Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > gdzie sie wszyscy podziali?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

Witam.

Mnie osobiście zniechęciło demo JO. Mając procka AMD 1800 +,
Ram 768 MB i grafike Nvidia 5900 XT 256 MB strasznie mi muliło i dosłownie grać się nie dało, nie wiem w czym tkwił problem, ale słyszałem coś o problemach gry JO na komputery z prockiem AMD, nie wiem ile w tym prawdy bo szczerze to nawet nie szukałem nic na forum. Natomiast gra FarCry chodzi jak burza i jak narazie wole pograc w ta druga.

Pozdrawiam

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 27-07-2004 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Kupujac dzis wypasona karte graficzna za 2000 zlotych, ktos za 6 miesiecy kupi za 1000, normalna sprawa cos sie starzeje to tanieje.

Dlatego, przez najbliższe pół roku zostaniemy przy dobrym, starym BHD

Old Post 27-07-2004 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witam.

Mnie osobiście zniechęciło demo JO. Mając procka AMD 1800 +,
Ram 768 MB i grafike Nvidia 5900 XT 256 MB strasznie mi muliło i dosłownie grać się nie dało, nie wiem w czym tkwił problem, ale słyszałem coś o problemach gry JO na komputery z prockiem AMD, nie wiem ile w tym prawdy bo szczerze to nawet nie szukałem nic na forum. Natomiast gra FarCry chodzi jak burza i jak narazie wole pograc w ta druga.

Pozdrawiam

Jak już Ci Tommy wspominałem na oficjalnym forum novalogic ludzie z procesorami AMD i to 64 bitowymi z Gforcami 6800 i 1 GB ramu mają problemy z grą. Niestety AMDkowcy muszą poczekac na patcha do gry (co świadczy o pośpiechu producenta albo olaniu świata AMD) aczkolwiek sama gra jest warta grzechu, poprę to przykładem.
Niedalej jak wczoraj grałem na serwerze Normandy 1944 PR gdzie odchodziła ostra jazda a jedna z map to prawdziwy majstersztyk - nie ma tam miejsca na bhdowy DM z M60 w ręku, był regularny ostrzał z obu stron (jedna strona broniła strefy druga nacierała) także jazda jest niezła.

Old Post 27-07-2004 09:52
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

Ja cierpliwie czekam na Doom'a 3 . Cena angielskiej wersji 179zł Wole wydać kase na Doom'a niż na JO .

Old Post 27-07-2004 12:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
dżery
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano
Ja cierpliwie czekam na Doom'a 3 . Cena angielskiej wersji 179zł Wole wydać kase na Doom'a niż na JO .

A gdzie sprzedają?

Old Post 27-07-2004 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dżery Znajdź więcej post'ów przez  dżery Dodaj dżery do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dżery prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
*|SLS|*K@pitano
Pan i Władca

quote:
Napisane oryginalnie przez dżery
A gdzie sprzedają?

Wersja angielska po "promocyjnej" cenie :
http://www.ultima.pl/index.php?m=ka...d&p_id=2094

i polski shit :
http://www.wirtus.pl/shop/produkt.p...;ProduktID=8978

Old Post 27-07-2004 12:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil *|SLS|*K@pitano Kliknij tutaj by wysłać e-maila do *|SLS|*K@pitano Znajdź więcej post'ów przez  *|SLS|*K@pitano Dodaj *|SLS|*K@pitano do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać *|SLS|*K@pitano prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Jak już Ci Tommy wspominałem na oficjalnym forum novalogic ludzie z procesorami AMD i to 64 bitowymi z Gforcami 6800 i 1 GB ramu mają problemy z grą. Niestety AMDkowcy muszą poczekac na patcha do gry (co świadczy o pośpiechu producenta albo olaniu świata AMD) aczkolwiek sama gra jest warta grzechu, poprę to przykładem.
(...)

jeszcze jeden przykład jak frajerom wcisnąć szajs za kupę szmalu, niestety źle to świadczy o strategi producenta w podejściu do licznej rzeszy klientów

Old Post 27-07-2004 12:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez *|SLS|*K@pitano

Ale do tego trzeba mieć full wypas sprzęt bo gra na normal czy low nie ma sensu. Doom ma nie "zastrzelić" nowatorstwem tylko grafiką. Oczywiście rekomendacja jest z najwyższej półki.

Old Post 27-07-2004 13:16
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
jeszcze jeden przykład jak frajerom wcisnąć szajs za kupę szmalu, niestety źle to świadczy o strategi producenta w podejściu do licznej rzeszy klientów

Nie, to świadczy o silnej konkurencji. Ale trzeba przyznać że jeśli to faktycznie babol to tragedia.

Old Post 27-07-2004 13:17
Rademus
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Niedalej jak wczoraj grałem na serwerze Normandy 1944 PR gdzie odchodziła ostra jazda a jedna z map to prawdziwy majstersztyk - nie ma tam miejsca na bhdowy DM z M60 w ręku, był regularny ostrzał z obu stron (jedna strona broniła strefy druga nacierała) także jazda jest niezła.

To już wiem dlaczego nie kupiłem JO

Old Post 27-07-2004 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Napisane oryginalnie przez Rademus
To już wiem dlaczego nie kupiłem JO

Bo się dużo strzela i M60 do dupy ?

Old Post 27-07-2004 15:27
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Nie, to świadczy o silnej konkurencji. Ale trzeba przyznać że jeśli to faktycznie babol to tragedia.

konkurencji??, jak tak pojmują konkurencję to chyba ta prawdziwa konkurencja wymiecie ich z rynku

Old Post 27-07-2004 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Co wy tu piszecie o DOOM 3, jak wam JO slabo chodzi.

A co do procesorow AMD w czym jest problem nie czytam zachodnich forum ??? Ja jade na pdkreconym bartonie 2500 i wydaje mi sie ze jest wszystko ok (ale moze po patchu bedzie lepiej ).

Old Post 27-07-2004 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

A i jeszcze jedna uwaga co sie rzuca w oczy i jest sprawdzone w JO ,mianowicie gra przycina na 150 osobowych serwerach przy 512 RAM przy 1024 jest juz ok .

Old Post 27-07-2004 16:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rademus
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Bo się dużo strzela i M60 do dupy ?

Jak bys nie wiedział nie biegam od długiego czasu z M60 Za ciężki jest

Old Post 27-07-2004 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rademus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rademus Znajdź więcej post'ów przez  Rademus Dodaj Rademus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rademus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Jak bys nie wiedział nie biegam od długiego czasu z M60 Za ciężki jest

Polubiłem Cię

Old Post 27-07-2004 17:14
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
konkurencji??, jak tak pojmują konkurencję to chyba ta prawdziwa konkurencja wymiecie ich z rynku

Chodziło mi o to że jest tak silna konkurencja że wszyscy spieszą się żeby swój tytuł wydac przed konkurencyjnym, daja mało czasu na betatesty i stąd te babole.

Old Post 27-07-2004 17:15
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Co wy tu piszecie o DOOM 3, jak wam JO slabo chodzi.

A co do procesorow AMD w czym jest problem nie czytam zachodnich forum ??? Ja jade na pdkreconym bartonie 2500 i wydaje mi sie ze jest wszystko ok (ale moze po patchu bedzie lepiej ).

Tak jak pisałem wyżej, na oficjalnym forum niektórzy się skarżą a mają na prawdę silne kompy.

Old Post 27-07-2004 17:17
Rademus
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: DOKONCZENIE!

quote:
Polubiłem Cię

Chyba w Sztumie bede musiał z Tobą pogadać

Old Post 27-07-2004 17:36
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Tak jak pisałem wyżej, na oficjalnym forum niektórzy się skarżą a mają na prawdę silne kompy.

Czyli co z tego wynika jak gra nie chodzi na silnym kompie?

Old Post 27-07-2004 17:37
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Czyli co z tego wynika jak gra nie chodzi na silnym kompie?

Będzie patch ale to na razie jednostki więc to może też inny problem.

Old Post 27-07-2004 18:28
Rademus
Master (Spawn)

quote:
Będzie patch ale to na razie jednostki więc to może też inny problem.

To kupisz mi?

Old Post 27-07-2004 18:56
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

Jedno jest pewne, idą po najmniejszej lini oporu jeśli chodzi o programistów i przy tworzeniu gry nawet nie klikają w zakładkę "zaawansowane" , lepiej kłopot przerzucic na klienta, który "lenistwo" producenta wyrówna z własnej kieszeni, kupując nowy sprzęt. Już jest taka jedna firma , samochodowa, jej motto to "tworzymy z pasją", klientowi zas mówią te modele tak mają. Wszystko w temacie.

Old Post 27-07-2004 20:18
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:37.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions