Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Sun vs mobb
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Crack ty lepiej uwaznie zacznij czytac posty a nie nadskakuj komus kto nie pisal nic do ciebie ani do twojego klanu

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-10-2001 17:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CZ@rek
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SUN]SnipeR
gadam o tym na boardzie bo to jest miejsce do dyskusji a ze temat napisalem tuz po meczu jeszcze zanim zadzwoniliscie do nas to bylem w qrwiony waszym zachowaniem ale na nastepny dzien juz mi przeszlo

moze ten pierwszy post nie jest do konca bezstronnym przedstawieniem sytuacji ale jak by mial byc skoro ja bylem w to zamieszany( w harakterrze ofiary ;p)

sora za te obelgi na was czekam na rewanz w pelnych skladach i bez glupawych wypowiedzi

a dzieckiem ne jestem juz od ponad pol roku i pomijajac fakt ze mam czeste zwiechy i malo zeczy kumam to jestem doroslym obywatelem RP (a)

OK Then its peace Sniper Ale nastepnym razem zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz
A rewanz bardzo chetnie juz ja moich przypilnuje

Old Post 10-10-2001 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CZ@rek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CZ@rek Znajdź więcej post'ów przez  CZ@rek Dodaj CZ@rek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Re: SUN vs. mobb

quote:
Napisane oryginalnie przez Crack
P.S.
Max thx za takie przywitanie i nie przypominaj mi o Oli, chociaz jak przy kompie siedze

Jaki Max? jest tu taki... widzisz nikt sie nie zgłasza to winko cytrynowe co z Patrykiem za szkołą obialiłem było cienkie jak dupa Guzika (oki koniec osobistych docinków )

Old Post 10-10-2001 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPEC]RapTuS

to ze pytali sie o wszystko i szukali jakis zlych ustalen serwera to po prostu swiadczy o tym ze niedzieli ze dostana w dup3... gralismy tam z wami przed ta klanowka i wszystko bylo ok... serwer dzialal bez zarzutow.. jedyne do czego mozna bylo sie przyczepic to bledy w naszej grze

ale i tak gg i do nastepnego razu... mam nadzieje ze jeszcze kiedys zagramy

Thx, nam tez sie dobrze gralo

Co do meczu z PSI to gramy w sobote i tym razem na neutralnym serwerze CS i chyba bedzie sedzia.

Old Post 10-10-2001 19:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

Post SUN vs. mobb

Sorx, myslalem ze to do nas, bo nie chce mi sie czytac cytatow )))

Old Post 10-10-2001 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

To robisz błąd... (ciągnąc Awasowi też robisz błąd morzesz sie zarazić Awasizmem !!!!! )

Old Post 10-10-2001 19:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hol
Guest

odpowiedz

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Smirnoff
Ja mam jeszcze jedna przestroge dla grajacych w ClanBase..jak bedziecie grali z Klanem PSI to nauczcie sie baaaardzo dobrze regulaminu, bo kazdy kalnowcz PSI bedzie was o kazde ustawienie serwera meczyl (czas bomby, czas na kupowanie itp....)
Wiem ze to sa wazne rzeczy, ale po to gra sie jako CT i jako T na jednej mapie zeby bylo po rowno, na tych samych ustawieniach.

Jakos PSI nie moglo tego pojac, i szczegolowo sprawdzali ustawienia serwera i co chwile im cos nie pasowalo.!!!

BTW dostawali po tylkach od nas az milo ....wiec byly lagi, serwer zle ustawiony itp. historie.

Tuz przed meczem z PSI gralismy klanowke CB ze SPEC na tym samym serwerze (BRO) i wszystko bylo OK !!!

Szkoda ze takie klany jak PSI sa na scenie CS,

a co do tego meczu to wynikla jescze jedna dziwna sytuacja o czym napisalem w temacie SUN vs MOBB !!!

Obowiazkiem moim jest odpisac na zarzuty.
Klan base w regulaminie mowi ze:

All matches are played with the following settings:

pausable 1
allow_spectators 0
mp_buytime 0.5
mp_roundtime 4
mp_friendly_grenade_damage 0
mp_friendlyfire 0
mp_c4timer 35
mp_freezetime 6
itd.
Jezeli nie byly umawiane wczesniej inne ustawienia ( pelna dowolnosc mozna sie umowic na cokolwiek) obowiazyją te standartowe!!!! - czyli czas kupowania 30 sekund. ( Ale o tym chyba Smirnoff nie wie co wynika z jedo textu )
Pierwsz mapa Prodigy my jako Terro - 1 runda - atakujem rushhem i nam cos nie wychodzi - przegrywamy. Druga runda - odczekujemy standartowe 30 s ( aby kolesie nie mogli wiecej granatow kupowac ) i atakujemy i co.. okazuje sie ze nas granatami zasypali - dlaczego bo czas na kupowanie jest 90 sekund a nie 30 o czym nas nikt nie poinformawal - a wiadomo ze Ct kupuja granaty i zucaja praktycznie na respawnie!!! Gdybysmy wiedzieli o tym fakcie ( czas kupowania inny niz standartowy) oczywiscie odczekalibysmy nie 30 s a 90 co chyba jest logiczne. Zglaszamy wiec ten fakt ( po 2 rundzie ) specnazowi - i co.... spotykamy sie z obelgami, wyzywaniem od lam, kombinatorow itd... Po dlugotrwalych przetargach trwajacych kilka minut specnaz majacy admina na serwie postanawia zmienic czas buytime na standartowy. I ok. Gramy mecz do konca. Wynik - przegrywamy 1:8 jako Terro i remisujemy 3:3 jako CT. W tym momencie konczy sie mapa i zmieniamy zgodnie z umowa przed meczem serwer na Wittigowo ( zapomnialem dodac ze na BRO od nas poprostu nie da sie grac - to nie pierwszy mecz rozgrywany na tym serwie - mamy tam stale loosy w okolicach 12-15 i czoki rzedu 40 ) Wchodzimy na nowy sewer z nadzieja ze bedziemy juz mogli grac bez "plywania" na serwerze i "odkujemy" sie i co na to specnaz...... stwierdzili ze oni tu grac nie beda bo im skacze ( faktycznie dzwonilem potem do Hayabusy i mowil ze ma spore problemy - ale specnazow na serwie bylo miejscami nawet 9 wiec - a nie grali z jednego miejsca mogli jakis sklad postawic) Czyli mamy sytuacje jak kali ukrasc komus krowe to dobrze, ale jak kalemu ktos ukrasc to zle - czyli tlumaczac z murzynskiego jak my gramy na lagujacym serwie, z duzymi loosami to jest OK i sie liczy , ale jak oni to maja zrobic to jest be i trzeba tą polowe meczu przelozyc. Wyszliśmy z zalozenia że albo gramy mecz do konca- albo przekladamy caly mecz - na co zgodzil sie w koncu hayabusa ktory nie uczestniczyl ( z molym wyjatkiem ) w meczu ( i pewnie stąd taka a nie inna postawa specnazu - brak im bylo czuwającej nad nimi twardej, "ojcowskiej: ręki )
Dla postronnych obserwatorow dodam ze ze specnazem rozegralismy do tej pory 2 mecze ( + ten przelozony), w tym jeden w lidze. Dotychczasowe wyniki wynosza w pierwszym meczu 3:1 dla PSI, w drugim 3:1 dla specnaz ( czyli w sumie 4:4) i nikt jakos pretensji, zażaleń ani tym podobnych rzeczy nie wnosił ( trzeba przyznac że zawsze był hayabusa
BTW
mam nadzieje ze nie jest to oficjalna wypowiedz teamu ( bo w koncu z Hayabusa rozmawialem tuz po meczu przez telefon i wyjasnilismy sobie wszystkie kwestie ) tylko pojedyńcze "wyrwanie" się nadgorliwego klanowicza Smirnoffa.

Old Post 11-10-2001 08:56
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rolin
here to stay

No SPECNAZ niezle pojechalo SPEC
Klanowka odbyla sie w milej atmosferze

Mimo, ze ustawienia byly nie te co trzeba.... ehh.... co z tego?!
Moim zdaniem nie wiele by to zmieniło i nie ma o co sie klocic.

btw: SPECNAZ czy wy ostatnio nie gracie o klase lepiej?
Mialem nadzieje, ze pojdzie gladko

Old Post 11-10-2001 11:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rolin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rolin Znajdź więcej post'ów przez  Rolin Dodaj Rolin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rolin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

To mowia HAVOC i PabloS:
HAVOC
co to bylo,zachowales sie sniper jak frajer.Gówno mnie obchodzi,ze byles wqrwiony tego dnia,ale po kiego chu.. wypisujesz takie bzdury na bordzie?Dzwonilem do was po grze i wytlumaczylem wyraznie jak bylo,nie wiem z kim rozmawialem ale gadalo nam sie spoko.Nasz rekrut pisal na was czity,bo kiepsko gra i nie wie jacy sa mordercy na necie.,za to was moge przeprosic.
Tak na marginesie to mial byc sparing a wy z niego zrobiliscie wielką afere,to jest nie powazne z waszej strony.
Jestem powaznym gosciem,wiec uwazam temat za zakonczony a jak masz sniper jakies obiekcje to napewno sie jakos spotkamy,wymienimy sie telefonami i pogadamy

PabloS
zaczne od tego ze mocno mnie zaskoczyliscie temetem, zwlaszcza po naszej rozmowie telefonicznej .
chce przypomniec tobie ze to wy nas zaprosiliscie do gry o czym to zreszta dlugo korespondowalem z lis3en w milej atmosferze.
fakt ze mielismy duzo czasu na stawienie sie na ten sparing i to ze byl nasz rezerwowy sklad to tylko i wylacznie nasza wina .
jednak w momencie kiedy sie pojawilismy to od razu zaczeliscie nas prowokowac (mam ci przypominac o dawaniu dupy i innych nedznych wrzutach?) wiec za zaistniala sytuacje odpowiadamy wspolnie i nie powinno to byc zalatwiane na boardzie
my prosilismy was o numer telefonu przez caly mecz zeby szybko wyjasnic nieporozumienia , wy jednak daliscie nam numer na koniec meczu kiedy atmosfera byla totalnie s*******ona.podczas tej rozmowy wszystko sobie wyjasnilismy o czym bylismy przekonani a tu taki numer.
mamy nadzieje ze wszystko sobie juz powiedzielismy i oczekujemy przeprosin ktore my juz dawno wam zlozylismy
a takze wyjasnienia tematu ludziom ktorzy tym sie zainteresowali

Old Post 11-10-2001 21:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]SnipeR
axe IvaN

te nie tak ostro co?

popiersze co juz pisalem temat zalozylem w momencie totalnie s*******onej sytuacji przed telefonem

po drugie to wy bardziej *******iliscie glupoty a w naszym kalnie jest tylko jedna osoba ktora obraza innych i to nie jestem ja i akurat w tym meczu sie nawet nie udzielala

po drugie napisaliscie mniej wiecej tak:

wy: dajcie numer
my: jaki numer?
wy:dajcie numer
my:ale telefonu czy co?
wy:dajcie numer
dostaliscie numer do kafei gdzie siedze ja i lisen potem do kafei beliala i mantisa i chyba ktos jeszcze podal nymer do domu
wy: co wy *******icie dajcie numer

wiec **** pytam sie o co chodzi bo nie jaze o co biega?

Old Post 12-10-2001 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Dajcie juz spokoj bo jak jeden z was (mobb) napisal PEACE bracia .

Old Post 12-10-2001 19:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mantis Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mantis Znajdź więcej post'ów przez  Mantis Dodaj Mantis do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mantis prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

Smile

No to po sprawie!
Zamykamjmy temacik i po jabkach!

Old Post 12-10-2001 20:12
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:
No to po sprawie!

ale rodzinki nie musisz nam przedstawiac joke

nie ma to jak panienki z Bulowic

mail me : [email protected]
give me a sign GG : 1454393

Old Post 13-10-2001 03:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
No to po sprawie!

Krak flecisławie jeśli to ty robiłeś to logo/banner klanu, to podeślij
mi screeny których uzyles (chodzi o te piękne mordki) to zrobię wam fajniejsze
logo bo to się do pokazywania nie nadaje .

Old Post 13-10-2001 18:57
Crack
(mobb) member

Lol

Max, połknąłes mojego *****a!!!!

Old Post 13-10-2001 20:53
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Nie kumam synu Oli btw widziałem ja dzisiej w metrze

Old Post 13-10-2001 20:55
Crack
(mobb) member

No co ty, i nic nie zrobiłes ????
Trzeba było ją na tory leciutko popchnac!!1 ))

Old Post 13-10-2001 20:57
MaslaV
koduję bezwzrokowo

No co ty. Ola przecierz jest terminatorem, bym tylko metro uszkodził...

Old Post 13-10-2001 21:03
Mantis
OBI (-o-)

Piszcie takie glupoty w innych topicach (chodzi mi o te 2 czy 3 ostatnie posty !!).

Old Post 15-10-2001 17:48
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

mantis ale w moderatora sie nie musisz bawic

Old Post 15-10-2001 20:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]Lis3n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]Lis3n Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]Lis3n Dodaj [SUN]Lis3n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]Lis3n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mantis
OBI (-o-)

Wez lis3n bo cie kikne z boarda albo bana dam

Old Post 17-10-2001 14:26
[SUN]SnipeR
axe IvaN

lisen z mantisem zachowujecie sie jak..........

lisen z mantisem

Old Post 17-10-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SUN]SnipeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SUN]SnipeR Znajdź więcej post'ów przez  [SUN]SnipeR Dodaj [SUN]SnipeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SUN]SnipeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SUN]Lis3n
-=[SUN] POWER !!=-

quote:

lisen z mantisem

mnie z nim nie porownoj !

Old Post 17-10-2001 19:17
Mantis
OBI (-o-)

quote:

lisen z mantisem

Wez Sniper mnie nie obrazaj bo ci ...

Old Post 18-10-2001 17:54
[SUN]SnipeR
axe IvaN

no dobra zachowujecie sie gorzej jak lisen z mantisem razem wzieci

Old Post 18-10-2001 17:59
[SPECNAZ]Smirnoff
specnaz dwa !

Re: odpowiedz

quote:
Napisane oryginalnie przez hol

mam nadzieje ze nie jest to oficjalna wypowiedz teamu ( bo w koncu z Hayabusa rozmawialem tuz po meczu przez telefon i wyjasnilismy sobie wszystkie kwestie ) tylko pojedyńcze "wyrwanie" się nadgorliwego klanowicza Smirnoffa.

Oczywiscie ze jest oficjalna, co do rzucania obelg to Twoj Klan zdecydowanie nas w tym aspekcie POBIŁ.

Co do naszej gry na wittygowie, nie bylo mowy o lossach ani choke (tak jak wy mieliscie na BRO) ale 1/2 SPECNAZu miala 3 sekundowe WTYKI przez co nie bylo mozliwosci grania. Chyba ze sprawilo by Wam przyjemność strzelanie do przeciwnika ktory akurat wisi bez ruchu ? .
Co do ustawien, masz racje, nie byly zmienione...nasza wina !
Po wczesniejszym meczu CB ze SPEC nikt nie zastanawial sie nad ustawieniami.
Mecz zostal powtorzony (nie obylo sie bez "nieprzemyslanych" textow ze strony klanowiczow PSI) i mysle ze sprawa zamknięta, sprawiedliwości stalo się zadośc i przegraliście .

Hol, do Ciebie nic nie mam, ale znaczna cześć PSI prezentuje raczej mierny poziom kultury, wiec mam nadzieje, że nie spotkamy sie w najbliższym czasie !! Reprezentuje teraz zdanie całego SPECNAZu.

Old Post 18-10-2001 23:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Smirnoff Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Smirnoff Dodaj [SPECNAZ]Smirnoff do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Smirnoff prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nemesis.kt
KT m3mb3r :)

Re: Re: odpowiedz

Cos ostatnio duzo o kulturze mowi sie na klanowkach itp.
Wedlug mnie niektore klany po prostu za bardzo sie wywyzszaja i mysla ze sa niewiadomo kim. Moge mowic co chca, bluzgac , a przeciwnik ma trzymac morde
Nie dobrze sie dzieje ale mam nadziej ze sytuacja sie poprawi
(NIE ZWRACAM SIE TU DO ZADNEGO KLANU, zeby nie bylo NIEPOROZUMIEN)

:: www.Kamikaze-Team.prv.pl
:: [email protected]
:: gg : 1346455

Old Post 18-10-2001 23:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nemesis.kt Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nemesis.kt Znajdź więcej post'ów przez  nemesis.kt Dodaj nemesis.kt do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nemesis.kt prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

hamstwo bylo bedzie i jest niestety moze dlatego ze polowa graczy cs'a to dzieciaki nie do konca wychowane przez rodzicow a przez kolegow i internet a moze dlatego ze taka juz nasza polska natura
i niesadze zeby sie poprawialo bo jedni wyrosna z glupawego zachowania to przyjda nowi "bledne kolo"

Old Post 19-10-2001 00:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Crack
(mobb) member

...

Nie wszystkie dzieciaki są takie złe.
Ja mam 14 lat i zachowuje się ( przynajmniej staram )
tak jak na codzień na ulicy, nie ważne czy to cs, czy jakiś chat, zawsze zachowuje się tak samo.

Old Post 19-10-2001 08:52
MaslaV
koduję bezwzrokowo

no sorry ja tesz mam coś koło 15 ale nie uwarzam się za dzieciaka no cusz skoro Krak uwarza się za dzieciaka to jego problem

Old Post 19-10-2001 11:48
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:38.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions