Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > fsystkiego.... :)
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Yazoo
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Smutne to co Saari i DEiMOss napisali ...

oo tak... ale nie psujmy atmosferki ....

a wiec....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-10-2001 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Yazoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Yazoo Znajdź więcej post'ów przez  Yazoo Dodaj Yazoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Yazoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dziekuje wam tez...przepraszam ze tak pozno akle dopiero dzisiaj zauwazylem ten topic...(ktos mi o nim przypomnial.... )

Old Post 01-10-2001 14:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Kurde, ja wogole nie wiedzialem o tym =P Lol me...

A co do znajomosci rl vs. net to musze powiedziec, ze obie sa fajne... Z jednej strony wole gadac z ludzmi po necie, bo jak cos to wiem ze mi nie wpakuja piachy w twarz i jakos tak swobodniej sie mowi... Ale z drugiej strony nie wiem na ile powaznie mozna traktowac takie netowe znajomosci. Ofcoz, wiekszosc ludzi, ktorych znam z boarda I irca, to l00z, ich traktuje na powaznie. Ale np. jak patrze na jakies czaty, etc. to... Nie wiem... Najchetniej jednak poznalbym sie z Wami w rl, zrobic taki zjazdzik, etc. Czesc osob znam z rl (blo, gibber, ALIEN (turniej =P)), czesc z irca (poza w/w: OGO, MajeS, Raptor, oxygen, infinite, bLADE, Stahoo i ludzie o ktorych w tej chwili zapomnialem ). Thx Wam za wszystkie fajne rozmowy, etc. Zobaczylbym Was jednak w rl...

Kurde nie wiem co mam pisac, wzruszylem sie, jak sobie poprzypominalem te wszystkie chwile od momentu jak dorwalem SDI... *chlip*...

To co, kiedy robimy zjazd?

PS. Na poczatku nie sqmalem o co chodzi z tym rl... Na poczatku myslalem, ze Saari cos o rocket launcherze nawija

Old Post 01-10-2001 17:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]SweepeR
[...]
A co do znajomosci rl vs. net to musze powiedziec, ze obie sa fajne... Z jednej strony wole gadac z ludzmi po necie, bo jak cos to wiem ze mi nie wpakuja piachy w twarz i jakos tak swobodniej sie mowi... Ale z drugiej strony nie wiem na ile powaznie mozna traktowac takie netowe znajomosci. Ofcoz, wiekszosc ludzi, ktorych znam z boarda I irca, to l00z, ich traktuje na powaznie. Ale np. jak patrze na jakies czaty, etc. to... Nie wiem... Najchetniej jednak poznalbym sie z Wami w rl, zrobic taki zjazdzik, etc. Czesc osob znam z rl (blo, gibber, ALIEN (turniej =P)), czesc z irca (poza w/w: OGO, MajeS, Raptor, oxygen, infinite, bLADE, Stahoo i ludzie o ktorych w tej chwili zapomnialem ). Thx Wam za wszystkie fajne rozmowy, etc. Zobaczylbym Was jednak w rl...
[...]

Albo jestem pojeb, albo mam pH i nikt nigdy o mnie nie pamieta to juz nie pierwszy raz kiedy mnie pominieto. Z jednej strony mnie to nie rucha, bo wiadomo, ze w 5 minut trudno sobie przypomniec "wszystkie" osoby, jakie sie zna. Ale z drugiej... jakos zawsze bywa, ze to mnie ludziska pomijaja
Juz chyba wiem co by czul Crowe [Bruce Willis] w 6-tym Zmysle, gdyby od pocztku wiedzial to o czym dowiaduje sie na koncu

quote:
To co, kiedy robimy zjazd?

Zjazd musi zaplanowac ktos "z gory", zeby bylo all dopiete na ostatni guzik, no i zeby bylo co tam robic... bo nie mam zamiaru siedziec z kims naje.banym/zjaranym i sluchac jego smetow. Takie cos mam na codzien - troche mnie to nudzi i w.kurwia. Chodzi o to, zeby piwo, zielsko, wooda, klej, maka etc. nie bylo jedyna rozrywka.

quote:
PS. Na poczatku nie sqmalem o co chodzi z tym rl... Na poczatku myslalem, ze Saari cos o rocket launcherze nawija

Hehe, me 2

Old Post 01-10-2001 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Real i net maja swoje + i - W real mozna sie z kims zaprzyjaznic, pokloocic itp. tak samo jak w necie z tym ze jesli chodzi o trwalosc znajomosci to elektroniczna ma dooza przewage. Moze inaczej - netowa jest prostrza - latwiej jest tutaj zyc w zgodzie, utrzymac znajomosc. Z tym ze wychodze z zalozenia ze tak real jak i net sa wazne (przynajmniej dla mnie), ale wydaje mi sie ze umiem je od siebie oddzielic

Dobra koniec smetow - dostalem dzisiaj (z okazji wczorajszego swieta) pampersa z podpisami dziweczyn z klasy i conieco na oslode......

.....Princesse

Old Post 01-10-2001 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Na poczatku nie sqmalem o co chodzi z tym rl... Na poczatku myslalem, ze Saari cos o rocket launcherze nawija

Napisane oryginalnie przez DEiMOss
hehe me 2

Muahahahahah Niepoprawni quakerzy - tylko rockety wam w glowie
pewnie jak powiem "rg" to tez stwierdzicie ze to railgun...hmmm...chyba zly przyklad... rg to tylko i wylacznie railgun

A co do zjazdu to chyba macie na mysli tylko te osoby ktore sie juz mnie wiecej znaja i kojarza bo wszystkich na boardzie jest nas tu bagatelka - 1202 osoby

Old Post 01-10-2001 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

np: System of a Down - Jet pilot

przyznam sie bez bicia ze nie czytalem nic pod tym dlugim postem Saari - ale mialem podobnie... whateva
wole rl, chociaz na necie tez mozna poznac duzo fajnego ludu

SweepeR : zjazd!? ha! nie ma sprawy, bede na 100%, byle nie skonczylo sie jak ostatnio

Old Post 01-10-2001 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
czesc z irca (poza w/w: OGO, MajeS, Raptor, oxygen, infinite, bLADE, Stahoo i ludzie o ktorych w tej chwili zapomnialem ).

ta... :>

Old Post 01-10-2001 21:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

gdzie ten zjazd bedzie ?

Old Post 01-10-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
gdzie ten zjazd bedzie ?

w Lodzi

Old Post 01-10-2001 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

w Lodzi

to zajebicie, tylko nie wiem, czy mnei stara pusci.
Duze miasto, duzo ludzi.
moge sie zgubic

Old Post 01-10-2001 22:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

No to gdzie ? w Lodzi ?

Old Post 01-10-2001 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

najlepiej by bylo
centrum Polski
duze miasto
DUZA pubow, koncertow etc.
na dodatek TANIO!!!
duzo tnaiej niz w Wawie!!!

Old Post 01-10-2001 22:17
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum
najlepiej by bylo
centrum Polski
duze miasto
DUZA pubow, koncertow etc.
na dodatek TANIO!!!
duzo tnaiej niz w Wawie!!!

Czyli Praga? =P

Old Post 01-10-2001 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Czyli Praga? =P

?

Old Post 01-10-2001 23:00
OGO
niema mnie

quote:
A co do znajomosci rl vs. net to musze powiedziec, ze obie sa fajne... Z jednej strony wole gadac z ludzmi po necie, bo jak cos to wiem ze mi nie wpakuja piachy w twarz i jakos tak swobodniej sie mowi...

Tak, masz poczucie bezpieczeństwa, siedzisz sobie wygodnie i niekoniecznie musisz przeczytać to co ktoś Ci mówi, nie widzisz wyrazu twarzy danej osoby, nie patrzysz jej w oczy, nie słyszysz tonu głosu, nie widzisz gestów. To jest ucieczka przed kontaktami z ludzmi. Wszystko widzisz tak jak chcesz, coś nie pasuje, nie czytasz, wychodzisz z kanału, włączasz ignore, ale czy tędy droga? Jak coś Cię zafascynuje to nie wiesz do końca czy to jest tak naprawdę, lubisz to "elektoroniczne" bo takie inne i łatwiejsze i w końcu masz strach przed poznaniem na żywo danej osoby, bo się może ona okazać inna niż sobie wyobraziłeś na podstawie tego co Ci pisała. Łatwe nie oznacza właściwe.

quote:
Ale z drugiej strony nie wiem na ile powaznie mozna traktowac takie netowe znajomosci. Ofcoz, wiekszosc ludzi, ktorych znam z boarda I irca, to l00z, ich traktuje na powaznie. Ale np. jak patrze na jakies czaty, etc. to... Nie wiem... Najchetniej jednak poznalbym sie z Wami w rl, zrobic taki zjazdzik, etc. Czesc osob znam z rl (blo, gibber, ALIEN (turniej =P)), czesc z irca (poza w/w: OGO, MajeS, Raptor, oxygen, infinite, bLADE, Stahoo i ludzie o ktorych w tej chwili zapomnialem ). Thx Wam za wszystkie fajne rozmowy, etc. Zobaczylbym Was jednak w rl...

I się możesz rozczarować, przyzwyczaisz się do dowcipów osób na irc, do tego jak się tam zachowują a w realu może zajść sytuacja iż osoba nie będzie o czym rozmawiać i jak rozmawiać. Znam takie sytuacje, przez irc wooo zarypiho się gada, a w realu po 2, 3 min rozmowa się urywa i tkwi w martwym punkcie. I co dalej? Nie zawsze tak jest, bywa nawet lepiej, choć sam praktykuje jedno, większość kumpli prawdziwych nawet jak poznałem na irc to szybciutko poznałem w realu.

RL vs IL

IL i poznawanie ludzi tam w ten sposób iż są to przyjaciele to ciężka sprawa. Nie będzie się miało nigdy przyjaciela przez net. Sam uważam iż posiadanie przyjaciół i nie widywanie się z nimi tylko "rozmowa" elektroniczna to nie tędy droga bo tamtej osoby nie znasz i zwierzasz się komputerowi, zawsze porzez kontakt każdy poza realnym tworzysz sobie własną wersję tej osoby na podstawie tego co pisze Tobie. Ma to dobry skutek psychologiczny, chodzi o to że na problemy ta osoba może spojrzeć w sposób obiektywny bo to jej nie dotyczy, i patrzy na to jak na coś obcego. Łatwiej jest wtedy komuś doradzać. Łatwiej jest też przyjmować rady od takich osób. Pozostaje pytanie, a jak powstanie inteligętna maszyna na tyle inteligętna aby móc osobe oszukać czy to człowiek czy maszyna, to czy człowiek człowiekowi będzie jako przyjaciel potrzebny? Przecież łatwiej będzie się komputerowi zwierzyć ...

Old Post 01-10-2001 23:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

. Pozostaje pytanie, a jak powstanie inteligętna maszyna na tyle inteligętna aby móc osobe oszukać czy to człowiek czy maszyna, to czy człowiek człowiekowi będzie jako przyjaciel potrzebny? Przecież łatwiej będzie się komputerowi zwierzyć ...

do tego dluga droga.
Test Turinga mowisz.
Przeczytaj sobie moja poprzendia kolumne:
Fantomatyzacja doskonala

Old Post 01-10-2001 23:11
alienzero
KOSZ

quote:
Czesc osob znam z rl (blo, gibber, ALIEN (turniej =P))

ty stary, jaki turniej? ty o mnie mowisz czy tu jaki inny na boardzie alien jest? tak sie pytam bo nie pamietam... moze to nie ja.. hooj go wiem...

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 02-10-2001 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Trochę spóźnione podziękowania ode mnie, ale cóż... na tygodniu prawie w ogóle nie siedzę przy kompie... Dzięki, dziewczyny

Old Post 05-10-2001 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez 1_Al!EN_0
ty stary, jaki turniej? ty o mnie mowisz czy tu jaki inny na boardzie alien jest? tak sie pytam bo nie pamietam... moze to nie ja.. hooj go wiem...

Hmm... czyli cos mi sie porabalo w takim razie. Sorx, ale na turnieju Q3, ktory robilem we Wrocku 1 wrzesnia byl jakis kolo co mial xyvke AL|EN, myslalem, ze to ty.

Old Post 05-10-2001 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

quote:
Hmm... czyli cos mi sie porabalo w takim razie. Sorx, ale na turnieju Q3, ktory robilem we Wrocku 1 wrzesnia byl jakis kolo co mial xyvke AL|EN, myslalem, ze to ty.

Moze to ten z q3.wp.pl, czy jakos tak? Nie znam sie, ale taka xywa kojarzy mi sie z nim

Old Post 05-10-2001 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KACOREK
Rąbnienty uczeń

First Person Perspective

panowie o czym tu gadamy??????????????

Old Post 05-10-2001 15:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KACOREK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KACOREK Znajdź więcej post'ów przez  KACOREK Dodaj KACOREK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KACOREK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez KACOREK
panowie o czym tu gadamy??????????????

przeczytaj, to sie dowiesz

Old Post 05-10-2001 15:49
SweepeR
sweter

quote:
Napisane oryginalnie przez DEiMOss

Moze to ten z q3.wp.pl, czy jakos tak? Nie znam sie, ale taka xywa kojarzy mi sie z nim

Mosh byc... Wiem, ze koles mowil, ze nie zdal w tym roku To cecha charakterystyczna

Old Post 05-10-2001 18:55
DEiMOss
sharimurai

quote:
Mosh byc... Wiem, ze koles mowil, ze nie zdal w tym roku To cecha charakterystyczna

No nie wiem czy taka charakterystyczna, w dziejszych czasach...
Tak czy owak, tamtego Al|ena nie lubialem, ladny pojeb - typowy kfejkowiec

Old Post 05-10-2001 19:35
alienzero
KOSZ

ten alien z wp.pl to debil... mialem z nim kiedys doczynienia chyba jak im wysylalem q3 arty... [btw: tera wypozycam Matrix DVD i zorbie stronke z genialnymi tapetami ]

a ja to ja... na qnqrskach w q3 nie gram... raz bylem na lokalnej Tylda2, jako ze tak to ... dziennikarz...i tyle...

i ja zdalem kazda klase... wiesz, jak bedziesz kiedy we wroctu turniej robil to mow Seep... w koncu bedziesz wiedzial kto ja i mnie nie pomyslisz

Edytowane przez [Kosz]Krowa dnia 07-07-1977 o godz. 07:07

Old Post 05-10-2001 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alienzero Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alienzero Znajdź więcej post'ów przez  alienzero Dodaj alienzero do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alienzero prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:16.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions