Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Przekręt
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

..."Każdy gra jak potrafi/pozwala sprzęt (u mnie coś myszka fiksuje od 2 dni)/pozwala jakość łącza/inne przypadki itp".... i jeszcze liczba spożytych napoji alkoholowych. Ja wczoraj troszeczke za dużo przyjąłem i widziałem wszystko razy dwa.(tylko punktów mi podwujnie nie liczyło )

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-10-2003 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
..."Każdy gra jak potrafi/pozwala sprzęt (u mnie coś myszka fiksuje od 2 dni)/pozwala jakość łącza/inne przypadki itp".... i jeszcze liczba spożytych napoji alkoholowych. Ja wczoraj troszeczke za dużo przyjąłem i widziałem wszystko razy dwa.(tylko punktów mi podwujnie nie liczyło )

Mnie cholera też po paru browcach nie liczy podwójnie (uszkodzony engine gry czy co ? ) .. za to dzwinym trafem podwójnie obrywam od żony

Old Post 13-10-2003 20:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

W sumie to nawet nie wiem jak podejść do tej sprawy ... ale dziś pijąc poranną kawkę zajrzałem na staty MOST`u ... i zatkało mnie !! Wczoraj Yogas z SLS był na (około) 5 czy 7 miejscu a dziś TRZY RAZY przecierałem oczy z niedowierzaniem !!! Dziś jest na miejscu DRUGIM !!!!!! To skok o około 8000 tysięcy punktów. (Mam nadzieję że to tylko moja pomyłka i niedopatrzenie i był na wyższej lokacie .....) Niewiem.....

Old Post 15-10-2003 09:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
W sumie to nawet nie wiem jak podejść do tej sprawy ... ale dziś pijąc poranną kawkę zajrzałem na staty MOST`u ... i zatkało mnie !! Wczoraj Yogas z SLS był na (około) 5 czy 7 miejscu a dziś TRZY RAZY przecierałem oczy z niedowierzaniem !!! Dziś jest na miejscu DRUGIM !!!!!! To skok o około 8000 tysięcy punktów. (Mam nadzieję że to tylko moja pomyłka i niedopatrzenie i był na wyższej lokacie .....) Niewiem.....

Opisywałem tę sprawe kilka dni temu...

Old Post 15-10-2003 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Opisywałem tę sprawe kilka dni temu...

Zgadza się i dlatego zwróciłem na nią uwagę. Nie widziałem wcześniejszego "postępu" tego gracza ale to co zobaczyłem dziś to powiedzmy że mnie lekko zaskoczyło. Facet musiałby przez całą noc rozwalać hordy przeciwników.

Old Post 15-10-2003 16:09
tmat
Elite (Fiend)

A może w nocy serwer jest pełen graczy a my nic o tym nie wiemy i beztrosko kładzimy się spać...

Old Post 15-10-2003 21:24
tmat
Elite (Fiend)

I można udzielić 2 tysiące pomocy medycznych, lub zabić 8 tysięcy przeciwników, lub przejąć tysiące PSP, lub to wszystko naraz...

Old Post 15-10-2003 21:27
Radzioo(PL)
Guest

quote:
I można udzielić 2 tysiące pomocy medycznych, lub zabić 8 tysięcy przeciwników, lub przejąć tysiące PSP, lub to wszystko naraz...

W dupie, dziś się nie kładę spać tylko czuwam z myszką w dłoni

Old Post 15-10-2003 21:33
tmat
Elite (Fiend)

quote:
W dupie, dziś się nie kładę spać tylko czuwam z myszką w dłoni

Ok dziś ty pełnisz warte . Jak dzieje się coś ciekawego w nocy to daj znać, czym prędzej przestawie swój zegar biologiczny.

Old Post 15-10-2003 21:37
Tomcat27
Master (Spawn)

Talking

quote:

"Polak potrafi " ( jak umieścić te "bużki"?) :-)))

Old Post 15-10-2003 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Longbow
The Emperor Sleeping

eee... to ja od razu pisze maila do admina mostu, żeby mi z 5 tysięcy dopisał:) byle czego, tylko nie śmierci, zabójstw i samobójstw :D aha no i nie godzin :P

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Edytowane przez Longbow dnia 15-10-2003 o godz. 22:55

Old Post 15-10-2003 22:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Widzę że mamy tu epidemię "szalonych graczy". Pytanie czy jest to zaraźliwe i jak się przenosi
Swoją drogą, aby nikogo bezpodstawnie nie stawiać na szafot, najwyższy wynik uzyskany w czasie jednej mapy jaki widziałem to było 500 pkt. Pytanie ile takich wyników mozna osiągnąć za jedną noc.

Old Post 16-10-2003 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Widzę że mamy tu epidemię "szalonych graczy". Pytanie czy jest to zaraźliwe i jak się przenosi
Swoją drogą, aby nikogo bezpodstawnie nie stawiać na szafot, najwyższy wynik uzyskany w czasie jednej mapy jaki widziałem to było 500 pkt. Pytanie ile takich wyników mozna osiągnąć za jedną noc.

Punktowanie z gry nie jest dokładnie takim samym punktowaniem jak na statystykach mostu. Staty mostu liczą troszeczke oszczędniej, ale rzeczywiście ile takich wyników można osiągnąć grając w nocy na prawie pustym serwerze.

Old Post 16-10-2003 09:07
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Punktowanie z gry nie jest dokładnie takim samym punktowaniem jak na statystykach mostu. Staty mostu liczą troszeczke oszczędniej, ale rzeczywiście ile takich wyników można osiągnąć grając w nocy na prawie pustym serwerze.

Przy dobrym sprzęcie jedną grę można z 8 razy odpalić a wtedy masz 7 strasznych "przeciwników"

Old Post 16-10-2003 09:14
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

to ten sprzet naprawde musi byc dobry

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 16-10-2003 09:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
to ten sprzet naprawde musi byc dobry

Spoko. Jak stawiałem *SAS*owy serwerek oraz staty do niego to musiałem jakoś przetestować więc odpaliłem grę chyba 3 razy (więcej nie sprawdzałem) i poszło bez "problema" Więc jak ktoś ma mocny sprzęt to pewnie może otworzyć takich sesji więcej.

Old Post 16-10-2003 09:38
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

To mnie dobiłeś ostatecznie tą wiadomością. Pytanie na ile oszczędnie?

Old Post 16-10-2003 09:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
To mnie dobiłeś ostatecznie tą wiadomością. Pytanie na ile oszczędnie?

Punktację możesz obejżeć na MOST`cie na dole z prawej strony w medalach bodajże masz wyłuszczone co za ile

Old Post 16-10-2003 09:41
Jaro(PL)
Goldmember

Question

Jak czytamy w wieściach MOST kolejny zawodnik otrzymał "ban na 7 dni .. za to ze … „kosa” przysłoniła mu sens życia… " . Stwierdzenie trochę enigmatyczne. Wobec braku forum na MOST pozostaje nam jedynie sfera domniemań, za co właściwie nieszczęśnik został ukarany?

Old Post 16-10-2003 12:38
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Jak czytamy w wieściach MOST kolejny zawodnik otrzymał "ban na 7 dni .. za to ze … „kosa” przysłoniła mu sens życia… " . Stwierdzenie trochę enigmatyczne. Wobec braku forum na MOST pozostaje nam jedynie sfera domniemań, za co właściwie nieszczęśnik został ukarany?

Pewnie używał dwóch noży jednocześnie , szturmowy i kuchenny

Old Post 16-10-2003 12:55
Jaro(PL)
Goldmember

Historia wydaje się tym bardziej zagadkowa-pomijając watek podejrzewanej nożycorękości- ze staty delikwenta nie dają ewidentnej wskazówki o co naprawdę chodzi?

Old Post 16-10-2003 13:21
Jaro(PL)
Goldmember

Może lepiej zamiast dawać komuś łatkę lub bana zdegradować go o stopień niżej. To jest wojskowe podejście.

Old Post 16-10-2003 13:24
Rekin
Combat (Death Knight)

Biedni oszusci

To YOGAS zdobyl w jedna noc 8000 punktow i nie ma dopisku OSZUST jak to mozliwe gdzie sprawiedliwosc, a z tego co widzialem to kazdy z oszustow zdobyl po ok 600 pkt.

Old Post 19-10-2003 02:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Biedni oszusci

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
To YOGAS zdobyl w jedna noc 8000 punktow i nie ma dopisku OSZUST jak to mozliwe gdzie sprawiedliwosc, a z tego co widzialem to kazdy z oszustow zdobyl po ok 600 pkt.

Nie wszyscy oszuści siedzą w więzieniu... wpadają tylko najsłabsi.

Old Post 19-10-2003 08:51
Szymon
Idefix GAL

belbleble

quote:
Jeżeli chodzi o zabijanie w bazie przeciwników to wydaje mi się że: po pierwsze nie tak łatwio jast dostać się do bazy wroga aby po drodze nie zginąć, po drugie zawsze "rodzący" się w bazie gracz ma przewagę bo przez jakiś czas jest nieśmiertelny, po trzecie jest to jakis element zaskoczenia który w grze taktycznej jest jak najbardziej wzkazany( nie znam jakiegokolwiek konfliktu zbrojnego w którym nie atakowano by bazy przeciwnika).
Pozdrawiam.

Nie sadze zeby tak trudno bylo dostac sie do bazy przeciwnika (biegniesz na okolo bocznymi drogami i po klopocie) a na takiego kolesia co sie odrodzil i jets niesmiertelny to jest banalny sposob (sam go nie uzywam) schowac sie w gdzies i poczekac chwile a pozniej wyskoczyc na nieog i mu wpakowac troche olowiu w plece to by bylo na tyle.

Old Post 27-10-2003 18:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szymon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szymon Znajdź więcej post'ów przez  Szymon Dodaj Szymon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szymon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

Jakoś nie kumam tego że sie ludzie wqurzają na gości biegających z ciężką bronią. Jak by byla niedozwolona to by jej w grze nie było. Sam latam z m240 i takie gadanie jest dla mnie dosyc irytujące. Pozatym jak kogos denerwuje że go wymiatam <lol> to niech sam wezmie w łapki m60 czy coś i już. Zwłaszcza że to jest każdego osobisty wybór czym "sieka". Howgh!

Kapi

Old Post 27-10-2003 18:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*SOG*Kapi
Skilled (Knight)

quote:
Może lepiej zamiast dawać komuś łatkę lub bana zdegradować go o stopień niżej. To jest wojskowe podejście.

Wojskowe podejscie to by było 2 tygodnie paki

Kapi

Old Post 27-10-2003 18:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *SOG*Kapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *SOG*Kapi Znajdź więcej post'ów przez  *SOG*Kapi Dodaj *SOG*Kapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *SOG*Kapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:44.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions