Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Coraz lepiej :P
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Pit_PL
Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym(...)

Dlatego jednak bym tego nie oceniał Akurat mam na ten temat niejakie pojęcie ze względu na kierunek studiów, na których byłem najdłużej. Jasne, możesz sprawdzać każdy wyraz, ale mi osobiście by się nie chciało

quote:
Daj spokój, jaka groźba ? To po prostu fakt. Wyobrażasz sobie na jakimś zlocie, że podchodzi małolat do mnie i mowi: Ty szmato ? I po co mieszasz do tego klan ?

Twoja wypowiedź była agresywna w wymowie, nie zaprzeczysz. Jeśli na zlocie podejdzie do mnie małolat i tak powie to pewnie dostanie czapkę, nawet jeśli jest ode mnie dwa razy starszy
Nie mieszam klanu, ale przeczytaj sobie mój post wyżej - mam takie szczęście ogromne, że grając na moście raz w tygodniu przez godzinę zawsze jakiś nerwowy członek SLS nawkłada mi. I co ja mam powiedzieć? Tak jak wczoraj...

quote:
Jeśli chodzi o SLS to jak ktoś by zachowywał się tak jak VAV i byłoby akceptowane to przez pozostałych klanowiczów to po prostu bym kolegom podziękował za współprace. Po to wstąpiłem do SLS żeby grać w drużynie z dorosłymi i odpowiedzialnymi ludźmi.

Randall, mistrz świata i okolic Hm, może nie jesteście specjalnie obraźliwi, ale często lawirujecie na granicy, a już takie lamowate moje szczęście że zawsze dostaję joby.

quote:
Lame, gdzie się podział Twój obiektywizm ?
Odpisałem tylko dlatego, bo nie rozumiem dlaczego ktoś uważa za normę to, że kogoś notorycznie wyzywa i obraża.

Moje co? dzięki Ja też tego nie rozumiem tak po prawdzie. Staram się być po środku, ale moja sympatia automatycznie ląduje jednak po stronie tych, którym się od Was obrywa Jesteście dobrym klanem, więc jesteście też polskimi "bad boys" Taki lajf...

quote:
PS. Dlaczego piszesz, że nie szanujesz prawie nikogo ? Szanujemy siebie nawzajem pisząc w sposób rzeczowy kulturalny i nie obrażamy się.

Chodziło mi o ogólne podejście do życia. Lubię prowadzić dyskusję w sposób kulturalny

pozdrawiam
lama

Edit: sorry za jakieś powtórzenia i takie tam niezrozumiałości ale piszę z ukrycia

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-02-2004 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Ale widocznie ktoś ma za małego ptaszka i musi ratować swoje ego miejscem w rankingu wybijając w pień w nierównej walce jak najwiencej rywali

Buhahahahaha ;D

Old Post 04-02-2004 10:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Pit_PL
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
Jasne, możesz sprawdzać każdy wyraz, ale mi osobiście by się nie chciało

No to pisałem.. lenistwo
quote:
Twoja wypowiedź była agresywna w wymowie, nie zaprzeczysz. ]

Pewnie, że nie zaprzeczę. Myslisz, że mam nerwy ze stali i jestem uosobniem spokoju ? Przecież jak mlodzieniec bedzie mnie opluwał nie będę udawał, że deszcz pada.
quote:

Nie mieszam klanu, ale przeczytaj sobie mój post wyżej - mam takie szczęście ogromne, że grając na moście raz w tygodniu przez godzinę zawsze jakiś nerwowy członek SLS nawkłada mi. I co ja mam powiedzieć? Tak jak wczoraj...
]

Zgłoś do mnie.. Osobiście "odstrzelę mu łeb" ;-)
quote:

Randall, mistrz świata i okolic Hm, może nie jesteście specjalnie obraźliwi, ale często lawirujecie na granicy, a już takie lamowate moje szczęście że zawsze dostaję joby.
]

Dostał bana za swoje zachowanie i ostrzeżenie od klanu, że wyleci jak jeszcze bedzie sie źle zachowywał.
Tak jak VIRUS. Widzisz jak się zmienił odkąd jest w SLS ? Zaryzykuję stwierdzeniem, że SLS ma predyspozycje wychowawcze
quote:

Staram się być po środku, ale moja sympatia automatycznie ląduje jednak po stronie tych, którym się od Was obrywa

Eeeee to tak jak bym miał być zły na pixcom przez jakiegos tam. VAVA. A przecież np Cierń jest w porządku gość.
quote:

Chodziło mi o ogólne podejście do życia. Lubię prowadzić dyskusję w sposób kulturalny
]

To i ja też nie pisze o takim szacunku jaki składali Panu Don Vito Corleone

Pozdrawiam

Pit

Old Post 04-02-2004 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Pit_PL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Pit_PL Znajdź więcej post'ów przez  Pit_PL Dodaj Pit_PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Pit_PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Zgłoś do mnie.. Osobiście "odstrzelę mu łeb" ;-)

Jak ktoś będzie wyjątkowo niemiły, nie omieszkam Cię o tym poinformować jakimś screenshotem

quote:
Zaryzykuję stwierdzeniem, że SLS ma predyspozycje wychowawcze

Hehehe rzeczywiście ryzykowne stwierdzenie

quote:
Eeeee to tak jak bym miał być zły na pixcom przez jakiegos tam. VAVA. A przecież np Cierń jest w porządku gość.

VAV też A ja nie jestem zły na SLS (looool) - to tak jakbym miał być zły na to, że pada deszcz. Mówię tylko, że w drodze zbiegów okoliczności rozmaitych obrywa mi się prawie wyłącznie od SLSu.

Pozdrawiam
lama

Old Post 04-02-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Edit: sorry za jakieś powtórzenia i takie tam niezrozumiałości ale piszę z ukrycia

Nie mow ze SLS juz zdazyl Cie namierzyc Nie boj nic

Old Post 04-02-2004 10:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Nie mow ze SLS juz zdazyl Cie namierzyc Nie boj nic

"SLSu się nie boję, choćby Yogas - to dostoję"

To praca mię ściga swym złym okiem łypie na me palce i strony otwierane na służbowym monitorze...

Old Post 04-02-2004 11:00
VAV
Combat (Death Knight)

Witaj pit pare odpowiedzi na twoje pytania
-dysortografia = zabużenia analizatora wzrokowo słuchowego
-kompa kupiłem sobie sam i sam płace za necik
nie wspominaj o mojej ambicji ponieważ zaraz po maturze poszedłem tyrać żeby sobie zarobić na studja
-co do tchużostwa mówie ludziom co o nich myśle lub ich ignoruje
w necie i na realu.
-pytasz jakie mam prawo a ja uważam że mam nawet "moralny" obowiązek ganić i napientnować chamskie zachowania (nie chodzi o mowę) Na realu pewnie bym ci nie nabluzgał bo nawet bym nie podszedł do ciebie porozmawiać (to jak sie zachowujemy anonimowo np: w grze sporo świadczy o tym kim naprawde jesteśmy ) a ty moim skromnym zdaniem jestes najbardziej pazerny z twojej ekipy nie dość że spawnujesz to jeszcze wbiegasz do armory wybijać zmieniających broń lol

Old Post 04-02-2004 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

bym zapomiał
Co do odpowiedzialności ,prowadzę po drogach publicznych pojazdy przekraczające masą 40 t i obsluguje użądzenia przenoszące towary o masie do 32 t , więc możesz gdzie indziej zaadresowć ten tekścik

Old Post 04-02-2004 11:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

nudzi mi się chwilowo więc jeszcze jeden komentaż (szpilka) co do właściwości edukacyjnych SLS
nawet społeczności plemienne uczyły swoje potomstwo aby nie zabijać więcej niż potrzeba
pozdro

Old Post 04-02-2004 11:51
Rekin
Combat (Death Knight)

Staje po stronie VAV'a

Musze stanac po stronie VAV'a w kwestji sprecyzowania regulaminu serwera Most-pl. Ja tez dostalem bana jakies 2 tygodnie temu za to ze napisalem do goscia laluś (oczywiscie to byl ktos z SLS) pogrozil mi ze zawola admina i da mi bana, i tak sie stlo za jakies 2 min Mily sie odezwal i kazal mi sie pozegnac. Bana dostalem ale Mily nie potrafil uzasadnic za co go dostalem, powiedzial tylko ze obrazilem innego gracza tym co do miego napisale (laluś), to ja powiedzialem ze jak ktos nmie obrazi i napisze do mnie ze mam laga i mu to zglosze to bedzie go musial zbanowac bo mnie to obraza, i po kilku wymianach zdan i pokazaniu adminowi ze sam nie wie za co daje banny zdjal mi bana i przeprosil. Jeszcze tylko jedno wydaje mi sie ze w regulaminie powinny byc wymienione slowa wolgarne za ktore dostaje sie ostrzezenia, bo przeciez skad mamy wiedziec czy slowo "pupa" dla admina nie jest wolgarne. POZDRAWIAM ALL NAWET SLS

Old Post 04-02-2004 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rekin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rekin Znajdź więcej post'ów przez  Rekin Dodaj Rekin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rekin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: Staje po stronie VAV'a

looool NAWET...

"miło tu u Was, przyjemnie..."

Old Post 04-02-2004 12:02
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

Re: Staje po stronie VAV'a

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
(ciach) wydaje mi sie ze w regulaminie powinny byc wymienione slowa wolgarne za ktore dostaje sie ostrzezenia, bo przeciez skad mamy wiedziec czy slowo "pupa" dla admina nie jest wolgarne. (ciach)

chyba raczej prościej by było podać te których można używać (sądząc po nadgorliwości sz.p. ADMINA i uczulenie na wulgaryzmy)
i w ramach dygresji: http://rozrywka.krakow.pl/artykuly/miodek.php

Old Post 04-02-2004 12:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
nudzi mi się chwilowo więc jeszcze jeden komentaż (szpilka) co do właściwości edukacyjnych SLS
nawet społeczności plemienne uczyły swoje potomstwo aby nie zabijać więcej niż potrzeba
pozdro

Heh, szkolenie imc Virusa polega wlasnie na zwiekszeniu jego (i tak duzych) zdolnosci bojowych. Sek w tym aby zabijal w DF z usmiechem na twarzy, bez nerwow, i do tego nie uzewnetrznial sie za bardzo na czacie Tak na marginesie to wraz z rozwojem cywilizacji zabijamy niestety wiecej niz potrzeba.

Old Post 04-02-2004 12:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

"wykwalifikowana kadra, miła atmosfera nauczania, bogate zaplecze logistyczno-naukowe, nieskończona amunicja - zajrzyj i już zostań - SLS Training Camp"

Old Post 04-02-2004 12:45
dżery
Elite (Fiend)

Wink ogloszenie sponsorowane

quote:
"wykwalifikowana kadra, miła atmosfera nauczania, bogate zaplecze logistyczno-naukowe, nieskończona amunicja - zajrzyj i już zostań - SLS Training Camp"

LOL
Czujesz ze czegos Ci brakuje? Chcesz odmienic swoje zycie? poznac swiat?
Przystan do nas! Spelnij swoj OBOWIAZEK graczu. Oferujemy mozliwosc zabijania na calym swiecie w doborowym towarzystwie!
Nie czekaj! Nie trac czasu! To TWOJA SZANSA! Napisz juz DZIS!!!

Old Post 04-02-2004 13:00
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Re: ogloszenie sponsorowane

quote:
Napisane oryginalnie przez VIRUS, 30 lat później, POW Camp, Irak
Join the army, they said... meet beautiful women, they said... ehhhh life....

Old Post 04-02-2004 13:17
VAV
Combat (Death Knight)

Hehe a ja myślałem że to coś ala szkolenie w Sparcie typu morduj gwałć, kradnij, pal byle osiągnąć cel
pozdro

Old Post 04-02-2004 13:54
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Hehe a ja myślałem że to coś ala szkolenie w Sparcie typu morduj gwałć, kradnij, pal byle osiągnąć cel
pozdro

Jestem na bakier z historia ale jesli dobrze pamietam to szkolenie w Sparcie opisywano nie jako brutalne (jak zauwazyl przedmowca) ale jako odbywane w surowych (spartanskich) warunkach.

Old Post 04-02-2004 15:02
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Jestem na bakier z historia ale jesli dobrze pamietam to szkolenie w Sparcie opisywano nie jako brutalne (jak zauwazyl przedmowca) ale jako odbywane w surowych (spartanskich) warunkach.

ROTFL

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 04-02-2004 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Fakt jesteś na bakier z historią

Old Post 04-02-2004 15:46
RCM Projekt PL
od niechcenia lager :D

quote:
pozdro

wow no errors found

Old Post 04-02-2004 16:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil RCM Projekt PL Znajdź więcej post'ów przez  RCM Projekt PL Dodaj RCM Projekt PL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać RCM Projekt PL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Witam.
Pozwole sobie zabrac głos w tej dyskusji.
Mysle ze głownym powodem tych "problemów" jest jednolitość serwera MOST-PL.
Nie mam zamiaru nikogo urazic, ale mam wrażenie że jednak jeden klan czy osoba z tego klanu ma bardzo duzy wpływ na Adminów tegoż serwera.
Głownie chodzi mi o to że nie sposób sie doprosić o zmiane trybu gry np. na TKOTH ( "niestety" jest wielu ludzi, którzy lubia w to grac i chętnie by pograli na MOST) ponieważ ten klan czy część ludzi z tego klanu lubi tylko rozgrywki typu TDM i są w tym dobrzy, co wykorzystują w czasie gry.
Mysle ze sytuacja bardziej by sie ustabilizowała gdyby serwer zmieniał tryb gry np. co dwa tygodnie.

To tylko moje zdanie i mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem.

Pozdrawiam

Old Post 04-02-2004 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Padło tu wiele bardziej i mniej mądrych zdań i zarzutów. Ja pozwolę sobie ustosunkować się na razie tylko do tego krytykującego klany(w tym wypadku sls) za to, że grają w jednej drużynie.
Panowie, po to ci ludzie wstępowali do klanu i stworzyli drużynę, aby grać razem czy się to komuś podoba czy nie. Jeżeli komuś nie odpowiada to, że ludzie koordynują swoje działania w trybach TDM czy TKOTH to niech wybiera serwery proponujące system rozgrywki DM. Klany były, są i na całe szczęście będą, bo dzięki temu gra zyskuje bardzo na atrakcyjności.
Przy okazji pozdrawiam rodzime klany i przepraszam ze jakiś czas polska liga jest w zawieszeniu, ale zostałem "zbanowany" przez synka (podejrzewam że Yogas ze swoją ferajną go do tego namówił ) i nie za bardzo miałem czas aby się tym zajmować. Młody się już uspokoił, nagrody za ligę już ustalone z Cenegą, więc niebawem liga ruszy na nowo.

Edytowane przez tmat dnia 04-02-2004 o godz. 23:37

Old Post 04-02-2004 23:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witam.
Pozwole sobie zabrac głos w tej dyskusji.
Mysle ze głownym powodem tych "problemów" jest jednolitość serwera MOST-PL.
Nie mam zamiaru nikogo urazic, ale mam wrażenie że jednak jeden klan czy osoba z tego klanu ma bardzo duzy wpływ na Adminów tegoż serwera.
Głownie chodzi mi o to że nie sposób sie doprosić o zmiane trybu gry np. na TKOTH ( "niestety" jest wielu ludzi, którzy lubia w to grac i chętnie by pograli na MOST) ponieważ ten klan czy część ludzi z tego klanu lubi tylko rozgrywki typu TDM i są w tym dobrzy, co wykorzystują w czasie gry.
Mysle ze sytuacja bardziej by sie ustabilizowała gdyby serwer zmieniał tryb gry np. co dwa tygodnie.

To tylko moje zdanie i mam nadzieje ze nikogo nie uraziłem.

Pozdrawiam

Myślę że Miły nie obrazi sie jak zdradzę małą tajemnicę. Już niebawem będzie stał drugi stały serwer mostu proponujacy właśnie tryb TKOTH, tak więc pozostaje tylko cierpliwie poczekać.

Edytowane przez tmat dnia 04-02-2004 o godz. 23:38

Old Post 04-02-2004 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Hmmm albo oślepłem albo coś ze mną nie tak. Nikt nie krytluje tu gry zespołowej (clany itp) a jedynie to w jaki sposub wykożystują swoją przewage nad innymi ,ewentualnie jak uzyskują ww przewage

Old Post 04-02-2004 23:54
tmat
Elite (Fiend)

Re: Coraz lepiej :P

quote:
kiedy dopuszcza się do sytuacji gdzie panowie z jednej ekipy notorycznie do skutku pchają się do jednej ekipy i urządzają masową rzeź kożystając z przewagi używania TS'a

jeszcze raz pozdrawiam VAV

hmmm... sam wybierz co z Tobą...

Old Post 04-02-2004 23:59
tmat
Elite (Fiend)

quote:
tego nadaje aczkolwiek nigdy nie podejde z pobłażliwością do dla których gierka jest substytutem chorych fantazji (najwyraźniej ) i wykozystują swoją przewagę nie poto aby zwyciężyć rozgrywke ale urządzić apokalipse co ja osobiście uważam za chamstwo którego nie powinno sie tolerować.
Hmmm widać oile bendę grał na moście czeka mnie jeszcze pare banów (a może nie )

? ? ?

Old Post 05-02-2004 00:03
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Ale widocznie ktoś ma za małego ptaszka i musi ratować swoje ego miejscem w rankingu wybijając w pień w nierównej walce jak najwiencej rywali
pozdro VAV

No tak... Dużego "ptaszka" maja jedynie ci co tylko giną i są na szarym końcu wszelkich rankingów...

Old Post 05-02-2004 00:05
tmat
Elite (Fiend)

quote:
bym zapomiał
Co do odpowiedzialności ,prowadzę po drogach publicznych pojazdy przekraczające masą 40 t i obsluguje użądzenia przenoszące towary o masie do 32 t , więc możesz gdzie indziej zaadresowć ten tekścik

No tak. Kierowcy duzych samochodów to najbardziej odpowiedzialni polscy obywatele, czego potwierdzenie mozna znalezc we wszystkich statystykach dotyczących śmiertelnych wypadków na drogach.

Old Post 05-02-2004 00:09
*|SLS|*Marek T.
Training (Enforcer)

quote:
ptuj-ptuj-ptuj

Ja dziś miałem małą potyczkę słowną z jednym z graczy z mojej "ulubionej" drużyny (bez urazy Jerry). Sieknąłem klasycznie podręcznikowego murdera nożem bo mi się napis nad gościem jakoś nie wyświetlił (zza zakrętu, ruch w kącie ciach i ups ), powiedziałem grzecznie "sorry, napis mi się nie wyświetlił) i w odpowiedzi usłyszałem - "ty se kup okulary ślepaku". Ponieważ nieco mnie to oburzyło, zapytałem się o co chodzi - skoro przeprosiłem i wyjaśniłem chyba przyczynę murdera. Hmmm, spotkałem sie z komentarzem "tylko szkła mają być jak denka butelek". Na pytanie proste (i chyba łatwiejsze do zrozumienia niż "przepraszam" czy "sorry") - czy masz jakiś problem? niestety już nie uzyskałem odpowiedzi

Cóż... Obce serwery są fajne, MOST nocami też jest fajny, jest w życiu dużo fajnych rzeczy. Ja bym się tak nie przejmował, bo ta dyskusja prowadzi do tego, że może za 25 postów znów ją optujam, tym razem już bez komentarza opisowego.

Pozdrawiam wszystkich nerwowych i tych mniej nerwowych też.

[hjerpeskans.se]
No i oczywiście jak już wróci BHD.PL

Lame chciałbym Cię przeprosić za to co wtedy napisałem ale mnie po prostu poniosło bo stałem za rogiem i mnie nagle zamordowałeś, a był to już kolejny mord na mojej osobie. To co napisałem było tylko i wyłącznie efektem nerwów, poniosło mnie, a tylko przypadek sprawił że tobie się oberwało. Tak więc chyba zrozumiesz i przyjmiesz przeprosiny za to co napisałem w czasie gry do ciebie.
Pozdrawiam *|SLS|*Marek T.

Old Post 05-02-2004 00:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*Marek T. Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*Marek T. Dodaj *|SLS|*Marek T. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*Marek T. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions