Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Sen
Ile lacznie godzin w tygodniu "tracisz" na spanie
You do not have permission to vote on this poll.
Jestem kawoholikiem (lub robotem) i nie spie 0 0%
1-7 2 7.14%
7-14 2 7.14%
15-24 2 7.14%
24-36 3 10.71%
37-48 5 17.86%
48-60 9 32.14%
61-72 2 7.14%
73-90 3 10.71%
W sumie: 28 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja nie wiem z kim spalem tej nocy

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-11-2004 17:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

ROTFL

Old Post 21-11-2004 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
a ja nie wiem z kim spalem tej nocy

a co ty wiesz ? =]

Old Post 22-11-2004 02:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

ja staram się spać jakieś 10h na dobę i nawet mi to ostatnio wychodzi, swoją drogą dziwne troche jak ktoś śpi po 3,4h i mówi że mu styka, Napoleon podobno sypiał po 2h

Old Post 22-11-2004 16:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_blaze
Napoleon podobno sypiał po 2h

podobno Bóg istnieje

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 22-11-2004 22:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CybeR
pr0-wokator

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_blaze
Napoleon podobno sypiał po 2h

po obiedzie chyba

Old Post 22-11-2004 22:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CybeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CybeR Znajdź więcej post'ów przez  CybeR Dodaj CybeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CybeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

kolo jutro.. znowu bede spal jakies ~3h

Old Post 22-11-2004 23:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
kolo jutro.. znowu bede spal jakies ~3h

Ja tez jutro kolo a wlasnie z kina wrocilismy za 9,5h pisze

Old Post 22-11-2004 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ja pewnie do 7:30 pośpie =]

Old Post 23-11-2004 00:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Przed kolo to trzeba sie wyspać

Słyszałem, że mózg potrzebuje jedynie 2-3 godziny snu na regeneracje :> A samo ciało prawie w ogóle.... dziwne..

Old Post 23-11-2004 07:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

no prawda taki sen z infim i jenkiem nie jest regenerujacy szczegolnie, ze rano czlowiek ciezko oczy otwiera
spac trzeba, spac trzeba duzo! - kiedys moze sie do tego ustosunkuje ... ale mam jeszcze czas
zalezy to wszystko chyba od tego co czlowiek robi, bywa tak, ze np jestem zajeta mocno do 1szej w nocy i jakos potem nie moge juz zasnac, wiec mam pare godzin z glowy ale od tego mam piatek/sobote - klade sie pozno wstaje kolo 13-14

How I'm killing you

Old Post 23-11-2004 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Dochodzi prawie 23. Powinienem być już po prysznicu i goleniu (twarzy) ale jeszcze siedzę przed tym blaszakiem Ogólnie tak cały tydzień i wstawanie o 5:40
Poza tym mam przez 3 weekendy zajęcia na uczelni i nie odśpię sobie w weekend, no chyba że w pociągu

Old Post 23-11-2004 21:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no dobra.... wszyscy już sie pochwalili to teraz gadać co mam robić, żeby po obudzeniu wstać w ciągu 5 minut, a nie 30

Old Post 24-11-2004 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
no dobra.... wszyscy już sie pochwalili to teraz gadać co mam robić, żeby po obudzeniu wstać w ciągu 5 minut, a nie 30

dobre pytanie

Old Post 24-11-2004 13:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
driada
Veteran (Ogre)

niewiele mozesz zrobic, to jest część twojego temperamentu. we wszystkich kwestionariuszach dotyczących temperamentu jest pytanie o to, czy duzo czasu zabiera komuś wstanie z łóżka po przebudzeniu.

oczywiscie, jedyne co moze pomóc to drastyczne środki. w jednym filmie budzik po paru minutach raził delikwenta prądem

Old Post 24-11-2004 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil driada Kliknij tutaj by wysłać e-maila do driada Znajdź więcej post'ów przez  driada Dodaj driada do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać driada prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja mam sposob na wstawanie w 5min (ale nie mam sumienia stosowac, wiec robie to tylko jak mam kolokwium na 8:00 )

Otwierasz na noc okno (w zimie ) pod koldra i tak bedzie Ci cieplo. Ustawiasz budzik na 6:30 (albo inna fajna). Najlepiej zeby byl to telefon - wybierasz najbardziej kretynski, badziewny itp dzwonek najlepiej jakis Ozone czy cos, tak zeby po 2sek slochania tego chcialo sie Rzucasz telefon pod biorko, zaslaniasz krzeslem, na krzeslo ciochy albo cos, tak zeby sie nie dalo odsunac za latwo.

Jak Cie budzik obudzi to wyproojesz z lozka zeby wylaczyc to badziewie. Zajmie Ci to pare sekund zanim barykady rozwalisz, a wtedy temperatura w pokoju zrobi swoje

Old Post 24-11-2004 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Probowałem tak robić : < Ale właśnie jak jest tak zimno chce jak najszybciej przykryć się cieplutką kołderką ;D

Old Post 24-11-2004 14:25
Ulraunt
Guest

Ja dzisiaj wstałem w jedną sekundę. Przyjechal po mnie pan od nauki jazdy gdy ja sobie słodko spałem. (oczywiście musiałem zaspać) W 3 min spakowalem\ubralem\ umyłem się

Old Post 24-11-2004 14:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja kiedyś w 8 minut z łózka wylądowałem w samochodze na kursie : >
Obudziłem sie tuż po czasie gdy już powinienem być na miejscu. Szybko wstałem odlałem sie/umyłem/ubrałem i poleciałem na metro - jedną stacje przejechałem i dobiegłem do samochodu łącznie zajęło mi to wszystko 8 minut : )

Old Post 24-11-2004 16:07
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

mi wystarczy ustwic budzik pol h wczesniej.. gra pol godziny dokladnie wiec wstaje pod jego koniec.. znaczy sie no... dopiero sie budze
albo druga metoda: ustawic budzik na maksa na kurwice [ w tym wypadku moja wieza] schowac pilota do wiezy dzies dzie czeba bedzie wstac po niego... no i rano gotowe

Old Post 24-11-2004 16:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja jak mam zamiar wstac od razu to ustawiam budzik jak najdalej od lozka. Zanim dojde do niego by wylaczyc to sobie zdaze uswiadomic ze nie mozna juz spac :>

Old Post 24-11-2004 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja kiedyś w 8 minut z łózka wylądowałem w samochodze na kursie : >
Obudziłem sie tuż po czasie gdy już powinienem być na miejscu. Szybko wstałem odlałem sie/umyłem/ubrałem i poleciałem na metro - jedną stacje przejechałem i dobiegłem do samochodu łącznie zajęło mi to wszystko 8 minut : )

No tak, ale pozniej sie jezdzi fatalnie Budzik byl nastawiony wczesniej ale oczywscie musialem go przełączć na tryb dzwonienia co 5 min, ale przełączyłem go za moco i juz wogle nie dzwonił a ja sobie zasnąłem

Old Post 24-11-2004 19:01
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

A ja, kurwa, nie moge sie wyrwac ze szpon cieplej koldry. Do szkoly mam na 15:15, co prawda autobusem jazda jest, ale tylko 10-15 minut.
Od ponad dwoch tygodni nie bylem w szkole...

Old Post 24-11-2004 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
rcube
KOSZ

Jak mam na rano (tzn dwa razy w tygodniu) to mnie mama budzi W weekend spie do oporu chociaz teraz mam w***** projektow i caly weekend siedze przed ******m kompem :/

Old Post 24-11-2004 20:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

A to taka ciekawostka (nudziło mi się i sobie obliczałem głupie rzeczy ):
Śpiąc średnio 8 godzin dziennie, w ciągu 50 lat stracimy na sen ~16,67 lat... czyli 1/3 zycia w du**

Właśnie słucham:

Old Post 24-11-2004 21:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

nie łatwiej było stwierdzić ze 8 godzin to 1/3 doby
wiec zarazem wychodzi 1/3 życia : >

Old Post 25-11-2004 21:06
bizonek
def

no coś około =]

Old Post 25-11-2004 23:24
rcube
KOSZ

Bizon o w morde jeza ale masz ava ze ja cie krece

A co do topicu to ja ide juz spac Ale troche przeginam ze juz od kilku miesiecy nie klade sie wczesniej niz o 0.30 niezaleznie od tego o ktorej godzinie kolejnego dnia musze wstac

Old Post 25-11-2004 23:32
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wrocilem do trybu 6h snu na dobe calkiem przyjemnie sie spi nawet wyspany sie czuje

Teraz jest jakies 35-40h na tydzien. Sporo...

Old Post 30-11-2004 08:06
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez rcube
Bizon o w morde jeza ale masz ava ze ja cie krece

kostek, a ty nie chcesz w******* przypadkiem? =]
ja tam właśnie jestem po 6h snu i jejst kul. =]

Old Post 01-12-2004 05:49
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:38.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions