quote: Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
co do Ad.a - a kto ci coś narzuca? inna sprawa to to, że przeważnie drużyna wygrywająca robi "najazdówki na chate" przeciwnika (nabijanie statów) - bawi cie to - twój problem (sadysta )
Ad.b. - dlaczego męczyć. trzeba szukać "luki", zwiać spod oblężenia i spróbować rozproszyć uwagę przeciwnika, króra skupiona jest na jechaniu twojej drużyny w twojej bazie. jeśli sie uda "wyrównać" gre i będzie to twoja zasługa to powiedz - nie będziesz z siebie zadowolony?
Ad.c - to, że dla typa puszczają nerwy jest oznaką, że traci coś na czym mu zależy (ratio np.).
WYŻEJ NAPISAŁEM !!! SWOJE !!! POGLĄDY NA TEMAT RÓŻNICY GRY DLA STATÓW I 4FUN!!!!!!! 
Heh, dla jasności ja też nie lubię tzw bejzrejpu, zrobić czasem mi się zdarzy ale generalnie unikam. Ja po prostu oponowałem przeciwko narzekaniu na to czy na tamto (snipy, bazogwałt czy inne). Każdy gra jak lubi i jak serwer pozwala a innym nic do tego - takie mam zdanie. Sam czasem jestem przyciśnięty w bazie albo jakiś snip da mi się tak we znaki, że mógłbym zębami iskry krzesać - zawsze da się to przeczekać, zagrać tak żeby to zwalczyć, ewentualnie wyjść A tak poza tym to w bejzrejpie uczestniczy zazwyczaj wiele osób i jak głębiej wniknąć w sprawę to z każdej ekipy znaleźli by się ludzie. Prztyczka za to dostają zwykle (zawsze, jak pamiętam) SLSi i to również mnie czasem wkurzy (szczególnie jak odradzam się w bazie a po niej biega z 5 bywalców MOST, żadnego SLSa).