Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > PSBHD to nowa liga ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez VAV
Ano słysze tylko musze odpalić programik żeby zobaczyć z której strony do mnie mówią

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-06-2004 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Tomku co do twojego "prawa własności" do ligi to chciałem ci przypomnieć że sam fakt stwożenia czegoś nie czyni cię właścicielem (patrz np:umowa o dzieło) ty zrobiłeś coś dla ogułu (no chyba że wyłącznie dla siebie) więc oguł jako adresat jest właścicielem, ty tylko przez pewien czas byłeś dzirżycielem i to jak sie okazało naraziłeś własne dzieło na uszczerbek

Nikt mnie nie zatrudnił do stworzenia ligi(umowa o dzieło). Wręcz przeciwnie. Wielu odradzało i wysmiewało ten pomysł. Oprócz tego że jestem jej autorem są również inne powody dla których nie jest właścicielem.
Pierwszy. Klany w lidze sie zmieniały i to ja decydowałem kto ma grać a kto nie, więc określenie ogółu nie jest mozliwe bo równie dobrze do 4 sesji mogłu przystapic inne klany niz do sesji pierwszej.
Drugi.
Liga została zawieszona ale nie zamknieta. Ja jako właściciel tej ligi dalej, pomimo drobnych przeszkód, realizuje cel jaki załozyłem sobie na samym początku jej powstania. Nie będe zdradzał oczywiście szczegółow tego przedsiewzięcia, ale juz w samym zamyśle nie miało ono zakończyć sie na BHD czy też na rozgrywkach jednej tylko gry.

Old Post 08-06-2004 21:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
Zgadza się, wyproszono nas, boss się odpodobał ale sama zabawa była "w dechę" i bawimy się dalej bez niego. Na wielu okolicznych podwórkach bawią się podobnie to i my chcemy. Dla świętego spokoju poszliśmy do własnej piaskownicy, jeszcze trochę rzucamy się piachem i coś tam krzyczymy do siebie ale ogólnie idzie ku dobremu w naszej piaskownicy.

I chwała Wam za to. Tylko jeszcze gdyby nie te skradzione wiaderka...

Old Post 08-06-2004 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
I chwała Wam za to. Tylko jeszcze gdyby nie te skradzione wiaderka...

Och, wiaderek nie musielismy kraść bo przecież zabawki mieliśmy własne (vide wcześniejsza Twa wypowiedź). Krzyczysz na nas tylko zebyśmy przestali się bawić w zabawę co to ją wymyśliłeś. Pamiętaj jednak że to jest zabawa grupowa a nie single player i tak przynajmniej w jednej piaskownicy jest wesoło.

Old Post 08-06-2004 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

Czy to wam czegoś nie przypomina
"Moja liiiiiiiiiiiiiiiiga "

Old Post 08-06-2004 21:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Och, wiaderek nie musielismy kraść bo przecież zabawki mieliśmy własne (vide wcześniejsza Twa wypowiedź). Krzyczysz na nas tylko zebyśmy przestali się bawić w zabawę co to ją wymyśliłeś. Pamiętaj jednak że to jest zabawa grupowa a nie single player i tak przynajmniej w jednej piaskownicy jest wesoło.

Racja, ale ja jestem autorem instukcji obsługi do wiaderek. Czyżbyście nie potrafili stworzyć własnej ?

Old Post 08-06-2004 21:27
VAV
Combat (Death Knight)

No to smacznej rybki Tomaszu muszę się troche zkimać papa

Old Post 08-06-2004 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VAV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VAV Znajdź więcej post'ów przez  VAV Dodaj VAV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VAV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Czy to wam czegoś nie przypomina
"Moja liiiiiiiiiiiiiiiiga "

Pisząc Wam do kogo sie odwołujesz? Jeżeli nie umiesz prowadzic normalnej dyskusji na argumenty bo takowe Ci sie skończyły to daj porozmawiać tym którzy takowe mają. Styl który próbujesz tu wprowadzić już przerabialiśmy i nie wyszło z tego nic dobrego. Więc zamilcz z łaski swojej.

Old Post 08-06-2004 21:29
tmat
Elite (Fiend)

quote:
No to smacznej rybki Tomaszu muszę się troche zkimać papa

Dziekuje i życze miłych snów.

Old Post 08-06-2004 21:30
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Racja, ale ja jestem autorem instukcji obsługi do wiaderek. Czyżbyście nie potrafili stworzyć własnej ?

Dziś dzieci są bardzo domyślne, dasz takiemu wiaderko i od razu wie jak używać. Ktoś z boku może się dziwić: "ależ moja instrukcja, to niemożliwe żeby ktoś sam również wymyślił to co ja spisałem". Każde wiaderko jest mniej więcej takie samo, może mieć inny kolor, kształt ale to jest wiaderko i trudno tutaj stworzyć coś nowego, czego nie wymyśliłby ktoś obok. Nie można zatem uważać, że dane wiaderko jest jedyne w okolicy i jeśli ktoś inny ma też wiaderko to zaraz musiał je ukraść.

Old Post 08-06-2004 21:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VAV
Combat (Death Knight)

quote:
Pisząc Wam do kogo sie odwołujesz? Jeżeli nie umiesz prowadzic normalnej dyskusji na argumenty bo takowe Ci sie skończyły to daj porozmawiać tym którzy takowe mają. Styl który próbujesz tu wprowadzić już przerabialiśmy i nie wyszło z tego nic dobrego. Więc zamilcz z łaski swojej.

Pisząc "wam" pisze do ogółu który w poprzedniej swojej wypowiedzi źle zinterpretowałeś i jak widać masz gdzieś. poza tym nie jest to brak argumentów a jedynie brak siły na dyskusje z panem narcyzem-demagogiem Tomaszem który nie dostrzega innych argumentów oprucz swoich własnych

Old Post 08-06-2004 21:40
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Dziś dzieci są bardzo domyślne, dasz takiemu wiaderko i od razu wie jak używać. Ktoś z boku może się dziwić: "ależ moja instrukcja, to niemożliwe żeby ktoś sam również wymyślił to co ja spisałem". Każde wiaderko jest mniej więcej takie samo, może mieć inny kolor, kształt ale to jest wiaderko i trudno tutaj stworzyć coś nowego, czego nie wymyśliłby ktoś obok. Nie można zatem uważać, że dane wiaderko jest jedyne w okolicy i jeśli ktoś inny ma też wiaderko to zaraz musiał je ukraść.

Zgadza sie. I dlatego prosiłem aby nie kontynuować zabawy wiaderkiem którym bawia sie inne dzieci i aby nie wyrywac im z rąk ich wiaderka, ale aby wziąść własne wiaderko i bawić sie od nowa własnym na wzór i podobieństwo wiaderka, którym zabawe kontynuuja inne dzieci.

Old Post 08-06-2004 21:49
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Pisząc "wam" pisze do ogółu który w poprzedniej swojej wypowiedzi źle zinterpretowałeś i jak widać masz gdzieś. poza tym nie jest to brak argumentów a jedynie brak siły na dyskusje z panem narcyzem-demagogiem Tomaszem który nie dostrzega innych argumentów oprucz swoich własnych

Myslisz sie, bo bardzo aktywnie analizuje argumenty oponentów i o czym juz mówiłem, jeżeli są słuszne przyznaje im racje, ponieważ od zawsze wychodze z założenia że nie ma ludzi nieomylnych. Ty natomiast w dalszym ciągu próbujesz narzucić styl rozmowy na którym juz sparzyliśmy się wszyscy.

Old Post 08-06-2004 21:52
VAV
Combat (Death Knight)

quote:

Czyżby chodziło ci o styl nastu ankiet ?

Old Post 08-06-2004 21:55
Yogas
Elite (Fiend)

Ok. Żeby zakończyć twoje wywody na ten temat, podam parę gorących informacji, które z pewnością zainteresują szerszą grupe tego forum.

Dziś admini klanów mieli okazje sie spotkać i porozmawiać , nad nową ligą o dźwięcznej nazwie Polska Strefa BHD. Adminami ligi są admini klanów biorących w niej udział. Wg naszych ustaleń, rozgrywki zostaną zorganizowane od początku, a składać się będą z czterech sesji(TDM, TKOTH, A&D, CTF). Regulamin w najbliższym czasie bedzie na stronie PSBHD(jest ona w przygotowaniu) To jest narazie ogólna informacja, reszte znajdziecie na stronie jak już będzie gotowa

Ciekawi mnie jednak fakt, dlaczego tak kurczowo trzymasz się PLK, jak nikt z nas tam sie nie chciał? Może jako jedyny admin, który rozmawiał z Cenegą miałeś, lub bedziesz miał z tego jakieś profity? Bo to, że wymyśliłeś lige, to też lekka ściema.Ligi klanowe istnieją tak długo, jak długo jest internet i gry sieciowe. Wg tego co piszesz, to ty ukradłeś pomysł innym, czyli jesteś złodziej. Nie odpowiedziałeś jeszcze na pytanie; masz licencje, czy patent na lige PLK? Pytam tylko z ciekawości.

W twoim regulaminie PLK cały czas pisałeś "Admini LIGI"

np.

2. Termin, do którego można przysyłać zgłoszenia, jest każdorazowo ogłaszany przez Adminów Ligi.

5. Nazwa klanu i tag klanowy podlegają kontroli Adminów Ligi.

itd...

Ciekawe, kim byli admini ligi, jak sam mówisz o sobie, że tylko ty byłeś adminem. Chyba, że was bylo dwóch

Old Post 08-06-2004 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Czyżby chodziło ci o styl nastu ankiet ?

Styl ankiet był zapożyczony. Od kogo, powinieneś sie tego domyśleć.

Old Post 08-06-2004 21:57
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Zgadza sie. I dlatego prosiłem aby nie kontynuować zabawy wiaderkiem którym bawia sie inne dzieci i aby nie wyrywac im z rąk ich wiaderka, ale aby wziąść własne wiaderko i bawić sie od nowa własnym na wzór i podobieństwo wiaderka, którym zabawe kontynuuja inne dzieci.

Ależ skąd, przecież wiadomo już od początku tej historii, że każdy ma swoje zabawki, a przynajmniej przyszli do Twojej piaskownicy już ze swoimi i z tymi wyszli. Chodzi o wzór zabawy, tego nie wyrywamy bo przecież dalej możesz się bawić w swojej fajnej piaskownicy; to tak jak w berka czy w chowanego, kilka grup może się bawić jednocześnie i nikt nikomu nie powinien przeszkadzać, chyba że szukają zaczepki. Można powiedzieć, kto na tym podwórku pierwszy rozpoczął zabawę ale raczej nie powinien odmawiać prawa do popularnej, bądź co bądź, zabawy innym, szczególnie w sytuacji gdy na większości podwórek dzieci bawią się w tę zabawę już od bardzo dawna. Podwórko jest zacofane ale możemy czerpać dobre wzorce z innych.

Old Post 08-06-2004 21:59
VAV
Combat (Death Knight)

quote:
Myslisz sie, bo bardzo aktywnie analizuje argumenty oponentów i o czym juz mówiłem, jeżeli są słuszne przyznaje im racje, ponieważ od zawsze wychodze z założenia że nie ma ludzi nieomylnych. Ty natomiast w dalszym ciągu próbujesz narzucić styl rozmowy na którym juz sparzyliśmy się wszyscy.

Hmm albo mnie pamieć zawodzi albo jeszcze nikomu nie przyznałeś racji idąc dalej kłuci się to z twoją drugą tezą bo jakże może nie być ludzi nieomylnych skoro ty po swojej dogłębnej analizie nie przyznałeś nikomu racji

tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
Ok. Żeby zakończyć twoje wywody na ten temat, podam parę gorących informacji, które z pewnością zainteresują szerszą grupe tego forum.

Dziś admini klanów mieli okazje sie spotkać i porozmawiać , nad nową ligą o dźwięcznej nazwie Polska Strefa BHD. Adminami ligi są admini klanów biorących w niej udział. Wg naszych ustaleń, rozgrywki zostaną zorganizowane od początku, a składać się będą z czterech sesji(TDM, TKOTH, A&D, CTF). Regulamin w najbliższym czasie bedzie na stronie PSBHD(jest ona w przygotowaniu) To jest narazie ogólna informacja, reszte znajdziecie na stronie jak już będzie gotowa

Gratuluje i będe trzymał kciuki aby wszystko wypaliło.

tmat
Elite (Fiend)

quote:
Hmm albo mnie pamieć zawodzi albo jeszcze nikomu nie przyznałeś racji idąc dalej kłuci się to z twoją drugą tezą bo jakże może nie być ludzi nieomylnych skoro ty po swojej dogłębnej analizie nie przyznałeś nikomu racji

Przeanalizuj dwa ostatnie posty. Mój który zaczynam od słów "zgadza się" i kolejny zaczynający się od "ależ skąd"

Old Post 08-06-2004 22:01
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Gratuluje i będe trzymał kciuki aby wszystko wypaliło.

Nie dziękuje, żeby nie zapeszyć.

Old Post 08-06-2004 22:05
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Przeanalizuj dwa ostatnie posty. Mój który zaczynam od słów "zgadza się" i kolejny zaczynający się od "ależ skąd"

analiza to zbyt mało, niech zrobi egzegezę i wysublimuje czystą treść pozbawioną podpuchy i czytingu

Old Post 08-06-2004 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Ależ skąd, przecież wiadomo już od początku tej historii, że każdy ma swoje zabawki, a przynajmniej przyszli do Twojej piaskownicy już ze swoimi i z tymi wyszli. Chodzi o wzór zabawy, tego nie wyrywamy bo przecież dalej możesz się bawić w swojej fajnej piaskownicy; to tak jak w berka czy w chowanego, kilka grup może się bawić jednocześnie i nikt nikomu nie powinien przeszkadzać, chyba że szukają zaczepki. Można powiedzieć, kto na tym podwórku pierwszy rozpoczął zabawę ale raczej nie powinien odmawiać prawa do popularnej, bądź co bądź, zabawy innym, szczególnie w sytuacji gdy na większości podwórek dzieci bawią się w tę zabawę już od bardzo dawna. Podwórko jest zacofane ale możemy czerpać dobre wzorce z innych.

No tak . Ale ja przecież nie mam nic przeciwko PSBHD czy też innym rozgrywką na scenie BHD czy innej, wręcz przeciwnie jestem jak najbardziej za, a jedynie proszę o trzymanie rąk z dala od mojego autorskiego pomysłu jakim jest PLK, ponieważ ten pomysł kontynuuję. I powtarzam że PLK w swym zamyśle jest czymś więcej niz rozgrywką w jednej z gier i wiem że chwilowe jej problemy nie przeszkodzą w końcowym sukcesie tego przedsiewzięcia. To wszystko. Kiedyś PLK(zwróc uwage na samą nazwę) będzie czymś w rodzaju CB i do tego będę dążył bez względu na chwilowe kłopoty.

Old Post 08-06-2004 22:07
dżery
Elite (Fiend)

Ja uciekam spać, widzę że Jaro w końcu się przałamał do pisania a VAV też spać pójść nie mógł. Miło naprawdę się rozmawiało, sam nie wiem dlaczego to uwielbiam; chyba mogło by mi tu kogoś na boardzie brakować jednak, gdyby admin okazał się surowy. Żegnam i pewno do jutra w tych samych piaskownicach

Old Post 08-06-2004 22:10
VAV
Combat (Death Knight)

quote:

Nom napisałeś "zgadza się" po czym ponowniw powruciłeś do swojej poprzedniej argumentacji

Old Post 08-06-2004 22:12
Jaro(PL)
Goldmember

życzymy powodzenia, wdech wydech, liga wymaga chęci współpracy a nie jątrzenia, wdech wydech, bo narazie w związku z chwilowymi trudnościami to będzie Polska Liga Botów

Old Post 08-06-2004 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Nom napisałeś "zgadza się" po czym ponowniw powruciłeś do swojej poprzedniej argumentacji

Więc przeczytaj kolejny mój post.

Old Post 08-06-2004 22:13
VAV
Combat (Death Knight)

Żekł bym nieomylnej argumentacji

Old Post 08-06-2004 22:14
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
życzymy powodzenia, wdech wydech, liga wymaga chęci współpracy a nie jątrzenia, wdech wydech, bo narazie w związku z chwilowymi trudnościami to będzie Polska Liga Botów

Podobne wypowiedzi słyszałem w pazdzierniku ubiegłego roku.

Old Post 08-06-2004 22:14
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Podobne wypowiedzi słyszałem w pazdzierniku ubiegłego roku.

trzeba się było słuchać

Old Post 08-06-2004 22:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:23.    Strony (5): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions