Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > CZity nie do wykrycia :(((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

N3o jest clan mod na quescie ale powinno pisac zdiecie kontrolne na srodku chyba no nie ???????
i powiedz jak zrobiles taki BiG obrazek ???????

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 15-10-2001 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
citizen
Training (Enforcer)

Witam

Dzis sciagnalem sobie tego czita (znalazlem bez zadnych problemow). Pobawilem sie nim na lanie z botami i moge tylko powiedziec, ze odechciewa mi sie dalszej gry w cs'a.

Istnieje inny prostszy(automatyczny) sposob na wykrywanie tego dziadostwa. Otoz czit ten korzysta z zadeklarowanych przez siebie zmiennych.
np:
xaim
xhoot
xlambert
xwall
xrecoil
...
...
i wiele innych

Wystarczy w serwerze punkbustera ustawic, ze te zmienne sa nielegalne i bedzie wykrywac wiekszosc lam.

Pozdrawiam

Old Post 15-10-2001 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil citizen Znajdź więcej post'ów przez  citizen Dodaj citizen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać citizen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez MuGGz
N3o jest clan mod na quescie ale powinno pisac zdiecie kontrolne na srodku chyba no nie ???????

Jeju klient znalazl czeta ktorego pb nie rusza. Zaczal z nim grac zeby pokazac jaki to czet i jaki jest efekt.
Kurna czy to ciezkie do zrozumienia?

Old Post 15-10-2001 13:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

A jezali ktos bedzie urzywal tych czitow to co bedzie dalej ?????????

Old Post 15-10-2001 13:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MuGGz Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MuGGz Znajdź więcej post'ów przez  MuGGz Dodaj MuGGz do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MuGGz prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

Widac ze wiekszosc z was to jednak milosnicy Big brothera nie czytacie ze zrozumieniem podobno co drugi polak na to cierpi i przestancie tego biedaka o cziterswo wyzywac bo moze citizena tez nazwiecie cziterem bo z botami gral dla testow na lanie ... Tak jak pisalem pare postow wczesniej byly czity ktorych nie wykrywal PB dawniej gralismy tez bez PB i jakos dalo sie grac nic na citerow nie poradzimy jedna optymistyczna mysl to ze CS to gra w ktorej czitowanie nie jest tak przyjemne niz jak np w Diablo2 bo w CS masz przyjemnosc ze byles od Kolesia leprzy ze zalatwiles go dzieki umiejetnoscia z czitami to nie bedzie taka zajeb.. gra jak bez nich wiec szybko sie ewentualnym cziterom znudzi czitowanie

Old Post 15-10-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CZ@rek
Skilled (Knight)

ku... co wy mnie od cziterow wyzywacie ????? powalilo was. jezeli chodzi o to to ten czit mnie wkur.. na maxa!!!!!! A jezeli chodzi nawet o jego testowanie to ja sie za to nie bralem nawet nigdy nie mailem go na dysku!!!!ja zadnego czitu nawet sie nie dotknolem w calym zyciu a wy na mnie ze sobie sprawdzalem lol.
Nawet ze zrozumieniem nie umiecie czytac co niektorzy. KUmpel go wgral i testowal i przeslal mi screeny poczta i demko!!!!!!

Old Post 15-10-2001 15:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CZ@rek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CZ@rek Znajdź więcej post'ów przez  CZ@rek Dodaj CZ@rek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CZ@rek
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez ON.

Jeju klient znalazl czeta ktorego pb nie rusza. Zaczal z nim grac zeby pokazac jaki to czet i jaki jest efekt.
Kurna czy to ciezkie do zrozumienia?

"on" ty chyba nie wiesz ze zeby zrobic screeny z tego czita ktos go musial uzuwac a jezeli chodzi o scislosc to nawet nie ja!!!!!! Zeby zobaczyc jego dzialanie musi ktos na nim pograc.
A wogule niektorzy z was sa beznadziejni myslicie ze jakbym go sam uzywal bym zrobil ten topic????????
JA go zrobilem bo to moze oznaczac ze CS zejdzie na "psy" A ja tego nie chce!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 15-10-2001 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CZ@rek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CZ@rek Znajdź więcej post'ów przez  CZ@rek Dodaj CZ@rek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ON.
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez CZ@rek

"on" ty chyba nie wiesz ze zeby zrobic screeny z tego czita ktos go musial uzuwac a jezeli chodzi o scislosc to nawet nie ja!!!!!! Zeby zobaczyc jego dzialanie musi ktos na nim pograc.
A wogule niektorzy z was sa beznadziejni myslicie ze jakbym go sam uzywal bym zrobil ten topic????????
JA go zrobilem bo to moze oznaczac ze CS zejdzie na "psy" A ja tego nie chce!!!!!!!!!!!!!!!

A ty chyba nie rozumiesz co napisalem.
Napisalem ze ktos go uzywal zeby go poznac i tu nam zaprezentowac (latwiejsze slowa to kazdy powinien zrozumiec) ,a taka osoba nie jest cziterem.
Nie robila tego dla wynikow ale by nas o tym zawiadomic.
btw. czy ja tam napisalem ze ty jestes cziter?
czytac i myslec a nie tylko czytac

Old Post 15-10-2001 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ON. Znajdź więcej post'ów przez  ON. Dodaj ON. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ON. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

ale na Quest server mozna nagrac demko poniewaz jest Clan Mod wiec bezproblemu mozna nagrac demo z oczy innego gracza
ale mozna tez zrobic zdiecie wiec ja mysle ze to nie Cz@rek czitowal tylko walus nagral demko albo robil zdiecie To wedlug mnie usprawiedliwia CZ@RKA

Old Post 15-10-2001 15:18
MuGGz
Skilled (Knight)

Majkel co sadzisz o Mojm podpisie ?????????

Old Post 15-10-2001 15:19
CZ@rek
Skilled (Knight)

quote:
ale na Quest server mozna nagrac demko poniewaz jest Clan Mod wiec bezproblemu mozna nagrac demo z oczy innego gracza
ale mozna tez zrobic zdiecie wiec ja mysle ze to nie Cz@rek czitowal tylko walus nagral demko albo robil zdiecie To wedlug mnie usprawiedliwia CZ@RKA

JA juz pislalem ze zrobilismy to razem z walusiem. W sumie to on to odkryl a ja mu tylko pomoglem. Wiecej wdziecznosci nalezy sie jemu(jezeli mozna o czyms takim mowic w tej sprawie)
sory ON wiesz za co )))))
A wogule to bohaterem tych screenow jest gosciu cheater a ja tam gdzies w tle zdobywalem swoje fragi )))

Old Post 15-10-2001 15:34
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

quote:

zobacz ten topic ehh te chity czy cos takiego

Old Post 15-10-2001 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
pesel
Szef Kuchni Świata

Post khe,khe...

Przepraszam Panowie...ale na początku myślałem, że te screeny są 'fabrykowane', jeżeli nie to zwracam honor. O samych cheatach wiem niewiele, w każdym raziena pewno nie używam. Jeżeli koleś 'cheater' wysłał kolesiowi takie gadżety a ten od razu go sprzedał to może niech poda jego nicki i na jakich servach gra. Wtedy po wonidzie można bedzie go zbanowac na wieki, nie widze innej możliwości...cheaty są jak terroryzm...

Old Post 15-10-2001 17:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil pesel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do pesel Znajdź więcej post'ów przez  pesel Dodaj pesel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać pesel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]N3o
Life sux0rz!

miszczu kawasaki ... to byl Cz@rek i Walus .. razem to zrobili .. jeden z nich byl cheater .. on zrobil te skriny wyslal temu drugiemu ..

Old Post 15-10-2001 17:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]N3o Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]N3o Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]N3o Dodaj [SPECNAZ]N3o do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]N3o prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CZ@rek
Skilled (Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]N3o
miszczu kawasaki ... to byl Cz@rek i Walus .. razem to zrobili .. jeden z nich byl cheater .. on zrobil te skriny wyslal temu drugiemu ..

neo widze ze jestes chyba jedyna osoba ktora to skumala ))
A reszta to nie wiem ma z tym jakies problemy no ale coz sa ludzie i parapety
narka
No i ja nikogo nie sprzedalem tylko prowadzimy kampanie przeciw cziterom!!!!! czaisz???????

Old Post 15-10-2001 18:21
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Talking

hehe ludzie czy wy nie czytacie tego co ja pisze juz to wszystko davno skwitowalem aaaa plz czytajcie moje posty prosze czasami nie pisze glupot

Old Post 15-10-2001 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil mAJKiEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do mAJKiEL Znajdź więcej post'ów przez  mAJKiEL Dodaj mAJKiEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać mAJKiEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Hehheheh Majkel Dobre Dobre

Old Post 15-10-2001 20:35
Soyer_braT
Training (Enforcer)

Talking

quote:
[...]czasami nie pisze glupot [/B]

a swistak siedzi i zawija w te sreberka

Old Post 15-10-2001 20:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Soyer_braT Znajdź więcej post'ów przez  Soyer_braT Dodaj Soyer_braT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Soyer_braT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt.
ULRAUNT

quote:
Napisane oryginalnie przez mAJKiEL
hehe ludzie czy wy nie czytacie tego co ja pisze juz to wszystko davno skwitowalem aaaa plz czytajcie moje posty prosze czasami nie pisze glupot

Majkel rozwalila mnie twoja sygna! lol

Old Post 15-10-2001 22:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ulraunt. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ulraunt. Znajdź więcej post'ów przez  Ulraunt. Dodaj Ulraunt. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ulraunt. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

heheheheh Majkel 2 godziny sirdzial i zmienial sygnaturki slaby jest

Old Post 16-10-2001 12:12
Crack
(mobb) member

...

*****, co wy nie zrozumieliście od początku????
Nie ważne kto czitowł w tym momencie, ale ważne jest to że poznaliśmy ( przyajmniej ja, bo nawet nie chce mi się bawić w to gówno ) nowy czit, którego nie wykrywa PB i KONIECZNIE trzeba temu zapobiec!!!!!!!
Anderstud ????

Old Post 16-10-2001 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MuGGz
Skilled (Knight)

Re: ...

Jetsem tylko ciekaw jak to zrobisz ????????

Old Post 16-10-2001 13:54
Crack
(mobb) member

...

Ja, nie wiem, nie jestem specem od programowania. Może jakieś bolki z PB ????

Old Post 16-10-2001 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Crack Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Crack Znajdź więcej post'ów przez  Crack Dodaj Crack do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Crack prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
mAJKiEL
Elite (Fiend)

Moze by tak z rodzima incjatywa wyjsc i skompletowac tim koderow cziterow punkbusterow jednym slowem ludzi ktorzy sie na tym znaja (na PB czitach i programowaniu) i zalozyc rodzimego punkBustera

PS
Tylko jak to przetlumaczyc na polski "Przylapywacz Punkowcow" moze nazwiemy go poprostu "SKINHEADEM"

Old Post 18-10-2001 16:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:25.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions