wiecznych lowow
Nie pisze tego jako zarzut oczywiscie, ale jako dosc smieszna sytuacje, ktora mnie spotkala

Old Post 26-09-2003 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

hm.. nie przypominam sobie uzywania w ogole vtn, ale skoro tam mowisz, ze moze tak bylo

Old Post 26-09-2003 21:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Talking

Ale plama przeciez ty to Demonica Hm, nie wiem, moze mi sie cos pomerdalo, ale wydaje mi sie, ze to ty bylas/byles

Old Post 27-09-2003 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Byels\Bylas ?

Czyżbyś był po operacji zmainy płci?

Old Post 27-09-2003 01:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Ja?Nie
Nie wiem czy Demo=Demonica, a jezeli tak to ta pierwsza ksywa brzmi na meska, zas druga-na zenska;/

Old Post 27-09-2003 01:24
Late
Aww, that's too late!

rotflamo

Monika mow jak na spowiedzi, spadles z roweru na rame?

Old Post 27-09-2003 09:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez qLA
Ja?Nie
Nie wiem czy Demo=Demonica, a jezeli tak to ta pierwsza ksywa brzmi na meska, zas druga-na zenska;/

nie koncowca zdobi czlowieka, ale czlowiek koncowke.

Old Post 27-09-2003 11:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil D3mo Znajdź więcej post'ów przez  D3mo Dodaj D3mo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać D3mo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

Czyli wszystko juz wyjasnione

Late
"Rotfllamo"
To do mnie?

Old Post 27-09-2003 17:30
borowies
uber 1337zor

quote:
Napisane oryginalnie przez qLA
Ja?Nie

Rotflmao to bylo do tej wypowiedzi demonica=kangur a kangur to juz meskie, wiec wyjasnione. A w ogole to nie byl Late, tylko ja. Zapomnial sie biedak wylogowac i niecnie (muahaha), czytaj: niechcaco, uzylem jego konca.

3vil will always triumph!

Old Post 28-09-2003 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez borowies
niechcaco, uzylem jego konca.
chyba konta...

Old Post 28-09-2003 16:58
borowies
uber 1337zor

lol

konta, zgadza sie

:X

Old Post 29-09-2003 14:56
Late
Aww, that's too late!

Talking

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez borowies
[B]lol

konta, zgadza sie

Simon, wara ci od mojego konca!!! Jeszcze raz go uzyjesz i bedziesz Simon Destroyed!!!

Old Post 01-10-2003 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Dzisiaj mialem piekny przyklad krancowego debilizmu w T2. 5v5, Damnation. Przepis na gre by Blackhorn3t: podwedzic flage (ich nigdy nie byla na miejscu ), dostac sie do wiezy za jeziorkiem, przebrac sie w juggerka z SP, postawic turreta, nie wychodzic. Jak zapewne pare osob wie, na wiekszosci serwerow przy 5v5 BT jest wylaczone.

No i siedzi taki debil - bo trudno barana w taki sposob naduzywajacego ustawien serwera i tak beznadziejnie psujacego gre - i czeka, az nasz capper straci flage. I nic takiemu pacanowi zrobic nie mozna, juggerek z SP i turretem vs cokolwiek innego (z wyjatkiem juggera, ale kto by sie tam telepal tym cudem za jeziorko przeciwnika) daje dosc prosty wynik, a odciac palanta od IS-ow nie ma jak - bo BT off. No cool sprawa.

Krancowy debilizm, baran, debil, pacan - tak napisalem? Och. Jak ja to lagodnie ujalem...

Old Post 01-10-2003 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

przesaaadzasz, rozumiem jakbys narzekal na satchela w 2v2, ale na jugga z SP? eee

Old Post 02-10-2003 11:22
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Nie narzekam na juggera z SP, kochany. Narzekam na juggera z SP stojacego 2 metry od niezniszczalnego IS-a.

Durny baran, ktory pojecia nie ma, po co uruchamia sie gre... (to nie o Tobie, monia ). Do dzisiaj mnie jeszcze szlag trafia, jak sobie tego pacana przypomne... Po jakiego diabla takie cos gra? Z czego taki patafian ma radoche? Ze skila polegajacego na wchodzeniu co 5 s do IS-a? Z naginania ustawien serwera? Z psucia gry innym graczom?

Old Post 02-10-2003 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Builder
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez D3mo
przesaaadzasz, rozumiem jakbys narzekal na satchela w 2v2, ale na jugga z SP? eee

Eee, jak testowaliśmy volcanic u DSina to Hamil podkładał bombe na flagstand i jakoś nie protestowałeś.
Może dlatego że był maksymalnie zlagowany i częściej trafiał swoich niż przeciwników.

Old Post 02-10-2003 12:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Builder Znajdź więcej post'ów przez  Builder Dodaj Builder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Builder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Builder
Eee, jak testowaliśmy volcanic u DSina to Hamil podkładał bombe na flagstand i jakoś nie protestowałeś.
Może dlatego że był maksymalnie zlagowany i częściej trafiał swoich niż przeciwników.

nie chcialem mu obciachu robic wiec tylko po cichu protestowalem poprzez VHGI
reszta volcaica, jak i roughlands, gdzies na demku jest

Old Post 02-10-2003 12:58
Hamil_Hamster
Veteran (Ogre)

Buli - "Może dlatego że był maksymalnie zlagowany i częściej trafiał swoich niż przeciwników"

Liczy się że trafiałem

Old Post 02-10-2003 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hamil_Hamster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hamil_Hamster Znajdź więcej post'ów przez  Hamil_Hamster Dodaj Hamil_Hamster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hamil_Hamster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
D3mo
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster
Buli - "Może dlatego że był maksymalnie zlagowany i częściej trafiał swoich niż przeciwników"
mimo, ze pinga miales mniejszego niz ja?

Old Post 02-10-2003 14:34
Builder
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Hamil_Hamster

Liczy się że trafiałem

Mnie nie trafiłeś. Zrobiłem unik przed przyłożeniem flagi.

Old Post 02-10-2003 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Builder Znajdź więcej post'ów przez  Builder Dodaj Builder do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Builder prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:45.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions