quote: Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
No widzisz..... rozgryzłeś mnie momentalnie.
Co do Twojego pierwszego zdania. Czy ja gdzieś (gdziekolwiek) napisałem że to co mówią inni ma być wykładnią wg której masz postępować ? Napisałem tylko abyś zaczął uważnie czytać bo nie rozumiesz co do Ciebie piszą (co ponownie udowodniłeś w tym poście).
Interpretacja słowa pisanego zależy zarówno od intencji piszącego jak i czytającego. Patrz . akty prawne, ustawy itp.
quote: Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wielokrotnie na tym boardzie przelewały się tu dziesiątki przykładów Twojej arogancji, głupoty i mylnym mniemaniu wyższości nad innymi a Ty wszystkie te argumenty zepchnąłeś w stylu "deszcz pada". Dlatego ponowne wytaczanie argumentów nie ma sensu ponieważ przy Twojej przypadłości lepiej Ci ustąpić (tak zrobi każda inteligenta i szanująca się osoba).
Kolejne ogólnikowe stwierdzenie. Wybacz ale większośc tych postów nie była poparta faktami, a stwierdzenia nie poparte faktami zawsze pozostają tylko stwierdzeniami. To że było tu kilka nieprzychylnych mi tekstów świadzczy tylko o tym że było kilka osób którym nie odpowiadał mój sposób pisania bądz nie odpowiadały im moje argumenty. To chyba normalne. Nie zawsze jest tak że wszyscy sie ze wszystkimi zgadzają. A jeżeli masz na myśli wulgaryzmy Yogasa to rzeczywiście wolałem uznać że to "pada deszcz" niż zniżać sie do jego poziomu dyskusji.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|