Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Staty ponownie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
należy mu się - wiesz ile błota albo piasku nałykał?

podkreślam minus 280

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-11-2003 00:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Po pierwsze -280 no to super, moze da sobie spokoj i bedzie gral w co innego!!! Jezeli sie nie myle to TDM to gra zespolowa ,po co mi w druzynie np.blue gosciu ktory nie zdobywa pkt czai sie biegnie 10 min w gory i jest z niego maly porzytek bo zabije 3 ????
Po drugie smieszy mnie bardzo w statystykach ktos kto przez np. 30 godzin gry ma 30pkt wiecej od kogos kto gral 10 godzin

pozdrowienia

Old Post 09-11-2003 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Po pierwsze -280 no to super, moze da sobie spokoj i bedzie gral w co innego!!! Jezeli sie nie myle to TDM to gra zespolowa ,po co mi w druzynie np.blue gosciu ktory nie zdobywa pkt czai sie biegnie 10 min w gory i jest z niego maly porzytek bo zabije 3 ????
Po drugie smieszy mnie bardzo w statystykach ktos kto przez np. 30 godzin gry ma 30pkt wiecej od kogos kto gral 10 godzin

pozdrowienia

Wiele zależy od mapy ( chyba tylko na MOST lecą w wiekszości mapy wielkości piaskownicy), a czasem może się zdarzyć , że te trzy trafienia mogą być bardzo istotne np. w kluczowym momencie gry uchroni drużynę przed stratą PSP lub wyeliminuje dokuczliwych snipów drużyny przeciwnej.
Co do drugiej kwesti to nie mam zdania, może lepiej skupić się na grze , montowaniu fajnych akcji niż wyłącznie myśleć o tym, jak to wypadnie w statach?
P.S.
Po tych resetach statów prawie zupełnie przestałem zwracać uwagę na ranking .

Old Post 09-11-2003 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Widzisz z tymi statami to jest tak ,ze nikt na nie nie patrzy ,a kazdy na bierzaco je sledzi. Juz dawno jednemu z adminow pisalem o likwidacji statow co napewno zmienilo by oblicze gry moim zdaniem na lepsze , a na tym forum 1/3 postow by nie bylo o oszustwach,podkladaniu sie,niepotrzebnych wyzwisk i zgrzytow,ale nie przeszlo dobrze chociaz ze ping max zmniejszyli na 500 (widac ze coraz lepiej sie gra-prosimy o dalsze obnizenie do 400) . Skoro na mostach sa tak male mapy i to sie nie zmienia to jesli sa juz te staty to moze warto je dostosowac do tego serwera ,a nie porownywac z innymi?

pozdro

Old Post 09-11-2003 11:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(.....)Po drugie smieszy mnie bardzo w statystykach ktos kto przez np. 30 godzin gry ma 30pkt wiecej od kogos kto gral 10 godzin

pozdrowienia

Ja nie widzę w tym nic śmieszngo. Są gracze którym z jakis zwględów idzie gorzej (słabe łącze, brak umiejętności itp), są medycy którzy przy dużej jatce zbierają punkty jak grzyby po deszczu oraz są np. nożownicy którzy też maja dobrą punktację za poderżnięcie gardła. Więc nie ma sensu porównywać np. medyka który gra 10 godzin i kupę uleczonych z cqb który na ogół zbiera punkty tylko za zabicie przeciwnika.

Old Post 09-11-2003 14:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Napisalem to w kontekscie liczenia punktow ,a nie zeby komus wytknac ze jest slaby, ale jesli jest to jego miejsce jest z tylu a nie z przodu ,kto mowi ze zycie jest latwe?

Old Post 09-11-2003 15:15
Radzioo(PL)
Guest

W takim razie nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi.
Ale moja wypowiedź właśnie tłumaczy dlaczego tak się dzieje i skąd rozbieżność punktów.

Old Post 09-11-2003 17:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Co do tego max Ping to powiem "Live And Let Die" wszystkim tym, którzy są tą grą zainteresowani. Znam jednego naprawdę wartościowego gracza , którego poznałem podczas gry na zagranicznym serverku. Zaskoczył mnie pozytywnie, lecz jak powiedział, u nas nie gra własnie z powodu na ping. Co do map to wystarczy je zróżnicować. Wielokrotnie grałem na serverach gdzie są zarówno mapy, które można przejść w zróznicowanym terenie najwyżej raz oraz takie gdzie nikt nie zawraca sobie głowy kilometrami. Była jedna rzecz, która je łączyła, a mianowicie "fabuła, założenie" czy jak to inaczej nazwać. Nie nudziłem się ani raz!

Old Post 09-11-2003 18:46
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
(...)Znam jednego naprawdę wartościowego gracza , którego poznałem podczas gry na zagranicznym serverku. Zaskoczył mnie pozytywnie, lecz jak powiedział, u nas nie gra własnie z powodu na ping.(...)

Bo miał za duży czy na serwerze zbyt duża tolerancja ?
A mapy, no cóż. Ostatnio są troche "chore" p wyrwane z kontekstu, brak jakiegokolwiek urozmaicenia - choćby mapy "nocne", naprawde fajnie sie gra choćby na takiej Panic Attack w nocy.

Old Post 09-11-2003 19:41
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Bo miał za duży czy na serwerze zbyt duża tolerancja ?
A mapy, no cóż. Ostatnio są troche "chore" p wyrwane z kontekstu, brak jakiegokolwiek urozmaicenia - choćby mapy "nocne", naprawde fajnie sie gra choćby na takiej Panic Attack w nocy.

Batman Forever

Old Post 09-11-2003 20:35
Rufus
Veteran (Ogre)

z tym pingiem i lagami szara polska rzeczywistosc lepsza ilosc niz jakosc , szkoda !!!!!!! Chyba masz racje z tym ,ze ktos z zagranicy wejdzie powkorza sie i juz nigdy nie przyjdzie

Old Post 09-11-2003 22:16
Radzioo(PL)
Guest

quote:
z tym pingiem i lagami szara polska rzeczywistosc lepsza ilosc niz jakosc , szkoda !!!!!!! Chyba masz racje z tym ,ze ktos z zagranicy wejdzie powkorza sie i juz nigdy nie przyjdzie

Myślisz ze tylko z zagranicy ? A te wszystkie obelgi i oskarżenia o oszustwa czy "kodowanie" ? Ja też jestem za żeby jeszcze bardziej ograniczyć wartość pingu - do 350

Old Post 10-11-2003 09:18
Rufus
Veteran (Ogre)

wtedy mozna by bylo wkoncu normalnie pograc z m16 ,a klamoty typu m60 do kibla.

moze jak wiecej ludzi bedzie pisac do adminow mostow to na nich troche to wymusimy?

Old Post 10-11-2003 21:16
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
wtedy mozna by bylo wkoncu normalnie pograc z m16 ,a klamoty typu m60 do kibla.

moze jak wiecej ludzi bedzie pisac do adminow mostow to na nich troche to wymusimy?

eeeeeee........ troche żeście się zagalopowali a co z tymi co krew ich zalewa a i tak muszą grać na modemie jak jesteście tacy mądrale to przyjedzcie i załużcie mi szybki dostęp do internetu bardzo pdiękuje i może was popre aby ping ograniczyć do 0 !!!

Old Post 10-11-2003 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
eeeeeee........ troche żeście się zagalopowali a co z tymi co krew ich zalewa a i tak muszą grać na modemie jak jesteście tacy mądrale to przyjedzcie i załużcie mi szybki dostęp do internetu bardzo pdiękuje i może was popre aby ping ograniczyć do 0 !!!

A co ma modem do pingu ? No chyba że używasz TePSy. Jeśli lącza są niezapchane to na modemie także można mieć niskie pingi. Dlaczego ludzie uparli się że im większe łącze to tym szybciej będzie chodziła gra?

Old Post 11-11-2003 09:23
boski *PL*
po prostu boski

no wlasnie.... moje pingi w ciagu dnia do mostu to 350-700,
a poznym wieczorkim jez spada do 150 a nawet ponizej 50.
lacze z kblowki UPC... tez nie zawsze moge pograc

Old Post 11-11-2003 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Patryk ,a co z tymi co placa dosc duze pieniodze za szybkie lacza ,a pograc nie moga bo im ktos zabawe psuje wysokim pingiem? Jeszcze tych co naprawde nie maja mozliwosci lub srodkow to rozumiem ,ale tych co wtrakcie gry cos tam sciagaja i zawyzaja przez to ping bany po 2 miesiace!!!!!!!!!!!

A co do laczenia przez modem za pomoca tepsy,..... to masochizm , sa inne numery i faktycznie lepsze,tylko troche poszukac.

pozdrowienia.

Old Post 11-11-2003 13:38
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
[...Jeszcze tych co naprawde nie maja mozliwosci lub srodkow to rozumiem ,ale tych co wtrakcie gry cos tam sciagaja i zawyzaja przez to ping bany po 2 miesiace!!!!!!!!!!!...]

pozdrowienia.

Wielkie dzieki Rufus ze to napisales, bo zaczolem sie obawiac ze dyskryminujesz ludzi ktorych nie stac na szybkie lacze.
Rozumiem Cie doskonale bo sam mam problem i to czesto z zabiciem "Terminatora" i szlag mnie trafia (jak zapewne wiekszosc) ale uwazam ze glownie to jest wina tego ze Ci kolesie w trakcie gry uzywaja Kazaa lub innych probramow do sciagania.
Pozdrawiam

Old Post 11-11-2003 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Wielkie dzieki Rufus ze to napisales, bo zaczolem sie obawiac ze dyskryminujesz ludzi ktorych nie stac na szybkie lacze.
Rozumiem Cie doskonale bo sam mam problem i to czesto z zabiciem "Terminatora" i szlag mnie trafia (jak zapewne wiekszosc) ale uwazam ze glownie to jest wina tego ze Ci kolesie w trakcie gry uzywaja Kazaa lub innych probramow do sciagania.
Pozdrawiam

nie używam żadnych programów w trakcie a tylko wam się wydaje że moge użyć innych numerów dostępowych wierzcie próbowałem ani rusz a tpsa mam mnie gdzieś a ja i tak nie mam wyboru i nic na to nie poradze, acha bardzo przepraszam że aż tak mocno psuję komuś drogą rozrywkę ja też płacę nie mało i też jestem wk....

Old Post 11-11-2003 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
nie używam żadnych programów w trakcie a tylko wam się wydaje że moge użyć innych numerów dostępowych wierzcie próbowałem ani rusz a tpsa mam mnie gdzieś a ja i tak nie mam wyboru i nic na to nie poradze, acha bardzo przepraszam że aż tak mocno psuję komuś drogą rozrywkę ja też płacę nie mało i też jestem wk....

Patryk..to co napisalem to nie bylo nic do Ciebie, pisalem o ogóle, bo taki mam na mysli..poprostu wiekszosc graczy nie wie o tym ze zwalniaja gre przez to ze maja uruchomione programy w tle typu :kazaa

Old Post 11-11-2003 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Patryk..to co napisalem to nie bylo nic do Ciebie, pisalem o ogóle, bo taki mam na mysli..poprostu wiekszosc graczy nie wie o tym ze zwalniaja gre przez to ze maja uruchomione programy w tle typu :kazaa

Albo bardzo dobrze wiedzą....

Old Post 11-11-2003 19:00
Rufus
Veteran (Ogre)

Trafna wypowiedz, albo wiedza i to dobrze. ciebie patryk nikt o to nie podejrzewa bo jak bys uzywal to na serwery wchodzil bys ...........i jeszcze troche . Co do polaczen moze juz niedlugo sie to zmieni w polsce , bo narazie to jestesmy w necie trzecim swiatem a w porownaniu do europy to nasza neostrade o kant du.... mozna rozbic.

Old Post 11-11-2003 22:52
Rufus
Veteran (Ogre)

patryk zobacz na interia.pl maja chyba jakis numer (chyba nowy) to i moze lacze bedzie narazie mniej obciazone.

pozdrowienia

Old Post 11-11-2003 22:55
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
patryk zobacz na interia.pl maja chyba jakis numer (chyba nowy) to i moze lacze bedzie narazie mniej obciazone.

pozdrowienia

dzięki za podpowiedzi ale i tak nic z tego każdy numer oprucz tpsa łączy ale nie dokońca połączenia nigdy nie nawiązuje po 30 sek ciężkiej pracy modemu się kończą narazie mam pakiet 100 godz i przytm pozostane ale tak ogólnie to was popieram fajnie by się grało z pingiem minimalnym np. do 100 bo skończyło by śię celowanie na łud szczęści tarafi nie trafi a wygrywałby ten z szybszym refleksem i dobrym okiem a nie jak teraz z ciężkim klamorem co nap... gdzie popadnie a nusz kogoś trafi no i z reguły trafia choć niemam nic przeciw używaniu m-60 ale z umiarem a nie wszyscy zaczynają z nim latać a pużniej tłumaczą że ping duży i czym innym się nie da bo mnie trafić nie idzie

Old Post 11-11-2003 23:40
Jaro(PL)
Goldmember

zadzwoń do tepsy na błękitną linię i powiedz , że mają lagi(dosłownie i w przenośni)

Old Post 12-11-2003 00:01
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
zadzwoń do tepsy na błękitną linię i powiedz , że mają lagi(dosłownie i w przenośni)

No, a miła pani przy telefonie zerwie się na równe nogi czy aby na pewno majtki założyła

Old Post 12-11-2003 05:37
Rufus
Veteran (Ogre)

Fajna dyskusja sie zaczela, a pamietacie jaki byl temat??

ha ha ha

Old Post 12-11-2003 06:05
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Fajna dyskusja sie zaczela, a pamietacie jaki byl temat??

ha ha ha

Jak się tak przyjżeć to wszystkie posty są związane z tematem przewodnim

Old Post 12-11-2003 06:26
Jaro(PL)
Goldmember

Admini MOST powinni chyba uzupełnić staty o pozycje dot. ilości banów uzyskanych przez danych graczy

Old Post 19-12-2003 20:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:39.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions