Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > rozstanie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
martinek
Usagi

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
... bo jestem zla tylko dlatego ze mam cycki a nie ptaszka

O dobre rozumowanie Saarenko

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-09-2003 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil martinek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do martinek Znajdź więcej post'ów przez  martinek Dodaj martinek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać martinek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

lus Saari, cycki gites sprawa

a co do relacji z druga osoba w jakimkolwiek zwiazku:

jesli nie ma zaufania, nie ma zadnej relacji, bo zawsze bedziecie myslec: "ja i on/ona"

jesli zdarzy sie komus zdrada - coz jesli to ty zdradziles/as sam<a> odczujesz skutki tego, jesli ciebie zdradzono - mozesz wybaczyc albo nie, ale twoja decyzja w rzeczywistosci bedzie dowodem, czy rzeczywiscie kochasz, czy tylko tak ci sie wydaje.

na wszelki wypadek: zanim z powatpiewaniem zapytacie skad niby jestem taki madry, zastanowcie sie dwa razy.

Old Post 30-09-2003 20:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

wole nawet nie myslec

wczoraj mialem 39.4 C goraczki
i krwotok

a dzis w drodze do pracy potracil mnie samochod
na szczescie niegroznie
boli mnie tylko lep i lewa reka

Old Post 01-10-2003 08:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Ehhh..czuje sie wyganiana Dobra juz nic nie radze i ide sobie bo jestem zla tylko dlatego ze mam cycki a nie ptaszka

own. nic nie dotarlo

Old Post 01-10-2003 09:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Nom... do Ciebie.

Infi - jak mozesz to wez sobie pare dni urlopu i ochlon. I na boga nie mazgaj sie, badz facetem.... Po pierwsze kobieta moze opamieta sie i wroci a jesli nie to istnieje jedna konkretna zasada przetrwania osoba ktora Cie zostawia nie jest warta twoich lez. Wiec jesli nawet sie nie uda i cale moje poprzednie gadanie bedzie nc nie warte to masz podniesc leb i nie przejmowac sie a nie tak.. wszystko przechodzi - to tylko kwestia czasu.

Old Post 01-10-2003 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie moge teraz wziac urlopu
i nie przesadzaj, ja sie nie mazgaje
przecierz wiesz jakim jestem czlowiekiem

pozatym pogadamy gdy ciebie zostawi milosc twojego zycia
latwo jest teraz tobie mowic ze "wszystko minie"
mi tez latwo bylo pocieszac ludzi w ten sposob kiedy nie zdawalem sobie w pelni sprawy z sytuacji

a teraz jeszcze prosba do ciebie
nie chce tu widywac klotni wiec nie wypowiadaj sie juz wiecej w tym topicku chocby ze wzgledu na mnie
szanuje cie jako kobiete i kolezanke ale nie pisz tu juz nic

Old Post 01-10-2003 13:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

quote:
I na boga nie mazgaj sie, badz facetem....

Fajnie masz Saari, jesli dla Ciebie byciem oznacza byciem twardym, ukrywanie uczuc, wstydzenia sie wlasnych lez, nie ukazywanie slabosci, cierpienia to jestes chora, masz wykrzywiony obraz rzeczywistosci. I w takim razie ja nie jestem facetem... Kto z panow podpisze sie pod taka definicja?

Old Post 01-10-2003 13:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja sie podpisze

Old Post 01-10-2003 13:41
Anouaar
Guest

To git, nie chce mi sie wyciagac teraz Twoich cytatow, z tego topicka, w ktorym zaprzeczasz tej teorii. :F

Old Post 01-10-2003 14:00
KKPhGS
Guest

prawdziwy twardziel powinien
nie wstydzic sie lez
noszenia okularow
i pierdzenia przy sikaniu.

z drugiej strony, Inf. jesli szukasz tutaj pocieszenia, no to musisz sie spodziewac odpowiedzi takich, jakie pisze Saari.

btw. branie urlopu w takim stanie nie jest dobrym pomyslem - da bestah ideah iz - zawalenie sobie dnia, calego, 0 czasu na przemyslenia, non stop akcja, dzialanie praca, skupienie na czyms innym...

jak miaem przejazdy z kobieta, to w ciagu dwoch tygodni nadrobilem polroczne braki na studiach... a i tak miaem za duzo czasu wolnego.

Old Post 01-10-2003 14:38
deathcrush
łobuz

quote:
Nom... do Ciebie.

jestem chujowy i pierdze przy sikaniu. juz mnie nie koffasz?

Old Post 01-10-2003 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

**** ale se po ludziach pojezdziliscie.. robcie tak dalej a naprawde nikt nie bedzie nic pisal bo jedyne co bedzie to bedzie tak jak z venotomem potem... brawo panowie!

Old Post 01-10-2003 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

znalazl sie obronca

Old Post 01-10-2003 15:48
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

qrfa fakt sam kiedys jezdzilem po ludziach ale teraz widze ze to po pewnym czasie nie jest fajne i jakos zle czyta sie ciagle jakies dogryzki w czyims kierunku..

Old Post 01-10-2003 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

ale po chuj sie ozdywasz jak to Ciebie nie dotyczy. saari odwalila swoj popisowy numer 'jak sie ze mna nie zgadzacie to jestescie be i nic nie rozumiecie, ide do mamy'. jak tylko okazalo sie ze nikt sie z nia nie zgodzil, to od razu zmiana frontu..

i po kija jej bronisz, sama nie potrafi? (no chyba nie)

nic do Ciebie nie mam, a takie bronienie jej ktorys tam raz na nic Ci sie nie zdaje...

Old Post 01-10-2003 18:11
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Nom... do Ciebie.

Infi - jak mozesz to wez sobie pare dni urlopu i ochlon. I na boga nie mazgaj sie, badz facetem.... Po pierwsze kobieta moze opamieta sie i wroci a jesli nie to istnieje jedna konkretna zasada przetrwania osoba ktora Cie zostawia nie jest warta twoich lez. Wiec jesli nawet sie nie uda i cale moje poprzednie gadanie bedzie nc nie warte to masz podniesc leb i nie przejmowac sie a nie tak.. wszystko przechodzi - to tylko kwestia czasu.

Przestan juz, "argh"

Old Post 01-10-2003 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
ale po chuj sie ozdywasz jak to Ciebie nie dotyczy. saari odwalila swoj popisowy numer 'jak sie ze mna nie zgadzacie to jestescie be i nic nie rozumiecie, ide do mamy'. jak tylko okazalo sie ze nikt sie z nia nie zgodzil, to od razu zmiana frontu..

i po kija jej bronisz, sama nie potrafi? (no chyba nie)

nic do Ciebie nie mam, a takie bronienie jej ktorys tam raz na nic Ci sie nie zdaje...

odzywam sie bo nie moge spokojnie siedziec i czytac tych waszych co chwila wrzut do KAZDEGO nie tylko do SAARI..
poprostu mowie o zaprzestaniu takich praktyk wrzucania na kazdego.

tez do ciebie nic nie mam, a to co robie to moje widzimi sie

Old Post 01-10-2003 18:55
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
wczoraj mialem 39.4 C goraczki
i krwotok

a dzis w drodze do pracy potracil mnie samochod
na szczescie niegroznie
boli mnie tylko lep i lewa reka

Na litość kobiety raczej nie odzyskasz...

Old Post 01-10-2003 19:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

poprostu mowie wam co sie ze mna stalo
nie chodzi mi o litosc

pozatym planuje dogadac sie z jej matka
ktora swoja droga zajebiscie mnie lubi
kupie jej roze za kazdy dzien naszego zwiazku
to bedzie ich cosik lekko ponad 300 i wstawie jej do pokoju
mam nadzieje ze bedzie zadowolona jak pewnego dnia wroci z zajec

Old Post 01-10-2003 20:35
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
odzywam sie bo nie moge spokojnie siedziec i czytac tych waszych co chwila wrzut do KAZDEGO nie tylko do SAARI..
poprostu mowie o zaprzestaniu takich praktyk wrzucania na kazdego.

tez do ciebie nic nie mam, a to co robie to moje widzimi sie

bo widzisz, czepiam sie KAZDEGO tylko nie TYCH OSOB CO SIE MNIE CZEPIAJA... a jak lubisz byc adwokatem to trza bylo na prawo zdawac

infi: moim skromnym zdaniem nie ma sensu kupowac tych roz... ale rob to co Ci serce podpowiada

Old Post 01-10-2003 22:49
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
pozatym planuje dogadac sie z jej matka
ktora swoja droga zajebiscie mnie lubi

no to bież się za matkę
a serio to sobie odpuść, a zwłaszcza te róże

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 02-10-2003 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Czemu ma odpuścic?
Ja Ci radze infi sprobuj ją odzyskać, ale w granicach normy. Wiadomo - nie płaszcz sie przed nią itp. Ale nie widze nic zlego w rózach. Czy ta dziewczyna musi być od razu zła, głupia itd? Przecież byliście razem 10 miesięcy. Jeśli Ci na niej zależy to warto spróbować, żeby mieć chociaż te pewność. A może sie uda i wróci? Może powodem jest coś głupiego, albo jakiś dzwiny zbieg okoliczności? Nie bardzo sie znam, ale tak ci radzie

btw: troche przesadzacie z tym docinaniem sobie nawzajem.

Old Post 02-10-2003 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK

Ja Ci radze infi sprobuj ją odzyskać

Za dużo filmów się chłopaki naoglądaliście, takie wielke powroty wśród latających róż to czyta fikcja...

quote:

btw: troche przesadzacie z tym docinaniem sobie nawzajem

jesteś szmatą

Old Post 02-10-2003 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

spierdalaj

i nie chodzi mi ze tylko za pomocą róz, ale w ogóle.

Old Post 02-10-2003 15:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Hej no! Ja sie tak nie bawie, dzisiaj mnie rzucila moja ukochana... Infi! Nienawidze Cie! Wykrakales!

Old Post 02-10-2003 19:23
deathcrush
łobuz

a mialo byc tak pieknie

Old Post 02-10-2003 20:01
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie mam juz szans
ona ma juz innego
to koniec
probowalem sie zabic
mam bron...
ale nie moglem
poprostu nie moglem
nie potrafie sobie strzelic w lep
jestem an to za silny
***** ja ja tak zajebiscie kocham!
jak ona mogla mi cos takiego zrobic!
czy ktos mnie zabije?!
niech mnie ktos zabije!
ja nie chce tak cierpiec!

Old Post 02-10-2003 21:21
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Infi przestań, (...)

Old Post 02-10-2003 21:24
AlieneK
KOSZ

Musze sie zgodzić z maslavem...jesli myslisz o tym powaznie to daj spokoj bo to nie ma sensu....

Old Post 02-10-2003 21:26
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

infi spokoj.. nie jest warta tego bys sie zabijal.. zabij sie w quaku.. ale nie na prawde...

Old Post 02-10-2003 21:38
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:09.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions