quote: Napisane oryginalnie przez Rufus
Marko bezsensem to jest zalozenie tego tematu, bo bylo to juz walkowane tysiac razy ,a moze wiecej ,to popierwsze . Po drugie jesli Ciebie tak bardzo ciekawi ,to ja bym wyszedl z gry i wszedl na inny serwer (zdala od SLS i PFT). Po trzecie zgadzam sie z Yogasem ,ze jesli na serwerze jest ustawiony TDM , to walczy sie tak jak przeciwnik pozwala i wszelkimi mozliwymi srodkami "nie uzywajac dopingu" , wali sie w gosci aby wygrac za wszelka cene.
Baserape w TDM???Co to jest ....??? -moze cos w instrukcji gry przegapilem ,a moze sa jakies znaki na mapie "tu sie juz nie strzela, ja tu mam baze!!!!" ,a wogole jak wyglada baza w Delcie?
Wiec nie pisz wiecej ,ze baserape to glupota,bo jak bys gral w Red to bys korzystal ,z okazji i to samo robil ,a nie bohatersko przechodzil do Blue.
Nie po to wpadam na Most by wylazic z niego gdy moj team przegrywa............jesli ty tak robisz to gratulacje co zas do tego co by bylo gdybym byl w red to badz pewny ze gralbym medem lub poszed se snipowac bo nie mam zwyczaju wbiegac do bazy wroga gdy on dostaje tegie baty (co innego gdy walka wyrownana i sie wkrasc na budynek nad baza) Nie chodzi mi tez o to by sls nie uzywalo Ts a tylko o to by wchodzili tak by byly rowne szanse a nie wszyscy do jednbego teamu jak na meczyk lub trening, to wszystko. Nie mam tez protensji do nikogo, poprostu zwracam uwage by takie sytuacje nie powtarzaly sie zaczesto to wszystko.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|