Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Fuzja?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:
Nie znam zgrzytów między klanami SLS i PFT lub pojedyńczych członków tychże klanów.

Ja też nie znam!!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 02-06-2004 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
... ale jeszcze raz powtarzam że to była sprawa wewnętrzna klanu PFT i jej byłych członków, więc nie rozumiem czemu ten pan to wyciągnął tutaj.

Zaraz, zaraz! Znowu farmazon! Klan mial sie składać(podkreślam) miedzy innymi z członków klanów SLS i PFT! Ja widze tu dwa klany, a nie jeden, więc jak to sie stało, że to tylko sprawa jednego z nich i to wewnętrzna A jak tak bardzo sie upierasz, że jest to sprawa wewnetrzna, to ciebie akurat ona już nie dotyczy. Pytam więc, czego ty właściwie chcesz? Tobie nikt propozycji w zwiazku z budową i grą w tym klanie nie składał. Czep się czegoś, lub kogoś innego.

Old Post 02-06-2004 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Ja też nie znam!!!

Mówi prawde Potwierdzam

Old Post 02-06-2004 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Ja też nie znam!!!

Proszę nie używać moich wypowiedzi i to wyrwanych z kontekstu

Old Post 02-06-2004 18:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Unhappy

Upsss sorrki

Old Post 02-06-2004 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Old Post 02-06-2004 18:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
diafory nie zastosowałem wyłacznie dlatego, że nie podoba mi się używanie jej po kimś silącym się na intelektualizm (czy jak to sobie ktokolwiek chce nazwać), a używającym błędnych form czasownika przy odmianie

bardzo nie lubię

Jeżeli dla Ciebie słowo "diafora" jest szczytem intelektualizmu, to wybacz ale Twoje pojęcie na ten temat jest mocno ograniczone. Przyjmując podobne do Twojego kryteria, moglibyśmy dojść do wniosków iz słowo intelektualizm, jako że jest dość rzadko tu na tym forum prezentowane, równiez takowym jest.
Co do czasowników, to zapomniałes jeszcze wspomniec że czasami gubie "języczki" przy "ę" i kropki przy "ż" i że czasem zdarzy mi sie popełnić jakis błąd ortograficzny. A i jeszcze czasami przecinka nie umieszczę w miejscu gdzie takowy byc powinien.
Człowieku to nie konkurs języka polskiego ale forum, i w czasie ożywionej dyskusji każdemu może sie przydarzyc błąd czy to gramatyczny czy to ortograficzny. Nikt tu nie pisze wierszy które mają konkurować o nagrode Nobla, ale tu się pisze posty.

Co do nie lubienia, to ja nie lubie ludzi którzy na siłe próbują z siebie robic takiego fajnego wyluzowanego, "cool", "4fun" gościa, który raz umiesci jakiś "" innym razem da obrazek na pół strony forum a jeszcze innym napisze że jest na %. Bardziej mi to przypomina reklame TV najnowszego "Bravo girl" niż cokolwiek innego ...

Old Post 02-06-2004 20:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Zaraz, zaraz! Znowu farmazon! Klan mial sie składać(podkreślam) miedzy innymi z członków klanów SLS i PFT! Ja widze tu dwa klany, a nie jeden, więc jak to sie stało, że to tylko sprawa jednego z nich i to wewnętrzna A jak tak bardzo sie upierasz, że jest to sprawa wewnetrzna, to ciebie akurat ona już nie dotyczy. Pytam więc, czego ty właściwie chcesz? Tobie nikt propozycji w zwiazku z budową i grą w tym klanie nie składał. Czep się czegoś, lub kogoś innego.

Misiu, jeżeli chcesz wiedziec o co mi chodzi to Ci oczywiście powiem.
Po pierwsze. Ta sprawa już mnie nie dotyczy, ale jeszcze kilkanaście dni temu mnie dotyczyła, a jednym z powodów dla którego ja od dnia 23.05.04 nie wchodziłem na ts-a była właśnie propozycja adminów mojego ówczesnego klanu o połaczeniu z klanem SLS. Nie tylko ja z tego powodu nie wszedłem juz więcej na ts-a, ale o tym możesz poczytać na stronie PFT. W dniach po 23.05 (czyli w okresie kiedy postanowiłem juz nie wchodzic na ts-a PFT)rozegrały sie różne rzeczy, a między innymi sprawa tego że nie jestem juz graczem PFT (zresztą nie tylko ja).
Sytuacja w tym dniu była bardzo napięta, ale o tym za chwilę.
Po drugie: SKŁAMAŁEŚ !!! Napisałeś, że nie było propozycji "mariażu", a takowa była i to własnie w dniu 23.05.04. Ta propozycja, spotkała sie z ogólna krytyka członków klanu PFT i dlatego do fuzji nie doszło. Po tej propozycji niektóre osoby stwierdziły, że dalsza współpraca z admino-graczem PFT&SLS (ogniwem łączocym oba klany) nie jest juz możliwa, czego wynikiem sa newsy na stronie PFT. A na poparcie mych słów i na dowód tego jak gorąco było w tym dniu wewnątrz PFT przedstawie treść rozmowy z jednym z bardziej wpływowych graczy w klanie z tego feralnego dnia (nicka mojego rozmówcy pozwoliłem sobie wyciąć):

x (23-05-2004 22:41)
tomku wroc jestes potrzebny
wycofalem swoja poparcie dla Badyla
Ja (23-05-2004 22:42)
o co sie stało ?
x (23-05-2004 22:42)
za chwile przyjdzie Badyl zaproponowac fuzje z sls-em
hehe
paranoja

To tyle. Jeżeli masz jeszcze jakieś teksty o "farmazonach" to zachowaj je misiu wyłącznie dla siebie.

I własnie dlatego byłem oburzony że ktoś, a zwłaszcza ten pan, wyciąga ta sprawe na forum publiczne, tym bardziej że wyciagając ją pozwolił sobie na ominięcie prawdy.

Old Post 02-06-2004 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Czy ktoś tu kończył szkołe filmową w kierunku rezyserskim? Bo jak tak z marnym skutkiem, ta telenowela mnie już zaczyna ostro w k u r w i a ć!!!
Na stronie PFT jest info wyjasniające sprawe "fuzji" oraz na tym forum też zostało umieszczone takie info.
Skoro tak sie uraziłeś tym Tomku to czemu nie masz nic do PFT skoro na swojej stronie też niby skłamali?
To sie staje obsesją!!! Niedługo zaczniesz swój własny cień gonić bo Cie prześladuje.

Old Post 02-06-2004 21:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Czy ktoś tu kończył szkołe filmową w kierunku rezyserskim? Bo jak tak z marnym skutkiem, ta telenowela mnie już zaczyna ostro w k u r w i a ć!!!
Na stronie PFT jest info wyjasniające sprawe "fuzji" oraz na tym forum też zostało umieszczone takie info.
Skoro tak sie uraziłeś tym Tomku to czemu nie masz nic do PFT skoro na swojej stronie też niby skłamali?
To sie staje obsesją!!! Niedługo zaczniesz swój własny cień gonić bo Cie prześladuje.

Nie "uraziłem się" ale ten misio po prostu skłamał. A nie lubie kłamców i krętaczy.
Co do info na stronie PFT, to po pierwsze, było ono na stronie PFT, czyli było skierowane raczej do wąskiego grona zainteresowanych tematem osób (nikt z PFT nie mówił o tym na oficjalnej stronie gry BHD), a po drugie "nie sra się do własnego gniazda" pomimo tego że sie z tego gniazda juz odleciało do "cieplejszych krajów"...

A jeżeli chodzi o cień, to jeżeli zacznie "kłamać" i będzie układał sie "pod światło" to oczywiście też go pogonie...

A i jeszcze dodam " " żeby było bardziej "cool" "luzacko" "4fun"

Old Post 02-06-2004 21:06
*|SLS|* lm
nietoperek

quote:
Co do nie lubienia, to ja nie lubie ludzi którzy na siłe próbują z siebie robic takiego fajnego wyluzowanego, "cool", "4fun" gościa, który raz umiesci jakiś "" innym razem da obrazek na pół strony forum a jeszcze innym napisze że jest na %. Bardziej mi to przypomina reklame TV najnowszego "Bravo girl" niż cokolwiek innego ...

nietoperek

Old Post 02-06-2004 21:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|* lm Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|* lm Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|* lm Dodaj *|SLS|* lm do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|* lm prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Nie "uraziłem się" ale ten misio po prostu skłamał. A nie lubie kłamców i krętaczy.

Patrz wyżej.

quote:
Co do info na stronie PFT, to po pierwsze, było ono na stronie PFT, czyli było skierowane raczej do wąskiego grona zainteresowanych tematem osób (nikt z PFT nie mówił o tym na oficjalnej stronie gry BHD)

Aha, to jakaś nowość. Tzn, ze strona PFT jest na hasło i nikt jej nie odwiedza. Hmm...... A ja, jak pisałem wcześnie, miałem kaprys i umieściłem na bordzie i między innymi dlatego, że do mnie z zapytaniem, "...czy to prawda?", nie pisali gracze SLS, tylko innych klanów.

quote:
A jeżeli chodzi o cień, to jeżeli zacznie "kłamać" i będzie układał sie "pod światło" to oczywiście też go pogonie...

Powinieneś juz dawno zacząć.

quote:
A i jeszcze dodam " " żeby było bardziej "cool" "luzacko" "4fun"

Też sie przyłącze

Old Post 02-06-2004 21:40
VAV
Combat (Death Knight)

Jedyne co moge zaproponować to panu który założył temat pod tytułem "Kącik złamanych serc" to żeby tam wyżucał swoje żale i frustracje

Old Post 02-06-2004 22:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

sry 4 grama

Old Post 02-06-2004 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Jedyne co moge zaproponować to panu który założył temat pod tytułem "Kącik złamanych serc" to żeby tam wyżucał swoje żale i frustracje

LOOOL rzeczywiście jest taki zapomniany kącik

Old Post 02-06-2004 22:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Ale ten pan nie ma żadnych żali, a jedynie zrywa boki i ma niezły ubaw z tych co to frustrują sie na to co on pisze

------------------------------------------------

Jak to kiedyś, ktoś ładnie powiedział: "moderator-prowokator"

Old Post 02-06-2004 22:20
tmat
Elite (Fiend)

quote:
sry 4 grama

Nie dośc że "gramy" nie trzymasz to jeszcze w poliglote sie bawisz Oj u lamy to masz przej.....forfunowane.

Old Post 02-06-2004 22:31
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Nie dośc że "gramy" nie trzymasz to jeszcze w poliglote sie bawisz Oj u lamy to masz przej.....forfunowane.

O kurcze uzyłem wyrazu "poliglota"....
Pewnie zaraz lama napisze że to zbyt "intelektualne" i da wykład podkreslony "wypasionym" obrazkiem, na temat jak być "w porzo" czyli co zrobić żeby "kolo" "zakumał" "zajawke" i będzie "git" "wyluzowanym" "4funowym" "luzakiem" ...

Old Post 02-06-2004 22:47
VAV
Combat (Death Knight)

quote:

Aj tam zwykły polidiota 3 paski zimny łokieć i tombak

Old Post 02-06-2004 23:14
boski *PL*
po prostu boski

quote:
Pewnie zaraz lama napisze że to zbyt "intelektualne" i da wykład podkreslony "wypasionym" obrazkiem, na temat jak być "w porzo" czyli co zrobić żeby "kolo" "zakumał" "zajawke" i będzie "git" "wyluzowanym" "4funowym" "luzakiem" ...

sorki...

ale...

P R Z Y P I E R D O L I Ł !

dla mnie maxymalny text... muszę to opowiedzieć w klubie

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 03-06-2004 00:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
sorki...

ale...

P R Z Y P I E R D O L I Ł !

dla mnie maxymalny text... muszę to opowiedzieć w klubie

Kółko różańcowe ? " "

(cudzysłowy są teraz modne) " "

Old Post 03-06-2004 05:54
HdHrROM
Combat (Death Knight)

[

o co sie stało ?
hehe
paranoja

Oczywiście x to ja . Musze do roboty ale bede kolo 11 to postaram sie rozwinąć
ROMEK

Old Post 03-06-2004 06:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Ale te forum to kibel!!!!!!!! Same *******enie jeden na drugiego i wpieprzanie sie w cudze sprawy i klany !!!!!!!! Szkoda ,ze nie mozna sposcic wody ,bo WALI coraz bardziej na scenie BHD!!!!

Old Post 03-06-2004 07:24
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM
[

o co sie stało ?
hehe
paranoja

Oczywiście x to ja . Musze do roboty ale bede kolo 11 to postaram sie rozwinąć
ROMEK

Pracujesz 3 godziny dziennie ? Ale Ci dobrze

Old Post 03-06-2004 07:43
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Ale te forum to kibel!!!!!!!! Same *******enie jeden na drugiego i wpieprzanie sie w cudze sprawy i klany !!!!!!!! Szkoda ,ze nie mozna sposcic wody ,bo WALI coraz bardziej na scenie BHD!!!!

Nie zawsze tak było, ale powoli kroczkami doszło się do WCTopiku a teraz to już jak na Wiejskiej.

Old Post 03-06-2004 07:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Old Post 03-06-2004 07:53
HdHrROM
Combat (Death Knight)

Będzie długo..ale inaczej nie potrafię)
Rozmowa na gg z Tomkiem odbyła się NAZAJUTRZ.
NAZAJUTRZ było nazajutrz:
- po na szczęście chwilowym odejściu z klanu dwóch adminów,
-po nieporozumieniuz terminem meczu PFT vs SLS (używam terminu nieporozumienie , ponieważ jestem i byłem głębokim przeciwnikiem teorii spiskowej)'
-po pojawieniu się na stronie PLK i na forum FPP dziesiątków postów podgrzewających dyskusje do temperatury wrzenia mimo ,
po podaniu przez moją ukochaną makaronu zamiast ryżu do zupy pomidorowej.
NAZAJUTRZ zdecydowana większość obecnych na ts-ie członków klanu starała się za wszelką cenę doprowadzić do powrotu obydwu adminów na łono PFT. Większy problem wynikł z Arturem , który mocno zirytowany posądzeniem o sabotaż (zresztą on lepiej może wytłumaczyć motywy) przeszedł do SLS-u . Po wieczornym spotkaniu na ts-ie uzmysłowiliśmy (my czyli klan) Arturowi , że pragniemy jego powrotu (pamiętam ..nie było żadnego głosu przeciwko a tylko jedna osoba nie chciała wyrazić swojej opinii ) i rozpoczęły się gorączkowe pertraktacje.
W tej właśnie sytuacji trafiłem , za zgodą klubowych kolegów na ts-a do Badyla i kilku graczy z SLS-u . Artur wahał się z podjęciem decyzji . I wtedy wyjawił mi pomysł z ewentualnym stworzeniem zespołu do walki na arenie JO z udziałem (nie wszystkich graczy z PFT) I SLS-u (też nie mam zielonego pojęcia czy wszystkich czy nie,podobnie jak nie mam zielonego pojęcia czy propozycja nie miałaby dotyczyć również zawodników innych klanów)
Pamiętam,że BYŁEM na Artura wściekły , że ja/my stajemy na głowie żeby wrócił a on itd. Stąd mój kawałek , że cofam poparcie dla Badyla .No cóż użyłem nieszczęsnego terminu fuzja , ale idee samego pomysłu znał Tomek po przyjściu na klanowy ts Artura .
Na koniec ,trochę z wrodzonego lenistwa a trochę z pragmatyzmu przed wykonaniem jakiejkolwiek czynności (wyłączając akt kopulacji i grania w BHD) zadaje sobie pytanie PO CO????!!!!!. Więc się pytam PO CO ten post?????. Czy użycie mojej osoby jako instrumentu do bezsensownych potyczek słownych, łamanie odwiecznego prawa tajemnicy korespondencji(chyba nie przeszło Ci przez głowe że nikt nie odkryje wartości x w równaniu x+2=4) , narażenie na szwank naszych mam nadzieje świetnych relacji jest tego warte?
Jeżeli zaczniesz rozkładać na czynniki pierwsze mój tekst , zagłębiać sie w archiwa swojego gg , żeby wykazać jakieś nieścisłości zastanów się PO CO ???
Pozdrawiam ROMEK

Old Post 03-06-2004 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Pracujesz 3 godziny dziennie ? Ale Ci dobrze

Niestety po południu znowu

Old Post 03-06-2004 10:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Jeżeli dla Ciebie słowo "diafora" jest szczytem intelektualizmu(...)

Nie napisałem że szczytem, tylko że się silisz W związku z czym dalej odpada kawałek...

quote:
Co do czasowników (...)
Człowieku to nie konkurs języka polskiego ale forum (...)
tu się pisze posty.

"otwarłem"? proszę Cię Tomek...

quote:

Nie używam słów: cool, obrazek na pół strony forum wrzuciłem raz - jak zrobiłem sobie z Jerrym zdjęcie , za 4fun mógłbyś posłać na stos 3/4 forum włącznie z Twoją osobą, a na % i ryje ucieszone - nie widzę w tym nic złego. Jeśli Cię boli wstawianie uśmiechów, to pogadaj jako moderator - może administratorzy forum wyłączą tę opcję

A tak na marginesie dodam, że wyraźnie oddzielone "nie lubię" było odpowiedzią na post Jerryego w temacie SLSu - że jednak bardzo SLSu nie lubię. A nie tego że komuś się coś pomyli. Posty są, przeanalizuj sobie i zastanów się, czy zrozumiałeś czy nie.

quote:

kolo zakumał zajawkę? widziałeś żebym gdzieś coś takiego napisał?

ogólnie...
quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|* lm

ps. A do VAVa nic nie mam

Old Post 03-06-2004 11:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
~sfora~ ABU
Guest

quote:

Zgadzam się

Old Post 03-06-2004 14:44
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:45.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions