Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Wspanialy most.....
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wszystko się zgadza z tym że Markowi chodziło chyba o to że serwer MOST to serwer publiczny a nie serwer treningowy SLS vs ALL (to tylko przykład). Więc jeżeli jeden klan stara się za wszelką cenę grać na takim serwerze w jednej drużynie i to na TSie to los drugiej drużyny jest z góry przesądzony. SLS (to przykład) jest akurat silnym klanem więc przeciwna drużyna która jrest zbieraniną ludków z różnych szczepów która do tego nie komunikuje się między sobą nie ma najmniejszych szans. Od razu dodam że nawet gdyby posługiwali się TSem to z dobrze zorganizowanym klanem dalej nie mają szans.

Te przykłady bardzo oderwane od rzeczywistości. Skąd takie pomysły?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 29-04-2004 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Te przykłady bardzo oderwane od rzeczywistości. Skąd takie pomysły?

Tak mnie coś natchnęło

Old Post 29-04-2004 13:29
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Wszystko się zgadza z tym że Markowi chodziło chyba o to że serwer MOST to serwer publiczny a nie serwer treningowy SLS vs ALL (to tylko przykład). Więc jeżeli jeden klan stara się za wszelką cenę grać na takim serwerze w jednej drużynie i to na TSie to los drugiej drużyny jest z góry przesądzony. SLS (to przykład) jest akurat silnym klanem więc przeciwna drużyna która jrest zbieraniną ludków z różnych szczepów która do tego nie komunikuje się między sobą nie ma najmniejszych szans. Od razu dodam że nawet gdyby posługiwali się TSem to z dobrze zorganizowanym klanem dalej nie mają szans.

Radzio, masz racje, ale to niewiele zmienia. Dobrze zauwarzyłyś, że jest to serwer publiczny, dlatego na nim gramy. Wcześniej zarzucano nam Baserape... Drużyna, która miała w tej materii najwięcej do powiedzenia, robi to w tej chwili notorycznie. "Wszystko zależy, od tego jak się leży." Niestety, ale takie są realia tej gry. Gołota jak wyszedł do walki z Taysonem, to co? Myślał, że ten będzie z nim rozmawiał? I w tym przypadku zasada jest prosta. Należy wygrać za wszelką cene

Old Post 29-04-2004 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* gt
Pozabijam wszystkich

ZABIĆ WSZYSTKICH I WSZĘDZIE,
A TO ŻE NIE MOŻESZ WYJŚĆ Z BAZY TO MNIE NIE OBCHODZI, SAM WIELOKROTNIE NIE MOGE WYJŚĆ ALE WTEDY PO PROSTU WYCHODZE Z SERWA I WALI MNIE TO ŻE KTOŚ MI ZARZUCA ŻE JAK PRZEGRYWAM TO WYCHODZĘ.

Old Post 29-04-2004 13:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* gt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* gt Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* gt Dodaj *|SLS|* gt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* gt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
(...) Należy wygrać za wszelką cene

za chwilę ujawnią się koderzy, że im też właśnie o to chodzi

Old Post 29-04-2004 13:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
za chwilę ujawnią się koderzy, że im też właśnie o to chodzi

Nie o tym mówie.... Tamci to szmaty i głupki bez szkoły. Inaczej buble genetyczne
Choć słyszałem, że Tayson też cheatował

Old Post 29-04-2004 13:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Można ten temat potraktować jako protest antyglobalizacyjny; niektórzy jednoczą się i gnębią tych, którzy się ostali <--zauważcie analogię
W ramach protestu np. Yogi zmienił by ksywkę na Kolargol (to taki polski miś), no ja to nie wiem bo chyba nie ma polskich znanych myszy. Co Wy na to?

Old Post 29-04-2004 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Można ten temat potraktować jako protest antyglobalizacyjny; niektórzy jednoczą się i gnębią tych, którzy się ostali <--zauważcie analogię
W ramach protestu np. Yogi zmienił by ksywkę na Kolargol (to taki polski miś), no ja to nie wiem bo chyba nie ma polskich znanych myszy. Co Wy na to?

ale sa myszołowy

Old Post 29-04-2004 13:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Marko bezsensem to jest zalozenie tego tematu, bo bylo to juz walkowane tysiac razy ,a moze wiecej ,to popierwsze . Po drugie jesli Ciebie tak bardzo ciekawi ,to ja bym wyszedl z gry i wszedl na inny serwer (zdala od SLS i PFT). Po trzecie zgadzam sie z Yogasem ,ze jesli na serwerze jest ustawiony TDM , to walczy sie tak jak przeciwnik pozwala i wszelkimi mozliwymi srodkami "nie uzywajac dopingu" , wali sie w gosci aby wygrac za wszelka cene.

Baserape w TDM???Co to jest ....??? -moze cos w instrukcji gry przegapilem ,a moze sa jakies znaki na mapie "tu sie juz nie strzela, ja tu mam baze!!!!" ,a wogole jak wyglada baza w Delcie?
Wiec nie pisz wiecej ,ze baserape to glupota,bo jak bys gral w Red to bys korzystal ,z okazji i to samo robil ,a nie bohatersko przechodzil do Blue.

Old Post 29-04-2004 15:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
a co to jest CTF?

to jest ulubiona gra lamy

catch the feeling i jechane...

Old Post 29-04-2004 15:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

Autorzy DF chyba po to dali 5s nieśmiertelność aby odradzający się mógł poradzić sobie z raperem, dalej za to trzeba już sobie radzić na własną rękę.

Old Post 29-04-2004 16:40
Marko
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Marko bezsensem to jest zalozenie tego tematu, bo bylo to juz walkowane tysiac razy ,a moze wiecej ,to popierwsze . Po drugie jesli Ciebie tak bardzo ciekawi ,to ja bym wyszedl z gry i wszedl na inny serwer (zdala od SLS i PFT). Po trzecie zgadzam sie z Yogasem ,ze jesli na serwerze jest ustawiony TDM , to walczy sie tak jak przeciwnik pozwala i wszelkimi mozliwymi srodkami "nie uzywajac dopingu" , wali sie w gosci aby wygrac za wszelka cene.

Baserape w TDM???Co to jest ....??? -moze cos w instrukcji gry przegapilem ,a moze sa jakies znaki na mapie "tu sie juz nie strzela, ja tu mam baze!!!!" ,a wogole jak wyglada baza w Delcie?
Wiec nie pisz wiecej ,ze baserape to glupota,bo jak bys gral w Red to bys korzystal ,z okazji i to samo robil ,a nie bohatersko przechodzil do Blue.

Nie po to wpadam na Most by wylazic z niego gdy moj team przegrywa............jesli ty tak robisz to gratulacje co zas do tego co by bylo gdybym byl w red to badz pewny ze gralbym medem lub poszed se snipowac bo nie mam zwyczaju wbiegac do bazy wroga gdy on dostaje tegie baty (co innego gdy walka wyrownana i sie wkrasc na budynek nad baza) Nie chodzi mi tez o to by sls nie uzywalo Ts a tylko o to by wchodzili tak by byly rowne szanse a nie wszyscy do jednbego teamu jak na meczyk lub trening, to wszystko. Nie mam tez protensji do nikogo, poprostu zwracam uwage by takie sytuacje nie powtarzaly sie zaczesto to wszystko.

Old Post 29-04-2004 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|* lm
nietoperek

to w takim razie po co powstaja klany? zeby miec do kogo gebe otwozyc podczas gry na TSie? lub miec jakies literki obok nicka?
mi sie zawsze zdawalo ze po to aby grac razem i sie wspierac. a wspierac sie mozna na dwa sposoby:
1) grac w jednej druzynie, puscic pierwszego gunera a za nim medyk ktory go bedzie leczyl
2) byc w przeciwnych druzynach i podawac pozycje jak to niektorzy robia
niestety marko SLS wybralo ten pierwszy punkt.

nietoperek

Old Post 29-04-2004 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Moim zdaniem, dużo większym skur...... jest wybiec gdzieś w pole i strzelać z daleka do walczących "mieście". Jakie realne szanse ma gunner czy CQB w walce z takim łosiem i do tego często leżącym w gliczu?

Old Post 29-04-2004 17:08
Marko
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Moim zdaniem, dużo większym skur...... jest wybiec gdzieś w pole i strzelać z daleka do walczących "mieście". Jakie realne szanse ma gunner czy CQB w walce z takim łosiem i do tego często leżącym w gliczu?

Wyglada na to ze sie wkoncu zgadzam z Yogasem w 100% choc sam ostatnio snipuje troszke.............
Co zas do klanow to zgadzam sie ze sa by grac zespolowo jednak n9ie w tak silnym skladzie na serwerze publicznym, jakie ma szanse druzyna przeciwna sam pomysl..........chodzi mi poprostu o to zebyscie byli po rowno w 2 teamach a nie w 1, jesli jest was 6 to po 3 do druzyny a TS nie brnie wam uzywac bo sam go czesto uzywam.

Old Post 29-04-2004 17:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Marko Znajdź więcej post'ów przez  Marko Dodaj Marko do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Marko prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Dzieki za gratulacje Marko !!! (dla twojej wiadomosci nie gram na mostach).

Co do twojej wypowiedzi ,ze nie masz zwyczaju wbiegac do bazy przeciwnika ,nie odpowiedziales mi gdzie jest ta baza ,jak wyglada, ma ogrodzenie ,moze sa drzwi i dzwonek, a moze domofon , a moze siedzi ciec i wpuszcza do twoje bazy ??????

Co to jest ta baza??????????????

Old Post 29-04-2004 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:

(...)a moze siedzi ciec i wpuszcza do twoje bazy ??????

Ciecia odstrzeliwuje się pierwszego

Old Post 29-04-2004 18:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...)

zupełnie jak z popolupo nikt tego nie widział, a wszyscy wiedzą o co chodzi

Old Post 29-04-2004 19:12
Marko
Combat (Death Knight)

quote:

Co do twojej wypowiedzi ,ze nie masz zwyczaju wbiegac do bazy przeciwnika ,nie odpowiedziales mi gdzie jest ta baza ,jak wyglada, ma ogrodzenie ,moze sa drzwi i dzwonek, a moze domofon , a moze siedzi ciec i wpuszcza do twoje bazy ??????

okresla sie baza miejsce skad sie rozpoczyna gre i gdzie sie odradzasz!! czy to tak trudne dla ciebie do pojecia??

Old Post 29-04-2004 19:51
Rufus
Veteran (Ogre)

Bardzo trudne bo nie widzialem nigdzie ,ze to sie nazywa baza.

Odradzac sie mozna w PSP ,jak rowniez w miejscach gdzie dostane medyka,wiec cala mapa to baza i strzelac nie wolno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko kogo ta baza ich czy nasza?????????

Old Post 29-04-2004 19:58
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Bardzo trudne bo nie widzialem nigdzie ,ze to sie nazywa baza.

Odradzac sie mozna w PSP ,jak rowniez w miejscach gdzie dostane medyka,wiec cala mapa to baza i strzelac nie wolno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko kogo ta baza ich czy nasza?????????

Przesadzasz....

Old Post 29-04-2004 20:34
Rufus
Veteran (Ogre)

Nie przesadzam tylko uswiadamiam niektorym ,ze nie ma czegos takiego jak baserape. TDM to tdm kto wiecej zabije ten wygrywa i kropka.

Old Post 29-04-2004 20:41
Radzioo(PL)
Guest

Chodziło mi o to udawanie że nie wiesz o co chodzi. Wiadomo że drużyna słabsza nie będzie miała PSP oraz medyk nie da rady dojść do rannego więc wszyscy odradzają się w tzw. bazie co ja nazywam inkubatorem. Przeciwnik dobrze wie gdzie "nastąpi" odrodzenie więc można to miejsce nazwać roboczo bazą.

Wiec w takim razie jak z tej "roboczej bazy" sciągnąc snajpera który sie w niej zagnieżdził strzelając do wszystkiego co sie rusza ? Wejść tam wedłóg niektórych nie można, a np. carem - 15 to można mu ewentualnie pomachać...

Old Post 29-04-2004 20:45
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Przesadzasz....

Mysle że nie przesadza, bo tak naprawdę nie da sie jednoznacznie określic gdzie ta baza przeciwnika sie zaczyna a gdzie konczy. Zreszta ten temat był juz wałkowany jakis czas temu i większość wypowiedzi jest powielana...

Old Post 29-04-2004 20:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Teoretcznie tak ale można osaczyć przeciwnika w "bazie" tak że się nie przebije z żadnej strony. Z resztą to nieważne.

Old Post 29-04-2004 20:52
Yogas
Elite (Fiend)

quote:

Rufus jesteś BZIK!!!

Old Post 29-04-2004 21:06
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Nie przesadzam tylko uswiadamiam niektorym ,ze nie ma czegos takiego jak baserape. TDM to tdm kto wiecej zabije ten wygrywa i kropka.

Taka prawda Rufi

Old Post 29-04-2004 21:07
Marko
Combat (Death Knight)

[rufus alebo jestes ulomny albo naprawde nie kleisz teamatu.......... Chodzi mi tylko by nie osaczac preciwnika w miejscu skad sie zaczyna, nie z miejsca gdzie podniesie med, a psp to inna kwestia!! jak mozna miec psp i byc osaczonym w bazie, przeczytaj, zastanow sie , odpisz.......

Old Post 29-04-2004 21:11
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Marko
[rufus alebo jestes ulomny albo naprawde nie kleisz teamatu.......... Chodzi mi tylko by nie osaczac preciwnika w miejscu skad sie zaczyna, nie z miejsca gdzie podniesie med, a psp to inna kwestia!! jak mozna miec psp i byc osaczonym w bazie, przeczytaj, zastanow sie , odpisz.......

Już wiem co trzeba zrobić!!! Eureka!!!
Trzeba czekać w swoim miejscu odrodzenia na przeciwnika i to najlepiej twarzą do ściany Tylko jak nazwać taki rodzaj gry? Czekam na propozyzje

bez komentarza

Old Post 29-04-2004 21:25
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Marko, sam powiedziałes że:

quote:

okresla sie baza miejsce skad sie rozpoczyna gre i gdzie sie odradzasz

Rufus jedynie podważył Twoją teorie na ten temat, więc pisanie o kimś, kto słusznie nie zgadza sie z Twoja opinia w tej sprawie, że nie "klei tematu" bądż "jest ułomny", jest delikatnie mówiąc nadużyciem z Twojej strony.

Old Post 29-04-2004 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:22.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions