Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Ksionszki
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
wierze w siebie i fanatyzm...
moglem juz Sila kupic ale byl w takim byczym wydaniu wielkosci atlasu a ja chce taki co by mi sie w rekach zmiescil mam trylogie w formacie ok. 10x15 cm... to jest wygodne

Ja mam Sillmarillion w zajebistej zielonej okladce z hieroglifami). Ale jak mozesz to kupuj ta ksiazke jak najpredzej. Wiem ze niby jest ona ciezka, ale jak ja czytalem to mi galy na wierzch wychodzily, dalej wychodza i bede niedlugo (czyt. jak mi Sniper odda) czytal to cudowne arcydzielo jeszcze raz(a potem moze jeszcze).

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-09-2001 23:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Talking lol

ja sila mialem wielkosci biblii
BTW: A oczy nie bola od czytania takiego microtextu?

Old Post 21-09-2001 23:14
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Re: lol

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

an unknown statement for me...

i tak mam juz okularki wiec moze byc tylko gorzej

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 21-09-2001 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

Re: lol

quote:
ja sila mialem wielkosci biblii

dla fanow tolkiena to biblia

Old Post 22-09-2001 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*MagiC*/Tramwaj
Zabojczy Srodek Transport

Nawet jest podobnie napisana... Juz sie spotkalem z opiniami ze Sillmarillion to taka biblia- fantasy i ze dlatego jest nudne

-=@^@=- CPA
----===Crazy People Agency===---

Old Post 24-09-2001 21:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *MagiC*/Tramwaj Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *MagiC*/Tramwaj Znajdź więcej post'ów przez  *MagiC*/Tramwaj Dodaj *MagiC*/Tramwaj do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *MagiC*/Tramwaj prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Talking lol

Sil jest faktycznie nudna ale sama Biblia moim zdaniem nie jest =]
no ale ja sięprzyzwyzajałem za młodu do trej z obrazkami jeszcze

Old Post 24-09-2001 22:02
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Polceam wam jeszcze raz dziela Shakespear'a. r0x naprawde!

W niedziele i w poniedzialek byl zarabisty film na Hallmarku. Znaczy sie wlasnie Hamlet. Bardzo mi sie podobal, polecam!

Old Post 25-09-2001 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
Polceam wam jeszcze raz dziela Shakespear'a. r0x naprawde!

W niedziele i w poniedzialek byl zarabisty film na Hallmarku. Znaczy sie wlasnie Hamlet. Bardzo mi sie podobal, polecam!

a w grudniu na LOTR'a

Old Post 25-09-2001 17:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

LOTR

to bedzie coz... widzialem trailera...

2001
2002
2003...

One to find them all
And in the darkness bind them...

Old Post 25-09-2001 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

Talking trailer

trailera owego chyba zassałeś z sieci, więc daj tu proszę w miarę możliwości link niech inni także nacieszą nim swe oczy...

Old Post 26-09-2001 07:19
DEiMOss
sharimurai

quote:
LOTR

to bedzie coz... widzialem trailera...

2001
2002
2003...

One to find them all
And in the darkness bind them...

Trailer i kilka zajawek... yeah, zajebisty film sie szykuje.

Old Post 26-09-2001 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

Re: trailer

quote:
trailera owego chyba zassałeś z sieci, więc daj tu proszę w miarę możliwości link niech inni także nacieszą nim swe oczy...

niestety, gdybym mial to bym dal... ale ja zobaczylem go w kinie... w Wawie w Atlanticu, przed Shrekiem... (ktory byl zajhebioza ale to inna bajka )

cudo to wygladalo na takim wielkim screenie i dolby surround...

Old Post 26-09-2001 14:10
DEiMOss
sharimurai

Jak ktos chce najnowszy zwiastun + pare wczesniejszych, reportaz z planu, TV Spot i kilka zajawek to zapraszam...
[ klik`nij se ]

[ w tle: Pantera - Immortally Insane ]

Old Post 26-09-2001 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

Re: Re: trailer

quote:

w Wawie w Atlanticu, przed Shrekiem... (ktory byl zajhebioza ale to inna bajka )

osiolek jest moim idolem
ogladalem w oryginale

Old Post 27-09-2001 07:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Re: Re: Re: trailer

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

osiolek jest moim idolem
ogladalem w oryginale

Ja sie tam zastanawiam co pociagalo ta smoczyce w tym osiolku

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 27-09-2001 07:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

zeby i wyraz twarzy

Old Post 27-09-2001 08:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Skarhead
Skilled (Knight)

Z dicka czytalem tylko Ubika i niebardzo mi sie podobal. Jak dla mnie tracil lipa.
( zimzum, dolujesz mnie Ubikrzadzi -jego wszystkie ksiazki sa troche... -tego no wiesz

Dla mnie najlepsze ksiazki to :

"Neuromancer" - William Gibson - Klasyka cyberpunka ksiazka miazdzy klimatem
"Wiedzmin" - wiadomo kto - Ostatnie dwie czescie juz sie nudne robia ale pierwsze 4 (2 * opowiadania + 2*saga
No coz Sapkowski - to nazwisko mowi za siebie ))))

Tolkien - i tu nie musze nic dodawac
Dick , Coelho , i wielu innych ...

Old Post 27-09-2001 20:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Skarhead Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Skarhead Znajdź więcej post'ów przez  Skarhead Dodaj Skarhead do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Skarhead prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lOOkAs
s3jtan

Question

qrde wlasnie sie zastanawiam dlaczego tu wczesniej nie zajrzalem... czytalem trylogie Tolkiena i krutko muwiac NIC tej kasiazce nie dorufna!!!! Gandalf RULEZZ!!!! Hobbita nie czytalem ale gralem we wspanialom textowke na C64 a Sillmarillion zaczalem ale za ciezka jest jak na moj umysl! syf jest z tym filmem ze w tak dlugim odstepie czasowym bedzie wyswietlany i jeszcze polecam knigi C.J.Cherryh (nie jestem pewny czy dobrze napisalem nazwisko) jedna ksionzka jest fajna, o magu Maurylu
(ale tytulu nie pamietam) bardzo podobny swiat do Tolkienowskiego! a moze by tak o STARWARS! moim zdaniem to tez zajebiste fantasy chociaz calkiem inny swiat

"They will never see what I have seen. They cannot know, who I have been. The things I have done, they torture me. But I need them, for they are me!!!"

Old Post 27-09-2001 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lOOkAs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lOOkAs Znajdź więcej post'ów przez  lOOkAs Dodaj lOOkAs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lOOkAs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Hehehe, przed kfilka ogladalem Shreka na kompie, a raczej na TV [DVDRip]. Zajebisty film. Choc, przyznam sie bez bicia, za bardzo sie na niego napalilem, co spodowalo lekka obnizke humoru.
W kazdym razie animacja jest wyjebana. Nie wiem jak Stuhr, ale Eddie Murphy rox, w roli Osiolka. Myers i Cameron na poziomie. No i muza, szczegolnie ta na poczatku i na koncu - czadzik. Zakoncze jak zaczalem: zajebisty film

[ w tle: Weezer - Simple Pages ]

Old Post 28-09-2001 00:13
ZimZum
Nieśmialy abstynent

shrek - bije matrixa na glowe

Old Post 28-09-2001 06:32
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
shrek - bije matrixa na glowe

Jasne, a do tego bracia Wachowscy wyjeli zywcem scene, w ktorej Ksiezniczka rozpierdala bande Hood`a
BTW: zajebista cenzura na tym boardzie

Old Post 28-09-2001 11:07
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

A slyszeliscie o tym, ze 2 czesc MiB miala byc krecona w wiekrzosci w WTC - teraz maja chlopaki doozy problem

Old Post 28-09-2001 11:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
A slyszeliscie o tym, ze 2 czesc MiB miala byc krecona w wiekrzosci w WTC - teraz maja chlopaki doozy problem

Druga część ("Men in Black: Alien Attack") już jest. Data produkcji: 2000. Też z Willem Smith'em... Czytałem ostanio na http://www.filmweb.pl/fbinfo.xml?aa=7664 Niestety, nie ma recki filmu... Ani nigdzie nie mogę go znaleźć

Old Post 28-09-2001 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Druga część ("Men in Black: Alien Attack") już jest. Data produkcji: 2000. Też z Willem Smith'em... Czytałem ostanio na http://www.filmweb.pl/fbinfo.xml?aa=7664 Niestety, nie ma recki filmu... Ani nigdzie nie mogę go znaleźć

Cos mi tu nie pasuje. Dopiero co slyszalem, ze z powodu "ataku" odwolali zdjecia, a tu premiera i jeszcze w 2000 roku? Absurd.
A co do aktorow, to maja grac Ci co w pierwszej czesci...

Old Post 28-09-2001 19:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 10:13.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions