Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > Czołganie w MoH:AA
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

quote:
Napisane oryginalnie przez Painmaker
no rzeczywiście to jest skrypt a nie pk3, raz tego użyłem i to dawno więc mogę nie pamiętać.
gratuluję dużej wiedzy w mohaa na ten temat, ale tak to jest jak ktoś czituje to jest obcykany w te klocki.
a tu macie link chłopaki www.multiplayercheats.net

Nie wiem czy Ciebie z procy karmią czy po prostu jesteś debilem że podajesz takie linki....
Sądzisz że czituję ? Odezwij się , gramy na pandzie i dmw i nie pie**** że nie chcesz bo wtedy ja mam większe podstawy żebym powiedział kto tu jest cziterkiem
SvgMarine a ty lepiej skasuj tego linka!!!
Edit: Qrde mógłbym przysiąc że wcześniej było tam coś innego :|

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-11-2003 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor10
Skilled (Knight)

Exclamation

koti ty p********* burasie ciekaw jestem kto tu pierwszy wystartował z czitami i jak widze to ty tu wiesz najwięcej o czitach więc skończ p******** bo rzygać mi się chce jak czytam twoje posty

Old Post 22-11-2003 20:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor10 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor10 Znajdź więcej post'ów przez  thor10 Dodaj thor10 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor10 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

Dobra , *******cie sie wszyscy... grasz na pandzie leszczu ?

Old Post 22-11-2003 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KoTi12 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KoTi12 Znajdź więcej post'ów przez  KoTi12 Dodaj KoTi12 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KoTi12 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor10
Skilled (Knight)

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez KoTi12
Dobra , *******cie sie wszyscy... grasz na pandzie leszczu ?

a tak wogóle to o co ta wojna ?? kazdy chyba kiedyś testował czity chocby z ciekawosci a tylko skończone debile niepotrfiace normalnie grac cisna non stop na chitach i uważaja ze to jest zabawne .Pierd..... cziterów

Old Post 22-11-2003 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil thor10 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do thor10 Znajdź więcej post'ów przez  thor10 Dodaj thor10 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać thor10 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor10
Skilled (Knight)

Thumbs up

to fakt jaka to przyjemnosc popatrzeć jak taki koleś frunie w powietrze na moim granacie he he he

Old Post 22-11-2003 22:36
[FPP]SvgMarine
moh.fpp.pl
moh.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Painmaker
no rzeczywiście to jest skrypt a nie pk3, raz tego użyłem i to dawno więc mogę nie pamiętać.
gratuluję dużej wiedzy w mohaa na ten temat, ale tak to jest jak ktoś czituje to jest obcykany w te klocki.
a tu macie link chłopaki www.multiplayercheats.net

Prosze nie wprowadzac forumowiczow w blad. Forum jest od tego, aby pomagac innym graczom, a nie wysmiewac ich i wyzywac od cheaterow.

Old Post 23-11-2003 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]SvgMarine Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]SvgMarine Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]SvgMarine Dodaj [FPP]SvgMarine do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]SvgMarine prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
thor10
Skilled (Knight)

Talking

fakt jest faktem www.multiplayercheats.net a jak ktoś chce to niech se chituje i co komu do tego , albo się takiego kolesia wykopuje albo robi mu sie totalny wpie****

Old Post 23-11-2003 23:13
świr
Training (Enforcer)

Lightbulb Czołganie- sposób

Wiem jak się czołgać w mohaa!!
Ale tylko w Destroyed village!
trzeba z ty czołgiem gdzie jest budenek co można wejść na jego dach.
trzeba zeskoczyć za niego i wygląda ja bym latał i można chodzic pod mapką i pukac do wszystkich inni widzą cię jak rozjechanego przez czołg.

P.S. Nie robić tego często chociarz pandora tego nie widzi!!!!

P.S.2.Nie trzeba dodatkowych programów!!!

Old Post 07-12-2003 16:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil świr Kliknij tutaj by wysłać e-maila do świr Znajdź więcej post'ów przez  świr Dodaj świr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać świr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KoTi12
=<TSA>=KoTi=<F/x Cafe>=

To rób tak jak najwięcej - na pewno sie nie doigrasz bana
Admini tez od czasu do czasu zagladaja na serwy...

Old Post 08-12-2003 14:30
świr
Training (Enforcer)

Post Bany-co mnie to..........

Nie doigram się bana bo co dziennie zmieniam nazwę i mam zmienny ip................

Old Post 10-12-2003 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil świr Kliknij tutaj by wysłać e-maila do świr Znajdź więcej post'ów przez  świr Dodaj świr do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać świr prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pawelk
Training (Enforcer)

Angry Wiem jak codzić pod planszą!!

Wiem jak to można zrobić ale tylko na Destroyed Willage. Widziałem będąc spektatorem synka o imnieniu MAD MAX jak to robił... Wyciągał pistolet i skakał w kuckach prosto na drabinę (w kościółku) ale sie jej nie łapał mi to sie nie udaje. :(

Old Post 08-01-2004 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pawelk Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pawelk Znajdź więcej post'ów przez  Pawelk Dodaj Pawelk do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pawelk prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
świr
Training (Enforcer)

Exclamation DV świątynia

Trzeba mieć skrypt o nazwie shark.cfg

Old Post 10-01-2004 10:21
ger04
Training (Enforcer)

ODPowiedz w głownych tematach

odp. ja czołgac sie czy tez "plywac" umiescilem wsrod glownych tematow

Old Post 15-01-2004 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ger04 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ger04 Znajdź więcej post'ów przez  ger04 Dodaj ger04 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ger04 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ger04
Training (Enforcer)

Cool lol

ZADNYCH PLIKOW NIE TRZABA NIGDY NIE WGRYWALEM ANIE NIE NIE WCZYTYWALEM ZADNYCH CHITOW W GRZE ...TO JEST DLA LAMEROW "PLYWAC" TRZEBA SIE NAUCZYC TAK JAK INNYCH MNOSTWA RZECZY KTORYCH SIE DA NA PLANSZACH ...TAKICH WCHODZNIE NA DACHY POD PLANSZE W DV ..ITYM PODOBNE ZNAM TEGO DUZO BO DLUGO GRAM I NAUCZYLEMS IE TEGO GRAJAC NIE ŁAZAC PO STRONACH A TRAFILEM NA TA BO NEIWIEM JAK SERVER ZALOZYC HEHHEE

Old Post 15-01-2004 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ger04 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ger04 Znajdź więcej post'ów przez  ger04 Dodaj ger04 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ger04 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
N2O
Training (Enforcer)

SZARKING

nietrzeba zadnego skryptu, wystarczy skoczyc do tylu i zlapac sie szybko drabiny

Old Post 10-02-2004 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil N2O Kliknij tutaj by wysłać e-maila do N2O Znajdź więcej post'ów przez  N2O Dodaj N2O do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać N2O prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:14.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions