Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Piractwo
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
a ile masz lat? 15?

ohohoho nie chce wchodzic z toba w jakies konflikty
Moze wytlumacze ci doglebnie
Nie kupilem pirata od 2 lat nie daje zarabiac tym dresikom w czapeczkach na gieldzie bo po co jak sciagam z netu rzeczy
2-ga sprawa do dobrego kina mam okolo 50 pare km w przeliczeniu wychodzi mi cos 40 zl na film sorry batory jak bym chcial ogladac kazdy film warty zachodu to bym musial byc milionerem albo zrezygnowac z picia palenia itym podobnych uzywek, czekac na wersje DVD trzy miesiace nie mam tyle cierpliwosci to samo z premiera w TV.
Po 3-cie jak by ceny orginalnych gier byly normalne to spoko i bym je moze kupowalem ale sorry studiuje zaocznie musze wywalac duzo kasy na to, dotego dochodzi dojazd na studia + zycie osobiste, nie mam tyle pieniedzy nie wygralem w totka.
No najlepsza to juz jest sprawa oprogramowania, i np taki program jak Arcon (do projektowania) ktory jest mi potrzebny na Architekturze kosztuje troche i nie sa to liczby 3-cyfrowe, no i co ja mam zrobic ? mam teraz dylemat zgrzeszyc i sciagnac/wziasc od kolegi czy moze dwa lata zbierac i kupic i przy okazji oblac studia bo nie nauczylem sie obslugi programu? chcesz moze inne przyklady ?
Sprawa muzyki oki spoko ale co mam powiedziec jezeli z danej plyty podoba mi sie jedna slownie jedna piosenka to co ?? mam sobie kupic caly cd za 39 zl i cieszyc sie ta jedna piosenka, kiedys kupowalem orgianlne cdki z muza jak jeszcze sluchalem techno, lecz moj gust sie zmienil i polowy kapel nie moge znalezc w zadnych sklepach typu empik, i co ja mam teraz zrobic? przestac sluchac muzy lub przestawic sie na Hip-Hop
nie wole miec "15 lat" i sciagac z netu mp3 i filmy
No dodam jeszcze ze wszystko co sciagam jest tylko do mojego uzytku nie rozprowadzam tego nie czerpie z tego zadnego zysku ale i tak jestem przeciez zlodziejem niczym zbir ktory wpierd.ala sie do mieszkania i kradnie wszystko co sie da
Tak mozesz mi powiedziec jestem "zlodziejem komputerowym" ale wole byc takim niz normalnym ktory okrada domy i zwija radia z parkingow - a porownanie pirackiego cd do mocniejszego przestepstwa jest zenujace, smieszne i szkoda slow dla takich ludzi ktorych myslenie prownac mozna z babciami z "Rozmowy w toku".

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Edytowane przez MAr-n dnia 20-11-2003 o godz. 16:21

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-11-2003 16:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie porownuje tych 2 rodzajow przestepstw na tej zasadzie ze to jest to samo
staram sie wam uswiadomoc ze jedno i drugie to kradziez
oczywiscie ja tez wolalbym sciagnac mp3 z netu niz byc wlamywaczem
pozatym Mar-n reszta twoich argumentow jest nietstety pusta bo kradziezy nie da sie usprawidliwic w zaden sposob
ale ja osobicie nie mialbym ci za zle jesli sciagniesz program po to zeby nauczyc sie jego obslugi bo potrzebne ci to na studia
w oczach zasad moralnych nie ma usprawiedliwienia na kradziez ale w moich oczach sa pewne sytuacje zyciowe...
sam jestem studentem zaocznym i dokladnie rozumiem o czym mowisz

Old Post 20-11-2003 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
pozatym Mar-n reszta twoich argumentow jest nietstety pusta bo kradziezy nie da sie usprawidliwic w zaden sposob
jak do sciany... big lol z tego pana

you accept (reject, respect);

Old Post 20-11-2003 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Naprawde w obliczu tego co sie slyszy non stop o tym jakie pieniadze w rzadzie rozkradaja, jakie wielkie ludzie przekrety robia, jak to niebezpiecznie sie robi na ulicach... w tym momencie wielkie slowo "zlodziej" w odniesieniu do kogos kto sobie sciaga rzeczy z netu brzmi mi po prostu smiesznie. Naprawde Infi lubie Cie ale Twoje argumenty na nikim nie robia wrazenia, po prostu za duzo jest tego wszystkiego wokol bysmy sie czuli zli i niedobrzy. Nie powiem oczywiscie ze jestem tak totalnie z tym pogodzona - jak juz mowilam.. gdyby ceny byly normalne to bym miala rzeczy oryginalne. A poki chciwosc ludzi zzera to mozna mi prosto w oczy powiedziec ze jestem zlodziejem a mnie to nie ruszy.

Old Post 20-11-2003 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
nie porownuje tych 2 rodzajow przestepstw na tej zasadzie ze to jest to samo
staram sie wam uswiadomoc ze jedno i drugie to kradziez
oczywiscie ja tez wolalbym sciagnac mp3 z netu niz byc wlamywaczem

znalazl sie "roland" czasow komputerowcyh.. wyruszyl na uswiadamianie niewiernych uzyszkodnikow internetu...
]]

infi daruj sobie. my wiemy ze to kradziez... ale tak jak powiedziala saari.. daj mi znac jak w wiadomosciach nie uslyszysz nic o jakims przekrecie na temat pieniedzy.

Old Post 20-11-2003 19:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
jak do sciany... big lol z tego pana

uwazaj na swoj jezyk chlopcze

Old Post 20-11-2003 19:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

OKi Zgodnie z twoim tokiem myslenia jesli zabijesz muche lub mrowke nazwe cie zabojcą, mordercą i zwyrodnialcem gdyz pozbawiles zycia ta niewinna istote

Old Post 20-11-2003 20:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
uwazaj na swoj jezyk chlopcze
kiedy bede mial na to ochote.

Old Post 20-11-2003 20:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:

Blysk w oku, luz w kroku, f331 t3h p0w4h

Old Post 20-11-2003 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Infinite zaraz napisze ze masz w*******

Old Post 20-11-2003 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:

twoja wola ale moze sie to dla ciebie tragicznie skonczyc
ja sie nie bawie w wojne na slowa czy komputerowe podchody
poprostu wybiram sie do czlowieka ktory ma do mnie jaksa sprawe
wiec synku albo bedziesz trzymal swoja jadaczke w kagancu albo porozmawiamy w inny sposob

jak nie masz sensownych argumentow to stol pysk
nie bedzie mi jakas komuterowa ciota od loli wrzucac kapujesz?

Old Post 20-11-2003 22:22
[FPP]Fausto

To chyba nie miejsce na to Infinite, ale w opisie przy avatarze masz literowke just so u know

Old Post 20-11-2003 22:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

pewnie miało być seksochochlik

Old Post 20-11-2003 22:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

OT
deathcrush: jush nie jestes tajniakiem i znowu team kosz and chomik? :/

Old Post 20-11-2003 22:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

http://board.fpp.pl/showthread.php?threadid=11711

Old Post 20-11-2003 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
wiec synku albo bedziesz trzymal swoja jadaczke w kagancu albo porozmawiamy w inny sposob

i ty sie uwazasz za wartosciowa osobe? tylko pograzasz sie bluzgajac w kiepskim stylu i straszac wpierdolem kogos z drugiego konca polski, nie wiedzac nawet, gdzie ta osoba mieszka

quote:

to ty nie masz sensownych argumentow, powtarzasz caly czas te same oklepane do bolu schemaciki

zdazyles juz pokazac sie z jak najgorszej strony opisujac na forum publicznym szczegoly dot. swojego zwiazku (swoja droga, musisz miec jakis kompleks dot. nazywania ciota komputerowa na tym tle), ta mp3 tez robi swoje... teraz tylko brniesz

aha, bym zapomnial, pare postow temu sam lolowales w wyniku swojej nieznajomosci prawa, z ta roznica, ze nikt nie chcial cie nachodzic za obraze majestatu, nie pamietasz?

Old Post 20-11-2003 23:51
KKPhGS
Guest

quote:
to jeszcze mozna zaakceptowac choc nie ma to nic wspolnego z wypowiedzia mar-n'a

nie odpowiadalem na jego post inf, tylko na Twoj oraz og. na temat.

quote:
taka jest kolej rzeczy
jesli jestes tak niecierpliwy... wystarczy kupic pirata i po problemie prawda? po co maja zarabiac ludzie ktorzy meczyli sie nad stworzeniem filmu/muzyki/gry

napisalem jedynie, ze takie sa realia, ludziom ktorzy nie chca czekac pozostaje kupienie pirackich kopii, a watpie, zeby 5 najwiekszych korporacji multimedialnych nie bralo pod uwage strat spowodowanych rynkiem wtornym i szara strefa.

quote:
co ty *******isz! mozesz zrobic dla SIEBIE jedna kopie zapasowa legalnego oprogramowania i tyle. nie ma zadnych innych regulacji.

mowilem o muzyce, filmach, ksiazkach etc. prawa autorskie nie dotycza wylacznie oprogramowania

quote:
juz nie wytrzymam... BUAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA!!!!!!
poprzedni akapit to byl totalny ROTFL
twoja wypowiedz nadaje sie do (c)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!
HAHAHAHAHAHAHAHHA
(...)
AAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
MUAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHHAAHHAHA
*turla sie po podlodze ze smiechu*
HAHAHAHAHAHAHAHAHA

quote:

quote:
pierwsze slysze zeby prawa autorskie "znikaly" tzn co? ze po 20 latach przestajesz byc autorem tak?

polecam lekture odpowiedniej ustawy
moze znajdziesz tutaj
zgodnie z ktora dzis mozesz spokojnie grac jazzowe standardy 30tych, utwory muzyki powaznej, kupowac tanio ksiazki (takie gowaniane reprinty w gazetce typu "Rewelacje swiatowej literatury" za 15 zeta z masa bledow zecerskich),
moja niepewnosc dotyczy tylko jednej kwestii, ktore z tych praw autorskich wygasaja po 20 latach i czy nie przedluzono tego okresu do 50 lat.
na koniec: prawa autorskie a autorstwo to chyba dwie rozne rzeczy...

___
edit - po przeczytaniu drugiej strony

quote:

adres moge Ci dac na priv.

Edytowane przez dnia 21-11-2003 o godz. 00:39

Old Post 21-11-2003 00:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

quote:
a co mowi prawo o ripowaniu programow telewizyjnych? czesto zdarza mi sie sciagac ripy seriali emitowanych w tv... kiedys animki, teraz southpark

to tez jest nielegalne?

Jesli telewizja posiada licencje na rozpowszechnianie to jest to tak samo legalne jak nagrywanie na magnetowid i ogladanie z kasety we wlasnym zakresie. Nie mozna tej kasety rozpowszechciac i pobierac oplat.

Art. 67. 1. Prawa Autorskiego dot. Licencji.
Twórca może udzielić upoważnienia do korzystania z utworu(licencja wylaczna) na wymienionych w umowie polach eksploatacji z określeniem zakresu, miejsca i czasu tego korzystania.
Art. 67.3 W przypadku korzystania z utworu na polach eksploatacji bez opoważnienia Twórca ma prawo dochodzić roszczeń z tytułu naruszenia autorskich praw majątkowych.

Wynika z tego ze ogladanie animkow ktore nie posiadaja w Polsce dystrybutora a wiec i licencji jest naruszaniem prawa autorskiego...

Old Post 21-11-2003 00:47
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Teoretycznie nielegalne ale oni zdaja sobie sprawe z tego, ze gdyby nie rozprowadzenie nielegalne to o wielu rzeczach ludzie by nie slyszeli i temat nie bylby tak szeroko rozpowrzechniony ;> Te mangi i animki ktore zostaly w Polsce wydane sa kupowane przez ludzi, a inne czesto sprowadzane i sprzedawane na konwentach. Gdyby piractwa nie bylo i ludzie nie znaliby tytulow to wiele pozycji pewnie nie zostaloby wogole zauwazonych ;> Oczywiscie pytanie jakby sie nasze sadownictwo zachowalo w przypadku odkrycia takich rzeczy na czyims dysku.. pewnie jakby nie mieli nic innego by sie przyczepili i tego..

Infi i weird - prosze abyscie takie prywatne docinki przeniesli jednak na prv

Old Post 21-11-2003 07:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
i ty sie uwazasz za wartosciowa osobe?

gdzie ja tak napisalem?

quote:

tylko pograzasz sie bluzgajac w kiepskim stylu i straszac w*******em kogos z drugiego konca polski, nie wiedzac nawet, gdzie ta osoba mieszka

to nie jest duza przeszkoda

quote:

to ty nie masz sensownych argumentow, powtarzasz caly czas te same oklepane do bolu schemaciki

ja powtarzam schematy? to przeczytaj moje posty kilka razy. kazda wypowiedz jest sensowanie okraszona argumentami czego nie mozna powiedziec o tobie
dla ciebie skomentowanie czyjegos zdanie "big lol dla tego pana" jest argumentem tak? skoro tak uwazasz to znajdz sobie kogos na swoim poziomi intelektualnym - polecam rozpoczac poszukiwania od klatki z malpami w zoo

quote:

zdazyles juz pokazac sie z jak najgorszej strony opisujac na forum publicznym szczegoly dot. swojego zwiazku (swoja droga, musisz miec jakis kompleks dot. nazywania ciota komputerowa na tym tle), ta mp3 tez robi swoje... teraz tylko brniesz

jakie szczegoly chlopie! poprostu potrzebowalem pocieszenia po rozstaniu. jak dorosniesz do tego zeby miec kobiete to pogadamy.
mp3 do tego nie mieszaj bo nie ma nic wpolnego z tematem.

quote:

aha, bym zapomnial, pare postow temu sam lolowales w wyniku swojej nieznajomosci prawa, z ta roznica, ze nikt nie chcial cie nachodzic za obraze majestatu, nie pamietasz?

aha dla ciebie nieznajomosc jednego paragrafu to jest lolowanie
coz ustawa liczy sobie conieco wiec moglem przeoczyc fakt wygasania praw autorskich
popatrz lepiej na siebie zanim zaczniesz innych osadzac
ja tylko uswiadamiam ludziom ze robia zle
nie potepiam ich za to ani nie wsadzam do wiezienia
skoro poczules sie obrazony to poprostu musisz jeszcze podrosnac i zrozumiec kilka rzeczy a tymczasem odejdz i przestan mnie denerwowac dzieciaku

Old Post 21-11-2003 09:15
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Panie (Infinite i weirdo) i panowie (reszta) proponuje powrot do tematu "Piractow" bo inaczej... no

Old Post 21-11-2003 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Lepiej go posluchajcie bo celibat mu szkodzi i nie wiadomo co zrobi...

Old Post 21-11-2003 11:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Jest luuz.

Old Post 21-11-2003 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Jest luuz.

Ta wypowiedz moim zdaniem najwiecej wnosi do tematu, rcube chcesz o tym pogadac? ))

Old Post 21-11-2003 12:59
MaslaV
koduję bezwzrokowo

nudna ta gadka

Old Post 21-11-2003 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Old Post 21-11-2003 13:24
j@rzabek
Brujah

a czy nikt nie pomyslal ze sciagnie z neta jest po prostu wygodne? myslicie ze chce mi sie jechac godzine do empiku zeby plyte koupc jak moge ja miec w 15 minut i juz sluchac?

Old Post 21-11-2003 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

ups nie luknalem drugiej strony w kazdym razie to bedzei dorby powrot do watku ku radosci modow

Old Post 21-11-2003 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

nie kupuje plyt/kaset w empiku/media mart czy innym wynalazku z dosc prostego powodu - nie ma tam mojej muzyki - a to co jest jest takie nudne ze w zyciu bym tego nie kupil
a z winyli mi sie nie chce sluchac (imo sa malo poreczne)
wniosek: mp3 ktorych mam jakies 40 plyt +drugie tyle na dysku

filmow sciagam troche (tak cos kolo 100 mam narazie) - a z gier to tylko sporadycznie (jak 2 na rok sciagne to bedzie dobrze )

owszem - moze i lame prawa autorskie - ale piratem nie jestem (przynajmniej za takiego sie nie uwazam). dlaczego? bo nie czerpie z tego korzysci materialnych (nie zarabiam na tym np sprzedajac je komus innemu)

pomysl ze sprzedawaniem pojedynczych utworow w skepie jest dobrym pomyslem

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 22-11-2003 09:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
pomysl ze sprzedawaniem pojedynczych utworow w skepie jest dobrym pomyslem [/B]

to wszystko wina jeb'anych wykonawcow popowych ktorzy tak robia te plyty zeby je wylansowac jednym kawalkiem. to ze w ogole przeszdl wam taki pomysl do glowy to jakas wielka parodia:> ale macie racje moze to by ich zmusilo do robienia lepszej muzy. luknijcie pop lat '80, '70, '60. taki instrumentalny a nie jakis bit z tandetnym podkladem. to byla muza : > szkoda ze taki mlodyu jestem :>

Old Post 22-11-2003 10:30
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:36.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions