Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Kultura osobista.
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

Re: Re: Re: EHHHH

quote:
Napisane oryginalnie przez Rekin
Specjalnie dla Ciebie bedzie nowy temat dla tej sprawy (jezeli bedzie co komentowac, zależy to od Tomka i jego decyzji)

nie badz taki do przodu bo ztylu "juz" braknie...

http://board.fpp.pl/showthread.php?...;threadid=12512

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-03-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
hmm...
To z Waszego forum:
http://sas.bhd.pl/cgi-bin/yabb/YaBB...;num=1079968812
A czy on nie był pod wpływem emocji ?

no... ubaw

nie wiem Tomku, po kiego grzyba mieszasz w to moje prywatne poczucie humoru... nota bene skoro ten post nikogo nie obraża a w mojej skromnej opinii jest zabawny - i w dodatku niezwiązany ze sprawami ligowymi bhdowymi i growymi wogóleowymi

tak jak boski - thx za reklamę foruma

Old Post 28-03-2004 16:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Talking

*******e... Czytam te wszystkie "wypociny" i zastanawiam się, gdzie podział się duch sportowej walki. Wszyscy tworzymy wspólnymi siłami polską scenę BHD i ma być to dla nas forma rozrywki i mile spędzonego czasu. To, co się w ostatnim czasie dzieje zupełnie temu zaprzecza. A jeśli chodzi o mecz naszych kolegów z SAS i SFORY, to proponuje dodać jeden punkt do regulaminu ligi, który sprecyzuje czas rozgrzewki. Jeśli mecz ma się rozpocząć o godz. 20-tej, to niech rozgrzewka zacznie się o 30 min wcześniej i nie będzie problemu. Wszystko jest formą umowy i nie należy tego, aż tak roztrząsać. Generalnie są ludzie za ligę odpowiedzialni, którzy włożyli w to sporo swojego czasu i oni po konsultacjach, maja decydujący głos. Jeśli ktoś ma jakieś konkretne uwagi, co do funkcjonowania ligi, zawsze może napisać do admina, bo może akurat jego pomysł jest lepszy i warty zastosowania.
Apeluje do Was koledzy z BHD o więcej powściągliwości, bo mam przeczucie, że planowany Zjazd Mostowiczów (jeśli w ogóle dojdzie do skutku), zakończy się wielkim mordobiciem i pacyfikacją Policji jak to ma miejsce na meczach piłkarskich.

Pozdrawiam

Yogas

Old Post 28-03-2004 16:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
zastanawiam się, gdzie podział się duch sportowej walki.

Duch sportowej walki przypedalowal 12 min za pozno

RoMeK

Old Post 28-03-2004 16:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
Duch sportowej walki przypedalowal 12 min za pozno

RoMeK

buhahahahahhahahahaha

Old Post 28-03-2004 16:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sileo
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
bzzzzzzz... psssssss....

bylo minelo... a wstyd nam pozostanie za kolege.

Mow za siebie. Ja sie Ducha nie bede wstydzil. Kazdy ma prawo sie wqr... Sam wyzywalem na Tomka za wylaczenie serwera (juz sobie wyjasnilismy czemu to zrobil) i nawet napisalem mu na GG, ze powstrzymuje sie, zeby mu nie nawrzucac - do czego Tomek mnie zachecal Duch sie nie powstrzymal, ale nie mam zamiaru sie za niego wstydzic. W koncu przeprosil. Chcesz to czerwien sie sam

Old Post 28-03-2004 18:08
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rodrigez
kreutzritter

quote:
Napisane oryginalnie przez sileo
Mow za siebie. Ja sie Ducha nie bede wstydzil. Kazdy ma prawo sie wqr... Sam wyzywalem na Tomka za wylaczenie serwera (juz sobie wyjasnilismy czemu to zrobil) i nawet napisalem mu na GG, ze powstrzymuje sie, zeby mu nie nawrzucac - do czego Tomek mnie zachecal Duch sie nie powstrzymal, ale nie mam zamiaru sie za niego wstydzic. W koncu przeprosil. Chcesz to czerwien sie sam

u nas to jest dopiero ciepla atmosfera
panuje powszechna wesolosc

Old Post 28-03-2004 20:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Jeden dzień bez komputera i proszę. Nie będę odpisywał... za dużo czytania

Old Post 29-03-2004 05:47
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

Nie wiem po co tyle krzyku.Ducha poniosło,trudno. Przeprosił,bardzo dobrze. Mecz będzie powtórzony,jeszcze lepiej.

Kraina szczęśliwości...

I prosze nie pisać "Jak ja bym się zachował na jego miejscu..." bo to bzdury,domysły.Nikt nie wie na 100% jak by się zachował.

Old Post 29-03-2004 09:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Artone
Training (Enforcer)

www.bravo.pl

chamstwo jest bylo i bedzie... tepic gnoji i tyle

Old Post 29-03-2004 09:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Artone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Artone Znajdź więcej post'ów przez  Artone Dodaj Artone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Artone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

:
Witam

Old Post 29-03-2004 09:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Artone
www.bravo.pl

chamstwo jest bylo i bedzie... tepic gnoji i tyle

Ale Duch nie jest chamski tylko nadpobudliwy....

Old Post 29-03-2004 09:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

w te i nazad
znam Ducha ze słyszenia nie od dziś i wiem że jest wyrywny, iście kozacka dusza, kłótnik i paliwoda ale koniec końców to poczciwy z niego Duch
Biorąc pod uwagę skąd kolega Duch nadaje to te 5 km to nie przelewki i to o tej porze roku
I na koniec. Nie rozumiem, po kiego grzyba Tmat wyjechałeś z tym priv z GG na tym forum??. Wybacz ale wyglądasz z tym jak baba w potarganej kiecy co się drze wniebogłosy jaka jej się to krzywda stała.Żenada.Żałosna.

Edytowane przez Jaro(PL) dnia 29-03-2004 o godz. 10:51

Old Post 29-03-2004 10:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Artone
Training (Enforcer)

quote:
Nie rozumiem, po kiego grzyba Tmat wyjechałeś z tym priv z GG na tym forum??

dlatego mowie zeby chlopak zglosil swoj problem do bravo moze tam mu pomoga

co do ducha nie znam typa ale postapil niezbyt ladnie i powinien za to odrobic pod stolem

Old Post 29-03-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Artone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Artone Znajdź więcej post'ów przez  Artone Dodaj Artone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Artone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

No to widzę że dziś to żałosne forum rozkręci się jak kawa w termosie

Old Post 29-03-2004 11:00
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No to widzę że dziś to żałosne forum rozkręci się jak kawa w termosie

Old Post 29-03-2004 11:12
Rademus
Master (Spawn)

Artone właśnie o to chodzi że nie znasz ducha...poniosło go,przeprosił,jest skrucha i koniec.

Mam prośbe do admina o zamknięcie tego tematu.

Old Post 29-03-2004 11:14
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
w te i nazad
znam Ducha ze słyszenia nie od dziś i wiem że jest wyrywny, iście kozacka dusza, kłótnik i paliwoda ale koniec końców to poczciwy z niego Duch
Biorąc pod uwagę skąd kolega Duch nadaje to te 5 km to nie przelewki i to o tej porze roku
I na koniec. Nie rozumiem, po kiego grzyba Tmat wyjechałeś z tym priv z GG na tym forum??. Wybacz ale wyglądasz z tym jak baba w potarganej kiecy co się drze wniebogłosy jaka jej się to krzywda stała.Żenada.Żałosna.

zacytuje najpierw:
Duch(SAS) (21:51)
jeb sie na ryj stary graj se sam ku***ie duryny pies cie jebal i twoja rodzinę żegnam do widzenia buralu normalnie bym cię zjeb ał ręcznie ćfoku no more bucu czekaj wizyty

Przyznaje się , że sam postąpiłbym na miejscu Tomka tak samo . Sprawdzałem w lustrze też wyglądam na żałosną babę w potarganym szlafroku .
A tak poważnie nie znam Ducha , wiem tyle że dobry gracz , na moście nigdy mnie nie obraził , a powyższy tekst jego , nadpobudliwej inaczej , osoby w moich oczach nie dyskwalifikuje , ale przyznaj trudno koło czegoś takiego przejść obojętnie .
Pozdrawiam ROMEK

Old Post 29-03-2004 11:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Na pewno zachowanie było nie w porządku ale pranie brudów na publicznym forum też chyba nie jest w porządku. Duch został napiętnowany publicznie za prywatną rozmowę. Jeżeli już to Tomek mógł umieścić info na forum że za "niesportowe" zachowanie w stosunku do Admina ligi wyciąga w stosunku do neigo pewne konsekwencje ale bez wklejania całej rozmowy. To co Duch napisał było skierowane tylko i wyłącznie do niego a nie całej BHDowej "rodziny".

Old Post 29-03-2004 11:45
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
(...), ale przyznaj trudno koło czegoś takiego przejść obojętnie .
Pozdrawiam ROMEK

Obojętne co mu tam Duch nawrzucał ( nie interesuje mnie to) , zrobił to na priv i tam też trza było się odciąć , dać sobie po razie i pausa, punktum, finisz. A tak podziwiamy żenującego, "babskiego" Hamleta. Żałosne.
Jak się udziela na niwie społecznej, to trzeba też być przygotowanym na to , że od czasu do czasu dostanie się jajkiem w ryło. To są ,że sie tak wyrażę, standarty europejskie. Jedyne co tu widzę z publikacji Tmat'a to, że styl wypowiedzi Ducha wskazywał na działanie w silnym wzburzeniu uzasadninym okolicznościami, spotęgowanym gwałtowną rowerową hiperwentylacją organizmu, co dało mu słowny napęd Cosworth.
P.S.
No i kto? jest wstanie napisać tyle bluzgów w ciągu sekundy, no kto? się zapytuję? a!

Old Post 29-03-2004 11:46
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
*******e... (...) mam przeczucie, że planowany Zjazd Mostowiczów (jeśli w ogóle dojdzie do skutku), zakończy się wielkim mordobiciem i pacyfikacją Policji jak to ma miejsce na meczach piłkarskich.

Pozdrawiam

Yogas

A po co organizuje się takie zloty? chyba nie po to żeby posłuchać ą , ę eeee,, yyyyy, fajna gra
pytanie powinno brzmieć, o której zdążą podać to w wiadomościach? głównych czy wieczornych

Old Post 29-03-2004 11:59
Jaro(PL)
Goldmember

i na kooooooooooniec. sugeruję zmienić tytuł topick'a na " Z pamiętnika admina ligi". Wtedy miał będzie bardziej osobisty niz publiczny charakter.

Old Post 29-03-2004 12:02
tmat
Elite (Fiend)

Nie mam zbyt wiele czasu ale obiecuje że wieczorem napisze więcej. Teraz tylko jedno. Koledzy z klanu SAS którzy jestescie tak oburzeni tym że ta rozmowa została umieszczona na forum, wiem że macie powód do oburzenia. Przecież Wy od wielu miesiecy jesteście piewcami wręcz rycerskiej kultury. W każdym miejscu rozpisywaliście jakimi to Polacy są chamami grając na zagranicznych serwerach, jakich to oni tam słów uzywają itp.
Panowie ten topik udowadnia że cudze chwalicie a swego nie znacie. Mit o nieskazitelnych rycerzach na białych koniach ze sztandarami z napisem SAS w ręku prysł...

Old Post 29-03-2004 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Nie mam zbyt wiele czasu ale obiecuje że wieczorem napisze więcej. Teraz tylko jedno. Koledzy z klanu SAS którzy jestescie tak oburzeni tym że ta rozmowa została umieszczona na forum, wiem że macie powód do oburzenia. Przecież Wy od wielu miesiecy jesteście piewcami wręcz rycerskiej kultury. W każdym miejscu rozpisywaliście jakimi to Polacy są chamami grając na zagranicznych serwerach, jakich to oni tam słów uzywają itp.
Panowie ten topik udowadnia że cudze chwalicie a swego nie znacie. Mit o nieskazitelnych rycerzach na białych koniach ze sztandarami z napisem SAS w ręku prysł...

eeeeeeeeeeeeee tam

Co innego kultura grania i kultura podczas gry a co innego prywatna rozmowa poprzez jedyny słuszny komunikator GG.
Nikt nie mówi że Duch postąpił słusznie ale to była WASZA prywatna rozmowa a nie meeting podczas walki na polach BHD.

Old Post 29-03-2004 13:13
rodrigez
kreutzritter

quote:

moj bialy plaszcz jest wporzadku

Old Post 29-03-2004 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...)Mit o nieskazitelnych rycerzach na białych koniach ze sztandarami z napisem SAS w ręku prysł...

A wydawało mi się że w BHD nie da się prowadzić żadnych "pojazdów"

Old Post 29-03-2004 13:21
Jaro(PL)
Goldmember

Drogi adminie zanim odpiszesz to najpierw sobie poczytaj

quote:
Napisane oryginalnie przez GhOsT^X^
wszsycy którzy mnie krytykują są zakłamani, ja jestem przynajmniej szczery, a tomasza przeprosiłem, (..). To była prywatna rozmowa tak na marginesie. A ty tomasz robisz z tego wielkie hallo, soł

Old Post 29-03-2004 13:29
Tomcat27
Master (Spawn)

Wszystko "ładnie i pieknie" tylko czemu ja zostałem za****nym fr***rem?

Old Post 29-03-2004 14:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Wszyscy powiedzieli juz ,co chcieli, kazdy wyciagnal wnioski, kazdy ma cos za uszami ,admin forum powinien zamknac topik.

Dziekuje za uwage.Pozdrowienia.

Old Post 29-03-2004 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Wszyscy powiedzieli juz ,co chcieli, kazdy wyciagnal wnioski, kazdy ma cos za uszami ,admin forum powinien zamknac topik.

popieram...

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 29-03-2004 17:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:18.    Strony (6): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions