quote: Napisane oryginalnie przez Pit_PL
Dysgrafia może być też zjawiskiem fizjologicznym(...)
Dlatego jednak bym tego nie oceniał Akurat mam na ten temat niejakie pojęcie ze względu na kierunek studiów, na których byłem najdłużej. Jasne, możesz sprawdzać każdy wyraz, ale mi osobiście by się nie chciało
Daj spokój, jaka groźba ? To po prostu fakt. Wyobrażasz sobie na jakimś zlocie, że podchodzi małolat do mnie i mowi: Ty szmato ? I po co mieszasz do tego klan ?
Twoja wypowiedź była agresywna w wymowie, nie zaprzeczysz. Jeśli na zlocie podejdzie do mnie małolat i tak powie to pewnie dostanie czapkę, nawet jeśli jest ode mnie dwa razy starszy 
Nie mieszam klanu, ale przeczytaj sobie mój post wyżej - mam takie szczęście ogromne, że grając na moście raz w tygodniu przez godzinę zawsze jakiś nerwowy członek SLS nawkłada mi. I co ja mam powiedzieć? Tak jak wczoraj...
Jeśli chodzi o SLS to jak ktoś by zachowywał się tak jak VAV i byłoby akceptowane to przez pozostałych klanowiczów to po prostu bym kolegom podziękował za współprace. Po to wstąpiłem do SLS żeby grać w drużynie z dorosłymi i odpowiedzialnymi ludźmi.
Randall, mistrz świata i okolic Hm, może nie jesteście specjalnie obraźliwi, ale często lawirujecie na granicy, a już takie lamowate moje szczęście że zawsze dostaję joby.
Lame, gdzie się podział Twój obiektywizm ?
Odpisałem tylko dlatego, bo nie rozumiem dlaczego ktoś uważa za normę to, że kogoś notorycznie wyzywa i obraża.
Moje co? dzięki Ja też tego nie rozumiem tak po prawdzie. Staram się być po środku, ale moja sympatia automatycznie ląduje jednak po stronie tych, którym się od Was obrywa Jesteście dobrym klanem, więc jesteście też polskimi "bad boys" Taki lajf...
PS. Dlaczego piszesz, że nie szanujesz prawie nikogo ? Szanujemy siebie nawzajem pisząc w sposób rzeczowy kulturalny i nie obrażamy się.
Chodziło mi o ogólne podejście do życia. Lubię prowadzić dyskusję w sposób kulturalny 
pozdrawiam
lama
Edit: sorry za jakieś powtórzenia i takie tam niezrozumiałości ale piszę z ukrycia 
|