Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Z cyklu narkolyki czy komputer...
Co lepsze palenie marichuany czy granie w gierki.
Ta ankieta została zakończona.
Palenie marichuany 3 13.64%
Granie w gierki 8 36.36%
Picie piwa i wody lub innych alkoholi 10 45.45%
Siedzenie przed klatka na lawce i **********nie przechodniow 1 4.55%
W sumie: 22 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Hmm ... nigdy nie kusiło mnie aby zajarać "zioło" lub cuś w tym rodzaju. Nie przepadam nawet za alkoholem.
Wolę trzeźwo stąpać po ziemi i widzieć wszystko takim jakim jest bez dodatkowych "polepszaczy".
Nawet fajki mnie nie zaciekawiły gdyż skutki uboczne nie są zachęcające do tego aby nawet sprubować.
Jedyne drobne uzależnienie to kawa ale tu wyznaję zasadę "jakość nad ilość"
Poza tym każdy może sobie dowolnie palić co chce i ile chce do momentu aż nie zacznie to mieć wpływu na moją osobę (nie nawidzę dymu tytoniowego, człowiekowi potem całe ubranie jedzie dymem z fajek). Nawet jak ktoś pije to nie będzie przeszkadzać (heh niech sam się pilnuje ), a jak efekty zaczynają być nie miłe dla mnie to już wiadomo jak mogę zareagować (przkonali się ci co byli w Gda na zlocie ).

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 26-10-2003 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
hmmm tera bedziu cos ala halloween chyba ? jakas impreska siem szykuje ktos cos wie co sie w gda dzieje?:}

No wiesz, zawsze mozemy sobie uzadzic "sfinto trupa" chlejac w trupa

Old Post 27-10-2003 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

a jak myślisz skąd się to wzięło?
trick or treat, znicze i cmentarze to tylko przykrywka

Old Post 27-10-2003 21:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

hehhee
pijaki ;D
co do trawki to palilem 2 czy 3 razy
ostanio 2 lata temu
tez nic specjalnego nie odczulem
a od piwka i w00deczki nie stronie ( yareq & deadu wiedza )
za kawa nie przepadam, wole herbatke

Old Post 28-10-2003 08:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

herbatka malinowa - piłem tego kiedyś 10-15 dziennie :S

Old Post 28-10-2003 18:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

a może to było z "wyciągiem" malinowym

Old Post 29-10-2003 06:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

obciągiem
teraz znowu jestem uzależniony od soku pomidorowego

Old Post 29-10-2003 08:25
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
obciągiem
teraz znowu jestem uzależniony od soku pomidorowego

a moze krwawej mary?

Old Post 29-10-2003 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie nie nie, zwykły, czysty ( ) sok pomidorowy. dawniej piłem go zawsze na kaca, a teraz z przyzwyczajenia

Old Post 29-10-2003 18:04
AlieneK
KOSZ

A ja nie jestem uzalezniony od niczego!
kawe moge rzucic kiedy chce! NAPRAWDE! ale po co? jak bede mial ochote to od razu przestane - przeciez nie jestem uzalezniony

btw. nie lubie soku pomidorowego

Old Post 29-10-2003 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
giBBeR
dr. giBBeRs+eiN

Zdecydowanie %%%
A nad ranem mleko, chyba ze pije od rana to wieczorem mleko, wogole %%% i mleko jesty zajebiste. Pijcie rum z mlekiem, ale nie pijcie nigdy szmapana z mlekiem.

Old Post 01-11-2003 11:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil giBBeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do giBBeR Znajdź więcej post'ów przez  giBBeR Dodaj giBBeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać giBBeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez giBBeR
Zdecydowanie %%%
A nad ranem mleko, chyba ze pije od rana to wieczorem mleko, wogole %%% i mleko jesty zajebiste. Pijcie rum z mlekiem, ale nie pijcie nigdy szmapana z mlekiem.

nalewka wiśniowa z mlekiem. albo się bawisz zajebiście (fajne smakuje) albo sprawa jest naprawdę przesrana

a soczek pomidorowy na kaca rządzi i tak

Old Post 01-11-2003 12:03
Jarek

Pierwszy raz od kilq lat jestem "na chaju" - pochley part w domq, kolesie z "towarem" to se mysle co tam
Nie polecam ogolnie...

Old Post 01-11-2003 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Yarek
Pierwszy raz od kilq lat jestem "na chaju" - pochley part w domq, kolesie z "towarem" to se mysle co tam
Nie polecam ogolnie...

Dziwnie tak quotowac sowej walsne msg - jak bym sam ze soba rozmawial.
Podsoomowoojac : mala dzioorka w pamieci, duuuzo uzytych "kaloszy w okolo" ( qfa, bede sie bal jutro podnoscic z glebu ) troszke nowych ( chyba ) znajomosci i obawa przed ojcostwem - kalosze sugerooja co innego, ale whoy tam wie co mnie wzielo ( ) anyway, regola sie potwierdza drugs sux. Podejzewam ze mialem calkiem fajna impreze - szkoda ze nie pamietam 1/2... podejzewam ze jutro zostane oswiecony. Napisalem raz, napisze jeszcze raz : DRUGS SUX - zeby niewiem jak fajna byla imprza ( starooszka w domq - ciekawe czy z nia rozmawialem ;/ ) bede oonikal tego typu "rozweselaczy" i innym polecam o samo.
./away ZzZz

Old Post 01-11-2003 22:44
MAr-n
PROwokator

ja teraz jestem z leksza wstawiony (przeca 1 listopada to nie taki straszny dzien) i nawet fajnie (ostatni raz jakis dzien na wakcjach bylem nie ten tego) ogolem fajna sytuacja

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 02-11-2003 00:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:41.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions