Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > BHD na necie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (12): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Technicznie rzecz biorąc to nikt tu nie pytał skąd ściągnąć tylko czy rzeczywiście coś takiego istnieje. Forum służy do tego aby wymieniać się poglądami ale i także nowinkami z świata naszej gry. Uwierz mi że gdyby tu pojawił się jakikolwiek link do "zakazanych rzeczy" to natychmiast zostałby usunięty.

czyli na stadion tylko na piechotę

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-08-2004 19:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Moderator forum które jest objete patronatem Cenegi powinien zamykac wszystkie takie dyskusje, a nie jeszcze samemu wspierac dzialania piratow.

Taka mala uwaga techniczna...

od kogoś "patron"musi się dowiedzieć ?, a sam fakt że czegoś takiego jeszcze nie ma ( lub w tym zacofanym kraju nikt jeszcze o tym nie wie) chyba świadczy o tym,że "rynek" nie szaleje za JO?

Old Post 15-08-2004 19:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
od kogoś "patron"musi się dowiedzieć ?, a sam fakt że czegoś takiego jeszcze nie ma ( lub w tym zacofanym kraju nikt jeszcze o tym nie wie) chyba świadczy o tym,że "rynek" nie szaleje za JO?

Gra jest po prostu lepiej skonstruowana niż BHD.

Old Post 15-08-2004 20:10
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
czyli na stadion tylko na piechotę

""

Old Post 15-08-2004 20:11
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

Wink

quote:

I cale szczescie!!!!!!!!!!!!!

Old Post 15-08-2004 21:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HaOs
TOTAL HAOS :D

quote:

jest jest bo pewnego dnia jak sobie gralem na most to SERVER MOST-PL mowil ze jak ktos chce pograc w JO na piracie to zeby sciagnol sobie programa z ftp most-pl moze mily zrobil ten program

Old Post 15-08-2004 23:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HaOs Znajdź więcej post'ów przez  HaOs Dodaj HaOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HaOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

Wiec jaki jest adres ftp mostu? Chcem sobie popatrzec co tam maja

Old Post 15-08-2004 23:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cin=GROM= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cin=GROM= Znajdź więcej post'ów przez  Cin=GROM= Dodaj Cin=GROM= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cin=GROM= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez HaOs
jest jest bo pewnego dnia jak sobie gralem na most to SERVER MOST-PL mowil ze jak ktos chce pograc w JO na piracie to zeby sciagnol sobie programa z ftp most-pl moze mily zrobil ten program

Miły ? Trochę nie chce mi się wierzyć. Siejesz propagandę albo ktoś Cię w balona zrobił.

Old Post 16-08-2004 05:25
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

jeszcze nie skonstruowano niczego takiego, czego by się nie dało przekonstruować

Old Post 16-08-2004 06:25
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

a od kiedy słyszysz te głosy?, reszta jak najbardziej w temacie

Old Post 16-08-2004 06:27
Radzioo(PL)
Guest

quote:
jeszcze nie skonstruowano niczego takiego, czego by się nie dało przekonstruować

To akurat niestety prawda.

Old Post 16-08-2004 07:26
HaOs
TOTAL HAOS :D

quote:
To akurat niestety prawda.

dlaczego niestety

Old Post 16-08-2004 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HaOs Znajdź więcej post'ów przez  HaOs Dodaj HaOs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HaOs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
dlaczego niestety

Z kilku powodów. Np. dlatego że między innymi polski rynek jest tak drogi bo od razu dystrybutorzy wliczają straty z pirackich gier.
Dlatego że to nie jest fair w stosunku do tych co zapłacili za program i do tych którzy go pisali. Moim zdaniem byłoby też mniej kodziarzy bo za przeproszeniem byle gówniarz nie ściągnąłby pirata i nie robił fajansu na serwerze.

Old Post 16-08-2004 13:32
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:
Z kilku powodów. Np. dlatego że między innymi polski rynek jest tak drogi bo od razu dystrybutorzy wliczają straty z pirackich gier.
Dlatego że to nie jest fair w stosunku do tych co zapłacili za program i do tych którzy go pisali. Moim zdaniem byłoby też mniej kodziarzy bo za przeproszeniem byle gówniarz nie ściągnąłby pirata i nie robił fajansu na serwerze.

Nic dodac ,nic ujac. Moze z czasem ludzie przestawia myslenie i beda rozsadnie wybierac gry i bardziej szanowac ,a nie sciagnac wszystko co mozliwe pograc przez 5 min i wywalic z twardziela.

Old Post 16-08-2004 15:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

A to ciekawe...

quote:

Czyli rozumiem ze piraci be, a fe, niedobre gówniarze..., ale...

quote:
Ale wróćmy do nurtującego pytania. To w końcu pojawiło się coś co pozwala grać w pirackie JO ?.

...jak ktoś coś wie to chętnie się dowiesz jak użyć piracką wersje...

Masz jakieś problemy z podwójną osobowością ???

Edytowane przez tmat dnia 16-08-2004 o godz. 18:07

Old Post 16-08-2004 17:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cin=GROM=
Skilled (Knight)

Muahahahaha ! Na stos z nim ! Zaloze na bhd kukluks clan ;D

Old Post 16-08-2004 17:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cin=GROM= Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cin=GROM= Znajdź więcej post'ów przez  Cin=GROM= Dodaj Cin=GROM= do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cin=GROM= prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Czesc Tomek, co tam slychac ???

A witam. Wszystko po staremu tylko czasu jakby mniej

Old Post 16-08-2004 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
A to ciekawe...

Czyli rozumiem ze piraci be, a fe, niedobre gówniarze..., ale...

...jak ktoś coś wie to chętnie się dowiesz jak użyć piracką wersje...

Masz jakieś problemy z podwójną osobowością ???

Co do tego pytania to w moim akurat przypadku jest uzasadnione bo chcę wiedzieć czy moje pieniądze które wydałem na grę podzieliłem między piratów czy też mogę się jeszcze nacieszyć oryginalną wersją mając świadomość że gracze z którymi gram są w porządku jak ja.
I jeszcze jedno, jak chcesz się dowiedzieć czy mam podwójną osobowość to zapraszam na PW albo gg a tutaj daruj sobie takie komentarze.

Old Post 16-08-2004 18:34
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
A witam. Wszystko po staremu tylko czasu jakby mniej

z korzyścią dla Nas wszystkich

Old Post 16-08-2004 19:09
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
(...)
I jeszcze jedno, jak chcesz się dowiedzieć czy mam podwójną osobowość to zapraszam na PW albo gg a tutaj daruj sobie takie komentarze.

jak mówią faceci z branży?
"nie ma ludzi zdrowych, tylko nie wszyscy są dokładnie zdiagnozowani"

Old Post 16-08-2004 19:10
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Nic dodac ,nic ujac. Moze z czasem ludzie przestawia myslenie i beda rozsadnie wybierac gry i bardziej szanowac ,a nie sciagnac wszystko co mozliwe pograc przez 5 min i wywalic z twardziela.

tia, z filozoficznego punktu widzenia można zapytać czy lepiej opłaca sie sprzedać 10 szt dziennie po 149,99 PLN , a przy tej cenie żaden rasowy pirat ( o kurde użyłem słowa pirat) nie oprze się pokusie zrobienia prztyczka w nos globaliście, czy też spuścić z ceny i sprzedać niepomiernie więcej.
P.S.
U mnie w markecie poszukując JO można nabawić się skoliozy, gdyż "leży" na dolnej pryczy pośród innych "hitów" sprzed 2 lat

Old Post 16-08-2004 19:22
tmat
Elite (Fiend)

quote:
tia, z filozoficznego punktu widzenia można zapytać czy lepiej opłaca sie sprzedać 10 szt dziennie po 149,99 PLN , a przy tej cenie żaden rasowy pirat ( o kurde użyłem słowa pirat) nie oprze się pokusie zrobienia prztyczka w nos globaliście, czy też spuścić z ceny i sprzedać niepomiernie więcej.
P.S.
U mnie w markecie poszukując JO można nabawić się skoliozy, gdyż "leży" na dolnej pryczy pośród innych "hitów" sprzed 2 lat

Wybacz, ale ta Twoja wypowiedz jest jedną z najgłupszych, jaką kiedykolwiek czytalem.
Idąc Twoim "filozoficznym" tokiem myślenia można dojść do wniosku ze przy obecnych cenach samochodów, telewizorów czy tez szprotek w sosie pomidorowym żaden złodziej nie oprze się chęci sięgnięcia po CZYJAS WŁASNOŚĆ i trzeba rozważyć to, czy aby nie trzeba zmniejszyć cen na te produkty. Idąc dalej tym tropem dojdziemy do wniosku, że nic, co jest na półkach sklepowych nie jest warte tego, aby zapłacić za to tyle ile żąda sprzedawca. Wychodzimy więc przed sklep, szukamy jakiegoś złodzieja i kupujemy od niego to na co mamy ochotę, lub też sami to kradniemy. Pamiętaj że za każdym z tych towarów stoją jacyś ludzie którym zabiera się ich własność. Zarówno za szprotkami w pomidorach, jak i grą komputerową stoi również czyjś wysiłek i czyjaś ciężka praca za którą należy się im zapłata !

Old Post 16-08-2004 20:02
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Co do tego pytania to w moim akurat przypadku jest uzasadnione bo chcę wiedzieć czy moje pieniądze które wydałem na grę podzieliłem między piratów czy też mogę się jeszcze nacieszyć oryginalną wersją mając świadomość że gracze z którymi gram są w porządku jak ja.

Nie znam intencji, jakimi kierowałeś się zadając to pytanie, ale z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że pytanie było wodą na młyn dla osób które nie chcą być (jak mniemam z Twej wypowiedzi) „tak w porządku jak Ty”. Przecież odpowiedz na to pytanie byłaby tylko i wyłącznie „drogowskazem” dla wszystkich tych, którzy właśnie nie pozwalają się nacieszyć oryginalną wersją, bo jak już ktoś wcześniej wspomniał największa ilość koderów jest właśnie wśród osób posiadających pirackie wersje. Na dzień dzisiejszy da się grać na pirackiej wersji w LAN-ie, gdzie po użyciu odpowiedniego programu można znaleźć stałe serwery i grać na nich w podobny sposób jak na serwerach oficjalnych. Pewnie niebawem będzie się dało grać i na serwerach Novy, a takie właśnie pytania jak Twoje ułatwią wszystkim dostęp do nich.

quote:

Szczerze powiem ze koło tyłeczka lata mi Twoja osobowość, a komentarzy sobie nie daruje, bo bardzo drażni mnie podwójna moralność.

Old Post 16-08-2004 20:19
Jaro(PL)
Goldmember

puk!!!

quote:
Wybacz, ale ta Twoja wypowiedz jest jedną z najgłupszych, jaką kiedykolwiek czytalem.
Idąc Twoim "filozoficznym" tokiem myślenia można dojść do wniosku ze przy obecnych cenach samochodów, telewizorów czy tez szprotek w sosie pomidorowym żaden złodziej nie oprze się chęci sięgnięcia po CZYJAS WŁASNOŚĆ

sam sobie odpowiedziałeś
quote:
. Idąc dalej tym tropem dojdziemy do wniosku, że nic, co jest na półkach sklepowych nie jest warte tego, aby zapłacić za to tyle ile żąda sprzedawca.

na tym polega wolny rynek
quote:
Wychodzimy więc przed sklep, szukamy jakiegoś złodzieja i kupujemy od niego to na co mamy ochotę, lub też sami to kradniemy.

myslę że przy obecnych cenach samochodów i szprotekw sosie pomidorowym wielu ludzi podąża w ciemną stronę mocy
quote:
Pamiętaj że za każdym z tych towarów stoją jacyś ludzie którym zabiera się ich własność. Zarówno za szprotkami w pomidorach, jak i grą komputerową stoi również czyjś wysiłek i czyjaś ciężka praca za którą należy się im zapłata !

nie sposób się z tym nie zgodzić, prawda jest jednak taka, iż choćby urobili się po samą szyję, to i tak ostatecznie wartość ich pracy zweryfikuje tzw. rynek. Ten rynek to setki nabywców i jeśli dojdą do wniosku, że próbuje się ich "okraść w biały dzień" to najzwyczajniej w świecie będą się bronić. Jedni gry nie kupią wcale inni chcąc nie chcąc ulegną ciemnej stronie mocy. Jedni i drudzy napewno nie przysporzą profitów "poławiaczom szprotek".
Zastanów się czy jedną z dróg walki z piractwem nie jest właśnie realistyczne podejście do tzw."rynku". Bo po co kraść, skoro można coś nabyć legalnie za rozsądną cenę???

Old Post 16-08-2004 21:06
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Nie znam intencji, jakimi kierowałeś się zadając to pytanie, ale z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że pytanie było wodą na młyn dla osób które nie chcą być (jak mniemam z Twej wypowiedzi) „tak w porządku jak Ty”. Przecież odpowiedz na to pytanie byłaby tylko i wyłącznie „drogowskazem” dla wszystkich tych, którzy właśnie nie pozwalają się nacieszyć oryginalną wersją, bo jak już ktoś wcześniej wspomniał największa ilość koderów jest właśnie wśród osób posiadających pirackie wersje. Na dzień dzisiejszy da się grać na pirackiej wersji w LAN-ie, gdzie po użyciu odpowiedniego programu można znaleźć stałe serwery i grać na nich w podobny sposób jak na serwerach oficjalnych. Pewnie niebawem będzie się dało grać i na serwerach Novy, a takie właśnie pytania jak Twoje ułatwią wszystkim dostęp do nich.

Szczerze powiem ze koło tyłeczka lata mi Twoja osobowość, a komentarzy sobie nie daruje, bo bardzo drażni mnie podwójna moralność.

fiu fiu, no widzę, że kolega będzie zapewne jednym z pierwszych, którzy będą wiedzieli "skąd strzelają"?! jak zwykle zresztą

Old Post 16-08-2004 21:15
Radzioo(PL)
Guest

quote:

Idiota

Mnie Twoja osoba również. Mówisz że drażni Cię podwójna osobowość ? To chyba codziennie przy goleniu dajesz sam sobie w morde ? Z reszta nie dziwię się.

Old Post 16-08-2004 21:34
Radzioo(PL)
Guest

quote:
fiu fiu, no widzę, że kolega będzie zapewne jednym z pierwszych, którzy będą wiedzieli "skąd strzelają"?! jak zwykle zresztą

Zawsze ktoś musi być pierwszy i na ogół są w tym specjaliści.

Old Post 16-08-2004 21:35
Radzioo(PL)
Guest

quote:
(...)Na dzień dzisiejszy da się grać na pirackiej wersji w LAN-ie, gdzie po użyciu odpowiedniego programu można znaleźć stałe serwery i grać na nich w podobny sposób jak na serwerach oficjalnych. Pewnie niebawem będzie się dało grać i na serwerach Novy,(...)

I jeszcze jedno. Nigdy mnie nie interesowało szukanie cracków czy keygenów za to Ty widze z najnowszym "dzieckiem" Novy jesteś na bierząco. Dodam również że ta lekcja "poglądowa" bardziej przyczyniła się dziś do rozwoju piracenia JO w Polsce niż moje pytania.
Oczywiście sposobów grania na lewo szukasz tylko w celach dydaktycznych i eksperymentalnych ?

Old Post 16-08-2004 21:39
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Mnie Twoja osoba również. Mówisz że drażni Cię podwójna osobowość ? To chyba codziennie przy goleniu dajesz sam sobie w morde ? Z reszta nie dziwię się.

aleś to spaścił
quote:
Nie znam intencji, jakimi kierowałeś się zadając to pytanie, ale z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że pytanie było wodą na młyn dla osób które nie chcą być (jak mniemam z Twej wypowiedzi) „tak w porządku jak Ty”. (rachu ciachu) Na dzień dzisiejszy da się grać na pirackiej wersji w LAN-ie, gdzie po użyciu odpowiedniego programu można znaleźć stałe serwery i grać na nich w podobny sposób jak na serwerach oficjalnych. Pewnie niebawem będzie się dało grać i na serwerach Novy, a takie właśnie pytania jak Twoje ułatwią wszystkim dostęp do nich.

(rachu ciachu), bo bardzo drażni mnie podwójna moralność.

więcej szczegółow dot. możliwości użycia "odpowiedniego programu" można jak mniemam uzyskać pod adresem [email protected]

Old Post 16-08-2004 21:45
Radzioo(PL)
Guest

quote:
aleś to spaścił

(...)

Co zrobiłem ?

Old Post 16-08-2004 21:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:06.    Strony (12): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions