Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Na MOST-PL LATAJĄ!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

niezłe, nie?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-12-2003 21:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jedno jest pewne, nikt mi nie będzie więcej mydlił oczu że nie ma cheatów do multi (".... tylko niektórzy grać nie potrafią więc się zasłaniają że to przez koderów.....") - chociaż zaraz się znajdą obrońcy którzy stwierdzą że to przez kartę graficzną bo w tym miejscu normalnie jest budynek

Mnie tylko dziwi, ze ciagle gada sie o kodach a jakos nikt ich jeszcze nie widzial. Sam z ciekawosci wczoraj probowalem szukac i nic nie znalazlem. Albo kody sa scisle tajne, znane niewielkiej grupce wtajemniczonych albo po prostu ich nie ma i to wszystko to jakies bugi.

P.S.
Na tej mapie nie ma smiglowca z tylu za garazem przypadkiem?

Old Post 16-12-2003 09:49
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Mnie tylko dziwi, ze ciagle gada sie o kodach a jakos nikt ich jeszcze nie widzial. Sam z ciekawosci wczoraj probowalem szukac i nic nie znalazlem. Albo kody sa scisle tajne, znane niewielkiej grupce wtajemniczonych albo po prostu ich nie ma i to wszystko to jakies bugi.

P.S.

Jest ale podobno stał na swoim miejscu. No i podobno latał nie wg kursu heli tylko tam gdzie chciał. Z resztą jeżeli ktoś potrafi wykorzystać takie bugi to tak na prawde czituje bo wykorzystuje niedozwolone sztuczki.

Old Post 16-12-2003 11:45
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Chester
Majster

No co do cheatow, to ja narazie spotkalem sie z programem, takim, ze budynki tracily sciany. Wszystko bylo widac jak na dloni. Gra staje sie beznadziejna z tym dodatkiem. Wiec sa w sieci takie rzeczy i podejrzewam, ze sporo ludzi ich niestety uzywa nawet na mostach. Mam jedynie nadzieje, ze podczas meczow klanowych (ligowych) do takich incydentow nie dochodzi i nie bedzie dochodzic.

Old Post 16-12-2003 15:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chester Znajdź więcej post'ów przez  Chester Dodaj Chester do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chester prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Od siebie dołącze tylko tyle ,że zdumiewa mnie celność niektórych graczy na Mostach!!!! przy tak duzych lagach ludkowie z Car15 zabijaja jednym strzalem , gdy na niektórych trzeba władowac pol magazynka z M60 .Zwracajcie uwage na wyniki po zakonczeniu map, to sie przekonacie.

Old Post 16-12-2003 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Witam...Co do wypowiedzi Chestera...ja dopuki niewyczysciłem swojej karty graficznej to też mi ściany znikały po 15 minutach gry , ale przechodzić sie przez nie nie dało ( wiec nie mylić z cheatami!!!) Co do Ligi Chester to ja też mam nadzieje że nikt sie do tego nie posunie...to był by wał nad wały! :/

Pozdrawiam

Old Post 16-12-2003 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Witaj Rufus....Tez to zauwazyłem, owszem zdarzają sie sytuacje że trafi Cie gość krótką serią, ale coś zaczyna śmierdzieć gdy ten sam za każdym razem.

Pozdrawiam

Old Post 16-12-2003 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:

P.S.

Jest lądowisko za hangaren z tyłu..a tu masz screena zrobionego od frontu hangaru, to nie był śmigłowiec...gośc latał w pionie góra i dół oraz biegał z minigunem w ręce. Troche szkoda że wtedy akurat na MOST nie było Admina.

P.S. Zaznacze że ten gość z minigunem był do zabicia

Pozdrawiam

Old Post 16-12-2003 15:51
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witaj Rufus....Tez to zauwazyłem, owszem zdarzają sie sytuacje że trafi Cie gość krótką serią, ale coś zaczyna śmierdzieć gdy ten sam za każdym razem.

Pozdrawiam

Bardziej podejrzane moim zdaniem jest gdy trafiasz na typa, na ktorego uzyc trza serii dluzszej niz zwykle i to sie powtarza. to jest pewnie szersze pole do popisu dla koderow. Z drugiej strony wzmocnienie broni, czy jej pola razenia tez byloby niezlym wspomagaczem. Takie M60 wzmocnienia chyba nie potrzebuje (chyba ze do przebijania scian ) ale jakby tak sie dalo sciagac wszystkich w obrebie metra od toru lotu pocisku, ho ho.

Old Post 16-12-2003 16:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

1. Mody do broni widziałem w internecie - są i można sobie ściągnąć, nie wiem tylko, czy są to wyłącznie serverside mody czy client też.

2. Celność z CARa - hmmmmm, jak mam ping 40 i celownik i czerwoną kropkę na głowie gościa to pada po 3 pociskach.

Old Post 16-12-2003 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Po 3 pociskach ? strzelasz pojedyńczymi ? Jeśli tak to witaj w klubie Mnie daje tylko satysfakcja z gry jak biegam z moim M16 i strzelam tylko pojedyńczymi.

Old Post 16-12-2003 18:16
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

No jest to zdecydowanie najfajniejsze...
Tym bardziej, że nie lezę środkiem tylko zza rogu, delikatnie, czasem coś tam ubiję szczelając

Old Post 16-12-2003 18:20
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jest ale podobno stał na swoim miejscu. No i podobno latał nie wg kursu heli tylko tam gdzie chciał. Z resztą jeżeli ktoś potrafi wykorzystać takie bugi to tak na prawde czituje bo wykorzystuje niedozwolone sztuczki.

Przyznam, ze tez czasem wykorzystuje bugi np. mozliwosc wygladania przez sciane na niektorych mapach czy zabicie przeciwnika pojedynczym strzalem przez sciane (czasem widac wystajaca przez sciane stope gdy przeciwnik lezy hehe), ale nie uwazam sie za cheatera, bo kazdy moze ten blad wykorzystac. Widziec przez sciany tez mi sie zdarzalo i to na mapach, ktore 10 razy wgrywaly sie dobrze a za 11 z bugami. Bywalo, ze spadalem gdzies, gdzie zywego ducha nie bylo i biegalem wokol mapy, albo chodzilem gdzies pod ziemia widzac na kilometr w dol a wszyscy grali nade mna. Rozne juz rzeczy widzialem i osobiscie stawiam na bugi.
Moze faktycznie istnieja kody do multiplayer, ale jak na razie dla mnie to raczej mit niz rzeczywistosc.

Old Post 16-12-2003 19:04
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Od siebie dołącze tylko tyle ,że zdumiewa mnie celność niektórych graczy na Mostach!!!! przy tak duzych lagach ludkowie z Car15 zabijaja jednym strzalem , gdy na niektórych trzeba władowac pol magazynka z M60 .Zwracajcie uwage na wyniki po zakonczeniu map, to sie przekonacie.

O moscie sie nie moge wypowiadac, bo tam nie gram, ale mnie znowu zdumiewa celnosc niektorych gunnerow. Ja strzelam zza rogu z Car15 a gunner biegnac wali do mnie "z biodra" z M60 i trafia strzalem w glowe. Tego to ja za cholere nie zrozumiem, ale o tym juz chyba Radzioo wspominal.

Old Post 16-12-2003 19:09
Longbow
The Emperor Sleeping

quote:
Ja strzelam zza rogu z Car15 a gunner biegnac wali do mnie "z biodra" z M60 i trafia strzalem w glowe.

to chyba jest możliwe... weś sobie M60, biegnij i zacznij strzelać w ścianę... rozrzut doooosyć duży... no a jak wystawiasz głowę zza winkla to tylko tam cię można trafić

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 16-12-2003 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus PL
Guest

Ja strzelam zza rogu z Car15 a gunner biegnac wali do mnie "z biodra" z M60 i trafia strzalem w glowe.

Całkiem możliwe.Ja gram M60 i czasami się zdarza.Rozrzut ma nie zły.

Old Post 17-12-2003 10:26
Chester
Majster

Czyli kodujesz P

Co do cheatow to ja widzialem program, a to co ostatnio dosc czesto takze widuje na mostach do zludzenia przypomina dzialanie programu, a nie bugow.

Pozdrawiam
Czesio

Old Post 17-12-2003 10:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chester Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chester Znajdź więcej post'ów przez  Chester Dodaj Chester do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chester prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Longbow
to chyba jest możliwe... weś sobie M60, biegnij i zacznij strzelać w ścianę... rozrzut doooosyć duży... no a jak wystawiasz głowę zza winkla to tylko tam cię można trafić

Sam mowisz, ze rozrzut jest dosc duzy. To jest jednak kawal guna i celny to on moze byc ewentualnie po ustawieniu na nozkach a nie gdy ktos strzela z biodra i jeszcze na dodatek biegnie i podskakuje. Wiekszosc z nas nie utrzymalaby M60 w pozycji poziomej nie mowiac o podskakiwaniu z nim i jeszcze strzelaniu.
To, ze w grze jest to mozliwe to sie zgodze, bo sam probowalem z tego strzelac, ale w rzeczywistosci jest to malo realne, dlatego mnie to denerwuje.

Old Post 17-12-2003 13:42
Longbow
The Emperor Sleeping

no cóż... jak w każdej grze tego typu, również BHD nie jest ideałem...

$doSth -> kill($him);
$doSth -> find_next($enemy);
}

Old Post 17-12-2003 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Longbow Znajdź więcej post'ów przez  Longbow Dodaj Longbow do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Longbow prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions