Re: Prośba o opinie
[QUOTE]Napisane oryginalnie przez tmat
Zwracam się do Was wszystkich o wyrażenie opinii w pewnej sprawie.
Wyobrazcie sobie taką oto sytuację. Ktoś tam gra mecz, ktoś tam wygrywa, ktoś inny przegrywa. Po pewnym czasie ktoś tam pisze o kimś oskarżając go o kodowanie(osoba oskarżona była dla niektórych graczy ciężka do zabicia), ktoś inny piszę jeszcze cos innego a jeszcze inna osoba pisze zupełnie inaczej. W tej całej dyskusji są 2 bardzo ciekawe wypowiedzi dotyczące oskarżonej osoby.
Wypowiedz X ( jest to wypowiedz chwile po wypowiedzi innej osoby piszącej o tym że ktoś w niewyjaśniony sposób unikał kul podczas gry):
„Hmm… Od czego by tu zacząć... aaa no jasne.. już wiem... bajka już została rozpoczęta w pierwszym poście. Ja dopisze tylko kilka „Szatańskich Wersetów”…
... co do sprawności i sprytu jaki nam dzisiaj zaprezentował wyżej wymieniony - myślę że... nic tylko nagrywać filmiki czy to frapsem czy to na wideo by przyszłe pokolenia miały materiały edukacyjne.
To tak pół żartem pół serio... tak na marginesie innymi słowy ujmując
A tak na poważnie... nie miałem intencji broń bosze by kogokolwiek w tym momencie oczerniać czy o coś kogokolwiek posądzać... po prostu stwierdziłem że był to godny odnotowania w „kronikach” fakt a być może ciekawostka - osądźcie sami.
I tak już zupełnie na marginesie... to też bym tak chciał umieć czy też mieć podobne chociaż do zaprezentowanych dzisiaj zdolności „
Wypowiedz Y (jedna z końcowych wypowiedzi w dyskusji):
„Niniejszym postem zakończona zostanie ta dyskusja czy też polemika - nazywajcie to jak chcecie...
Po drugie primo... dlaczego od razu ktoś myśli o "czitowaniu" jeśli się mówi o tym że ktoś robił dziwne rzeczy... to wcale nie musi oznaczać że "czitował", bo równie dobrze mógł mieć jakieś awarie na łączu i ot co powstawały dziwne sytuacje...
Więc pozwolę sobie może na małą rade dla nas wszystkich... by jednak być świadomym pewnych aspektów technicznych które mogą w pewien sposób negatywnie wpływać wizerunek danego gracza gdyż w wielu takich przypadkach nie jest to wcale zależne od niego...”
Jak już wspomniałem są to dwie z ciekawszych wypowiedzi w tej dyskusji. Proszę Was wszystkich o opinie na ten temat, powiedzcie z którą z tych wypowiedzi można się zgodzić, a z którą nie można i dlaczego. [/QUOT
Zanim przeczytałem myślełem że coś wiem. Przeczytałem i wiem że nic nie wiem 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|