Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > Czy JO to gra niszowa?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Opanować heli to największy banał w tej grze. To tak jakby powiedzieć że w bhd umiem już strzelać.
Na potwierdzenie tych słów przedstawie mały fakt. Po zakupie gry przez dwa dni grałem sobie to tu to tam. Pewnego dnia trafiłem na serwer dino, na którym to grał kolega misio i zaciekawił mnie fakt jego namiętnej walki o helikopter. Zdziwiło mnie również że osobie która zabierała mu heli "strzela po twarzy" bo wiedziałem że na tym serwerze nie ma ff. Zrozumiałem o co chodzi gdy sam, zaciekawionyu tą walką o heli, zabrałem mu helikopter po czym kolega misio ostrzelał przednią szybę zajętego przeze mnie helikoptera, utrudniając tym mi jakiekolwiek celowanie do wrogów. Nie zrobił tego jedynie mi, ale jak już wspomniałem w innym poście robił to również innym graczom, czym zasłużył sobie od nich na miano "choppercamper" !!!!
Jako ciekawostkę podam jedynie fakt, iz po tym zdarzeniu sprawdziłem co takiego kryje w sobie ten heli. Teraz mogę powiedzieć że już wiem, ponieważ po godzinie gry(a raczej lataniu helikopterem i strzelaniu praktycznie na oślep) miałem wynik 117-20. I chyba o to chodziło "panowi misiowi"...

Mam pytanie do Ciebie Tomku. Zakładam że w JO grasz sam, tzn nie jesteś w żadnym klanie. Jakie sa Twoje odczucia do tej gry tym bardziej że większośc osób wspomina że jest to gra typowo do współpracy klanowej. Czy osoba która gra ot tak sobie może mieć z tego jakąś radoche skoro teoretycznie nic nie zrobi w pojedynke. Ja moge powiedziec tylko tyle że nadal mam zamiar tą gre wyrzucic do kosza ( tak jak Yogas w pierwszych dniach grania w to). Może się przełamie i bedzie git, ale narazie rzadko gram w JO i to nie jest kwestia typu że BHD jest dla mnie grą lepszą, poprostu mi osobiście jest niezwykle trudno kogoś ubić zwłasza gdy biega ktoś po górach z prędkościa Bena Johnsona na dopingu.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-10-2004 09:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

przy okazji zapytam jakie, tak naprawdę, są wymagania sprzętowe tego tytułu?

Old Post 03-10-2004 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Opanować heli to największy banał w tej grze. To tak jakby powiedzieć że w bhd umiem już strzelać.
Na potwierdzenie tych słów przedstawie mały fakt. Po zakupie gry przez dwa dni grałem sobie to tu to tam. Pewnego dnia trafiłem na serwer dino, na którym to grał kolega misio i zaciekawił mnie fakt jego namiętnej walki o helikopter. Zdziwiło mnie również że osobie która zabierała mu heli "strzela po twarzy" bo wiedziałem że na tym serwerze nie ma ff. Zrozumiałem o co chodzi gdy sam, zaciekawionyu tą walką o heli, zabrałem mu helikopter po czym kolega misio ostrzelał przednią szybę zajętego przeze mnie helikoptera, utrudniając tym mi jakiekolwiek celowanie do wrogów. Nie zrobił tego jedynie mi, ale jak już wspomniałem w innym poście robił to również innym graczom, czym zasłużył sobie od nich na miano "choppercamper" !!!!
Jako ciekawostkę podam jedynie fakt, iz po tym zdarzeniu sprawdziłem co takiego kryje w sobie ten heli. Teraz mogę powiedzieć że już wiem, ponieważ po godzinie gry(a raczej lataniu helikopterem i strzelaniu praktycznie na oślep) miałem wynik 117-20. I chyba o to chodziło "panowi misiowi"...

Nie płacz

Old Post 03-10-2004 10:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)

Jaro, ja posiadam niżej podany sprzęt i gra chodzi mi bardzo dobrze;
-2.5 Barton
-Radeon 9600 128Ram
-2x512Mb 400MHz

Dodam jeszcze, że po zainstalowaniu nowych sterowników do ATi, mam wrażenie, że jest jeszcze lepiej.

Old Post 03-10-2004 10:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yogas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yogas Znajdź więcej post'ów przez  Yogas Dodaj Yogas do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
HdHrROM
Combat (Death Knight)

przy okazji zapytam jakie, tak naprawdę, są wymagania sprzętowe tego tytułu? [/QUOTE]

Procesor Athlon 2600+ , 512MB pamięci i Radeon 9200 SE i mogłem już na low grą się pocieszyć . Po zmianie na Radeona na 9600 PRO na normal chodzi właściwie nienagannie . Warto cienie wyłaczyć , przynajmniej mi się troskę poprawiło z jakością gry , a po drugie odpadł mi jeden "wróg " do odstrzału

Old Post 03-10-2004 11:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil HdHrROM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do HdHrROM Znajdź więcej post'ów przez  HdHrROM Dodaj HdHrROM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać HdHrROM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez HdHrROM

Procesor Athlon 2600+ , 512MB pamięci i Radeon 9200 SE i mogłem już na low grą się pocieszyć . Po zmianie na Radeona na 9600 PRO na normal chodzi właściwie nienagannie . Warto cienie wyłaczyć , przynajmniej mi się troskę poprawiło z jakością gry , a po drugie odpadł mi jeden "wróg " do odstrzału
[/QUOTE]

Athlon 1700+, 768 RAM i GForce 5900 XT i chodzi na normal bez zarzutu

Old Post 03-10-2004 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27

Athlon 1700+, 768 RAM i GForce 5900 XT i chodzi na normal bez zarzutu [/B][/QUOTE]
na ja mam tylko procka tego samego , ramow narazie 512 ale tu akurat nie ma problemu ze zwiększeniem objętości, problemem jest karta , mam HIS 9000 pro?!
No właśnie czy pojemność pamięci na karcie ma jakieś istotne znaczenie np 128 czy 256, gdzieś przeczytałem że nie aż tak wielkie jak by się mogło wydawać?

Edytowane przez Jaro(PL) dnia 03-10-2004 o godz. 13:10

Old Post 03-10-2004 12:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
Mam pytanie do Ciebie Tomku. Zakładam że w JO grasz sam, tzn nie jesteś w żadnym klanie. Jakie sa Twoje odczucia do tej gry tym bardziej że większośc osób wspomina że jest to gra typowo do współpracy klanowej. Czy osoba która gra ot tak sobie może mieć z tego jakąś radoche skoro teoretycznie nic nie zrobi w pojedynke. Ja moge powiedziec tylko tyle że nadal mam zamiar tą gre wyrzucic do kosza ( tak jak Yogas w pierwszych dniach grania w to). Może się przełamie i bedzie git, ale narazie rzadko gram w JO i to nie jest kwestia typu że BHD jest dla mnie grą lepszą, poprostu mi osobiście jest niezwykle trudno kogoś ubić zwłasza gdy biega ktoś po górach z prędkościa Bena Johnsona na dopingu.
No właśnie nie można naginać z M60 i nawalać do wszystkiego co się rusza bo się na pewno nie trafi i właśnie to w niej jest najlepsze.

Old Post 03-10-2004 14:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez patryk pl
No właśnie nie można naginać z M60 i nawalać do wszystkiego co się rusza bo się na pewno nie trafi i właśnie to w niej jest najlepsze.

A co Ty z tym M60? Skoro tak piszesz to porównujesz JO do BHD a to podobne dwie inne gry

Old Post 03-10-2004 14:52
Jaro(PL)
Goldmember

Kurka! Panowie pytałem o RAM, a nie o M60, nie wiem jak wy ale ja dostrzegam pewną subtelną różnicę

Old Post 03-10-2004 16:18
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Kurka! Panowie pytałem o RAM, a nie o M60, nie wiem jak wy ale ja dostrzegam pewną subtelną różnicę

Mysle że to niezbędne minimum 512 MB RAM

Old Post 03-10-2004 17:02
legolas
Warrior (Scrag)

Jeśli chodzi o 128, czy 256 MB na karcie, to do tej gry jest nieistotne. Natomiast będzie miało znaczenie w następnych tytułach - jak zwykle.
Na moim 1700+, 512 MB RAM, karcie GF4200 chodzi lipnie na LOW. Męczę się przeokropnie. Zmieniam kartę i się zobaczy

Old Post 03-10-2004 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil legolas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do legolas Znajdź więcej post'ów przez  legolas Dodaj legolas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać legolas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez *CQF*Darek
Źle mnie zrozumiales, toś własnie o tym pisze i tylko pozazdroscić graczy w klanie którzy nie grali nigdy w BHD a naparzają w JO, chodzi mi o to, ze zeby JO stało sie grą w którą bedągrac tysiące nie wystarczy ze przejda nań ludzie z BHD.

A to sie zgodze

Old Post 03-10-2004 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:

Moja konfiguracja to AMD 2500+ ,1024 RAM 400MHZ, REDEON9500 PRO i naprawde idzie pograc,ale graja od nas ludzie ze slabszym sprzetem i tez jest ok.

Old Post 03-10-2004 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rufus Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rufus Znajdź więcej post'ów przez  Rufus Dodaj Rufus do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rufus prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rufus
Veteran (Ogre)

quote:

Ja na karcie mam 128 RAM i jest spoko.

Old Post 03-10-2004 18:12
tmat
Elite (Fiend)

quote:

Słuchaj Krzyśku, jeżeli chodzi o moje odczucia względem JO to jak na razie mogę powiedzieć, że są one na razie pozytywne. Z jednej strony rzeczywiście na początku miałem wielkie problemy z ubiciem kogokolwiek, ale myślę że w moim przypadku wynikało to z dwóch powodów. Pierwszy to około 2 miesięczna przerwa w grach fpp, a drugi to zbyt mały monitor. Pierwszy powód dość szybko został wyeliminowany, bo po kilkunastu godzinach gry powrócił stary refleks, to z drugim powodem było nieco trudniej. Moja wysłużona 15-stka na BHD była jeszcze wystarczającym monitorem, bo tam brak cali można było nadrobić szybkostrzelnością m60, natomiast w przypadku JO braku cali nie nadrobisz niczym. Zmieniłem więc monitor i na 19-stce idzie już znacznie lepiej.
Co do Twojego pytania na temat gry klanowej (tzn braku sensu gry poza nim) to mam na ten temat mieszane uczucia. Na razie rzeczywiście gram sam, bądź z bratem, ale nie uważam aby przez to gra była bezsensowna. Podobnie było i w przypadku BHD gdzie przez jakieś 3 miesiące grałem jako nie zrzeszony. Na razie mam czas na naukę i poznawanie sposobów gry, ale i tak gra przynosi mi radochę. Po prostu staram się być zawsze tam gdzie się „coś dzieje” i na wszelkie możliwe sposoby pomagać drużynie w osiąganiu wyznaczonych celów (choć drużyna pewnie nie wie że jej pomagam ). Na głosy osób mówiących, iż gra poza klanem nie ma sensu patrzę trochę z przymrużeniem oka. Przecież Ci koledzy od dłuższego czasu grali i grają w klanach, więc z ich punktu widzenia JO jest jedynie grą dla klanów, zresztą z tego punktu widzenia podobne zdanie może być wypowiedziane omawiając większość gier sieciowych FPP. Oczywiście zgadzam się z tym iż gra w klanie jest o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza, niemniej jednak uważam że można się również wspaniale bawić(przynajmniej na początku) grając w pojedynkę. Moim zdaniem grając „samemu” najważniejszą sprawą jest trafienie na dobry serwer. Nie chodzi mi tu bynajmniej o sprawy techniczne czy o ustawienia serwera, ale o ludzi którzy na tych serwerach grywają. Rozbija mnie na przykład jak widzę kilka osób tłoczących się w kolejce i czających się na „helikopter z rakietami”, bo wygląda to tak jakby większe emocje dostarczało im wygranie rywalizacji o miejsce za sterami helikoptera, niż sama gra. Tym osobą polecam jakiś dobry symulator lotu, bądź kolejkę przed wydziałem komunikacji w każdym mieście.
Tak więc Krzyku nie zrażaj się na razie, popróbuj różnych serwerów, różnych postaci, broni itp., i myślę że na pewno Twój odbiór gry JO ulegnie poprawie. Czego Ci serdecznie życzę i pozdrawiam.

Old Post 03-10-2004 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

quote:
A co Ty z tym M60? Skoro tak piszesz to porównujesz JO do BHD a to podobne dwie inne gry
Zauważyłem tylko różnice że bieganie i strzelanie w wszystko co się rusza nie sprawdza się w tej grze gdyż trafić jest diabelnie trudno trzeba się przyczaić przycelować.
P.S. Że się coś porównuje to nie znaczy że z porównania wychodzą same zbieżności czasem więcej jest różnic i te różnice są plusem na korzyść JO.

Old Post 03-10-2004 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil patryk pl Znajdź więcej post'ów przez  patryk pl Dodaj patryk pl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać patryk pl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
patryk pl
Warrior (Scrag)

Ja gram na: PIV 2,4 , 512 RAM , GF 5900XT Asusa JO chodzi dobrze na ustawieniach High. Nie można zapomnieć że JO ma też spore wymagania co do netu niektórzy którzy mogli jeszcze pograć jako tako w BHD w JO będą mieli kłopoty. Ja na moim radiowym necie niby 128 mam często problemy z grą w JO po 5 min potrafi mnie zablokować na mapie a potem wywala z serwera ale może tylko ja tak mam.

Old Post 03-10-2004 19:07
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Słuchaj Krzyśku, jeżeli chodzi o moje odczucia względem JO to jak na razie mogę powiedzieć, że są one na razie pozytywne. Z jednej strony rzeczywiście na początku miałem wielkie problemy z ubiciem kogokolwiek, ale myślę że w moim przypadku wynikało to z dwóch powodów. Pierwszy to około 2 miesięczna przerwa w grach fpp, a drugi to zbyt mały monitor. Pierwszy powód dość szybko został wyeliminowany, bo po kilkunastu godzinach gry powrócił stary refleks, to z drugim powodem było nieco trudniej. Moja wysłużona 15-stka na BHD była jeszcze wystarczającym monitorem, bo tam brak cali można było nadrobić szybkostrzelnością m60, natomiast w przypadku JO braku cali nie nadrobisz niczym. Zmieniłem więc monitor i na 19-stce idzie już znacznie lepiej.
Co do Twojego pytania na temat gry klanowej (tzn braku sensu gry poza nim) to mam na ten temat mieszane uczucia. Na razie rzeczywiście gram sam, bądź z bratem, ale nie uważam aby przez to gra była bezsensowna. Podobnie było i w przypadku BHD gdzie przez jakieś 3 miesiące grałem jako nie zrzeszony. Na razie mam czas na naukę i poznawanie sposobów gry, ale i tak gra przynosi mi radochę. Po prostu staram się być zawsze tam gdzie się „coś dzieje” i na wszelkie możliwe sposoby pomagać drużynie w osiąganiu wyznaczonych celów (choć drużyna pewnie nie wie że jej pomagam ). Na głosy osób mówiących, iż gra poza klanem nie ma sensu patrzę trochę z przymrużeniem oka. Przecież Ci koledzy od dłuższego czasu grali i grają w klanach, więc z ich punktu widzenia JO jest jedynie grą dla klanów, zresztą z tego punktu widzenia podobne zdanie może być wypowiedziane omawiając większość gier sieciowych FPP. Oczywiście zgadzam się z tym iż gra w klanie jest o wiele łatwiejsza i przyjemniejsza, niemniej jednak uważam że można się również wspaniale bawić(przynajmniej na początku) grając w pojedynkę. Moim zdaniem grając „samemu” najważniejszą sprawą jest trafienie na dobry serwer. Nie chodzi mi tu bynajmniej o sprawy techniczne czy o ustawienia serwera, ale o ludzi którzy na tych serwerach grywają. Rozbija mnie na przykład jak widzę kilka osób tłoczących się w kolejce i czających się na „helikopter z rakietami”, bo wygląda to tak jakby większe emocje dostarczało im wygranie rywalizacji o miejsce za sterami helikoptera, niż sama gra. Tym osobą polecam jakiś dobry symulator lotu, bądź kolejkę przed wydziałem komunikacji w każdym mieście.
Tak więc Krzyku nie zrażaj się na razie, popróbuj różnych serwerów, różnych postaci, broni itp., i myślę że na pewno Twój odbiór gry JO ulegnie poprawie. Czego Ci serdecznie życzę i pozdrawiam.

Thx za wyczerpującą odpowiedż

Old Post 03-10-2004 19:36
Yogas
Elite (Fiend)

quote:
Rozbija mnie na przykład jak widzę kilka osób tłoczących się w kolejce i czających się na „helikopter z rakietami”, bo wygląda to tak jakby większe emocje dostarczało im wygranie rywalizacji o miejsce za sterami helikoptera, niż sama gra. Tym osobą polecam jakiś dobry symulator lotu, bądź kolejkę przed wydziałem komunikacji w każdym mieście.

No właśnie tak to widzi osoba, która nie gra w zespole, a tylko patrzy z boku. Niestety, ale helikopter rakietowy, jest nieodzownym, a zarazem najlepszym(z racji siły ognia) wsparciem dla grupy atakującej(lub broniącej) z lądu. Grając w grupie na jednym ts-ie, jest pewien podział ról dla każdego gracza. Są medycy, snajperzy, piloci itd.

Old Post 03-10-2004 22:56
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
To tak jakby powiedzieć że w bhd umiem już strzelać.

rotfl niektórzy nigdy się nie nauczyli

a odnośnie wymagań sprzętowych - mam 64 na pokładzie karty graficznej i jakoś daje radę

Old Post 04-10-2004 01:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
No właśnie tak to widzi osoba, która nie gra w zespole, a tylko patrzy z boku. Niestety, ale helikopter rakietowy, jest nieodzownym, a zarazem najlepszym(z racji siły ognia) wsparciem dla grupy atakującej(lub broniącej) z lądu. Grając w grupie na jednym ts-ie, jest pewien podział ról dla każdego gracza. Są medycy, snajperzy, piloci itd.

thx za wyczerpującą odpowiedź
przekażę chłopakom o co chodzi z tym graniem klanowym

Old Post 04-10-2004 06:56
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
rotfl niektórzy nigdy się nie nauczyli

a odnośnie wymagań sprzętowych - mam 64 na pokładzie karty graficznej i jakoś daje radę

to gdzie jest w takim razie pies pogrzebany?

Old Post 04-10-2004 06:57
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Yogas
No właśnie tak to widzi osoba, która nie gra w zespole, a tylko patrzy z boku. Niestety, ale helikopter rakietowy, jest nieodzownym, a zarazem najlepszym(z racji siły ognia) wsparciem dla grupy atakującej(lub broniącej) z lądu.

No tak, tylko że jak na 20 grających w drużynie 6-7 walczy o helikopter, to kto ma bronić lub atakować ???

Old Post 04-10-2004 08:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
No tak, tylko że jak na 20 grających w drużynie 6-7 walczy o helikopter, to kto ma bronić lub atakować ???

a kto powiedział, że to jedyny możliwy scenariusz?

Old Post 04-10-2004 08:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil lame Kliknij tutaj by wysłać e-maila do lame Znajdź więcej post'ów przez  lame Dodaj lame do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać lame prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tmat
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez lame
a kto powiedział, że to jedyny możliwy scenariusz?

No ja opisałem właśnie to co widziałem...

Old Post 04-10-2004 08:19
lame
lamanizinnaszybkaizwinna

quote:
No ja opisałem właśnie to co widziałem...

Post Yogasa dotyczył gry w klanie, a nie na serwie FFA

Old Post 04-10-2004 08:58
Whisper*NSO*
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rufus
Moja konfiguracja to AMD 2500+ ,1024 RAM 400MHZ, REDEON9500 PRO i naprawde idzie pograc,ale graja od nas ludzie ze slabszym sprzetem i tez jest ok.

Fajny sprzecik... Ja gram w JO na Celeronie 1.3 i GF3 , 256MB Ramu... i sie bardzo przyzwoicie gra

Old Post 04-10-2004 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Whisper*NSO* Znajdź więcej post'ów przez  Whisper*NSO* Dodaj Whisper*NSO* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Whisper*NSO* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Whisper*NSO*
Fajny sprzecik... Ja gram w JO na Celeronie 1.3 i GF3 , 256MB Ramu... i sie bardzo przyzwoicie gra

Niezły dowcip

Old Post 04-10-2004 10:24
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
boski *PL*
po prostu boski

tmat? sa juz "czity" do JO?!

"I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo sam jestem największym s*****synem w tej dolinie"

Old Post 04-10-2004 10:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil boski *PL* Znajdź więcej post'ów przez  boski *PL* Dodaj boski *PL* do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać boski *PL* prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:30.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions