quote: Napisane oryginalnie przez Yogas
Zaraz, zaraz! Znowu farmazon! Klan mial sie składać(podkreślam) miedzy innymi z członków klanów SLS i PFT! Ja widze tu dwa klany, a nie jeden, więc jak to sie stało, że to tylko sprawa jednego z nich i to wewnętrzna A jak tak bardzo sie upierasz, że jest to sprawa wewnetrzna, to ciebie akurat ona już nie dotyczy. Pytam więc, czego ty właściwie chcesz? Tobie nikt propozycji w zwiazku z budową i grą w tym klanie nie składał. Czep się czegoś, lub kogoś innego.
Misiu, jeżeli chcesz wiedziec o co mi chodzi to Ci oczywiście powiem.
Po pierwsze. Ta sprawa już mnie nie dotyczy, ale jeszcze kilkanaście dni temu mnie dotyczyła, a jednym z powodów dla którego ja od dnia 23.05.04 nie wchodziłem na ts-a była właśnie propozycja adminów mojego ówczesnego klanu o połaczeniu z klanem SLS. Nie tylko ja z tego powodu nie wszedłem juz więcej na ts-a, ale o tym możesz poczytać na stronie PFT. W dniach po 23.05 (czyli w okresie kiedy postanowiłem juz nie wchodzic na ts-a PFT)rozegrały sie różne rzeczy, a między innymi sprawa tego że nie jestem juz graczem PFT (zresztą nie tylko ja).
Sytuacja w tym dniu była bardzo napięta, ale o tym za chwilę.
Po drugie: SKŁAMAŁEŚ !!! Napisałeś, że nie było propozycji "mariażu", a takowa była i to własnie w dniu 23.05.04. Ta propozycja, spotkała sie z ogólna krytyka członków klanu PFT i dlatego do fuzji nie doszło. Po tej propozycji niektóre osoby stwierdziły, że dalsza współpraca z admino-graczem PFT&SLS (ogniwem łączocym oba klany) nie jest juz możliwa, czego wynikiem sa newsy na stronie PFT. A na poparcie mych słów i na dowód tego jak gorąco było w tym dniu wewnątrz PFT przedstawie treść rozmowy z jednym z bardziej wpływowych graczy w klanie z tego feralnego dnia (nicka mojego rozmówcy pozwoliłem sobie wyciąć):
x (23-05-2004 22:41)
tomku wroc jestes potrzebny
x (23-05-2004 22:41)
wycofalem swoja poparcie dla Badyla
Ja (23-05-2004 22:42)
o co sie stało ?
x (23-05-2004 22:42)
za chwile przyjdzie Badyl zaproponowac fuzje z sls-em
hehe
paranoja
To tyle. Jeżeli masz jeszcze jakieś teksty o "farmazonach" to zachowaj je misiu wyłącznie dla siebie.
I własnie dlatego byłem oburzony że ktoś, a zwłaszcza ten pan, wyciąga ta sprawe na forum publiczne, tym bardziej że wyciagając ją pozwolił sobie na ominięcie prawdy.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|