Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Deja vu
Kto przyczynił się do rozwoju sceny BHD
You do not have permission to vote on this poll.
Miły 13 48.15%
Tomek 10 37.04%
Zonk 2 7.41%
Yogas 2 7.41%
W sumie: 27 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Można to rozumieć na wiele sposobów, myślę że w takim razie pixcom też to "zrozumie". Tak na marginesie to bardzo sprytnie z Twojej strony że udało się sprowokować ich aby odkryli swoje "brudne wnętrza"
Oprócz tego myślę, że "wypusciłeś" nie tylko pixcom aby "napisali to co napisali i aby zrobili to z oburzeniem z jakim to zrobili". Z satysfakcją również widzę, że "Kto miał to zrozumieć i przede wszystkim CHCIAŁ to zrozumieć, to zrozumiał".

Taki był pełny tekst, więc jeżeli chcesz sie do niego donieść to onieś sie do niego w całości.

"Z pixcomem, sprawa była troszeczke inna. To był klasyczny przykład tzw. "moralności pani Dulskiej". Oczywiście troszeczke "wypusciłem" pixcomów, aby napisali to co napisali i aby zrobili to z oburzeniem z jakim to zrobili. Kto miał to zrozumieć i przede wszystkim CHCIAŁ to zrozumieć, to zrozumiał. Pozostali, etatowi juz krytycy zrozumieli to na swój sposób, ale to mnie ani nie zdziwiło , ani nie zmartwiło. Przyzwyczaiłem sie juz do tego że chocbym w jakiejś sprawie miał racje w 99% a mylił sie w 1% to oni i tak nie zauważą tych 99%, ale zwasze zwróca uwage na ten 1%..."

W innym wypadku jest to bardzo duże nadużycie. To tak jakby do wypowiedzi autora który przykładowo pisze: "Okradłem wczoraj bank i przy okazji postrzeliłem jednego kasjera, całe szczęście że mi sie to tylko śniło" odnieść sie tylko do pierwszej części wypowiedzi i pomijając drugą część potraktować to jako przyznanie sie do popełnienia przestepstwa. Nie jesteś jedynym który tak robi, bo widzę również że Radzioo zadał pytanie ssklakowi, odniosząc się do części jego wypowiedzi, a pomijając tą część która odpowiedzią na jego pytanie była...
Istny kabaret...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-06-2004 11:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Taki był pełny tekst, więc jeżeli chcesz sie do niego donieść to onieś sie do niego w całości.

jakoś ustosunkowałem się do całości, a odpowiedzi nie dostałem więc się powtórzę

manipulacja

Old Post 04-06-2004 12:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...) Nie jesteś jedynym który tak robi, bo widzę również że Radzioo zadał pytanie ssklakowi, odniosząc się do części jego wypowiedzi, a pomijając tą część która odpowiedzią na jego pytanie była...
Istny kabaret...

No to mnie nie zrozumiałeś chyba. Mnie chodziło o to jak np. można wychwalać Ciebie za wzorcowe prowadzenie ligi nie biorąc w niej udziału ? Z boardu ? Sam powtarzasz że część wypowiedzi tutaj jest stronnicza więc nei może służyć jako kopalnia wiedzy na temat PLK

Old Post 04-06-2004 12:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:

" [CZĘŚĆ 1] Z pixcomem, sprawa była troszeczke inna. To był klasyczny przykład tzw. "moralności pani Dulskiej". Oczywiście troszeczke "wypusciłem" pixcomów, aby napisali to co napisali i aby zrobili to z oburzeniem z jakim to zrobili. Kto miał to zrozumieć i przede wszystkim CHCIAŁ to zrozumieć, to zrozumiał. Pozostali, etatowi juz krytycy zrozumieli to na swój sposób, ale to mnie ani nie zdziwiło , ani nie zmartwiło.
[CZĘŚĆ 2] Przyzwyczaiłem sie juz do tego że chocbym w jakiejś sprawie miał racje w 99% a mylił sie w 1% to oni i tak nie zauważą tych 99%, ale zwasze zwróca uwage na ten 1%..."

Zgadza się, odciąłem cześć 2. Zrobiłem tak ponieważ chciałem odpisać na część 1. Uważam że cześć 2 traktuje o Twoim ogólnym wrażeniu a nie o konkretnej sprawie z pixcomem. Dlatego w cytacie nie było części 2.

Old Post 04-06-2004 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*CQF*Darek
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
bez urazy ale ten post roji się od niezłych kawałków

Twój sarkazm mnie zabija....

Old Post 04-06-2004 12:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *CQF*Darek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *CQF*Darek Znajdź więcej post'ów przez  *CQF*Darek Dodaj *CQF*Darek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *CQF*Darek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Twój sarkazm mnie zabija....

Kwestia przyzwyczajenia. Można też zrobić ankietę czy zbanować Jarowi konto na forum

Old Post 04-06-2004 12:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
jakoś ustosunkowałem się do całości, a odpowiedzi nie dostałem więc się powtórzę

manipulacja

Przepraszam, ale odpowiadając na posty kilkunastu oponentów nie zawsze jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie. Jezeli chcesz że mna podyskutować bezposrednio, to załóż topik na którym bedziemy pisali tylko my dwaj. Ale podejrzewam, że w sytuacji gdyby okazało się że nie macie wsparcia 10 koalicjantów to szybko każdy z Was zostałby "wypunktowany"

Old Post 04-06-2004 12:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
Przepraszam, ale odpowiadając na posty kilkunastu oponentów nie zawsze jestem w stanie odpowiedzieć na wszystkie. Jezeli chcesz że mna podyskutować bezposrednio, to załóż topik na którym bedziemy pisali tylko my dwaj. Ale podejrzewam, że w sytuacji gdyby okazało się że nie macie wsparcia 10 koalicjantów to szybko każdy z Was zostałby "wypunktowany"

bardzo chętnie założę taki topic

Old Post 04-06-2004 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:

Jeśli pamięć mnie nie myli to niegdyś miałeś tylko 1 otwartego oponenta, kolegę Jaro. Zauważ jak szybko oponentów przybywa. Można tutaj powołać się na popularne powiedzenia w stylu "jak ktoś rządzi, czy komuś się powodzi itp., to wszyscy są przeciwko niemu" ale tutaj chyba coś więcej odgrywa jeszcze rolę.

Old Post 04-06-2004 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Jeśli pamięć mnie nie myli to niegdyś miałeś tylko 1 otwartego oponenta, kolegę Jaro. Zauważ jak szybko oponentów przybywa. Można tutaj powołać się na popularne powiedzenia w stylu "jak ktoś rządzi, czy komuś się powodzi itp., to wszyscy są przeciwko niemu" ale tutaj chyba coś więcej odgrywa jeszcze rolę.

A mi tu pasuje cos co przeczytałem niedawno w jednej ksiązce, a brzmiało to mniej więcej tak: " panie dotykaj wszystkich; mych znajomych, mych sąsiadów, moich wrogów, tylko nie mnie, a jak mnie dotkniesz to bądz przeklety" ...

Old Post 04-06-2004 12:44
dżery
Elite (Fiend)

quote:
A mi tu pasuje cos co przeczytałem niedawno w jednej ksiązce, a brzmiało to mniej więcej tak: " panie dotykaj wszystkich; mych znajomych, mych sąsiadów, moich wrogów, tylko nie mnie, a jak mnie dotkniesz to bądz przeklety" ...

To jest dobry cytat, ale dlaczego coraz więcej i więcej osób czuje się "dotkniętych"? Ja wiem że nikt nie jest święty ale widzę, że wszędzie tam gdzie jest szczera chęć współpracy i dobry humor a nie chęć testowania czy też prowokowania partnerów, przetykana dodatkowo nadmiernym pragnieniem sukcesu, można osiągnąć jakiś kompromis i żyć w zgodzie.

Old Post 04-06-2004 12:52
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
To jest dobry cytat, ale dlaczego coraz więcej i więcej osób czuje się "dotkniętych"? Ja wiem że nikt nie jest święty ale widzę, że wszędzie tam gdzie jest szczera chęć współpracy i dobry humor a nie chęć testowania czy też prowokowania partnerów, przetykana dodatkowo nadmiernym pragnieniem sukcesu, można osiągnąć jakiś kompromis i żyć w zgodzie.

pójdziemy do mnie?

Old Post 04-06-2004 13:01
dżery
Elite (Fiend)

quote:
pójdziemy do mnie?

Hmmm... Czy ja wiem? Jak pamiętam to już kiedyś pewien pan prowokował Cię w temacie "zły dotyk" (bo dotykaniu była mowa), nie pamiętam niestety czy udało mu się udowodnić Tobie winę

Old Post 04-06-2004 13:31
Radzioo(PL)
Guest

quote:
pójdziemy do mnie?

Uważajcie na niego, mój pies do tej pory na widok lamy chowa się pod ławę

Old Post 04-06-2004 13:35
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

chciałeś chyba powiedzieć zmanipulowany, bo gdyby nie daj Boże wypunktowano by Ciebie, rzuciłbyś hasło że to była podpucha

Edytowane przez Jaro(PL) dnia 04-06-2004 o godz. 14:17

Old Post 04-06-2004 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Kwestia przyzwyczajenia. Można też zrobić ankietę czy zbanować Jarowi konto na forum

a mogę sam zrobić tę ankietę
dobrze jest strzelać do swoich, a jeszcze lepiej do siebie samego

Old Post 04-06-2004 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
bardzo chętnie założę taki topic

prywatę to sobie odstawiajcie na GG

Old Post 04-06-2004 13:39
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

dzięki , wreszcie ktoś mnie dostrzegł

Old Post 04-06-2004 13:40
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

a może coś takiego
" bo choćbym stąpał cienistą dolina
zła się nie ulęknę"

Old Post 04-06-2004 13:43
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Uważajcie na niego, mój pies do tej pory na widok lamy chowa się pod ławę

Old Post 04-06-2004 13:45
~sfora~ ABU
Guest

Thumbs up Re: Deja vu

quote:
Napisane oryginalnie przez ssklak
Witam.
Gram w BHD od kilku dobrych miesięcy, więc śledzę to co się dzieje wokół tej gry w miarę moich skromnych możliwości czasowych. Również od kilku miesięcy śledzę co się dzieje na forum i co się dzieje wokół strony fpp, która jest w moim przekonaniu jedynym wiarygodnym i w miarę profesjonalnie prowadzonym źródłem informacji na temat tej gry. Nie jestem zagorzałym fanatykiem gry, raczej traktuje to jako uzupełnienie kultowej dla mnie (pewnie dlatego że darmowej) Enemy Teritory. Również nie jestem osobą, która lubi rozpisywać się na jakiś temat (po przygodzie z nieistniejącym już czasopismem o tematyce gier jestem raczej typem aktywnego czytelnika ), ale ostatnie (i nie tylko ostatnie) wydarzenia zmusiły mnie do zabrania głosu w temacie sceny BHD. Mam nadzieję, że nikt nie będzie zmuszał mnie (a wiem, że jest to tu modne) do polemiki na poruszony przeze mnie temat, ale proszę o potraktowanie mojej wypowiedzi jako głos osoby, która nie raz już była świadkiem podobnych ekscesów, na różnych scenach, różnych gier.
Więc do rzeczy:
Jak widzicie pozwoliłem sobie na umieszczenie ankiety ze znamiennym dla mnie pytaniem. Kto przyczynił się do rozwoju sceny BHD.
Od jakiegoś czasu wszyscy jak jeden mąż, krytykują tu tmata alias Tomek (jednego z bohaterów mojej ankiety), ale przypominam sobie, że jeszcze nie tak dawno krytykowano tu osobę Miłego (kolejny bohater mojej ankiety). Są również inni bohaterowie tej ankiety, ale o nich później.
Co łączy wszystkie osoby i co mam do powiedzenia w tej sprawie ?
Tomek i Miły to osoby, które moim zdaniem zrobiły najwięcej dobrego dla polskiej sceny BHD. Pierwszy z niczego zorganizował ligę, dzięki czemu klany mogły się rozwijać, a drugi udostępnił i doprowadził do perfekcji miejsce spotkań większości polskich graczy BHD. Tyle krytyki ile spadło na te dwie osoby, wydaje mi się, że nikt by nie zniósł, a oni mimo wszystko robili to, co dla sceny BHD było najwłaściwsze. Dlaczego o tym mówię ? Jak już wspomniałem, grałem w wiele gier i zawsze widziałem to samo. Jak ktoś chce coś dla sceny zrobić i nie daj boże się mu to uda, to odzywa się wówczas to nasze narodowe przysłowie (ktoś już tu o tym wspominał), że jak chcesz sobie znaleźć wrogów to osiągnij sukces. Moim zdaniem te osoby osiągnęły sukces w tym, co robiły, a to, co się działo i dzieje przypomina mi jak żywo jakąś komedie. Z tego, co zauważyłem, to co by nie napisał kiedyś Miły teraz Tomek to zawsze spotka się to z krytyką minimum 20 niezadowolonych i dlatego podziwiam ich za to, że pomimo tylu (czasami poniżej wszelkich przyjętych norm dyskusji), wypowiedzi podejmują/li temat i przedstawiają/li swoje racje.(tu mała podpowiedz dla Tomka: niepotrzebnie czasami wdajesz się w dyskusje z osobami, których i tak nie przekonasz,a którym zawistnie zależy tylko na ośmieszeniu Twojej osoby. Nie odbierz tego jako krytykę, i proszę nie odpowiadaj na ten post jak na post oponenta, których z tego co widzę masz bardzo wielu, ja na pewno do nich nie należę, ale naprawdę czasami warto sobie odpuścić nawet mając racje dla dobra sprawy. Jeżeli mogę Ci cos doradzić to bierz przykład z Miłego, bądź Zonka. Ktoś z nich coś napisze( w moim odczuciu przeważnie słusznie) i tyle. Nie wdają się w dalsze dyskusje, a Ty natomiast, mimo że masz w wielu przypadkach racje, to wdajesz się niepotrzebnie w słowne przepychanki z kilkunastoma osobami jednoczesnie. Przemyśl to i jeszcze raz proszę nie odbieraj tego jako ataku na siebie, bo gdybym mógł to chętnie uścisnąłbym Ci dłoń)
Kolejną osobą z mojej ankiety jest Zonk. Z tego co wiem chwilowo jest nieobecny, a szkoda. W moim odczuciu jest to osoba, która w bardzo umiejętny sposób łagodziła wszelkie forumowe spory i na pewno nie dopuściłby do sytuacji, do której niestety dopuścił Tomek. Mam tu na myśli wulgarny styl niektórych postujących i czasami wykraczający poza wszelkie przyjęte normy poziom prezentowanej dyskusji. Niestety Tomku z różnych (czasem niezależnych od Ciebie) powodów nie poradziłeś sobie z funkcją moderatora i moim zdaniem powinieneś był skupić się tylko na administrowaniu ligi (to moim zdaniem wychodziło Ci naprawdę dobrze i co najważniejsze nie bałeś się podejmować decyzji niekorzystnych dla Twojego własnego klanu, co dla mnie jest godne najwyższego uznania), a zarządzanie forum pozostawić komuś innemu. Wiec jeszcze raz zwrócę się bezpośrednio do Ciebie. Daj sobie spokój z moderowaniem forum, które Ci niestety nie wychodzi (to nie tylko moje zdanie, a topik „moderator rezerwowy” z wielu niesłusznych, które Cię krytykowały moim zdaniem jest jak najbardziej słuszny) i zajmij się liga, która zorganizowałeś i którą rządziłeś perfekcyjnie.
Tak więc, jak już wspomniałem, szkoda że Zonka nie ma, bo był on niewątpliwie jedna z TRZECH osób, dzięki którym scena BHD w Polsce była tak zauważalna.
Jako czwartą osobę w ankiecie umieściłem postać Yogasa. Umieściłem go trochę przekornie, a trochę z uwagi na jego zasługi. Niewątpliwie jest to założyciel, moim zdaniem, najlepszego klanu w Polsce i nie ma tu nic do rzeczy to, że w Polsce nigdy nie pokonali PFT. Jako niezły obserwator nie skupiałem się jedynie na polskiej scenie, ale obserwowałem również scenę światową i moim zdaniem to, co SLS zrobiło w lidze CB zasługuje na najwyższe uznanie. Gdy na serwerach Novalogic rozmawiałem z moimi zagranicznymi kolegami, to bardzo szybko na hasło SLS, odpowiadali mi, że mamy w Polsce naprawdę mocny klan, natomiast o ich pogromcach w Polsce nic nie słyszeli. Yogas założył klan, który jest w europie rozpoznawalny i dlatego należą mu się za to wielkie brawa. Ale napisałem również, że umieściłem go w ankiecie troszkę przewrotnie, Dlaczego? Wydaje mi się, że troszkę z wypowiedziami na tym forum się ten kolega zagalopował i pewne jego wypowiedzi nie leżą w granicach ogólnie przyjętych zasad „dobrego smaku”, no i co ważniejsze doprowadził do rozbicia do tej pory prężnej sceny BHD. Takie mam odczucia, a mam je dlatego, ponieważ kiedyś jedną z moich ulubionych gier sieciowych obrzydził mi podobny do niego człowiek. Przepraszam, że zanudzę Was tamtą historia, ale jest ona jak żywcem przeniesiona tu. Tam też były osoby, które coś da sceny robiły, i tam tez znalazł się niestety osobnik, który pod hasłami normalności, znalazł sojuszników i to wszystko zepsuł. Zepsuł, obiecywał że będzie lepiej, a tak naprawdę doprowadził do totalnej destrukcji ówczesnej sceny gry. Doprowadził do tego, że osoby aktywnie budujące scenę się on niej odwróciły i nie było już ani ligi ani serwerów, ani klanów. Mam nadzieję, że tamta sytuacja się tu nie powtórzy i że Yogas nie okaże się tym samym destruktorem. Choć zaszło to już bardzo daleko i wydaje mi się, że odwrotu ze ścieżki wskazanej przez Yogasa już nie ma, to życzę sobie być złym wróżbitą.

Przepraszam, że było tak długo (naczelny zawsze powtarzał mi abym nie pisał tak długich tekstów, i pewnie dlatego że nie posłuchałem naszego pisma już nie ma ), ale mam nadzieje, że wszyscy zrozumieli moje przesłanie.

Pozdrawiam i bez odbioru.

Szczególne pozdrowienia dla zaglądających czasami na ET

Mądre ślowa, sam chętnie bym miłemy, zonkowi i tomkowi uścisnął rękę. Z Yogasem to inna sprawa (i tu go z góry przepraszam za to co napisze) a więc Yogasowi chętnie dał bym w gębę za zachowanie na forum (nie ma na to szans, ale to szczegół). Pozatym nic do nigo nie mam i wiem o tym że jest dobrym i doświadczonym graczem. Sam troche czasu siedzę w BHD (w sensie że wiem o graczach dużo) i nie mam problemu z napisaniem tego że przyczynił się do rozwoju BHD ale w inny sposób niż np. miły. Dzięki temu że SLS jest dobrym klanem i milo się gra z i przeciw graczom z SLS każdy może podnieść swoje umiejętnośc w tak wręcz doborowym towarzystwie. Miły jest osobą która zdecydowanie najwięcej zrobiła dla sceny BHD w polsce. Server którym się zajmuje jest bardzo dobry a nikt mu nie płaci za użeranie się z graczami (chyba). Tomkowi nalezą się gratulacje za nerwy, wytrzymał ataki Yogasa i wielu innych, stwożył ligę i ją dobrze prowadził, i prowadził będzie (mam nadzieję)A zonk... on poprostu jest...

Tyle wywodów na ten temat. Wiem że zaraz zostane zaatakowany przez Yogasa za to co napisałem ale to też moja wina.

Old Post 04-06-2004 13:48
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Deja vu

quote:
Napisane oryginalnie przez ~sfora~ ABU
(...)Sam troche czasu siedzę w BHD (w sensie że wiem o graczach dużo(...)

Za to o forum chyba mniej bo zacytowałeś całą DŁUGĄ wypowiedź ssklaka. Na przyszłość prośba żebyś tego nie robił.

Old Post 04-06-2004 13:54
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Re: Deja vu

quote:
Za to o forum chyba mniej bo zacytowałeś całą DŁUGĄ wypowiedź ssklaka. Na przyszłość prośba żebyś tego nie robił.

a ja mu chciałem podziękować , bo bold lepiej mi się czyta

Old Post 04-06-2004 13:57
~sfora~ ABU
Guest

Re: Re: Re: Re: Deja vu

quote:
a ja mu chciałem podziękować , bo bold lepiej mi się czyta

Polecam sie na przyszłość

Old Post 04-06-2004 14:11
Jaro(PL)
Goldmember

SELFEDIT

Old Post 04-06-2004 14:14
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
SELFEDIT

Old Post 04-06-2004 14:23
Cierń
Combat (Death Knight)

Z pixcomem, sprawa była troszeczke inna. To był klasyczny przykład tzw. "moralności pani Dulskiej". Oczywiście troszeczke "wypusciłem" pixcomów, aby napisali to co napisali i aby zrobili to z oburzeniem z jakim to zrobili. Kto miał to zrozumieć i przede wszystkim CHCIAŁ to zrozumieć, to zrozumiał. Pozostali, etatowi juz krytycy zrozumieli to na swój sposób, ale to mnie ani nie zdziwiło , ani nie zmartwiło. Przyzwyczaiłem sie juz do tego że chocbym w jakiejś sprawie miał racje w 99% a mylił sie w 1% to oni i tak nie zauważą tych 99%, ale zwasze zwróca uwage na ten 1%...

Jasne tomku ty masz zapewne zawsze racje ,dziwna rzecza natomiast jest ,że poparcie masz jedynie ze swojej strony i Pana Klaka ,który swoja wiedze na temat polskiej sceny bhd czerpie jedynie na podstawie bzdurnych topiców(nie wszystkich ,lecz wiekszosci z tego co widze) jakie tu na forum sa umieszczane.Co do wypuszczenia pixcomów moge powiedziec jedno;to byla jedyna riposta z naszej strony na bledne zazuty ,którymi operowales ,a byla na tyle skuteczna ,ze straciles poparcie nawet w swoim klanie(przypomne ,ze posty na PLK byly wykasowane z 2 powodów :po pierwsze dlatego aby zakonczyc ten bezsensowny spór a po drugie dlatego ,ze z hanbiles dobre imie swojego bylego klanu),gdy zaczales podpierac sie żalosnymi i kompromitujacymi cie argumentami(z jednej strony ciesze sie ,ze te wypowiedzi zostaly wykasowane ,gdyz zakonczono tym samym spór,lecz z drugiej strony moze te wypowiedzi troche by rozjaśnily w gówkach niektórym jaką osoba naprawde jesteś).Przypomne ,ze inna sprawa jest traktowanie tomka w tych dyskusjach jako administratora ligi a inna jako osoby uczestniczacej w tych rozgrywkach.Jako administrator ligi wg mnie sprawdziles sie w 60% ,gdyż rozkreciles ta cala maszynke w formie rozgrywek ,lecz jak cos sie zaczyna to nalezy to konczyc,zachowujac przy tym obiektywna ocene sytuacji(której tobie w niektórych sprawach zabraklo niestety).Konczac moja wypowiedz powiem ,ze zgadzam sie w 100% z stwierdzeniem Jerry'ego,że tomek z topicu na topic (które rozkrecal bezpodstawnie oskarzajac wszystkich i szukajac odpowiedzi na rzeczy ,na które nie bylo odpowiedzi bo zwyczajnie nie istnialy) tracil w oczach przeciwników jak i mu bliskich,staral sie bardzo o to i trzeba przyznac : udało mu sie to ,brawo tomku.Przejscie w stan modernizatora rezerwowego bylo sluszne ,mysle ,ze liga równiez potrzebuje swiezej krwi i osób kompetentnych ,które mogły by dokończyć cała zabawe (bo przeciez po to sie gra ,dla zabawy,nie po to aby rozwijac swoje demagogie na forum ,szukajac przy tym sprawiedliwosci,poparcia i pocieszenia za poniesiona kleske)bez niepotrzebnych niesnasek.Żyj zdrów tomku w swoim domku i zajmij sie gra ,bo gracz z ciebie dobry ,lecz chimeryczny.Zdanie a propos ankiety zachowam dla siebie choc zapewne wiadomym jest ,której osoby nie zaznacze .Pozdrawiam wszystkich grajacych- niegderajacych.

Old Post 04-06-2004 15:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cierń Znajdź więcej post'ów przez  Cierń Dodaj Cierń do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cierń prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

ciekawe kiedy sie pojawi ten "ssklak"?

chociaz moze on caly czas jest.... moze to taka zagrywka jak z wchodzeniem pod "innym nick;iem" na most "podgladanie" jak inni graja... czy aby napewno czysto

SSKLAK!! POKAZ SIE!!

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 04-06-2004 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

Exclamation

A MOŻE BYŚCIE WSZYSCY ZACZELI DYSKUSJE CO DALEJ BO CHYBA JUŻ STARCZY TEGO GRZEBANIA W PRZESZŁOŚCI.

Old Post 04-06-2004 20:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez boski *PL*
ciekawe kiedy sie pojawi ten "ssklak"?

chociaz moze on caly czas jest.... moze to taka zagrywka jak z wchodzeniem pod "innym nick;iem" na most "podgladanie" jak inni graja... czy aby napewno czysto

SSKLAK!! POKAZ SIE!!

"LOOOOL"

Old Post 04-06-2004 21:29
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:33.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions