Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > jak się dostać na most
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

wywal detonatory i zainstaluj standardowe sterowniki (te ktore miales na plycie z karta) do swojej grafy...

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-10-2003 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
Nie poto wywaliłem tyle kasy żeby sie męczyć z angielskim tymbardziej że jestem z angielskiego noga a jesli chodzi o stery to wszendzie mam najnowsze ale moge sie pomeczyc i kiedyds spróbuje i dam cynk czy pomogło

Nakladka PL moze sie przydac do "single player" bo tam za duzo jest komunikatow i nie zawsze wiadomo o co chodzi. W multi masz tylko kilka komunikatow np. o przejeciu PSP czy wzywaniu medyka. Mozna sie przyzwyczaic.

Old Post 15-10-2003 10:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
wywal detonatory i zainstaluj standardowe sterowniki (te ktore miales na plycie z karta) do swojej grafy...

detonatory są ok pomogło usunięcie polskiej nakładki dzieki wszystkim za pomoc, apropo cenega dosc szybko odpowiedziała i poradziła to samo, Roodzio jednak nie jest z nimi tak źle czasem jak chcą to potrafią byc mili.

Old Post 15-10-2003 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
detonatory są ok pomogło usunięcie polskiej nakładki dzieki wszystkim za pomoc, apropo cenega dosc szybko odpowiedziała i poradziła to samo, Roodzio jednak nie jest z nimi tak źle czasem jak chcą to potrafią byc mili.

Czyli uważasz że doradzenie (przez dystrybutora i producenta nakładki) aby ją odinstalować to jest z ich strony pomoc i rozwiązanie ?? Jakby Ci powiedzieli że za tydzień przyślą Ci łatę to co innego a tak tego samego dowiedziałeś się od nas

P.S. Właśnie w ten sposób zmyli Cię jako natręta, "odinstaluj nakładkę i się odwal, ludziom to się w głowach przewraca, chcą żeby im wszystko działało" - coś takiego pewnie mówi Pan(i) z supportu technicznego w firmie Cenega.

Edytowane przez dnia 16-10-2003 o godz. 08:17

Old Post 16-10-2003 00:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Niedługo będą radzić, by w przypadku problemów z grą odinstalować ją z kompa

Old Post 16-10-2003 07:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

Albo zaczną wydawać wersje OEM Kupiłeś ? Super, masz problem ? To Twój problem

Old Post 16-10-2003 08:16
Jaro(PL)
Goldmember

Z tego co pisze patryk pl, to właśnie posiada taką wersję

Old Post 16-10-2003 08:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Przecież właśnie to doradzili Swoją drogą jak się zerknie na pudełko to jest informacja "100 % pewna gra" czy coś takiego co tłumaczą jako w 100 % dobrze zrobiona gra

Old Post 16-10-2003 08:58
patryk pl
Warrior (Scrag)

Angry

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Przecież właśnie to doradzili Swoją drogą jak się zerknie na pudełko to jest informacja "100 % pewna gra" czy coś takiego co tłumaczą jako w 100 % dobrze zrobiona gra

Wszystkie wasze opinie są słuszne lecz co z tego jak żyjemy w takim kraju że klienta traktuje się za zło konieczne służące tylko do wyciąganiu kasy a jak się juz kase dostanie to go olać cenega niejest tu jedynym przykładem ale chociaż odpisali bo miałem kiedyś problemy z innymi grami np. chrome tachlandu ci nawet nie raczyli odpowiedzieć, innym przykładem jest z innej dziedziny tp ładne reklamy ładne ulotki a ja i tak musze się męczyć z modemem bo nic innego u mnie nie można zainstalować a według nich jest tak pięknie i wspaniale.
Zawsze się zastanawiam czy kupić pirata czy orginał, ico wychodzi na to że lepiej pirata bo z orginału za 10 razy tyle nie mam nic więcej poza satysfakcją i ładnym pudełkiem.
Pnażekaliśmy sobie a oni się śmieją i dalej będą nam wciskać buble za ogromną kase a my naiwniacy będziemy te buble kupować i się jeszcze cieszyć że wogule możemy je kupić w naszym pięknym w reklamach kraju.

Old Post 17-10-2003 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

wlasnie, cieszcie sie ze Cenega w ogole odpisuje, rady sa takie jakies... no ale przynajmniej odpisuja

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 17-10-2003 12:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
wlasnie, cieszcie sie ze Cenega w ogole odpisuje, rady sa takie jakies... no ale przynajmniej odpisuja

Odpisują bo szanują ludzi ..... i ich pieniądze

Old Post 17-10-2003 12:27
Jaro(PL)
Goldmember

Wiem wiem , mieliśmy być na zawsze piękni, młodzi i bogaci, na szczęście masz jeszcze "Brothers in Arms"
"w naszym pięknym w reklamach kraju."
Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora. Jest parę reklam na których można zawiesić oko

Old Post 17-10-2003 12:33
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Odpisują bo szanują ludzi ..... i ich pieniądze

Pisząc "ich" miałeś na myśli pieniądze ich czy pieniądze tych ludzi

Old Post 17-10-2003 12:40
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Pisząc "ich" miałeś na myśli pieniądze ich czy pieniądze tych ludzi

Jedno i drugie

Old Post 17-10-2003 12:43
Longbow
The Emperor Sleeping

MOST-ARENA

hey!
wiecie może, jak dostać się na ARENĘ? bo chciałem wbić, ale okazuje się, że Pinger jej nie widzi...
serwer jest postawiony, w tej chwili 7 graczy...
ma ktoś jakiś config do Pingera?

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 18-10-2003 22:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rekin
Combat (Death Knight)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez patryk pl
[B]Czesc
Czesc ja mam ten sam problem zreszta jest moj temat. Tez mnie wywala z gry po paru sekundach 2 dni temu instalowalem delte od nowa i od tej pory mnie wywala, to chyba wina updata musi byc nowy i stare craki nie dzialaja, albo update jest juz z nowym pachem a serwery nie maja go poinstalowanego.

Old Post 19-10-2003 01:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez patryk pl
[B]Czesc
Czesc ja mam ten sam problem zreszta jest moj temat. Tez mnie wywala z gry po paru sekundach 2 dni temu instalowalem delte od nowa i od tej pory mnie wywala, to chyba wina updata musi byc nowy i stare craki nie dzialaja, albo update jest juz z nowym pachem a serwery nie maja go poinstalowanego.

a patche mają być po 22 gim.

novakey dla Areny: NK=fjocrpcgieddnmhjnjo&CK=c

Old Post 19-10-2003 08:45
Longbow
The Emperor Sleeping

dzięki Radzioo!
a jak wygląda sprawa z hasłem? bo chciało ode mnie hasła... :?

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Edytowane przez Longbow dnia 19-10-2003 o godz. 17:43

Old Post 19-10-2003 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:00.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions