Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > O co chodzi z polskim TKOTH ?
Co sądzisz ograniu w TKOTH na polskich serwerach
You do not have permission to vote on this poll.
Do bani 1 7.14%
Jestem obojętny 4 28.57%
Powinniście spróbować 9 64.29%
W sumie: 14 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm
prosze sie nauczyc rozrozniac literki. w moim nicku jest male "l" od lukasz i male "m" od pierwszej litery nazwiska. czuje sie urazony

to tak jak napisać lama przez duże i...

karygodne

Galu! wstydź się!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-04-2004 02:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
prosze sie nauczyc rozrozniac literki. w moim nicku jest male "l" od lukasz i male "m" od pierwszej litery nazwiska. czuje sie urazony

oJ iM oStaTnIo to tY caŁy cZas poRażoNy

Old Post 21-04-2004 05:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Być może stwierdził że masz na imię Igor To pierwsza osoba której na to zwróciłeś uwagę

Old Post 21-04-2004 06:06
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ulwefa
Skilled (Knight)

Wink

W tym temacie zwracam honor Szanownemu Panu

Old Post 21-04-2004 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez ulwefa
W tym temacie zwracam honor Szanownemu Panu

wybaczam

nietoperek

Old Post 21-04-2004 10:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
wybaczam

"Szanuj Ludzi Skruszonych"

;D ;D ;D

Old Post 21-04-2004 11:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
"Szanuj Ludzi Skruszonych"

;D ;D ;D

Szaleni Lecz Szlachetni

Old Post 21-04-2004 11:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Szybcy A także Skuteczni

Old Post 21-04-2004 12:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

Słodcy Andyjscy Scyzorykownicy

Old Post 21-04-2004 12:11
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Słodcy Andyjscy Scyzorykownicy

Old Post 21-04-2004 12:41
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)

Taka prawda

Old Post 21-04-2004 12:50
ulwefa
Skilled (Knight)

Talking

No cóż...

[G łównie A plikujący L anie]

Old Post 21-04-2004 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ulwefa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ulwefa Znajdź więcej post'ów przez  ulwefa Dodaj ulwefa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ulwefa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

Przodownicy Fabryki Tokarek

Old Post 21-04-2004 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Przodownicy Fabryki Tokarek

Old Post 21-04-2004 13:07
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Natomiast co do nazywania snajperów tchórzami

jesli urazilem jakiegos snipa to najmocniej przepraszam. ale nie o to mi chodzilo, nie chcialem nikogo obrazic.
piszac tekst:

quote:
(...) (tchórzem który się chowa po górach, bo nie chce zginąć i sobie statów popsuć)

probowalem myslec jak kol. asterix. bo z jego wypowiedzi zrozumialem ze wiele ludzi gra tylko dla statow. (jesli zle asterix zrozumialem twoja wypowiedz to przykro mi, to jest forum i ludzie wypowiadaja sie, kazdy moze tu napisac to co mysli. ja nie zgodzilem sie z jednym z punktow twojej wypowiedzi i napisalem to. calkiem na luzie i w pelnym spokoju)

a co do

quote:
Frajda to działanie zespołowe, by osiągnąć cel i o to chodzi w grze wojennej.

z tego co widze co sie dzieje na moscie to niestety nie da sie grac zespolowo. kazdy biegnie w swoja strone i nie sledzi tego co sie dzieje do okola. na przyklad: medyk ktory pobiegnie do bazy przeciwnika. wedlug mnie to jest troche przesada. poniewaz medyk na wojnie siedzi na tylach i leczy rannych. a nie sie pcha do przeciwnika i podlazi pod lufe gunerom ze swojego "teamu" ktorzy maja mocniejsza sile ognia.

zas co do temetu tego topika to jestem jak najbardziej za gra w trybie TKOTH pod warunkiem ze kazdy wie gdzie jest jego miejsce. tak jak u mnie w klanie. ktos jest od pilnowania strefy z zewnatrz, ktos od pilnowania w srodku oraz ktos kto trzyma zegar w strefie. kazdy ma swoj teren do pilnowania.

ten tekst pisalem calkiem rozluzniony i spokojny

nietoperek

Old Post 22-04-2004 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

jeszcze tylko dodam ze osobiscie nie mam nic przeciwko snipom. czasami tez wezme "cos" z lunetka i uciekam w gory

nietoperek

Old Post 22-04-2004 00:42
rodrigez
kreutzritter

quote:
...czasami tez wezme "cos" z lunetka i uciekam w gory

czekanik?

Old Post 22-04-2004 04:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rodrigez Znajdź więcej post'ów przez  rodrigez Dodaj rodrigez do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rodrigez prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
probowalem myslec jak kol. asterix. bo z jego wypowiedzi zrozumialem ze wiele ludzi gra tylko dla statow.

to źle próbowałeś Im. napisałem "objawy"(3pyt.), które wskazują(dżery prosił o nasze definicje, więc..), że gra kolesia podchodzi pod staty a nie "gre dla zabawy". dla mnie one mają wielki związek z tym, że jemu zależy na dobrym widoku podczas przeglądania statów. tlyko widzisz, dla mnie taki ktoś(w przypadku odpowiedzi 3xTAK) tak naprawde jest cieniutki a jego dobre staty to albo zasługa innych graczy z team'u albo czysty przypadek.
ty tych związków nie widzisz. ok wszycho wporząsiu.

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Ad.a. a co jeśli ktoś czerpie największy "fun" z gry w drużynie wygrywającej? Przecież nie można komuś narzucić co ma go bawić.
Ad. b. a co jeśli ktoś, w momencie gdy zaczyna dostawać po dupie, przestaje mieć "fun". Ma się męczyć czy po prostu może sobie wyjść?
Ad. c. to akurat nie ma chyba zbyt wiele wspólnego z omawianym tematem a raczej z impulsywnością gracza.

co do Ad.a - a kto ci coś narzuca? inna sprawa to to, że przeważnie drużyna wygrywająca robi "najazdówki na chate" przeciwnika (nabijanie statów) - bawi cie to - twój problem (sadysta )
Ad.b. - dlaczego męczyć. trzeba szukać "luki", zwiać spod oblężenia i spróbować rozproszyć uwagę przeciwnika, króra skupiona jest na jechaniu twojej drużyny w twojej bazie. jeśli sie uda "wyrównać" gre i będzie to twoja zasługa to powiedz - nie będziesz z siebie zadowolony?
Ad.c - to, że dla typa puszczają nerwy jest oznaką, że traci coś na czym mu zależy (ratio np.).

WYŻEJ NAPISAŁEM !!! SWOJE !!! POGLĄDY NA TEMAT RÓŻNICY GRY DLA STATÓW I 4FUN!!!!!!!

Old Post 22-04-2004 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil asterix[GAL] Kliknij tutaj by wysłać e-maila do asterix[GAL] Znajdź więcej post'ów przez  asterix[GAL] Dodaj asterix[GAL] do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

quote:
Polska to jest podobno wolny kraj i kazdy ma swoje zdanie. podobno na forum czlowiek sie wypowiada. ty powiedziales co myslisz i ja to zrobilem. i nie mam pojecia czym tu sie przejmowac.

ja powiedziałem co myśle, za to ty tylko skomentowałeś moje myśli.
więc, jeśli mam błędne rozumowanie nad tymi pojęciami może będziesz łaskaw zdefinijować je poprawnie. czekam...

Old Post 22-04-2004 17:31
asterix[GAL]
Veteran (Ogre)

normalnie jak to pisałem to normalnie byłem nieprzejęty i wogule niczym sie nie przejmowałem bo po co sie przejmować jak nie ma sie czym przejmować, więc co tu jest do przejmowania ??
pozdrówka IM

Old Post 22-04-2004 17:36
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Napisane oryginalnie przez asterix[GAL]
ja powiedziałem co myśle, za to ty tylko skomentowałeś moje myśli.
więc, jeśli mam błędne rozumowanie nad tymi pojęciami może będziesz łaskaw zdefinijować je poprawnie. czekam...

a ja tylko napisalem co mysle o

quote:
- czy nadrabiasz gre głupimi tekstami pod tytułem " ale z ciebie lag", "no 5 naboi a ty nic" itp, itd.

nietoperek

Old Post 22-04-2004 18:14
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
pozdrówka IM

dziekuje ale odsylam do

quote:

nietoperek

Old Post 22-04-2004 18:17
dżery
Elite (Fiend)

quote:
co do Ad.a - a kto ci coś narzuca? inna sprawa to to, że przeważnie drużyna wygrywająca robi "najazdówki na chate" przeciwnika (nabijanie statów) - bawi cie to - twój problem (sadysta )
Ad.b. - dlaczego męczyć. trzeba szukać "luki", zwiać spod oblężenia i spróbować rozproszyć uwagę przeciwnika, króra skupiona jest na jechaniu twojej drużyny w twojej bazie. jeśli sie uda "wyrównać" gre i będzie to twoja zasługa to powiedz - nie będziesz z siebie zadowolony?
Ad.c - to, że dla typa puszczają nerwy jest oznaką, że traci coś na czym mu zależy (ratio np.).

WYŻEJ NAPISAŁEM !!! SWOJE !!! POGLĄDY NA TEMAT RÓŻNICY GRY DLA STATÓW I 4FUN!!!!!!!

Heh, dla jasności ja też nie lubię tzw bejzrejpu, zrobić czasem mi się zdarzy ale generalnie unikam. Ja po prostu oponowałem przeciwko narzekaniu na to czy na tamto (snipy, bazogwałt czy inne). Każdy gra jak lubi i jak serwer pozwala a innym nic do tego - takie mam zdanie. Sam czasem jestem przyciśnięty w bazie albo jakiś snip da mi się tak we znaki, że mógłbym zębami iskry krzesać - zawsze da się to przeczekać, zagrać tak żeby to zwalczyć, ewentualnie wyjść A tak poza tym to w bejzrejpie uczestniczy zazwyczaj wiele osób i jak głębiej wniknąć w sprawę to z każdej ekipy znaleźli by się ludzie. Prztyczka za to dostają zwykle (zawsze, jak pamiętam) SLSi i to również mnie czasem wkurzy (szczególnie jak odradzam się w bazie a po niej biega z 5 bywalców MOST, żadnego SLSa).

Old Post 22-04-2004 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
tzw bejzrejpu

eufemista

quote:
po niej biega z 5 bywalców MOST, żadnego SLSa).

no pewnie, to gracze SASu, najczęściej żądni organów do transplantacji medycy

Old Post 22-04-2004 19:26
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:

no pewnie, to gracze SASu, najczęściej żądni organów do transplantacji medycy

E Ty medyków w to nie mieszaj zwłaszcza naszych.

Old Post 22-04-2004 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Heh, dla jasności ja też nie lubię tzw bejzrejpu, zrobić czasem mi się zdarzy ale generalnie unikam. Ja po prostu oponowałem przeciwko narzekaniu na to czy na tamto (snipy, bazogwałt czy inne). Każdy gra jak lubi i jak serwer pozwala a innym nic do tego - takie mam zdanie. Sam czasem jestem przyciśnięty w bazie albo jakiś snip da mi się tak we znaki, że mógłbym zębami iskry krzesać - zawsze da się to przeczekać, zagrać tak żeby to zwalczyć, ewentualnie wyjść A tak poza tym to w bejzrejpie uczestniczy zazwyczaj wiele osób i jak głębiej wniknąć w sprawę to z każdej ekipy znaleźli by się ludzie. Prztyczka za to dostają zwykle (zawsze, jak pamiętam) SLSi i to również mnie czasem wkurzy (szczególnie jak odradzam się w bazie a po niej biega z 5 bywalców MOST, żadnego SLSa).

i kropka

Old Post 22-04-2004 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Marko
Combat (Death Knight)

Wink

Staty?? gdzie to sie sprawdza i na czym to polega?? ehehahahbuuhahahah
Kurde jak ktos gra dla statow i sie wkurza bo ratio spada to po co gra?? zadna przyjemnosc..........
choc przyznaje ze sam czasem zatocze piane jak zgine 20 razy zanim wyjde z bazy..........powinienen byc zakaz baserape na moscie!!

Old Post 23-04-2004 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
Staty?? gdzie to sie sprawdza i na czym to polega?? ehehahahbuuhahahah
Kurde jak ktos gra dla statow i sie wkurza bo ratio spada to po co gra?? zadna przyjemnosc..........
choc przyznaje ze sam czasem zatocze piane jak zgine 20 razy zanim wyjde z bazy..........powinienen byc zakaz baserape na moscie!!

I tak zginiesz, jak tylko przekroczysz o milimetr umowną granicę bazy, toczyć pianę o 3 sekundy życia dłużej?

Old Post 23-04-2004 11:54
Radzioo(PL)
Guest

Zawsze to 3 sekundy ...

Old Post 23-04-2004 12:01
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
I tak zginiesz, jak tylko przekroczysz o milimetr umowną granicę bazy, toczyć pianę o 3 sekundy życia dłużej?

quote:
tzw bejzrejpu

rotfl

Old Post 23-04-2004 12:43
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:14.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions