Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > to forum zeszlo juz na psy
Czy zgadzasz się na przyklejony temat z zasadami forum
Ta ankieta została zakończona.
Tak 4 44.44%
Nie 5 55.56%
W sumie: 9 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
kurwa, krzykacz wrócił...

też jestem dumny z bycia Polakiem, o to się nie martw... chodziło mi raczej o naszą narodową przywarę jaką jest narzekanie na wszystko dookoła nie dostrzegając własnych wad. poza tym to była metafora, ale widocznie nawet w wieku 30 lat można być niekumatym zgryźliwym malkontentem któremu wszystko przeszkadza... o kompleksie warszawiaka nie wspomnę
powiedz co TY zrobiłeś dla tego forum? w jaki sposób tworzyłeś klimat? czy zachęciłeś chociaż jednego n00ba do rejestracji? powitałeś go chlebem i solą? nie, więc wypierdalaj, bo stroisz fochy (sam przyznałeś) :*
poza tym wątpię żebyś się wpierdalał na każde forum i narzekał jak to jest źle... oddal_się_w_niewiadomym_kierunku bo nic nie zdziałasz, wolimy się pławić w własnej "fajności" jak to określasz

uff

i nie wyzywaj mi od buraków, arbuzie

EDIT - po zastanowieniu sie - nie bede sie znizal do Twojego poziomu chlopcze..

fausto - nie jestem moderatorem, ale byl czas, ze moglem byc nim chyba - to nie istotne, na forum aao jestem i nikt tam na mnie nie narzeka... Ty rowniez moglbys sie nauczyc troche kultury.. no tak ale trudno jest sie nauczyc przebywajac w kiepskim towarzystwie... Twoja sprawa... mimo to noszac przedrostek FPP swiadczysz nie tylko o swoim poziomie lecz rowniez o firmie, ktora prezentujesz... dlatego Ci co Cie ustanowili na jakiejs funkcji powinni sie lepiej zastanowic zanim narobisz im wstydu

Edytowane przez dnia 11-01-2004 o godz. 17:53

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-01-2004 17:42
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

i tak się już zniżyłeś odpowiadając poprzednio więc teraz nie zgrywaj dojrzałego i mądrzejszego wyluzuj orzecha i nie czepiaj się po prostu bo i tak nic nie zmienisz

Old Post 11-01-2004 18:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
i tak Cie kocham, bardzo mnie podnieciles odpowiadając poprzednio więc teraz jush nie musisz zgrywac dojrzałego mezczyzne :* Zdejmuj gacie i trzymaj sie mocno i nic sie nie boj - nie ogdryze Ci alfreda

Old Post 11-01-2004 20:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Old Post 11-01-2004 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LoveBeer
GreenMan

quote:

chodziło mi raczej o naszą narodową przywarę jaką jest narzekanie na wszystko dookoła nie dostrzegając własnych wad.

yap. jestesmy swiatowymi liderami hipokryzji.

a co do dyskusji - co jakis czas przechodzi taka mala wojna przez forum, zauwazyliscie ? to ma jakis zwiazek z fazami ksiezyca i plamami na sloncu jak mniemam... porzucamy sie w kazdym razie troche mieskiem a potem i tak bedzie tak jak zawsze

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie w ogóle nie różnią. No tylko nazwą: Chińczyk, a tu Japończyk. No, chyba tylko jak Chińczyk jest chłopiec, a Japończyk dziewczynka. To się różnią od siebie: płcią. To wtedy już tak jak u ludzi." - Robotnik Budowlany, Warszawa, 1978

sxn | blog

Old Post 11-01-2004 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LoveBeer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LoveBeer Znajdź więcej post'ów przez  LoveBeer Dodaj LoveBeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LoveBeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

/me slaps Lovebeer around a bit with a large trout

Old Post 11-01-2004 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Mazio, jakbys nie zauwazyl to jestes bardzo mala czastka osob ktore czepiajaj sie naszych moderatorow... jak na 5000 uzytkownikow to mozna powiedziec ze te kilka osob ktore ma o nas niskie mniemanie to margines bledu.
mogles byc moderatorem.. ale nie jestes wiec pozostaw moderke komus innemu kto jest.

Old Post 11-01-2004 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

ano, nawet glan zostal mod`em a ty raczej nie masz szans, mazio... nie dobija cie to? :E

Old Post 12-01-2004 00:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

A ja ci Maziaczku przyznam racje. Ten board to ruina jesli chodzi o spojnosc, harmonie i wulkan rozmaitosci jesli chodzi o osobowosci, charaktery.

Trzeba sie przyzwyczaic i tyle, aa i uszanowac trzyletnia historie.

w tle: Nirvana - Jesus Doesn't Want Me For A Sunbeam (live Chicago '93)

Old Post 12-01-2004 00:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Ty jak już przywalisz, to z grubej rury

Old Post 12-01-2004 01:19
nea*1337
Ciota komputerowa

Tak se poczytałem topica, popatrzałem na Off Topic i czegoś mi tu brakuje...

Konkluzja nr 1) A no przydał by się jakiś sticky temat z ogólnymi zasadami dla nowych, jasne, można by wjebać w FAQ, tylko kto czyta FAQ .

Konkluzja nr 2) Przeglądająć różne fora zachodnie dość często spotykam się z tendencą do tworzenia osobnego forum dla nowych, są tam same topici typu 'hello' + oczywiście sticky tematy z zasadami (na jednym forum znalazłem 3 topici z zasadami w takim właśnie specjalnym forum - tam się dziennie rejestruje kilka osób i jakoś to sprawnie funkcjonuje).

Jeśli nie zakładać nowego forum, to chociaż taki topic jakiś by się przydał, bo niby skąd taki wsiowy ma wiedzieć, że jest taki topic jak aviki flashe w którym trzeba postować wszystkie "fajne" linki.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 12-01-2004 08:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan*1337
Konkluzja nr 2) Przeglądająć różne fora zachodnie dość często spotykam się z tendencą do tworzenia osobnego forum dla nowych, są tam same topici typu 'hello' + oczywiście sticky tematy z zasadami (na jednym forum znalazłem 3 topici z zasadami w takim właśnie specjalnym forum - tam się dziennie rejestruje kilka osób i jakoś to sprawnie funkcjonuje).

Jeśli nie zakładać nowego forum, to chociaż taki topic jakiś by się przydał, bo niby skąd taki wsiowy ma wiedzieć, że jest taki topic jak aviki flashe w którym trzeba postować wszystkie "fajne" linki.

chodzi ci o osobne forum dla nowych, czy osobna tablice?

you accept (reject, respect);

Old Post 12-01-2004 09:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez Mazio
fausto - nie jestem moderatorem, ale byl czas, ze moglem byc nim chyba - to nie istotne, na forum aao jestem i nikt tam na mnie nie narzeka... Ty rowniez moglbys sie nauczyc troche kultury.. no tak ale trudno jest sie nauczyc przebywajac w kiepskim towarzystwie... Twoja sprawa... mimo to noszac przedrostek FPP swiadczysz nie tylko o swoim poziomie lecz rowniez o firmie, ktora prezentujesz... dlatego Ci co Cie ustanowili na jakiejs funkcji powinni sie lepiej zastanowic zanim narobisz im wstydu

niestety musisz wybaczyc Fuckstowi ale on nie wie co to jest kultura

co do wisniowego to chloptas urwal sie z jakiejs wsi
wpadl na boarda i zaklada topicki marnujace cenne bajty informacji w sieci
jestem bardzo rad ze zamykaja te jego denn tematy chociarz ja bym je kasowal :-)

Old Post 12-01-2004 10:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

quote:
Tak se poczytałem topica, popatrzałem na Off Topic i czegoś mi tu brakuje...

Konkluzja nr 1) A no przydał by się jakiś sticky temat z ogólnymi zasadami dla nowych, jasne, można by wjebać w FAQ, tylko kto czyta FAQ .

No dokladnie tak jest prawie na wszystkich forach

Trzeba dac jakis topic przyklojeny z haslem cos w stylu - Zanim nabijesz posta, zalorzysz glupi topic PRZECZYTAJ ten topic !! - i umiescic w nim rozne *******y co jak i dlaczego i regulamin
Topic umiescic w tej tablicy "w oniczym...." do softhard tez mozna itd itp

Old Post 12-01-2004 10:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez weirdo
chodzi ci o osobne forum dla nowych, czy osobna tablice?

O osobne forum dla nowych (do witania nowych) w którym były by też przyklejone topici z zasadami ALBO w wersji minimalnej (bo rozumiem że nie wszystkim tutaj pasuje wizja rezerwatu dla noob'ów, imo od tego jest kosz :D) przyklejenie jakiegoś topica z zasadami tutaj w O niczym konkretnym.

Jako że inicjatywa zdaje się przyjmować, to na początek moja propozycja:
quote:

1) Zakładany temat powinien mieć jakiś sens i poruszać jakiś problem z którego może rozwinąć się dyskusja.

1.1) Nie zakładamy topiców na przywitanie typu "jestem Stefan z skądśtam, interesuję się komputerami, lubcie mnie", każda nowa osoba na boardzie zostanie zauważona :).

1.2) Na tym forum istnieją dwa uprzywilejowane tematy: "aviki flashe" oraz "©". Jeśli znajdziesz stronke/flashke/obrazek/avika/mp3/dowcip/cokolwiek_co_da_się_zlinkować i uznasz, że powinno to coś trafić do szerszej publiki, zapostuj link'a w "aviki flashe". Jeśli odbędziesz nader śmieszną rozmowę (tak w necie jak i w życiu)/odbierzesz śmiesznego maila i uznasz, że ludzkość ma za mało powodów do radości w życiu codziennym, to zapostuj cytat w "©". Uwaga: w "©" nie odpowiadamy na posty, nie komentujemy, nie wdajemy sie w żadne dyskusje!

1.3) Jeśli mimo wszystko chcesz dać upust swojej inwencji twórczej zakładając beznadziejnie głupi temat - zrób to w Koszu, tam możesz liczyć na odpowiedzi na tym samym poziomie.

2) Nie piszemy postów zawierających tylko dwa znaki, np: ":)". Niech posty niosą za sobą jakąś treść (w wyjątkowych sytuacjach od tej reguły mogą nastąpić ustępstwa). Licznik postów jest w profilu każdego użytkownika, został celowo usunięty z podglądu tematu, ponieważ jest zbytecznym bajerem który prowokuje ludzi do "nabijania", tutaj oceniamy ludzi na podstawie jakości ich wypowiedzi, a nie ilości ich wypowiedzi.

2.1) Nie kłucimy się z moderatorami - oni są tutaj poto, aby pilnować wszechpojętego porządku. Nie nastawamy na innych użytkowników - wszyscy potrafimy tutaj żyć w jakiś sposób wzajemnie siebie tolerując i niech tak już zostanie, każdy konflikt da się wyjaśnić i złagodzić.

3) Nie dziwimy się kiedy nasz temat zostaje zamknięty/przeniesiony do kosza, ponieważ nie stosowaliśmy się do wymienionych tu zasad.

Jakieś sugestie co do zmian?

Old Post 12-01-2004 12:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

quote:
bo rozumiem że nie wszystkim tutaj pasuje wizja rezerwatu dla noob'ów, imo od tego jest kosz

maximal offence !!! nie dosc ze slon to teraz to... strzez sie krowy a tym bardziej mojej czarnej

a na serio: mi szczerze mowiac ten pomysl sie nie widzi, wtedy OT bedzie wygladac jak wszystkie inne boardy, z calya masa gowna/sticky na gorze, regulaminami itp, a nie sadze zeby z tego powodu nowi ludzie sie zaczeli zbiegac... wspomnijmy jak my zaczynalismy? nie bylo zadnych takich rzeczy jak helpy, czlowiek szedl na zywiol i albo zrobil z siebie debila albo jakos sie przyjal...
nie stawiajmy na ilosc, lecz na jakosc bo ja sie pochlastam jesli dozyje dnia ze bede mial tu wycinek ORGa i tych wszystkich debili ktorzy tam kraza...

a ostatnia rzecz - mnostwo nowych ludzi jest na boardzie, ale w forach o grach itp, na OT jest cicho i spokojnie bo to jest taka legenda w sumie juz, zywa nawet bardzo... specyfika OT sprawia ze tutaj wszystko powinno byc dzielem spontonu, a nie zewnetrznej ingerencji...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 12-01-2004 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

hmm jak dla mnie pomysl git... ile razy mozna powtarzac zeby czegos nie robic

Old Post 12-01-2004 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
a na serio: mi szczerze mowiac ten pomysl sie nie widzi, wtedy OT bedzie wygladac jak wszystkie inne boardy, z calya masa gowna/sticky na gorze, regulaminami itp, a nie sadze zeby z tego powodu nowi ludzie sie zaczeli zbiegac... wspomnijmy jak my zaczynalismy? nie bylo zadnych takich rzeczy jak helpy, czlowiek szedl na zywiol i albo zrobil z siebie debila albo jakos sie przyjal...

Może nie zaczną się zbiegać, ale jak jakiś ludź zabłądzi i trafi tutaj, to jak takie cuś przeczyta i pomyśli, to zapostuje coś sensownego i się nie rozbiegnie. Jakoś siedze sobie na paru forach na których jest "cała masa gówna/sticky na górze" i ani mi, ani nikomu innemu to nie przeszkadza. Lepiej dać troche gówna na górze, niż potem patrzeć na takie topici jak ten pana wsiowego - profilaktyka jest lepsza od leczenia.
quote:
a ostatnia rzecz - mnostwo nowych ludzi jest na boardzie, ale w forach o grach itp, na OT jest cicho i spokojnie bo to jest taka legenda w sumie juz, zywa nawet bardzo... specyfika OT sprawia ze tutaj wszystko powinno byc dzielem spontonu, a nie zewnetrznej ingerencji...

Jakiej zewnętrznej ingerencji? To jest wewnętrzna ingerencja .

Old Post 12-01-2004 12:52
rcube
KOSZ

quote:
1.3) Jeśli mimo wszystko chcesz dać upust swojej inwencji twórczej zakładając beznadziejnie głupi temat - zrób to w Koszu, tam możesz liczyć na odpowiedzi na tym samym poziomie.

Ten pukt radze zmienic, wywalic, zniszczyc

Durne 'durne' (c) Shooler topici z tego dzialu niech trafiaja gdzie indziej. Wogole zrobcie tablice "Forum Testowe" i niech tam beda gadki wogole bezsensu Albo jak ktos bedzie chcial potestowac czy dobrze zrobil ankiete itd itp

Kosz jush nie jest tym czym kiedys tam byl Jest to miejsce kultu krowy a kazdy kto tam zaglada musi zdjac kapelusz

Co do tematu to tak jak jush mowilem niech bedzie ten topic z regulaminem Sticky I zamkniety oczywiscie Nie bedzie nikomu zawadzac I niektorzy beda mieli jeszcze wiekszy pretekst do zjechania noobow siakis za to ze nie czytaja regulaminu

Old Post 12-01-2004 13:02
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
bo rozumiem że nie wszystkim tutaj pasuje wizja rezerwatu dla noob'ów, imo od tego jest kosz

dobrze gada! dac mu piwa!

Old Post 12-01-2004 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

ja jednak stanowczo odradzam... z reszta, zrobia jak chca

Old Post 12-01-2004 13:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

wywalić pkt. z koszem
Poza tym... sami musicie przyznac, że nie wszystkie topici są z sensem i "do dyskusji"... ten pkt. troche uelastycznić trzeba

Ale jak dla mnie ten board funkcjonuje dobrze bez żadnych zasad (tych pisanych )

Old Post 12-01-2004 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Oka, to 1.3 idzie wpizdooo...

1) Zakładany temat powinien mieć jakiś sens i poruszać problem z którego może rozwinąć się kreatywna dyskusja.

Lepiej?

Old Post 12-01-2004 13:53
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
niestety musisz wybaczyc Fuckstowi ale on nie wie co to jest kultura

Powalajace :E:E dodaj jeszcze ze ty dla odmiany jestes kulturalny i stan po jego stronie :E dasz niektorym pelny obraz na ile cie stac :E

Old Post 12-01-2004 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alienzero
KOSZ

a ja wciaz wam mowie ze to niedobry pomysl za duzo u nas buntownikow i wyjdze na to ze noobowie sie strzega regulaminu a starzy lamia kazdy pkt tzn moze tak wcale nie byc, ale moga byc scysje to w koncu OT a nie jakies techniczne gowno [techtronic.pl, tam jest wlasnie restrykcyjnie bardzo, ale sztywno jak *** i bez polotu...)

skoro wszyscy inni maja sticky, to dlaczego my musimy ? przeciez wszystko jest wporzo, a zaczelo sie od jakiegos postu wisniowego co byl 'nieslusznie' skasowany.. a przeciez on wali kryptoreklame non stop ludzie, opamietajcie sie... zeby pozniej nie zalowac...

Old Post 12-01-2004 14:26
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
a ja wciaz wam mowie ze to niedobry pomysl za duzo u nas buntownikow i wyjdze na to ze noobowie sie strzega regulaminu a starzy lamia kazdy pkt tzn moze tak wcale nie byc, ale moga byc scysje to w koncu OT a nie jakies techniczne gowno [techtronic.pl, tam jest wlasnie restrykcyjnie bardzo, ale sztywno jak *** i bez polotu...)

No i dobrze, regulamin jest dla nowych, żeby nie śmiecili, przeca nikt tu nikogo nie będzie bił jak złamie ten czy inny punkt regulaminu .
quote:
skoro wszyscy inni maja sticky, to dlaczego my musimy ?

A może skoro wszcy inni mają sticky, to znaczy że to spełnia swoją funkcje?
quote:
[ciach] ludzie, opamietajcie sie... zeby pozniej nie zalowac...

Idziesz może do seminarium? Masz predyspozycje do prawienia kazań .

Old Post 12-01-2004 14:34
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

post wisniowego nie zostal przeca skasowany.. zamkniety tylko temat byl

Old Post 12-01-2004 14:36
Onion

Cool

Jak zawsze czesc ma racje a czesc(patrz Fauscik) robi trzode...
Co to wogoole za pomysly zeby wprowadzac jakies regulaminy i inne takie dla nowych? Z gloowkami wszystko ok? Moze jakies 2 tablice kamienne a la "mojzesz"? A potem to jakies gestapo albo SS wprowadzimy do przestrzegania tego wszystkiego? Porzadek musi byc(jako taki ale kiedys byl rozpierduch i wszystko jakos sie krecilo Jak ktos jest inteligentny to da rade zablysnac i zdobyc uznanie "koolka roozancowego" Albo olac "starych" wyjadaczy i zalozyc wlasne koolko wzajemnej adoracji.
btw: Ktos z moderatoroow ma moze statystyki ile osoob ktoore sa aktywne na boardzie przez dluzej niz 1,5 roku nie zostalo moderatorami albo nie dostalo takiej propozycji?

Old Post 12-01-2004 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Gestapo już jest .

Ale poważnie, nikt tu nie chce wprowadzać żadnych NOWYCH zasad - to jest poprostu spisanie wszystkich od dawna tu obowiązujących zasad, i upublicznienie ich do wzglądu dla nowych, poto żeby było im łatwiej wejść w community, no chyba że ktoś mi teraz wmówi, że zakaz komentowania w (c) to jest coś nowego...

quote:
Jak ktos jest inteligentny to da rade zablysnac i zdobyc uznanie

Jak ktoś jest inteligentny to uzna takie rozwiązanie za słuszne .

Old Post 12-01-2004 14:58
alienzero
KOSZ

ja nie chce zeby ten OT byl taki jak wszystkie inne fora nie po to tu siedze zeby ogladac sticky w stylu "REGULAMIN, czytaj zanim napiszesz cos" capslock albo "czesc, mam na imie..." this stinks... StickyStinks wlasnie to jest piekne, ze nie ma pisanych zasad a wszysko kreci sie zajebiscie, czyz nie?

[cos czuje ze nie przekonam...]

Old Post 12-01-2004 15:24
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:06.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions