Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ...::: Muzyka elo ziomalska :::...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
adekwatny na boga!

Hmm wyrażam samokrytyke na temat swojej niewiedzy dotyczącej pisowni słowa adekwatny (juz nie bede pisal ze mam niby dyslekcje bo sie uczepicie ze sie wykrecam )

Co do koncowki teledysku to nie wiem nie ogladnalem calosci, moj elo ziomalski nygersko-skejtowski organizm nie wytrzymal by tego. HWDP lans i wogoole

Hiphop = :>

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-05-2005 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BlazoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BlazoQ Znajdź więcej post'ów przez  BlazoQ Dodaj BlazoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BlazoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

Ale szok ... takiego kiczu dawno nie widziałem i nie słyszałem. Btw. co ta Kaja tam robiła. Bo poza kilkoma wygibasami i jakimś mruczeniem pod nosem wiele nie pośpiewała (a czy ona w ogóle umie śpiewać ??)
Ale co się dziwić. Teraz kicz jest na topie (a może trendy, czy jak to się teraz mówi ).
Kultura medialna oraz osobista w naszym kraju bardzo upadła i nadal będzie. Jeżeli media nadal będą lansować taki syf to ten kraj będzie bardziej zacofany niż, jedno z tych biednych państw w afryce.

- zasłyszany młodzieżowy text: wapno w kwadracie

jak ktoś wie o co chodzi to ma pifo

Tram miło widzieć, że żyjesz

Old Post 12-05-2005 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lesio
KOSZ

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez G.mbit

- zasłyszany młodzieżowy text: wapno w kwadracie

jak ktoś wie o co chodzi to ma pifo

Tłumaczenie: "Rodzice są w mieszkaniu"
Tak? Kiedy stawisz piwo?

Tylko żeby nikt mnie nie posądzał, żę jestem "jednym z nich". Zasłyszało sie poprostu gdzieś

Old Post 12-05-2005 19:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

ja tam nie wiem czego chcecie, przeciez ta czikulinka to taka zyciowa jezd i tyle problemow spolecznych porusza

Old Post 12-05-2005 19:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Re: Re Re Kum Kum :P

quote:
Teraz kicz jest na topie (a może trendy, czy jak to się teraz mówi )

warszafka, lajkoniki i inne tego typu snoby, uważają słowo "trendii" za przeżytek - teraz najbardziej si jest słowo/fraza "si" - si teledysk, si muza, si esa dostałem elo dzieciaku

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 12-05-2005 20:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

Re: Re: Re Re Kum Kum :P

u nas się teraz nie mówi ziom tylko zią...

Old Post 12-05-2005 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
G.mbit
kawoHolik

Talking Re Re Kum Kum :P

quote:
Napisane oryginalnie przez LD
ja tam nie wiem czego chcecie, przeciez ta czikulinka to taka zyciowa jezd i tyle problemow spolecznych porusza

No dobra ... podobała mi się jedynie wzmianka o komorniku ale i tak to jako całość jest rzenujące.

quote:
warszafka, lajkoniki i inne tego typu snoby, uważają słowo "trendii" za przeżytek - teraz najbardziej si jest słowo/fraza "si" - si teledysk, si muza, si esa dostałem elo dzieciaku

Poproszę manuala do tego jak zachowywać się jak półgłowek To się nazywa degradacja słownictwa w społeczeństwie. Mam nadzieję że nie doczekam do ery tamtamów

quote:
Napisane oryginalnie przez johny_blaze

Jak mnie ktoś tak nazwie to przekona się dlaczego czarne galny są naprawdę funny

Edytowane przez G.mbit dnia 13-05-2005 o godz. 06:22

Old Post 12-05-2005 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil G.mbit Znajdź więcej post'ów przez  G.mbit Dodaj G.mbit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać G.mbit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

o, tramwajo sie odezwalo =P

Old Post 12-05-2005 22:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: Re Re Kum Kum :P

quote:

a może źą?

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 13-05-2005 08:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

polska telewizja i wiekszosc muzyki to syf lub nieudolne ksera tego co plynie do nas szerokim strumieniem fekaliow z zagranicy pozatym jak napisal johny blaze

quote:
Kaja tworzy dla podobnych sobie rudych kurewek

wiec wszystko w normie

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 13-05-2005 09:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

A mnie rozpierdala przypierdalanie sie do 'warszawki'. Ze niby stolica ma wylacznosc na debili? 80% spoleczenstwa polskiego ma IQ nogi od krzesla i wiedze nie wykraczajaca poza wlasne zainteresowania.

Swoja droga stereotypy - czyli uogolnianie, narzucanie jednej wspolnej cechy calej grupie spolecznej (a to wlasnie robicie piszac 'warszawka') jest jednym z podstawowych objawow braku obiektywizmu :>

Warszawa = Stolica, Stolica = siedziba wladz (spierdalac z Niemcami ), wladze = przedstawiciele spoleczenstwa (TAK! mimo wszystko sami ich wybieramy!). Przedstawiciele sa obrazem spoleczenstwa... wiec glopota CALEGO narodu skupia sie w jednym miescie. To nie 'warszawka' ma problem, tylko wszyscy :> Juz nawet pomijajac polityke, spora czesc mieszkancow stolicy to nie rodowici warszawiacy tylko ludzie ktorzy tu przyjechali do pracy/na studia.

Jedyne co osiagacie piszac 'warszawka' to to, ze niektore mniej inteligentne okazy mieszkancow stolicy na podstawie tego wnioskuja, ze musza byc jacys lepsi i 'wyroznieni' i tak sie zaczynaja zachowywac (znam kilkanascie takich przypadkow). Male IQ + stereotypy i macie co jest, krag sie zamyka sprzezenie zwrotne dodatnie

Old Post 13-05-2005 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Shl, ale człowiek zawsze jest subkiektywny nawet kiedy stara się być obiektywny
Pamiętam taką panienkę w Hiszpanii, z wawy, która tylko mówiła o tym jaka jest bogata, gdzie nie była itp.
pewnie nie tylko w wawie takie są, ale to boli

Old Post 13-05-2005 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
lump

Shooler, ale po co sie tak od razu bulwersujesz? Jest takie powiedzenie, zeby sie nie klocic z debilem, bo Cie sciagnie do swojego poziomu, a potem pokona doswiadczeniem - pomysl nad tym :>

A durne cepy sa wszedzie, zarowno w Krakowie, ktory tez jest uwazany za burzujski pepek swiata, jak i w Warsiafce, no, tam moze byc ich troche wiecej (he, he), ale poziom jest rowny :>

Old Post 13-05-2005 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil insmac*1337 Znajdź więcej post'ów przez  insmac*1337 Dodaj insmac*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać insmac*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

ja poprostu nie lubie ludzi pokroju Agaty Młynarskiej, która zdaje się żyć we własnym świecie, gdzie warszawiacy są lubiani - w jej jednym wywiadzie z jakimś kolesiem grającym na ichniejszych podwórkach zadała pytanie:

"jak pan myśli, dlaczego każdy polak kocha warszawe?"

takie uogólnianie mnie mocno denerwuje - pod terminem warszafka, lajkoniki i inne tego typu snoby miałem na myśli właśnie takich ludzi, którzy uważają że żyją w pępku świata, są najbardziej cool i wporzo a reszta to plebs. wielokrotnie miałem do czynienia lub słyszałem o tym jak sie zachowują rodowici mieszkańcy stolycy: a to twierdzą że należy im się jakieś specjalne traktowanie, tylko dlatego, że przyjechaly z WaRRRszawy, często są chamskie wobec otoczenia - żeby na cwaniactwie i braku zdrowego rozsądku w ruchu drogowym skończyć

wyrażając własne poglądy staram się być jak najbardziej subiektywny

Old Post 13-05-2005 13:43
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
mieszkańcy stolycy: a to twierdzą że należy im się jakieś specjalne traktowanie, tylko dlatego, że przyjechaly z WaRRRszawy

O jezu. Poziom onetu. Sorry, tak spuście mi w******* bo jestem z warszawy. Typowo kretyński sposób myślenia. Pół wakacji spędziłem nad morzem i największe hamstwo na campingach to ludzie bynajmniej nie ze stolicy. Zresztą taki sposób rozumowania ce****e tylko miernotę. Zawsze gdy poznawałem nad możem jakąś nową osobę i padało pytanie o miasto z którego pochodzę zawsze odpowiadałem "że z miasta którego nikt nie lubi". A z racji że poznawałem ludzi z którymi dzielę pewne hobby którym zajmują sie raczej ludzie zaliczeni do tych mądrzejszych zawsze ze śmiechem mi mówiono żebym przestał albo mój rozmówca nie wiedział o co chodzi.

Po drugie. Dziwi mnie to wasze ruszenie narodowe na hip-hop i teksty w stylu "hh -> " . Owszem przyznaje że większość rodzimej sterydziarsko blokowej produkcji o trudach życia, imprezach, paleniu i ***ach w dupie policji to dno dla biednych dresików. Ale nie można pakować do jednego worka kompletnego gówna i twórców takich jak Łona lub Afrokolektyw którzy robiąc muzykę hip-hopową niejednokrotnie w swoich piosenkach naśmiewają się z "mainstreamu" i śpiewają o radiu maryja, herbacie, analnym stymulowaniu plasteliną czy gabrielu janowskim. Swoją wypowiedź poprę przykładem * Łona - HipHop Non Stop

*- za dużo matury

Old Post 13-05-2005 16:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
O jezu. Poziom onetu. Sorry, tak spuście mi w******* bo jestem z warszawy. Typowo kretyński sposób myślenia. Pół wakacji spędziłem nad morzem i największe hamstwo na campingach to ludzie bynajmniej nie ze stolicy. Zresztą taki sposób rozumowania ce****e tylko miernotę. Zawsze gdy poznawałem nad możem jakąś nową osobę i padało pytanie o miasto z którego pochodzę zawsze odpowiadałem "że z miasta którego nikt nie lubi". A z racji że poznawałem ludzi z którymi dzielę pewne hobby którym zajmują sie raczej ludzie zaliczeni do tych mądrzejszych zawsze ze śmiechem mi mówiono żebym przestał albo mój rozmówca nie wiedział o co chodzi.

[onet.stajl] a co mnie obchodzi ile to czasu spedziles nad morzem? widocznie te osoby o których piszesz są z Pruszkowa i nie wywyższaj się bo sam sobie szkodzisz pisaniem że Ty jestes super inteligentny a ci którzy wytaczają jakiekolwiek słowa krytyki od razu są miernotami.. - ja nie pisałem o tym że KAŻDY mieszkaniec tego miasta taki jest, przeciez oczywiste jest ze mieszkają tam zwykli ludzie [/onet stajl]

Old Post 13-05-2005 16:55
MaslaV
koduję bezwzrokowo

A mi rodzice za zdanie matury kupią BMW Z3 coprawda roczną, używaną ale ze skórą w środku. A wam rodzice co kupią?

Old Post 13-05-2005 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
A mi rodzice za zdanie matury kupią BMW Z3 coprawda roczną, używaną ale ze skórą w środku. A wam rodzice co kupią?

ja będę miał obiad przez tydzień...

Old Post 13-05-2005 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil johny_blaze Kliknij tutaj by wysłać e-maila do johny_blaze Znajdź więcej post'ów przez  johny_blaze Dodaj johny_blaze do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać johny_blaze prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
ja będę miał obiad przez tydzień...

Skóra do mojego BWM będzie kosztować więcej niż będzie ci dane zjeść przez 10 lat.

Old Post 13-05-2005 17:55
johny_blaze
Da Greatest PlaYer

quote:
Skóra do mojego BWM będzie kosztować więcej niż będzie ci dane zjeść przez 10 lat.

no to chyba jest jasne, przecież ty jesteś z WERSZAFKI a ja taki malutki z nadmorskiej prowincji...

Old Post 13-05-2005 18:03
MaslaV
koduję bezwzrokowo

nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał być "localesem" z Rewy albo mieszkać w Gdańsku

Old Post 13-05-2005 18:16
MaslaV
koduję bezwzrokowo

BTW. Ja czekam teraz na hicior o Ukraince fikulince

Old Post 13-05-2005 19:29
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Nie przebijesz niektorych fAjNyCh! studentow ode mnie z uczelni. Masakruja rozmowy o portach jachtowych (wiadomo, lepsze te gdzie wpuszczaja tylko vip'ow), o ciuchach ("fIdZiAlEM fAjNe SpODnIe zA 3000000000zl, nO aLe To WkOnCU oD ArmAniEgo!")

Old Post 13-05-2005 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Ten tekst to słynny komentarz z onetu który pojawia się przy każdym newsie dotyczącym matury. Ja dostanę tylko biedne BWM X5

Old Post 13-05-2005 21:50
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Prosze prosze chlopcy... Nie wracajmy do stereotypow i tego ze jedne miasta nie lubia innych. Mamy przeciez na boardzie caly przekroj polski i wszyscy jestesmy zajebisci, ne? XD To nie problem miast konkretnych tylko tej czesci spoleczenstwa calego kraju ktora jest glupia...

A wracajac do tematu... OMFG! Obejrzalam to cudo i nie moge sie pozbierac. Przeciez ten cudowny utwor nie ma w sobie absolutnie nic .Oo. Naprawde ze ludziom nie wstyd tego sluchac... Zywie ogromna sympatie dla radia RmF ktore nie puszcza tej szmiry (a przynajmniej nie wtedy kiedy je slucham)...

Old Post 13-05-2005 22:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Dajcie spokoj, nie jest tak zle. Badz co badz w samym hip-hopie jest troche bardzo fajnych i ciekawych tworcow. I zdecydowanie polski hh uwazam za o wiele lepszy od amerykanskiego, tego murzynskiego, z ktorego w sumie nic za bardzo mi sie nie podoba (poza eksperymantami Snoop Dogga i bialasem Eminemem ;D - ale oni prezentuja inne podejscie do tego). Ale nie od dzis wiadomo, ze hiphopowcy to kserokopiarki (polecam lekture jednego z pierwszych zeszytow "Wilq'a", tego z Domofon Squadem ;D).

Ale nie mowcie, ze Polska jest beee, ze trzeba wyjezdzac, uciekac za ocean czy gdzies. Bo rzecz taka dzieje sie na calym swiecie... Oczywiscie, w takim USA latwiej zrobic kariere bardziej alternatywnym zespolom, bo ludzie nie boja sie az tak tam inwestowac w nowe rzeczy i panuje duza roznorodnosc jesli chodzi o stacje muzyczne i radiowe. Bo i odbiorcow jest tam 10x wiecej niz w Polsce. Potrafia tez z calkiem porzadnej kapeli zrobic... kheh... Przykladem moga byc Green Day czy No Doubt. Ale mainstream pozostanie zawsze mainstreamem. Pop zawsze pozostanie nastawiony na kase. Kaji Paschalskiej i innych tego typu wybrykow zawsze beda sluchaly dzieciaki kupujace co tydzien nowe Bravo i z wypiekami na policzkach czytajace kolejne fotostory.

Chcemy isc na Zachod? Na Zachodzie najblizej leza Niemcy. Poobserwujcie sobie ichniejszy rynek muzyczny i ichniejsze gusta. Nadal sadzicie, ze Polska to beznadzieja?

quote:
Poproszę manuala do tego jak zachowywać się jak półgłowek To się nazywa degradacja słownictwa w społeczeństwie. Mam nadzieję że nie doczekam do ery tamtamów

Swoja droga to ostatnio gdzies czytalem taka ciekawostke, ze w starozytnym Rzymie ludzie nie uzywali takiej ladnej laciny jaka mozemy znalezc w ksiazkach - wrecz przeciwnie, tez na codzien uzywali pelno skrotowcow, krotkich zdan i innych takich "zanieczyszczen". Dowodem na to maja niby byc napisy na murach ruin Pompejow. Nie wiem, nie widzialem

Old Post 13-05-2005 22:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

Zazrość straszna rzecz.

Wszyscy narzekaja na Warszawe/warszawiaków ,ale czemu tak ich ciągnie do tak znienawidzonego miasta jakim jest Warszawa i nie tylko w poszukiwaniu pracy ale też na studia itd ,przecież mają uczelnie u siebie.

Tu przytocze pewną sytuacje. Otoż 2 lata temu byłem na obozie z koleżanką ,organizowany przez biuro z Whitestoku ,ale mniejsza z tym wiadomo ,że większość z obozowiczów była z tego ów pięknego miasta i nie szczędzili mi słów pogardy dla 100licy jaka to ona brudna i zawsiona. Poprostu mi się śmiać chciało ludzie którzy uważają ,że Warszawa to wieś to w tym momencie gdzie żyja ? w jeszcze większej wiosce ? No ludzie zastanówcie sie ludzie którzy mieszkaja w takim białymstoku który jest wielkości jednego z naszych osiedli mówi że warszawa to wieś ,to niech do nich przeniosą stolice cały ten burdel za przeproszeniem. Ludzi naprawde zżera zazdrość z tego ,że ktoś ma a ja nie mam ,bo taka jest mentalność polaka.

Powracając do tematu ...

HH czyli teraz muzyka dla wszystkich ,jeszcze kiedyś słuchali jej elo elo skejci do których niewątpliwie należałem ,ale teraz słuchaja jej chłopcy którzy nakładaja worki na kartofle na plecy i spodnie z krokiem do kolan i słuchaja byle czego ,co dziś nosi miano hiphop , na impreza hip-hopowych przychodza wypackane 16-latki zafascynowane ów kutura które przesłuchały płyte która dołaczona była do pisma typu bravo girl znają 2-3 wykonawców i na tym kończy się ich świat. Dlatego hh jest coraz gorzej postrzegany ,ostatnio widziałem na kanale foxkids ( teraz chyba jetix ) jaki małolaty góra 10-12 lat rapuja ,bo teraz to jest w modzie ... Tak w modzie jest hiphop szerokie spodnie bo laski lecą na sk8 to rzecz jasna a sk8 dziś nazywa sie ludzi co słuchaja "elo elo
hh"

To ja podziekuje i tak preferuje jazz i soul

EOT

Old Post 13-05-2005 23:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

quote:
Napisane oryginalnie przez SweepeR
Chcemy isc na Zachod? Na Zachodzie najblizej leza Niemcy. Poobserwujcie sobie ichniejszy rynek muzyczny i ichniejsze gusta. Nadal sadzicie, ze Polska to beznadzieja?

Hmm niemiecki rynek muzyczny... Rammstein, Guano Apes, Sarah Connor, Oomph! i wiele innych.

Tak polska to jest beznadzieja.

Old Post 13-05-2005 23:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil BlazoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do BlazoQ Znajdź więcej post'ów przez  BlazoQ Dodaj BlazoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać BlazoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Cali
słodki chłopak :]

quote:
Napisane oryginalnie przez BlazoQ
Hmm niemiecki rynek muzyczny... Rammstein, Guano Apes, Sarah Connor, Oomph! i wiele innych.

Tak polska to jest beznadzieja.

zauważ że ci wykonawcy nie śpiewaja po niemiecku ,no oprucz rammstein'a

Old Post 13-05-2005 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Cali Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Cali Znajdź więcej post'ów przez  Cali Dodaj Cali do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Cali prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BlazoQ
(Bez)alkocholowy ludek

quote:
Napisane oryginalnie przez Cali
zauważ że ci wykonawcy nie śpiewaja po niemiecku ,no oprucz rammstein'a

Hmm no i z wyjątkiem Oomph! no ale mniejsza z tym.

I co z tego że nie śpiewają po niemiecku? itak te zespoly/wokalisci sa znani wiekszej rzeszy (tylko nie kojarzyc z 3 rzesza) sluchaczy niz jakikolwiek z polskich wykonawcow. (nie liczac Vadera i pani Dudziak jednak sa to artysci niszowi) Tak wiec jak widac niemcy umieja zrobic muzyke lepsza niz polacy, muzyke ktora trafi do masowego odbiorcy na swiecie. Mimo obiegowej opini to nie liczac ludzi ktorym Bravo i MTV robi z mozgu kaszanke, to przecietny odbiorca muzyki na swiecie docenia raczej muzyke wartosciowa a nie modna (trendy, jezzy, si, czy jak tam chcecie źą nygi i inni zwolennicy hip hopu ziomkow i innych biednych mlodych debili zgarniajacych kase gadajac do ukradzionej muzyki, i wmawiajac wam ze to jest fajne) :>

Old Post 13-05-2005 23:37
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:01.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions